Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Γιάτσης: «Να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο»

Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν στην Καλαμάτα παραμονές του φάιναλ-4 του Κυπέλλου οι προπονητές του Ολυμπιακού, της ΑΕΚ, του ΠΑΟΚ και του Α.Ο.Κηφισιάς συμφώνησαν σε τέσσερις άξονες: Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί, ο ΠΑΟΚ η έκπληξη της διοργάνωσης, ο Α.Ο.Κηφισιάς οι «ρεαλιστές» και η ΑΕΚ το αουτσάιντερ.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Δημήτρης Καζάζης είπε: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Καλαμάτα που μας φιλοξενεί. Μην ξεχνάμε ότι τα προηγούμενα χρόνια αυτή η πόλη έχει βγάλει παιδιά που έπαιξαν βόλεϊ υψηλού επιπέδου. Όλες οι ομάδες είναι διψασμένες για το τρόπαιο, για τους δικούς τους λόγους ενώ όλες οι ομάδες έχουν κίνητρο απέναντί τους όπως και η δική μου. Θα είναι από τα πιο σκληρά και αμφίρροπα Final 4».
Σε ερώτηση για το αν έχει κάποια προτίμηση εφόσον η ομάδα προκριθεί στον τελικό τόνισε: «Δεν προτιμώ κάποια αντίπαλο στον τελικό γιατί όλες είναι επικίνδυνες. Η ΑΕΚ έκανε εκπληκτική πορεία και στην περίπτωση του Λιγκ Καπ έδειξε ότι μπορεί να κατακτήσει τρόπαια. Η Κηφισιά βρίσκεται σ ένα φαιναλ φορ, έχει κερδίσει όλες τις ομάδες στο πρωτάθλημα και δεν έχει να φοβηθεί κάτι. Ο ΠΑΟΚ είναι καλή ομάδα, δεν έχει άλλο στόχο και έχει αφοσιωθεί στο κύπελλο».
Για την παρουσία του Κοκκινάκη στην αποστολή σημείωσε: «Αν δεν προκύψει κάποιο πρόβλημα θα είναι στη δωδεκάδα».
«Φαβορί ο Ολυμπιακός»
Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Γιώργος Γιάτσης δήλωσε: «Ευχαριστούμε τους καλαματιανούς για την φιλοξενεία. Χαιρόμαστε που είμαστε εδώ και εύχομαι να γίνει ένα πολύ ωραίο φάιναλ-4. Η κάθε ομάδα θα είναι ανταγωνιστική. Εμείς χρειαζόμαστε σταθερότητα, να μην έχουμε τις ατυχίες που είχαμε. Ο Ολυμπιακός είναι ξεκάθαρα το φαβορί. Θα προσπαθήσουμε να έχουμε μια καλή απόδοση και να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».
«Είμαστε ρεαλιστές»

Ο προπονητής του Α.Ο.Κηφισιάς, Κώστας Αρσενιάδης δήλωσε: «Είμαι ικανοποιημένος που βρισκόμαστε στο Final 4 σε μια πόλη που γνωρίζει και αγαπά το βόλεϊ. Όπως το πρωτάθλημα είναι τρομερά ανταγωνιστικό έτσι νομίζω ότι θα είναι και το κύπελλο. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο, αλλά φαβορί είναι ο Ολυμπιακός. Έχουμε τα προβλήματα μας αλλά ελπίζουμε ότι θα είμαστε πλήρεις. Κάθε μια μεγάλη νίκη μας δίνει κάτι παραπάνω στο θέμα της ψυχολογίας. Έχουμε φιλοδοξίες, αλλά είμαστε ρεαλιστές. Δεν βλέπουμε πιο μακριά. Θυμίζω ότι η ΑΕΚ μας έχει κερδίσει δύο φορές και όλοι πλέον είναι υποψιασμένοι. Δεν θα αιφνιδιάσουμε κανέναν. Στις άλλες ομάδες υπάρχουν παίκτες που έχουν κατακτήσει τα πάντα».
«Τα τέσσερα μάτια»

Ο προπονητής της ΑΕΚ Άκης Φλαούνας που ήδη έχει πανηγυρίσει τον πρώτο τίτλο της σεζόν που ήταν το Λιγκ Καπ είπε: «Νιώθω ιδιαίτερη χαρά που βρίσκομαι εδώ στην ιδιαίτερη πατρίδα μου καθώς βλέπω φίλους, παλιούς συμπαίκτες μου. Εύχομαι να γίνει ένα συναρπαστικό φάιναλ-4 με καλό θέαμα και κυρίως να μην γίνουν παρατράγουδα».
Για την συνεργασία του με τον Ελγκέτα: «Ο Ελγκέτα ήρθε για να χτίσουμε την ομάδα του χρόνου. Όμως τα τέσσερα μάτια είναι πάντα καλύτερα από τα δύο. Θα βρίσκεται και στον πάγκο μαζί μου και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που αποδέχτηκε την πρόσκληση μου».
Για την κατάσταση του Πέτρογλου: «Ο Πέτρογλου θα έρθει στην Καλαμάτα με αυτοκίνητο και συνεχίζει την θεραπεία του. Αύριο τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η χρησιμοποίηση του».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Download

Label 4

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΑΣ BLOG-SITE

Το BLOG-SITE μας ανανεώθηκε έγινε πιο πρακτικό και πιο καλαίσθητο... Οι απόψεις μας όμως παρέμειναν ίδιες...

Το VolleyPaok είναι μαζί σας με συνεχή ενημέρωση όλο το 24ώρο...
Άμεσα και όχι έμεσα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση...
Η μοναδική ενημέρωση στο διαδίκτυο αποκλειστικά και μόνο για το ανδρικό και γυναικείο βόλει του Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. Επιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς! πρoσπάθησαν κάποιοι αλλα ΔΕΝ το πέτυχαν! Και όμως, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ... VolleyPaok και είσαι μέσα... ενημέρωση, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με αξιοπρέπεια και σάτιρα... Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.

VolleyPaok "Και είσαι μέσα"...
Ενημέρωση με αξιοπρέπεια και σάτιρα...
Γιατί ετσι απλά Βόλει Π.Α.Ο.Κ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ TOY VolleyPaok




Έπειτα από αρκετές προσπ
άθ ειες δημιουργίας ενός BLOG-SITE με μόνο και ξεκάθαρο στόχο να προβάλουμε όλα τα νέα για το βόλει του ΠΑΟΚ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία της ιστοσελίδας www.volleypaok.gr Αλλα και το BLOG μας volleypaok.blogspot.com

Εδώ και 4 χρόνια ζωής το VolleyPaok δίνει την ευκαιρία στον οπαδό του ΠΑΟΚ και στον εκάστοτε επισκέπτη να ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες του τμήματος βόλει του ΠΑΟΚ μας αλλα και όχι μόνο.. Πλέον παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη – αναγνώστη να διαβάζει τις απόψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι του εκάστοτε δημοσιογράφου κτλ – παρατρεχάμενου - αυλοκόλακα της εκάστοτε διοίκησης (ΑΣ - ΤΑΠ κτλ) που θέλει ή του επιβάλουν να σχηματίσει άποψη στον κόσμο με σκοπό την παραπλάνηση.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ!!