Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

ΠΑΟΚ – Παναχαϊκή (20η αγωνιστική, 23/3, 20.00)

Με την αναμέτρηση μεταξύ του ΠΑΟΚ και της Παναχαϊκής που θα γίνει στο PAOK Sports Arena την Κυριακή (23/3, 20.00, Διαιτητές: Μπαντιανίδης, Ιωαννίδης) θα συνεχιστεί η 20η αγωνιστική στο πρωτάθλημα Volleyleague ΟΠΑΠ.
Ο δικέφαλος μετά την κακή εμφάνιση στο Κύπελλο έχει στρέψει αποκλειστικά το ενδιαφέρον του στο πρωτάθλημα με πρώτο μέλημα την εξασφάλιση θέσης στην 8αδα. Η Παναχαϊκή θέλει βαθμούς για να βελτιώσει ακόμα περισσότερο τη θέση της στα πλέι άουτ αν και μαθηματικά ελπίζει και για την είσοδο στην 8αδα.
Ο ΠΑΟΚ έκανε τελευταία εμφάνιση στον ημιτελικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στην Καλαμάτα αλλά δεν κατάφερε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Στους αγώνες που απομένουν στο πρωτάθλημα ο Γιώργος Γιάτσης και οι παίκτες του θέλουν να παρουσιάσουν καλή εικόνα. Ο δικέφαλος σε 19 αγώνες έχει 7 νίκες και 23 βαθμούς και ακόμα δεν έχει εξασφαλίσει την 8αδα κι αν δεν πάρει θετικό αποτέλεσμα θα μπει σε μεγάλες περιπέτειες. Εντός έδρας ο ΠΑΟΚ έχει αδυναμίες καθώς σε 9 αγώνες έχει μόλις 3 νίκες.

Σήμερα ο Λόουσον
Το Σάββατο το πρωί αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα ο Αμερικανός Λόουσον ο οποίος μετά τον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό στην Καλαμάτα αναχώρησε για τις ΗΠΑ λόγω σοβαρής οικογενειακής υπόθεσης. Επίσης ο πασαδόρος Μακίμπιν ξεπέρασε πρόβλημα τραυματισμού και θα αγωνιστεί. Ο Γιώργος Γιάτσης υπολογίζει και τον Στέλιο Νικηφορίδη, αντίθετα εκτός ομάδας έχει μείνει εδώ και περίπου ενάμιση μήνα ο Μιχάλης Χριστοφορίδης.

«Είμαστε υποχρεωμένοι να νικήσουμε»
«Παρά τα προβλήματα που έχουμε είμαστε υποχρεωμένοι να τα δώσουμε όλα για να πάρουμε τη νίκη. Είναι ένας αγώνας που πρέπει να δείξουμε το καλύτερο μας πρόσωπο», είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ Γιώργος Γιάτσης.
Ο διαγώνιος του ΠΑΟΚ Αινείας Τζελάτι δήλωσε: «Είναι ένα παιχνίδι το οποίο πρέπει να κερδίσουμε με καθαρό σκορ εάν μπορούμε για να ξεφύγουμε από την επικίνδυνη ζώνη. Η Παναχαϊκή είναι μια καλή και έμπειρη αντίπαλος και με τις προσθήκες που έχει κάνει είναι μια τελείως διαφορετική ομάδα από αυτή που αντιμετωπίσαμε στον πρώτο γύρο. Ωστόσο εμείς από την πλευρά μας πρέπει να κάνουμε το χρέος μας και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης που θα μας βοηθήσουν στο κυνήγι της 6ης θέσης».
Η Παναχαϊκή μπορεί να προέρχεται από αγωνιστική απραξία λόγω του φάιναλ-4 του Κυπέλλου αλλά μετά τις νίκες επί της Κηφισιάς και του Άρη η ομάδα ενισχύθηκε βαθμολογικά αλλά και ψυχολογικά. Οι πατρινοί σε 9 εκτός έδρας αγώνες έχουν νικήσει μόνο τη Νίκη Αιγινίου με 3-1 σετ.

«Σκληρή αναμέτρηση»
Ο προπονητής της Παναχαϊκής Γιώργος Λυκούδης δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα. Μόλις η αποστολή της ομάδας του έφτασε στη Θεσσαλονίκη το απόγευμα του Σαββάτου δήλωσε: «Τα παιχνίδια που έχουν απομείνει είναι τελικοί σωτηρίας για την Παναχαϊκή. Ο ΠΑΟΚ είναι καλή ομάδα και ειδικά στην έδρα της παίζει με πάθος. Ο ΠΑΟΚ θέλει κι αυτός τη νίκη για να εξασφαλίσει την παραμονή. Θα είναι πολύ σκληρή αναμέτρηση. Πρέπει να έχουμε υπομονή και να κρατήσουμε την τακτική μας. Εμείς προετοιμαστήκαμε όσο μπορέσαμε καλύτερα. Δυστυχώς δε μπορέσαμε να δώσουμε κάποιο φιλικό κατά τη διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος λόγω απόστασης. Ευτυχώς όλα τα παιδιά είναι πολύ καλά».
Η ιστορία των αναμετρήσεων ΠΑΟΚ - Παναχαϊκή
2013-14
22/03/2014:Volleyleague20ηΠΑΟΚ – Παναχαϊκή
08/12/2013:VolleyleagueΠαναχαϊκή – ΠΑΟΚ1-3 (20-25, 20-25, 25-23, 20-25)
Πρωτάθλημα Volleyleague ΟΠΑΠ 2013-14
(20η αγωνιστική)

Σάββατο 22 Μαρτίου 2014
Γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» Ρέντη 19.30 (Νοvasports-1): Ολυμπιακός – ΑΕΚ
Διαιτητές: Γεωργουλέας, Μυλωνάκης. Παρατηρητής: Ράπτης. Επόπτες: Χλωρός, Χρηστίδης Αλ.. Γραμματεία: Γιαννακοπούλου
Γυμναστήριο Αιγινίου 19.30: Νίκη Αιγινίου – Εθνικός Αλεξανδρούπολης
Διαιτητές: Γεωργιάδης, Δανιηλίδου. Παρατηρητής: Αντωνούλης. Επόπτες: Χριστοφορίδης, Ιωάννου. Γραμματεία: Ψάρρα
Γυμναστήριο Μίκρας 19.30: ΑΣ Αρης – Παμβοχαϊκός
Διαιτητές: Παπαδογούλας, Θεμελής. Παρατηρητής: Λαδάς. Επόπτες: Μαυρίδης, Μπουκουβάλα. Γραμματεία: Καρακούλια
Γυμναστήριο «Δημήτριος Βικέλας» Ερμούπολη 19.30: Φοίνικας Σύρου – Γ.Σ.Λαμία
Διαιτητές: Ονόπας, Κουτσούλας. Παρατηρητής: Βαρθαλίτης. Επόπτες: Βρούτσης, Παπαδημητρίου. Γραμματεία: Πιρπινιά

Κυριακή 23 Μαρτίου 2014
Γυμναστήριο PAOK Sports Arena Πυλαία 20.00: ΠΑΟΚ – Παναχαϊκή
Διαιτητές: Μπαντιανίδης, Ιωαννίδης. Παρατηρητής: Μιχελινάκης. Επόπτες: Κύρκος, Στεργιόπουλος Χρ.. Γραμματεία: Παπαδοπούλου

Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014
Γυμναστήριο Ζηρίνειο 19.00 (Novasports-3): Α.Ο.Κηφισιάς – Παναθηναϊκός
Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Φραγκάκης. Παρατηρητής: Βασιλειάδης. Επόπτες: Τοψιδέλης-Καλομοίρης. Γραμματεία: Κιργιαλάνη

Η βαθμολογία: ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Download

Label 4

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΑΣ BLOG-SITE

Το BLOG-SITE μας ανανεώθηκε έγινε πιο πρακτικό και πιο καλαίσθητο... Οι απόψεις μας όμως παρέμειναν ίδιες...

Το VolleyPaok είναι μαζί σας με συνεχή ενημέρωση όλο το 24ώρο...
Άμεσα και όχι έμεσα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση...
Η μοναδική ενημέρωση στο διαδίκτυο αποκλειστικά και μόνο για το ανδρικό και γυναικείο βόλει του Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. Επιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς! πρoσπάθησαν κάποιοι αλλα ΔΕΝ το πέτυχαν! Και όμως, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ... VolleyPaok και είσαι μέσα... ενημέρωση, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με αξιοπρέπεια και σάτιρα... Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.

VolleyPaok "Και είσαι μέσα"...
Ενημέρωση με αξιοπρέπεια και σάτιρα...
Γιατί ετσι απλά Βόλει Π.Α.Ο.Κ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ TOY VolleyPaok




Έπειτα από αρκετές προσπ
άθ ειες δημιουργίας ενός BLOG-SITE με μόνο και ξεκάθαρο στόχο να προβάλουμε όλα τα νέα για το βόλει του ΠΑΟΚ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία της ιστοσελίδας www.volleypaok.gr Αλλα και το BLOG μας volleypaok.blogspot.com

Εδώ και 4 χρόνια ζωής το VolleyPaok δίνει την ευκαιρία στον οπαδό του ΠΑΟΚ και στον εκάστοτε επισκέπτη να ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες του τμήματος βόλει του ΠΑΟΚ μας αλλα και όχι μόνο.. Πλέον παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη – αναγνώστη να διαβάζει τις απόψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι του εκάστοτε δημοσιογράφου κτλ – παρατρεχάμενου - αυλοκόλακα της εκάστοτε διοίκησης (ΑΣ - ΤΑΠ κτλ) που θέλει ή του επιβάλουν να σχηματίσει άποψη στον κόσμο με σκοπό την παραπλάνηση.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ!!