Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Λόουσον: «Πραγματικά στη Θύρα 4 υπάρχει μεγάλη τρέλα για την ομάδα»

Ο Μπράντλει Λόουσον αφιέρωσε στην αδελφή του Άμυ τον τίτλο του MVP της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Volleyleague ΟΠΑΠ και μάλιστα για χάρη της την προηγούμενη εβδομάδα έκανε ταξίδι αστραπή στις ΗΠΑ για να βρεθεί στο γάμο της. Όπως είπε στο volleyleague.gr ο Λόουσον έχει πάρει αρκετές ατομικές διακρίσεις αλλά δεν τους δίνει ιδιαίτερη σημασία μπροστά στις επιτυχίες της ομάδας.
«Για να είμαι ειλικρινής δεν μετράω τα βραβεία ή τις ειδικές διακρίσεις που έχω κερδίσει. Είχα την τύχη να παίξω καλά σε κάποια μεγάλα παιχνίδια στην καριέρα μου, αλλά οι περισσότερες διακρίσεις (MVP – Αmerican Awards) είναι κρυμμένα στη γωνία ενός ραφιού στο δωμάτιο μου στη Χαβάη. Φυσικά , υπάρχουν στιγμές και εμφανίσεις που τα κοιτάω και εμπνέομαι, ειδικά όταν το επίπεδο του παιχνιδιού μου δεν είναι αυτό που θέλω να είναι, αλλά προσπαθώ να μην επικεντρώνομαι σε αυτά που έχω ήδη κερδίσει, γιατί κατά τη γνώμη μου υπάρχει πάντα περιθώριο βελτίωσης».
-Για το που αφιερώνει τον τίτλο είπε:
«Αφιερώνω τον τίτλο στην αδελφή μου Άμυ. Την σκεφτόμουν πολλές φορές κατά τη διάρκεια του αγώνα, αισθανόμουν την παρουσία της στο παρκέ μαζί με μένα στις περισσότερες κρίσιμες στιγμές».
Αν και απουσίαζε τις προηγούμενες ημέρες στη… Χαβάη κατάφερε να αναδειχτεί ως πολυτιμότερος παίκτης του ΠΑΟΚ με την Παναχαΐκή…
«Ταξίδεψα πάνω από 25.000 χλμ. και κοιμήθηκα λιγότερο από 5 ώρες σε σύνολο πέντε ημερών για ένα από τα πράγματα που πραγματικά έχει σημασία στη ζωή μου -η οικογένεια. Η αδελφή μου, με την οποία είμαστε πολύ δεμένοι, παντρεύτηκε το Σάββατο που μας πέρασε και έκανα τα πάντα έστω και για να βρεθεί εκεί για τα προεόρτια. Φυσικά, δεν μπορούσα να μείνω στην τελετή, αλλά είμαι πραγματικά ευγνώμων που η διοίκηση του ΠΑΟΚ μου επέτρεψε να πάω και να περάσω μερικές ημέρες με την οικογένεια μου κατά τη διάρκεια μιας τόσο σημαντικής στιγμής».
Πως αισθάνεσαι που παίζεις στο ελληνικό πρωτάθλημα;
«Πραγματικά απολαμβάνω τον χρόνο μου στην Ελλάδα μέχρι τώρα . Ο ΠΑΟΚ μου έχει φερθεί πολύ καλά και μέσα στη μισή σεζόν έχω γνωρίσει σπουδαίους αθλητές και υπέροχους ανθρώπους. Είναι χαρά για μένα να παίζω μαζί και ενάντια με τόσους Αμερικανούς αθλητές που παίζουν στο ελληνικό πρωτάθλημα όπως και να μαθαίνω την ιστορία των σημαντικότερων ελληνικών συλλόγων. Ένα από τα higlights της φετινής χρονιάς πέρα από το βόλεϊ ήταν όταν πήγα στο γήπεδο της Τούμπας για να παρακολουθήσω τον αγώνα της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό. Πραγματικά στη Θύρα -4 υπάρχει μεγάλη τρέλα για την ομάδα».
Ο ΠΑΟΚ αδικείται από τη θέση στην οποία βρίσκεται;
«Όπως είπα και πριν υπάρχει πάντα περιθώριο για βελτίωση , και σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο. Σε πολλά ματς ήμασταν πολύ και θα μπορούσαμε να είχαμε βελτιώσει την θέση μας. Εάν παίζαμε το δεύτερο γύρο ξανά θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ψηλά στην κατάταξη. Ωστόσο , ό, τι έγινε, έγινε και ανυπομονούμε για τα δύο τελευταία παιχνίδια μας στην κανονική περίοδο».
Το τελικό 3-0 αντικατοπτρίζει τις πραγματικές δυσκολίες που είχε ο αγώνας με την Παναχαΐκή;
«Δεν νομίζω ότι το τελικό σκορ μαρτυρά τις πραγματικές δυσκολίες του αγώνα με την Παναχαΐκή. Αν κοιτάξουμε τα δύο πρώτα σετ θα δούμε ότι ήμασταν πολύ κοντά ( 28-26 και 31-29 ) . Και οι δύο ομάδες είχαν την ευκαιρία να τα κερδίσουν. Μάλιστα εμείς στο πρώτο σετ ήμασταν πίσω στο σκορ μέχρι σχεδόν και το τέλος του. Ευτυχώς πήραμε κάποιους κρίσιμους πόντους και κάποιους άσους που μας βοήθησαν να λυγίσουμε τον αντίπαλο. Θα έλεγα ότι το κλειδί για τη νίκη ήταν το ότι παίξαμε με τόλμη στις σημαντικές στιγμές των σετ».
Για τον επερχόμενο αγώνα με τον Φοίνικα και εάν ο ΠΑΟΚ μπορεί να περάσει νικηφόρα μέσα από τη Σύρο:
«Εχουμε περισσότερο από αρκετό ταλέντο για να κερδίσουμε οποιοδήποτε αντίπαλο σε αυτό το πρωτάθλημα. Νομίζω πως το κλειδί για το παιχνίδι που έρχεται με τον Φοίνικα θα είναι το σερβίς μας και η αμυντική μας λειτουργία. Ο Φοίνικας , όπως εμείς, είναι πολύ καλός στο sideout , και για αυτό χρειαζόμαστε καλό σέρβις για να τον πιέσουμε αλλά , κάποιους σημαντικούς πόντους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Download

Label 4

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΑΣ BLOG-SITE

Το BLOG-SITE μας ανανεώθηκε έγινε πιο πρακτικό και πιο καλαίσθητο... Οι απόψεις μας όμως παρέμειναν ίδιες...

Το VolleyPaok είναι μαζί σας με συνεχή ενημέρωση όλο το 24ώρο...
Άμεσα και όχι έμεσα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση...
Η μοναδική ενημέρωση στο διαδίκτυο αποκλειστικά και μόνο για το ανδρικό και γυναικείο βόλει του Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. Επιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς! πρoσπάθησαν κάποιοι αλλα ΔΕΝ το πέτυχαν! Και όμως, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ... VolleyPaok και είσαι μέσα... ενημέρωση, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με αξιοπρέπεια και σάτιρα... Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.

VolleyPaok "Και είσαι μέσα"...
Ενημέρωση με αξιοπρέπεια και σάτιρα...
Γιατί ετσι απλά Βόλει Π.Α.Ο.Κ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ TOY VolleyPaok




Έπειτα από αρκετές προσπ
άθ ειες δημιουργίας ενός BLOG-SITE με μόνο και ξεκάθαρο στόχο να προβάλουμε όλα τα νέα για το βόλει του ΠΑΟΚ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία της ιστοσελίδας www.volleypaok.gr Αλλα και το BLOG μας volleypaok.blogspot.com

Εδώ και 4 χρόνια ζωής το VolleyPaok δίνει την ευκαιρία στον οπαδό του ΠΑΟΚ και στον εκάστοτε επισκέπτη να ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες του τμήματος βόλει του ΠΑΟΚ μας αλλα και όχι μόνο.. Πλέον παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη – αναγνώστη να διαβάζει τις απόψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι του εκάστοτε δημοσιογράφου κτλ – παρατρεχάμενου - αυλοκόλακα της εκάστοτε διοίκησης (ΑΣ - ΤΑΠ κτλ) που θέλει ή του επιβάλουν να σχηματίσει άποψη στον κόσμο με σκοπό την παραπλάνηση.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ!!