Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

Δηλώσεις μετά το παιχνίδι απο Παντακίδη, Τζελάτη και Λόουσον

Παντακίδης, Τζελάτη, Λόουσον για τον χαμένο ημιτελικό με τον Ολυμπιακό.

 
Απογοητευμένος ο κεντρικός του ΠΑΟΚ Γιάννης Παντακίδης για την εμφάνιση της ομάδας του είχε να πει: «Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Δεν παίξαμε για να μπορούμε να διεκδικήσουμε τη νίκη. Αν και στην χθεσινή προπόνηση και στο σημερινό ζέσταμα  η ομάδα φαινόταν έτοιμη για ένα καλό παιχνίδι δεν μας βγήκε τίποτα». Σε ερώτηση που κρίθηκε το παιχνίδι ο έμπειρος κεντρικός πρόσθεσε: «Στο πάθος και στην καρδιά».

Από την πλευρά του ο αρχηγός του ΠΑΟΚ Αινείας Τζελάτης τόνισε: « Ήταν μια δίκαιη νίκη του Ολυμπιακού. Είναι μια πολύ καλή και έμπειρη ομάδα και αυτό φάνηκε μέσα στο γήπεδο κατά τη διάρκεια του αγώνα. Εμείς προσπαθήσαμε κατά διαστήματα να μπούμε στο παιχνίδι αλλά δεν τα καταφέραμε καθώς δεν μπορέσαμε να ακολουθήσουμε τον ρυθμό του Ολυμπιακού».

Ο Αμερικανός ακραίος του ΠΑΟΚ Μπράντλει Λόουσον είχε να πει: «Είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν πολύ καλό Ολυμπιακό. Ήταν πολύ διαβασμένος και ακολούθησε την τακτική που είχε ετοιμάσει. Είχε σε πολύ καλή ημέρα τον Ιορντάνοφ και πήγε πολύ καλά εκτός από την επίθεση και στην άμυνα και στο μπλοκ.

Και εμείς από την πλευρά μας είχαμε προετοιμαστεί καλά για τον σημερινό αγώνα αλλά κάποια πράγματα δεν μας βγήκαν. Σίγουρα δεν τελειώσαμε τις μπάλλες που έπρεπε και μόνο ευχαριστημένος δεν μπορεί να είναι ο προπονητής μας.  Παράλληλα είχαμε προβλήματα στην υποδοχή και αυτό επηρέασε και  την ανάπτυξη του παιχνιδιού μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Download

Label 4

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΑΣ BLOG-SITE

Το BLOG-SITE μας ανανεώθηκε έγινε πιο πρακτικό και πιο καλαίσθητο... Οι απόψεις μας όμως παρέμειναν ίδιες...

Το VolleyPaok είναι μαζί σας με συνεχή ενημέρωση όλο το 24ώρο...
Άμεσα και όχι έμεσα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση...
Η μοναδική ενημέρωση στο διαδίκτυο αποκλειστικά και μόνο για το ανδρικό και γυναικείο βόλει του Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. Επιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς! πρoσπάθησαν κάποιοι αλλα ΔΕΝ το πέτυχαν! Και όμως, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ... VolleyPaok και είσαι μέσα... ενημέρωση, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με αξιοπρέπεια και σάτιρα... Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.

VolleyPaok "Και είσαι μέσα"...
Ενημέρωση με αξιοπρέπεια και σάτιρα...
Γιατί ετσι απλά Βόλει Π.Α.Ο.Κ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ TOY VolleyPaok




Έπειτα από αρκετές προσπ
άθ ειες δημιουργίας ενός BLOG-SITE με μόνο και ξεκάθαρο στόχο να προβάλουμε όλα τα νέα για το βόλει του ΠΑΟΚ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία της ιστοσελίδας www.volleypaok.gr Αλλα και το BLOG μας volleypaok.blogspot.com

Εδώ και 4 χρόνια ζωής το VolleyPaok δίνει την ευκαιρία στον οπαδό του ΠΑΟΚ και στον εκάστοτε επισκέπτη να ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες του τμήματος βόλει του ΠΑΟΚ μας αλλα και όχι μόνο.. Πλέον παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη – αναγνώστη να διαβάζει τις απόψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι του εκάστοτε δημοσιογράφου κτλ – παρατρεχάμενου - αυλοκόλακα της εκάστοτε διοίκησης (ΑΣ - ΤΑΠ κτλ) που θέλει ή του επιβάλουν να σχηματίσει άποψη στον κόσμο με σκοπό την παραπλάνηση.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ!!