Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Ανδρέου: «Aν κατά τη διάρκεια του φάιναλ φορ δεν τηρηθούν τα μέτρα τάξης ο ΠΑΟΚ θα αποχωρήσει από το φάιναλ φορ»

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΟΚ  Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ.

 Τον Ολυμπιακό θα κληθεί να αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ στον πρώτο ημιτελικό του φάιναλ φορ που θα γίνει στην Καλαμάτα 15-16 Μαρτίου. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 16:00 και ο νικητής θα πάρει το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό.

Στον άλλον ημιτελικό θα παίξουν Κηφισιά –ΑΕΚ.
Νωρίτερα εξάλλου  πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΟΠΕ  ευρεία σύσκεψη στην οποία παραβρέθηκαν εκτός από την Ομοσπονδία, οι εκπρόσωποι των τεσσάρων ομάδων του φάιναλ φορ (ΑΕΚ, ΑΟ Κηφισιάς, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ),  εκπρόσωποι της  ΓΓΑ , της ΔΕΑΒ, της ΕΛ.ΑΣ, της ΕΣΑΠ και των συνδιοργανωτών, όπου και συζητήθηκαν όλες τις λεπτομέρειες για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων αφού το φάιναλ φορ θα είναι ειδικής διαχείρισης.
Πιο συγκεκριμένα στη σύσκεψη που αφορούσε τη διοργάνωση των ανδρών παραβρέθηκαν οι κ.κ. Ψαρουδάκης (αντιπρόεδρος ΕΟΠΕ), Σύλλας (πρόεδρος ΚΕΠ), Αδαμόπουλος (πρόεδρος φορέα κοινωνικής προστασίας και αθλητισμού Δήμου Καλαμάτας), Βλάσσης (υπεύθυνος Βόλεϊ Καλαμάτας 80), Χατζόπουλος (νομικός σύμβουλος Υφυπουργείου Αθλητισμού), Αθανασόπουλος (Ελληνική Αστυνομία), Νταβέλος (ΔΕΑΒ) Κωτσάτος (πρόεδρος Ερασιτεχνικής ΑΕΚ), Μακρής (τιμ μάνατζερ ΤΑΑ ΑΕΚ), Δεληγιαννάκης (αντιπρόεδρος ΤΑΑ ΑΟ Κηφισιάς), Μαντούβαλος (τιμ μάνατζερ ΤΑΑ Ολυμπιακού), Ανδρέου (πρόεδρος ΤΑΑ ΠΑΟΚ).
Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης αποφασίστηκε η απαγόρευση της μετακίνησης φιλάθλων. Το κάθε σωματείο θα πάρει  15 προσκλήσεις, με τους εκπροσώπους των ομάδων να έχουν ζητήσει 30 προσκλήσεις.
Πάντως ο πρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ κ.Γιώργος Ανδρέου κατά τη διάρκεια της σύσκεψης ενημέρωσε την Ομοσπονδία , την ΕΛ.ΑΣ και την ΔΕΑΒ πως αν κατά τη διάρκεια του φάιναλ φορ δεν τηρηθούν τα μέτρα τάξης που αποφασίστηκαν  στη σύσκεψη ο ΠΑΟΚ θα αποχωρήσει από το φάιναλ φορ.

Παράλληλα ο πρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ κ.Γιώργος Ανδρέου κατά τη διάρκεια της σύσκεψης επανέλαβε αυτό που είχε τονίσει και προ ημερών στη συνεδρίαση της Λίγκας ότι θα πρέπει να γίνουν από τώρα και κατά τη διάρκεια του φάιναλ φορ εκτεταμένοι έλεγχοι ντόπινγκ κοντρόλ.

Αμέσως μετά και την κλήρωση ο πρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ κ.Γιώργος Ανδρέου αρκέστηκε να πει: «Ξέρουμε ποιος είναι ο Ολυμπιακός. Είναι μια πολύ έμπειρη και καλή ομάδα. Και εμείς όμως θα πάμε στην Καλαμάτα προετοιμασμένοι για να δώσουμε δύο παιχνίδια. Εύχομαι να γίνουν δυνατά παιχνίδια και να κερδίσει ο καλύτερος».

Το κλειστό γυμναστήριο της Παραλίας της Καλαμάτας έχει χωρητικότητα 1800 θέσεων.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του φάιναλ φορ:

Σάββατο 15 Μαρτίου

16.00 Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ
19.15 ΑΟ Κηφισιάς – ΑΕΚ

Κυριακή 16 Μαρτίου
19.30 Τελικός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Download

Label 4

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΑΣ BLOG-SITE

Το BLOG-SITE μας ανανεώθηκε έγινε πιο πρακτικό και πιο καλαίσθητο... Οι απόψεις μας όμως παρέμειναν ίδιες...

Το VolleyPaok είναι μαζί σας με συνεχή ενημέρωση όλο το 24ώρο...
Άμεσα και όχι έμεσα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση...
Η μοναδική ενημέρωση στο διαδίκτυο αποκλειστικά και μόνο για το ανδρικό και γυναικείο βόλει του Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. Επιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς! πρoσπάθησαν κάποιοι αλλα ΔΕΝ το πέτυχαν! Και όμως, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ... VolleyPaok και είσαι μέσα... ενημέρωση, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με αξιοπρέπεια και σάτιρα... Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.

VolleyPaok "Και είσαι μέσα"...
Ενημέρωση με αξιοπρέπεια και σάτιρα...
Γιατί ετσι απλά Βόλει Π.Α.Ο.Κ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ TOY VolleyPaok




Έπειτα από αρκετές προσπ
άθ ειες δημιουργίας ενός BLOG-SITE με μόνο και ξεκάθαρο στόχο να προβάλουμε όλα τα νέα για το βόλει του ΠΑΟΚ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία της ιστοσελίδας www.volleypaok.gr Αλλα και το BLOG μας volleypaok.blogspot.com

Εδώ και 4 χρόνια ζωής το VolleyPaok δίνει την ευκαιρία στον οπαδό του ΠΑΟΚ και στον εκάστοτε επισκέπτη να ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες του τμήματος βόλει του ΠΑΟΚ μας αλλα και όχι μόνο.. Πλέον παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη – αναγνώστη να διαβάζει τις απόψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι του εκάστοτε δημοσιογράφου κτλ – παρατρεχάμενου - αυλοκόλακα της εκάστοτε διοίκησης (ΑΣ - ΤΑΠ κτλ) που θέλει ή του επιβάλουν να σχηματίσει άποψη στον κόσμο με σκοπό την παραπλάνηση.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ!!