Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Πέμπτη, 24 Ιουλίου 2014

Προετοιμασία αλλά και εκκρεμότητες για το βόλει του ΠΑΟΚ!

Στην ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ περιμένουν να μάθουν τι θα ισχύσει τελικά αναφορικά με τον αριθμό των ξένων που θα επιτραπούν στο νέο πρωτάθλημα και παράλληλα κανονίζουν τις λεπτομέρειες της προετοιμασίας.

Ο Γιάννης Καλμαζίδης περιμένει δύο ακόμη μεταγραφές για να ολοκληρωθεί το ρόστερ της ομάδας, όμως φαίνεται ότι πριν από τις 28 Ιουλίου δεν θα υπάρξουν εξελίξεις. Αυτό διότι τότε εκπνέει η προθεσμία που έδωσε ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός στη λίγκα και στο σύνδεσμο των παικτών προκειμένου να συμφωνήσουν αν στο νέο πρωτάθλημα της Α1 θα επιτραπούν τρεις ή τέσσερις ξένοι για κάθε ομάδα. Σε περίπτωση που περάσουν οι τέσσερις ξένοι ο ΠΑΟΚ θα αποκτήσει τον Αμερικανό κεντρικό Μουρ και έναν ακόμη ξένο ακραίο, ενώ αν οι ξένοι παραμείνουν τρεις τότε θα πρέπει να γίνει επιλογή ενός εκ των δύο.
Στο μεταξύ η έναρξη της προετοιμασίας ορίστηκε για τις 18 Αυγούστου και σε αυτή δεν θα συμμετάσχει ο Γκόμεζ, που θα έχει υποχρεώσει με την Εθνική ομάδα της Βενεζουέλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Download

Label 4

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΑΣ BLOG-SITE

Το BLOG-SITE μας ανανεώθηκε έγινε πιο πρακτικό και πιο καλαίσθητο... Οι απόψεις μας όμως παρέμειναν ίδιες...

Το VolleyPaok είναι μαζί σας με συνεχή ενημέρωση όλο το 24ώρο...
Άμεσα και όχι έμεσα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση...
Η μοναδική ενημέρωση στο διαδίκτυο αποκλειστικά και μόνο για το ανδρικό και γυναικείο βόλει του Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. Επιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς! πρoσπάθησαν κάποιοι αλλα ΔΕΝ το πέτυχαν! Και όμως, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ... VolleyPaok και είσαι μέσα... ενημέρωση, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με αξιοπρέπεια και σάτιρα... Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.

VolleyPaok "Και είσαι μέσα"...
Ενημέρωση με αξιοπρέπεια και σάτιρα...
Γιατί ετσι απλά Βόλει Π.Α.Ο.Κ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ TOY VolleyPaok
Έπειτα από αρκετές προσπ
άθ ειες δημιουργίας ενός BLOG-SITE με μόνο και ξεκάθαρο στόχο να προβάλουμε όλα τα νέα για το βόλει του ΠΑΟΚ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία της ιστοσελίδας www.volleypaok.gr Αλλα και το BLOG μας volleypaok.blogspot.com

Εδώ και 4 χρόνια ζωής το VolleyPaok δίνει την ευκαιρία στον οπαδό του ΠΑΟΚ και στον εκάστοτε επισκέπτη να ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες του τμήματος βόλει του ΠΑΟΚ μας αλλα και όχι μόνο.. Πλέον παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη – αναγνώστη να διαβάζει τις απόψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι του εκάστοτε δημοσιογράφου κτλ – παρατρεχάμενου - αυλοκόλακα της εκάστοτε διοίκησης (ΑΣ - ΤΑΠ κτλ) που θέλει ή του επιβάλουν να σχηματίσει άποψη στον κόσμο με σκοπό την παραπλάνηση.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ!!