Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

Το μεταγραφικό παζάρι στην Α1 βόλεϊ των ανδρών

Μπορεί το μεταγραφικό παζάρι της Α1 να είναι φτωχό ωστόσο έχουν γίνει αρκετές κινήσεις και φαίνεται πως θα έχουμε και πάλι ένα αμφίρροπο πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ έχει ενισχυθεί και μοιάζει ως ο επικρατέστερος αντίπαλος του Ολυμπιακού. Την ίδια ώρα αρκετές ομάδες μοιάζουν να βράζουν στο ίδιο καζάνι. Ας δούμε αναλυτικά όσα έχουν γίνει.
Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.
Παρά την μικροεπέμβαση που έκανε ο Δημήτρης Καζάζης πρέπει να πέρασε ένα αρκετά ήσυχο καλοκαίρι.
Ο Ολυμπιακός εδώ και αρκετό καιρό έχει κλείσει το ρόστερ του και κατά πολλούς θα είναι καλύτερος από πέρσι. Μάλιστα, πρέπει να περιμένουμε και μία ακόμα κίνηση με την απόκτηση ενός ξένου κεντρικού εάν περάσουν οι τέσσερις ξένοι.
ΕΡΧΟΝΤΑΙ: Κώστας Προύσαλης (Π. – Ναρμπόν, Γαλλία), Αντρί Ντιάτσκοφ (Α – Ουκρανία, Α.Ο.Φοίνικας Σύρου), Παναγιώτης Πελεκούδας (Κ – Α.Ο.Φοίνικας Σύρου), Ενέα Τζελάτι (Δ – ΠΑΟΚ).
ΜΕΝΟΥΝ: Κώστας Χριστοφιδέλης (A), Θάνος Μαρούλης (Π), Μίλαν Γιούρισιτς (Κ), Γιώργος Στεφάνου (Λ), Μενέλαος Κοκκινάκης (Α), Χρήστος Βολουδάκης (Λ), Νίκος Σμαραγδής (Κ), Μπόγιαν Γιορντάνοφ (Δ), Σωτήρης Σωτηρίου (Α-Δ).
ΦΕΥΓΟΥΝ: Λεονάρντο Καλντέιρα (Α – Μπεσίκτας, Τουρκία), Βασίλης Κουρνέτας (Π – ΠΑΟΚ), Χρήστος Κιόσης (Κ – Εθνικός Αλεξανδρούπολης).
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Δημήτρης Καζάζης (ανανέωσε για σεζόν 2014-15)
Μ.Γ.Σ.Εθνικός Αλεξανδρούπολης
Τη μισή του βασική ομάδα θα αναγκαστεί να αλλάξει ο Σάκης Μουστακίδης. Η αποστολή του μόνο εύκολη δεν είναι ωστόσο ο έμπειρος τεχνικός δείχνει να έχει κάνει τις επιλογές του.
Εκείνο που αποτελεί το μεγάλο στοίχημα αυτή τη στιγμή είναι να βρεθεί ένας καλός διαγώνιος ο οποίος θα μπορέσει να αντικαταστήσει τον Ράιτς.
ΕΡΧΟΝΤΑΙ: Χρήστος Κιόσης (Κ – Ολυμπιακός), Ζάρκο Κίσιτς (Π. – Σερβία – 2013-14: Γεντίντσβο Βοσνία Ερζ.), Mπόζινταρ Τσουκ (Α – Μαυροβούνιο – Μπούντβα), Θωμάς Δημητριάδης (Α).
ΜΕΝΟΥΝ: Κώστας Δαλακούρας (Α), Ανέστης Δαλακούρας (Α), Θεολόγος Δαρίδης (Λ).
ΦΕΥΓΟΥΝ: Ιβάν Ράιτς (Δ), Νικολά Μιγιαήλοβιτς (Α), Νίκος Αγγελόπουλος (Π), Γρηγόρης Σιδηρόπουλος (Π – Σταμάτησε την ενεργό δράση), Ανδρέας Ανδρεάδης (Κ – ΑΕΚ)
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Σάκης Μουστακίδης (ανανέωσε για σεζόν 2014-15)
Α.Ο.Κηφισιάς
Οι… δημοτικές αλλαγές πάγωσαν και τις εξελίξεις στην ομάδα της Κηφισιάς. Το μέλλον της ευχάριστης έκπληξης του περσινού πρωταθλήματος παραμένει άγνωστο.
Οι περισσότεροι παίκτες έχουν κλείσει ήδη σε άλλες ομάδες, ενώ ακόμα η ομάδα δεν έχει προπονητή.
ΕΡΧΟΝΤΑΙ:
ΜΕΝΟΥΝ:
ΦΕΥΓΟΥΝ: Δημήτρης Σουλτανόπουλος (Κ), Θανάσης Πρωτοψάλτης (Α)
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Κώστας Αρσενιάδης (σε διαπραγμάτευση για ανανέωση)
Α.Ο.Φοίνικας Σύρου
Αρκετές αλλαγές θα υπάρχουν στον Φοίνικα της επόμενης περιόδου. Ο Ανδρεόπουλος θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό, με τον Ράτκο Παβλίσεβιτς να κάθεται στον πάγκο.
Ήδη η ομάδα της Σύρου κάνει κινήσεις οι οποίες αργά ή γρήγορα θα μεταφραστούν σε επίσημες ανακοινώσεις.
ΕΡΧΟΝΤΑΙ: Σίμο Ντάμποβιτς (Π. – Άρης),  Νικήτας Εφραιμίδης (Λ. Λαμία), Γιαν Πλάνιντς (Α. Σλοβενία)
ΜΕΝΟΥΝ: Ηλίας Λάππας (Α)
ΦΕΥΓΟΥΝ: Τόμας Ζατς (Δ – Αυστρία), Πίτερ Γιάνουσεκ (Α – Σλοβακία), Αντρί Ντιάτσκοφ (Α – Ουκρανία, Ολυμπιακός), Παναγιώτης Πελεκούδας (Κ – Ολυμπιακός), Θάνος Τερζής (Π – Παναθηναϊκός),
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Ράτκο Παβλίσεβιτς (Σερβία – Ερ.Αστέρας γυναικών). Στη θέση του Δημήτρη Ανδρεόπουλου.
Γ.Α.Σ.Παμβοχαϊκός
Με αργούς ρυθμούς γίνεται η στελέχωση του ρόστερ και του Παμβοχαϊκού. Η ομάδα του Βραχατίου έχει αποκτήσει δύο παίκτες, ενώ αρκετοί είναι εκείνοι που έχουν κουνήσει μαντήλι.
Έτσι και ο Παμβοχαϊκός μπαίνει στη λίστα των ομάδων που περιμένουμε να κινηθούν πιο δυναμικά στο μέλλον.
ΕΡΧΟΝΤΑΙ: Θάνος Τερζής (Π. – Α.Ο.Φοίνικας Σύρου), Άντελιν Κουκ (Δ – ΑCH Λιουμπλιάνα – Kροατία).
ΜΕΝΟΥΝ: Γιώργος Δρογκάρης (Π), Δημήτρης Ζήσης (Λ)
ΦΕΥΓΟΥΝ: Τζάρεντ Κράουσε (Π – Καναδάς), Γέρνεϊ Ποτόσνικ (Α – Σλοβενία), Τόμισλαβ Ντόκιτς (Δ – Σερβία), Άκης Ασπιώτης (Δ-Α),
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Γιώργος Κλαρούδας (ανανέωσε για τη σεζόν 2014-15).
Π.Α.Ο.Κ.
Ιδιαίτερα δυνατός αναμένεται να παρουσιαστεί την επόμενη περίοδο ο ΠΑΟΚ. Με τον Γιάννη Καλμαζίδη πλέον στον πάγκο και με ένα μείγμα έμπειρων και ταλαντούχων παικτών ο δικέφαλος του Βορρά στοχεύει ψηλά.
Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις και ενώ μένει ανοικτή η απόκτηση ενός ακόμα ξένου ο ΠΑΟΚ θα είναι ο μεγάλος αντίπαλος του Ολυμπιακού για το Πρωτάθλημα έχοντας μάλιστα δύο πρώην ερυθρόλευκους ως μεγάλα όπλα.
Ο λόγος για τον Ερνάντο Γκόμεζ και τον Βασίλη Κουρνέτα.
ΕΡΧΟΝΤΑΙ: Δημήτρης Εφραιμίδης (Α), Τάσος Αναστασιάδης (Π – Νίκη Αιγινίου), Βασίλης Κουρνέτας (Π – Ολυμπιακός), Γιάννης Κυριακίδης (Α – Α.Σ.Άρης), Ερνάντο Γκόμεζ (Δ), Δημήτρης Γκαράς (Λ. – Α.Σ.Άρης), Αλέξανδρος Σαμπανάι (Δ – Μίλων), Θανάσης Ντίνας (Κ – Α.Σ.Άρης), Τζάρεντ Μουρ ((ΗΠΑ, Κ – Παναθηναϊκός), Βασίλης Καρασαββίδης (Λ. – Αίαντας Ευόσμου)
ΜΕΝΟΥΝ: Μπράντλεϊ Κολγκέιτ Λόουσον (Α – ΗΠΑ), Γιάννης Παντακίδης (Κ)
ΦΕΥΓΟΥΝ: Λάμπης Μπαμπαλιούτας (Λ), Ενέα Τζελάτι (Δ – Ολυμπιακός), Στέλιος Πιπέργιας (Π), Κάσσανδρος Στίγγας (Κ), Μιχάλης Χριστοφορίδης (Κ), Αλεξάντερ Μίλκοφ (Α – ΠΓΔΜ), Ράιλι Μακίμπιν (Π – ΗΠΑ)
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Γιάννης Καλμαζίδης
Α.Ε.Κ.
Παρά το πάγωμα που υπήρξε για ένα διάστημα η ΑΕΚ προχώρησε το σχεδιασμό της και σε ένα μεγάλο βαθμό τον έχει ολοκληρώσει.
Λεπτομέρειες απομένουν για να έχει στα χέρια του ο Χόρχε Ελγκέτα τους παίκτες που ήθελε με τη μεταγραφή ξένου κεντρικού να είναι αυτή τη στιγμή η προτεραιότητα. Η παρουσία του Κρνιτς αναμένεται να είναι καθοριστική την επόμενη περίοδο αφού μιλάμε για έναν εξαιρετικό και έμπειρο πασαδόρο.
ΕΡΧΟΝΤΑΙ: Ινοσλαβ Κρνιτς (Π – Κροατία, Λέφσκι Σόφιας Βουλγαρία), Γιάννης Γεωργιάδης (Π – Νέστωρ Θεσσαλονίκης), Θάνος Παπαδημητρίου (Λ – Φοίνικας Σύρου), Ανδρέας Ανδρεάδης (Κ – Εθνικός Αλεξανδρούπολης), Βαλεντίν Μπουρκόφσκι (Κ. – Ανόρθωση)
ΜΕΝΟΥΝ: Γιάννης Μαντέκας (Α), Πέτρος Πέτρογλου (Α), Χόρχε Παγιάν (Δ), Κόνραντ Γκούζντα (Λ), Κατσανεβάκης (Κ)
ΦΕΥΓΟΥΝ: Γκαρσία Τόρες (Κ), Νίκος Κρέτσης (Π), Ντούσαν Νοβοσέλατς (Π – Σερβία)
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Χόρχε Ελγκέτα (Αργεντινή)
Γ.Σ.Λαμία
Όπως σχεδόν κάθε χρόνο έτσι και φέτος η Λαμία περιμένει πρώτα να δει που θα κυμανθεί το μπάτζετ της και στη συνέχεια να προχωρήσει στη στελέχωση της ομάδας.
Οι άνθρωποι της ομάδας έχουν αρκετοί δουλειά αφού οι περισσότεροι παίκτες έφυγαν ή φεύγουν, ενώ παρελθόν είναι και ο Κώστας Δεληκώστας από τον πάγκο της.
ΕΡΧΟΝΤΑΙ:
ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ:
ΜΕΝΟΥΝ:
ΦΕΥΓΟΥΝ: Έρικ Βανς (Α), Μίχαελ Όλιεμαν (Δ), Δημήτρης Ριζόπουλος (Α), Δημήτρης Ριζόπουλος (Α. – Α.Ο.Ορεστιάδας), Μανώλης Δημητριάδης (Π – Α.Ο.Ορεστιάδας)
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: -
Α.Σ.Άρης
Ρευστά είναι τα πράγματα στον Άρη ο οποίος δεν έχει κάνει ακόμα κάποια κίνηση με την οικονομική κατάσταση στην ομάδα να μην είναι η καλύτερη δυνατή.
Ήδη για το θέμα του προπονητή πρώτος στόχος είναι ο Γιώργος Γιάτσης ο οποίος έχει αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ. Ο νεαρός τεχνικός δεν έχει δώσει την απάντησή του κάτι που αναμένεται να γίνει άμεσα.
Μόλις κλείσει το θέμα του προπονητή θα έχουμε εξελίξεις και στο θέμα του ρόστερ.
ΕΡΧΟΝΤΑΙ:
ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ:
ΜΕΝΟΥΝ:
ΦΕΥΓΟΥΝ: Γιάννης Κυριακίδης (Α – Π.Α.Ο.Κ.), Δημήτρης Γκαράς (Λ – ΠΑΟΚ), Αρμενάκης (Δ. – Αλεσάνο)
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα περιμένει την απάντηση του Γιώργου Γιάτση.
Παναθηναϊκός Α.Ο.
Στον Παναθηναϊκό υπάρχουν κινήσεις αλλά δεν υπάρχουν εξελίξεις. Όλα εξαρτώνται από την υπόθεση του Στάθη Ντονά και το εάν οι πράσινοι θα καταφέρουν να έρθουν σε συμφωνία μαζί του για τις οφειλές που υπάρχουν.
Εάν βρεθεί λύση τότε θα προχωρήσουν και τα υπόλοιπα θέματα με τον Δημήτρη Ανδρεόπουλο να ανακοινώνεται επίσημα. Πάντως, στόχος είναι η δημιουργία μιας ομάδας που θα παραμείνει εύκολα στην κατηγορία.
ΕΡΧΟΝΤΑΙ:
ΜΕΝΟΥΝ:
ΦΕΥΓΟΥΝ: Καπίρης (Α – Χανιά), Μουρ (Κ – ΠΑΟΚ), Αμορόσο (Κ.), Γκάλιτς (Α.)
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος θα είναι ο νέος προπονητής στη θέση του Γιάννη Καλμαζίδη.
Μ.Ε.Ν.Τ.
Η ομάδα της Τούμπας έχει κάνει σχεδόν όλες τις κινήσεις της. Ο Σπύρος Γκολίτσης έχει στη διάθεσή του τους 11 από τους 12 παίκτες με τους οποίους θα πορευτεί την επόμενη περίοδο.
Εκείνο που απομένει να δούμε είναι τον παίκτη που θα ολοκληρώσει το ρόστερ και ο οποίος λογικά θα είναι ξένος. Από τις τέσσερις μεταγραφές που έχει κάνει η ομάδα ξεχωρίζει εκείνη του Αυστραλού πασαδόρου, Χάρισον Πίκοκ.
ΕΡΧΟΝΤΑΙ: Νίνο Παπαπαναγιώτου (Δ – Αίας Ευόσμου), Τζούλιαν Μπισέτ (Κ – Αγία Λουκία), Γιώργος Σφενδυλάκης (Κ – Α.Ο.Φοίνικας Σύρου), Χάρισον Πίκοκ (Π. – Αυστραλία), Τζόρνταν Ταραντίνο (Α – Δ, ΗΠΑ)
ΜΕΝΟΥΝ: Χαράλαμπος Σακόγλου (Δ), Θωμάς Δημητριάδης (Α), Δημήτρης Χρυσάφης (Α), Αργύρης Αντιφάκος (Κ), Δημήτρης Χατζηηλιάδης (Α), Γιάννης Παπαϊακώβου (Κ), Γιώργος Κνάπεκ (Λ).
ΦΕΥΓΟΥΝ: Γιάννης Παραδεισιανός (Κ), Δημήτρης Βέλο (Δ), Χρήστος Μπαλάσκας (Π), Γιάννης Τσακογιάννης (Λ), Γιώργος Κωσταρέλλης (Κ – σταματάει ενεργό δράση), Θεόδωρος Μποζίδης (Γ.Σ.Ηρακλής).
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Σπύρος Γκολίτσης (ανανέωσε για τη σεζόν 2014-15).
Α.Ο. Ορεστιάδας
Η ακριτική ομάδα πέτυχε τη μεγάλη επιστροφή της στα σαλόνια της Α1 βόλεϊ των ανδρών και θέλει να δημιουργήσει μια ομάδα η οποία θα παραμείνει στην κατηγορία.
Ο Κώστας Δεληκώστας έχει αναλάβει τα ηνία της, ενώ τη διαδρομή Λαμία – Ορεστιάδα έκαναν και οι Ριζόπουλος και Δημητριάδης.
ΕΡΧΟΝΤΑΙ: Δημήτρης Ριζόπουλος (Α – Γ.Σ.Λαμία), Μανώλης Δημητριάδης (Π – Γ.Σ.Λαμία).
ΜΕΝΟΥΝ: Δημήτρης Βλασακίδης (Α – Λ), Θεόδωρος Χουσίδης (Κ), Δημήτρης Κωνσταντινίδης (Λ), Πασχάλης Ποτολίδης
ΦΕΥΓΟΥΝ:
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Κώστας Δεληκώστας από τον Γ.Σ.Λαμία.
Πηγή: sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Download

Label 4

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΑΣ BLOG-SITE

Το BLOG-SITE μας ανανεώθηκε έγινε πιο πρακτικό και πιο καλαίσθητο... Οι απόψεις μας όμως παρέμειναν ίδιες...

Το VolleyPaok είναι μαζί σας με συνεχή ενημέρωση όλο το 24ώρο...
Άμεσα και όχι έμεσα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση...
Η μοναδική ενημέρωση στο διαδίκτυο αποκλειστικά και μόνο για το ανδρικό και γυναικείο βόλει του Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. Επιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς! πρoσπάθησαν κάποιοι αλλα ΔΕΝ το πέτυχαν! Και όμως, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ... VolleyPaok και είσαι μέσα... ενημέρωση, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με αξιοπρέπεια και σάτιρα... Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.

VolleyPaok "Και είσαι μέσα"...
Ενημέρωση με αξιοπρέπεια και σάτιρα...
Γιατί ετσι απλά Βόλει Π.Α.Ο.Κ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ TOY VolleyPaok




Έπειτα από αρκετές προσπ
άθ ειες δημιουργίας ενός BLOG-SITE με μόνο και ξεκάθαρο στόχο να προβάλουμε όλα τα νέα για το βόλει του ΠΑΟΚ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία της ιστοσελίδας www.volleypaok.gr Αλλα και το BLOG μας volleypaok.blogspot.com

Εδώ και 4 χρόνια ζωής το VolleyPaok δίνει την ευκαιρία στον οπαδό του ΠΑΟΚ και στον εκάστοτε επισκέπτη να ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες του τμήματος βόλει του ΠΑΟΚ μας αλλα και όχι μόνο.. Πλέον παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη – αναγνώστη να διαβάζει τις απόψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι του εκάστοτε δημοσιογράφου κτλ – παρατρεχάμενου - αυλοκόλακα της εκάστοτε διοίκησης (ΑΣ - ΤΑΠ κτλ) που θέλει ή του επιβάλουν να σχηματίσει άποψη στον κόσμο με σκοπό την παραπλάνηση.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ!!