Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Παρασκευή, 11 Ιουλίου 2014

Προσύμφωνο με Μουρ, μόνο αν επιτραπούν οι 4 ξένοι θα ανακοινωθεί και επίσημα!

Η ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ έχει υπογεγραμμένο προσύμφωνο συνεργασίας με τον Αμερικανό Τζάρεντ Μουρ, για να υπάρξει και συμβόλαιο συνεργασίας θα πρέπει να επιτραπεί η συμμετοχή τεσσάρων ξένων στο πρωτάθλημα.

Αυτός είναι ο λόγος που το ΤΑΠ ΠΑΟΚ δεν ανακοινώνει τη συνεργασία με τον Αμερικανό κεντρικό, αφού το θέμα των ξένων θα ξεκαθαρίσει την ερχόμενη εβδομάδα, μετά τη συνάντηση των εκπροσώπων της ΕΟΠΕ, της λίγκας και των παικτών με τον υφυπουργό Αθλητισμού.
Πάντως, ο Μουρ θεωρεί από την πλευρά του δεδομένο ότι θα αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ και μάλιστα τόνισε στο volleynews.gr ότι πείστηκε λόγω της παρουσίας στον πάγκο του Γιάννη Καλμαζίδη.
Για να συμπληρωθεί το ρόστερ του ΠΑΟΚ χρειάζονται ακόμη δύο μεταγραφές, ένας ακραίος και ένας κεντρικός. Σε περίπτωση που επιτραπούν οι τέσσερις ξένοι είναι δεδομένο ότι κεντρικός θα είναι ο Μουρ και θα αποκτηθεί ακόμη ένας ξένος ακραίος. Αν τελικά στο πρωτάθλημα επιτραπούν τρεις ξένοι, τότε τα πράγματα περιπλέκονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Download

Label 4

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΑΣ BLOG-SITE

Το BLOG-SITE μας ανανεώθηκε έγινε πιο πρακτικό και πιο καλαίσθητο... Οι απόψεις μας όμως παρέμειναν ίδιες...

Το VolleyPaok είναι μαζί σας με συνεχή ενημέρωση όλο το 24ώρο...
Άμεσα και όχι έμεσα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση...
Η μοναδική ενημέρωση στο διαδίκτυο αποκλειστικά και μόνο για το ανδρικό και γυναικείο βόλει του Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. Επιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς! πρoσπάθησαν κάποιοι αλλα ΔΕΝ το πέτυχαν! Και όμως, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ... VolleyPaok και είσαι μέσα... ενημέρωση, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με αξιοπρέπεια και σάτιρα... Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.

VolleyPaok "Και είσαι μέσα"...
Ενημέρωση με αξιοπρέπεια και σάτιρα...
Γιατί ετσι απλά Βόλει Π.Α.Ο.Κ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ TOY VolleyPaok
Έπειτα από αρκετές προσπ
άθ ειες δημιουργίας ενός BLOG-SITE με μόνο και ξεκάθαρο στόχο να προβάλουμε όλα τα νέα για το βόλει του ΠΑΟΚ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία της ιστοσελίδας www.volleypaok.gr Αλλα και το BLOG μας volleypaok.blogspot.com

Εδώ και 4 χρόνια ζωής το VolleyPaok δίνει την ευκαιρία στον οπαδό του ΠΑΟΚ και στον εκάστοτε επισκέπτη να ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες του τμήματος βόλει του ΠΑΟΚ μας αλλα και όχι μόνο.. Πλέον παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη – αναγνώστη να διαβάζει τις απόψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι του εκάστοτε δημοσιογράφου κτλ – παρατρεχάμενου - αυλοκόλακα της εκάστοτε διοίκησης (ΑΣ - ΤΑΠ κτλ) που θέλει ή του επιβάλουν να σχηματίσει άποψη στον κόσμο με σκοπό την παραπλάνηση.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ!!