Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Oι ... αδικίες της προκήρυξης της Α1 ανδρών ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΑΦΙΕΣ ΜΕ ΤΑ play out!!! ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ Η ΟΧΙ??? ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ play out Η ΟΧΙ???

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΙ ΕΑΠ-ΠΑΜΒΟΧΑΙΚΟΣ-ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΛΕΕΙ ΤΟ volleynews!! ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΤΩ ΟΠΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ!! ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ??

Η ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝΕ ΤΑ PLAYOUT H ΟΧΙ?? ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝΕ?? ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΒΟΛΕΥΕΙ ΜΗΠΩΣ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ??

Oι ... αδικίες της προκήρυξης της Α1 ανδρών
Προσέξτε τις… αδικίες που υπάρχουν  στην προκήρυξη και μπορεί να τινάξουν  την προσπάθεια μιας χρονιάς στον αέρα, μιας ομάδας που είναι ανώτερη βαθμολογικά από την αντίπαλο της. Υποψήφιοι αδικημένοι η ΕΑΠατρών και ένας εκ των Παμβοχαικού, Φοίνικα Σύρου.
ΠΡΩΤΗ ΑΔΙΚΙΑΑ: Για την τέταρτη θέση που οδηγεί στην Ευρώπη, θα παίξει  η ομάδα που θα κερδίσει το γκρουπ 5-8 με την ομάδα που θα βγει τέταρτη από το γκρουπ 1-4.Όλα θα κριθούν από ένα απλό αγώνα στην ΕΔΡΑ της ομάδας από το  γκρουπ 5-8. ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ: Αν η Λαμία κερδίσει το γκρουπ 5-8,  θα παίξει για την τέταρτη θέση στην έδρα της με τον Φοίνικα Σύρου ή τον Παμβοχαικό(τον υποτιθέμενο τελευταίο από το γκρουπ 1-4). Αυτό σε περίπτωση που Φοίνικας και Παμβοχαικός παίξουν στους ημιτελικούς με τον Ηρακλή και τον Ολυμπιακό και αποκλεισθούν από τους τελικούς.
ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΔΙΚΙΑ: Αν ο 10ος από τον 11ο έχουν 6 βαθμούς διαφορά, τότε θα εξανεμισθεί όλη αυτή η διαφορά και θα παίξουν στα ίσια(χωρίς να μεταφέρουν τη βαθμολογία της κανονικής περιόδου) για 3 νίκες, ξεκινώντας από την έδρα του βαθμολογικά ισχυρότερου.
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ: Αν η ΕΑΠ τερματίσει 10η και ο Παναθηναικός 11ος με 6 βαθμούς διαφορά, θα παίξουν για την παραμονή στα ίσια, αφού δεν θα μετράει η διαφορά τους και χωρίς να μεταφέρονται οι νίκες της κανονικής περιόδου(κέρδισε δυο φορές η ΕΑΠ)
ΤΡΙΤΗ ΑΔΙΚΙΑ Για να παίξουν μόνο δυο ομάδες στα πλει αουτ, αρκεί ο 10ος να έχει 10 βαθμούς διαφορά από τον 11ο ή 7 από τον  10ο
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ:  Τον Παναθηναικό επομένως τον συμφέρει να χάσει από τον Εθνικό(διαφορά άνω των 10 βαθμών) στην Αλεξανδρούπολη και να κερδίσει τον ΠΑΟΚ στο ΜΕΤΣ ,  για να παίξει μόνο με την ΕΑΠ και χωρίς να μεταφέρει βαθμολογία και νίκες κανονικής περιόδου.
ΑΣΑΦΕΙΑ: Στις συμμετοχές στα ευρωπαϊκά κύπελλα υπάρχει ένα κενό ή παράλειψη, αφού στη μια περίπτωση(αν ο 1ος ή ο  2ος δεν πάρουν το κύπελλο)  μιλάει για 4 ευρωπαϊκά εισιτήρια και στη δεύτερη(αν ο 1ος ή ο 2ος πάρουν το κύπελλο) μιλάει για 5 ευρωπαϊκά εισιτήρια! Δεν μας διευκρινίζει επίσης τι θα συμβεί αν ο 3ος είναι και κυπελλούχος.
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΤΗΣ ΕΣΑ
Για να κάνετε και μόνοι τους υπολογισμούς σας, διαβάστε το σχετικό κομμάτι της προκήρυξης.


ΣΗΜΕΙΩΣΗ:Δεν φταίει μόνο ο εμπνευστής της προκήρυξης, αλλά οι 12 εκπρόσωποι των ΤΑΑ που την ενέκριναν και ίσως αποδειχθεί ότι υπογράφουν χωρίς να διαβάζουν.
Πάντως αν γίνουν οι αδικίες που προαναφέραμε, αδικημένοι κατάφωρα θα είναι η ΕΑΠάτρας και ένας εκ των  Παμβοχαικού, Φοίνικα Σύρου (σε περίπτωση που πάρουν την 3η και 4η θέση και αποκλεισθούν στους ημιτελικούς από  Ηρακλή). Καμμία ομάδα όμως δεν είναι στοχοποιημένη, γιατί η προκήρυξη εγκρίθηκε πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος. Απλά είναι θύματα όποιες ομάδες αποκλεισθούν από τους ημιτελικούς, αλλά και η δέκατη έναντι του ενδέκατου.
Διαβάστε την προκήρυξη στα άρθρα  3.2.3 , 3.2.4, 3.3.2
Πατήστε ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Download

Label 4

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΑΣ BLOG-SITE

Το BLOG-SITE μας ανανεώθηκε έγινε πιο πρακτικό και πιο καλαίσθητο... Οι απόψεις μας όμως παρέμειναν ίδιες...

Το VolleyPaok είναι μαζί σας με συνεχή ενημέρωση όλο το 24ώρο...
Άμεσα και όχι έμεσα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση...
Η μοναδική ενημέρωση στο διαδίκτυο αποκλειστικά και μόνο για το ανδρικό και γυναικείο βόλει του Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. Επιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς! πρoσπάθησαν κάποιοι αλλα ΔΕΝ το πέτυχαν! Και όμως, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ... VolleyPaok και είσαι μέσα... ενημέρωση, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με αξιοπρέπεια και σάτιρα... Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.

VolleyPaok "Και είσαι μέσα"...
Ενημέρωση με αξιοπρέπεια και σάτιρα...
Γιατί ετσι απλά Βόλει Π.Α.Ο.Κ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ TOY VolleyPaok




Έπειτα από αρκετές προσπ
άθ ειες δημιουργίας ενός BLOG-SITE με μόνο και ξεκάθαρο στόχο να προβάλουμε όλα τα νέα για το βόλει του ΠΑΟΚ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία της ιστοσελίδας www.volleypaok.gr Αλλα και το BLOG μας volleypaok.blogspot.com

Εδώ και 4 χρόνια ζωής το VolleyPaok δίνει την ευκαιρία στον οπαδό του ΠΑΟΚ και στον εκάστοτε επισκέπτη να ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες του τμήματος βόλει του ΠΑΟΚ μας αλλα και όχι μόνο.. Πλέον παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη – αναγνώστη να διαβάζει τις απόψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι του εκάστοτε δημοσιογράφου κτλ – παρατρεχάμενου - αυλοκόλακα της εκάστοτε διοίκησης (ΑΣ - ΤΑΠ κτλ) που θέλει ή του επιβάλουν να σχηματίσει άποψη στον κόσμο με σκοπό την παραπλάνηση.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ!!