Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Στην Καλαμάτα ο ΠΑΟΚ για το φάιναλ φορ

Στην πόλη της Καλαμάτας βρίσκεται από τις έξι το απόγευμα  ο ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της συμμετοχής του στο φάιναλ φορ του Κυπέλλου Ελλάδας που θα φιλοξενηθεί στην Μεσσηνιακή πρωτεύουσα το Σαββατοκύριακο 15-16 Μαρτίου. Αυτή είναι η πρώτη φορά μετά το 1999 που ο ΠΑΟΚ θα συμμετάσχει στο φάιναλ φορ του Κυπέλλου Ελλάδας. 

 Ο ΠΑΟΚ κληρώθηκε να αντιμετωπίσει στον πρώτο ημιτελικό που θα γίνει το Σάββατο 15 Μαρτίου και ώρα 16:00 (Δημόσια Τηλεόραση) τον περσινό κυπελλούχο Ελλάδας Ολυμπιακό.Η προετοιμασία της ομάδας του Γιώργου Γιάτση συνεχίστηκε το μεσημέρι με μία τελευταία προπόνηση και στη συνέχεια η αποστολή πήγε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» από όπου και στις 5μμ αναχώρησε για την πόλη της Καλαμάτας.
Η πτήση με την Αstra Airlines ήταν ιδιαίτερα καλή και σε λιγότερο από μία ώρα το αεροπλάνο που μετέφερε την αποστολή του Δικεφάλου προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο «Καπετάν Βασίλης Κωνσταντόπουλος».
Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό καλό και άπαντες αντιμετωπίζουν με τη δέουσα σοβαρότητα τον πρώτο ημιτελικό με τον Ολυμπιακό που θα κρίνει την είσοδο στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης. Υπενθυμίζουμε ότι ο αγώνας είναι νοκ άουτ , με τον νικητή να παίρνει το εισιτήριο για το μεγάλο τελικό που θα γίνει την Κυριακή 16 Μαρτίου.
ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός έχουν συναντηθεί δύο φορές φέτος στο πρωτάθλημα με τους ερυθρόλευκους να έχουν κερδίσει και τα δύο παιχνίδια με 3-0 (εντός) και 3-1(εκτός). Τα αγωνιστικά προβλήματα για τον ΠΑΟΚ είναι γνωστά με τον πονόκεφαλο του Γιώργου Γιάτση να ακούει στο όνομα  Στέλιος Νικηφορίδης. Ο Σερραίος ακραίος ακολούθησε κανονικά την αποστολή στην Καλαμάτα αλλά η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή.
Στην Καλαμάτα θα ταξιδέψει αύριο και ο πρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ κ.Γιώργος Ανδρέου αλλά και ο αντιπρόεδρος κ.Κώστας Παισάδης.
Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ θα συνεχιστεί αύριο και θα ολοκληρωθεί ανήμερα του ημιτελικού με τον Ολυμπιακό. Οι παίκτες του Γιώργου Γιάτση θα έχουν την ευκαιρία να προπονηθούν στο γήπεδο της Παραλίας όπου και θα φιλοξενηθεί το φάιναλ φορ.
Το φάιναλ φορ είναι ειδικής διαχείρισης με τις τέσσερις ομάδες να δικαιούνται από 15 προσκλήσεις. Οι διοργανωτές κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους προκειμένου στο γήπεδο της Παραλίας να μην υπάρχουν οργανωμένοι οπαδοί καμίας ομάδας και να ακολουθηθούν όλα τα μέτρα τάξης ασφαλείας που αποφασίστηκαν στην σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε πριν από δύο εβδομάδες στην Αθήνα.
Αύριο το μεσημέρι η συνέντευξη Τύπου
Το πρώτο ανεπίσημο σερβίς του Final 4 θα δοθεί το μεσημέρι της Παρασκευής στο Δημαρχείο Καλαμάτας με την επίσημη συνέντευξη Τύπου των αγώνων, όπου θα μιλήσουν οι συνδιοργανωτές (ΕΟΠΕ, Δήμος Καλαμάτας, ΑΟ Καλαμάτας ’80), οι προπονητές και οι αρχηγοί των τεσσάρων φιναλίστ.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Σάββατο 15 Μαρτίου
16.00 Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ
19.15 ΑΟ Κηφισιάς – ΑΕΚ
Κυριακή 16 Μαρτίου
19.30 Τελικός

DSC00008DSC00011
DSC00010DSC00004

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Download

Label 4

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΑΣ BLOG-SITE

Το BLOG-SITE μας ανανεώθηκε έγινε πιο πρακτικό και πιο καλαίσθητο... Οι απόψεις μας όμως παρέμειναν ίδιες...

Το VolleyPaok είναι μαζί σας με συνεχή ενημέρωση όλο το 24ώρο...
Άμεσα και όχι έμεσα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση...
Η μοναδική ενημέρωση στο διαδίκτυο αποκλειστικά και μόνο για το ανδρικό και γυναικείο βόλει του Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. Επιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς! πρoσπάθησαν κάποιοι αλλα ΔΕΝ το πέτυχαν! Και όμως, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ... VolleyPaok και είσαι μέσα... ενημέρωση, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με αξιοπρέπεια και σάτιρα... Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.

VolleyPaok "Και είσαι μέσα"...
Ενημέρωση με αξιοπρέπεια και σάτιρα...
Γιατί ετσι απλά Βόλει Π.Α.Ο.Κ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ TOY VolleyPaok




Έπειτα από αρκετές προσπ
άθ ειες δημιουργίας ενός BLOG-SITE με μόνο και ξεκάθαρο στόχο να προβάλουμε όλα τα νέα για το βόλει του ΠΑΟΚ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία της ιστοσελίδας www.volleypaok.gr Αλλα και το BLOG μας volleypaok.blogspot.com

Εδώ και 4 χρόνια ζωής το VolleyPaok δίνει την ευκαιρία στον οπαδό του ΠΑΟΚ και στον εκάστοτε επισκέπτη να ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες του τμήματος βόλει του ΠΑΟΚ μας αλλα και όχι μόνο.. Πλέον παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη – αναγνώστη να διαβάζει τις απόψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι του εκάστοτε δημοσιογράφου κτλ – παρατρεχάμενου - αυλοκόλακα της εκάστοτε διοίκησης (ΑΣ - ΤΑΠ κτλ) που θέλει ή του επιβάλουν να σχηματίσει άποψη στον κόσμο με σκοπό την παραπλάνηση.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ!!