Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

Με Φοίνικα Σύρου στην πρεμιέρα στις 11 Οκτωβρίου ο ΠΑΟΚ

Τον Φοίνικα Σύρου θα υποδεχτεί στο PAOK Sports Arena ο ΠΑΟΚ, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Volleyleague ΟΠΑΠ που θα γίνει στις 11 Οκτωβρίου . Η κλήρωση του πρωταθλήματος έγινε στην Ορεστιάδα και οι ομάδες που έλαβαν μέρος ήταν οι Ολυμπιακός Σ.Φ.Π., Μ.Γ.Σ.Εθνικός Αλεξανδρούπολης, Α.Ο.Κηφισιάς, Α.Ο.Φοίνικας Σύρου, Γ.Α.Σ.Παμβοχαϊκός, Π.Α.Ο.Κ., Α.Ε.Κ., Γ.Σ.Λαμία, Α.Σ.Άρης, Παναθηναϊκός Α.Ο., Μ.Ε.Ν.Τ., Α.Ο.Ορεστιάδας.

Με την πανηγυρική είσοδο της μπάντας της Ορεστιάδας και με video με τις καλύτερες στιγμές του πρωταθλήματος 2013-14 ξεκίνησε η κλήρωση του 47ου πρωταθλήματος Volleyleague ΟΠΑΠ 2014-15.

Γιάννης Ανδριανός: «Κλήρωση με συμβολισμούς»
Χαιρετισμό έστειλε ο υφυπουργός αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός. Μεταξύ άλλων ο υφυπουργός ανέφερε: «Εύχομαι κάθε επιτυχία στο νέο πρωτάθλημα. Έχει ιδιαίτερο συμβολισμό ο τόπος της κλήρωσης καθώς γίνεται σε μία ακριτική περιοχή της χώρας με μεγάλη παράδοση στο άθλημα. Είναι η πατρίδα του αείμνηστου Νίκου Σαμαρά. Επίσης η κλήρωση γίνεται την επομένη της πρόκρισης της Εθνικής βόλεϊ ανδρών στα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού Λιγκ. Είμαι σίγουρος πως το πρωτάθλημα της Volleyleague θα προσφέρει και πάλι συγκινήσεις και υψηλού επιπέδου θέαμα στους Έλληνες φιλάθλους».

Παντελής Ταρνατόρος: «Ανανέωση με ΟΠΑΠ και NOVA για δύο χρόνια»
Ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος στον χαιρετισμό του προανήγγειλε την ανανέωση των χορηγιών με την ΟΠΑΠ Α.Ε. και τη NOVA για τα επόμενα δύο χρόνια: «Είναι η αφετηρία ενός νέου πρωταθλήματος. Περάσαμε ένα πρωτάθλημα γεμάτο δράση, λύπες, χαρές, εντάσεις και μεγάλη ανταγωνιστικότητα. Πρέπει να αναδείξουμε και να διαφημίσουμε τα όσα έγιναν στο πρωτάθλημα που πέρασε. Το πρωτάθλημα δεν είναι οι παράγοντες. Είναι οι αθλητές, οι προπονητές και ο φίλαθλος κόσμος. Η σημερινή εκδήλωση δεν έχει γίνει τυχαία στην Ορεστιάδα. Πρέπει να ξέρουμε που βρισκόμαστε. Κάποιοι έχουν εργαστεί πολύ στο παρελθόν για να έρθουμε εμείς οι νεότεροι και να κάνουμε τη δική μας προσπάθεια. Η Ορεστιάδα είναι η μητρόπολη του βόλεϊ. Όλα κινούνται γύρω από το βόλεϊ. Η ΕΣΑΠ έχει στόχο οι πόλεις να ασχολούνται με τις ομάδες βόλεϊ. Η συνταγή πόλη – ομάδα είναι επιτυχημένη. Ο πήχης έχει ανέβει ψηλά. Διοργανώνουμε και διαχειριζόμαστε ένα πρωτάθλημα με εκατοντάδες εργαζόμενους. Πρέπει να είμαστε αξιόπιστοι και φερέγγυοι σε ότι φτιάχνουμε. Χωρίς τον ΟΠΑΠ και τη NOVA δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα. Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώνω πως εκτός απροόπτου την επόμενη εβδομάδα θα υπογράψουμε με τον ΟΠΑΠ νέο διετές συμβόλαιο που θα μας βοηθήσει να χτίσουμε στο μέλλον αλλά μας δημιουργεί και υποχρεώσεις για να δώσουμε περισσότερα και να οργανωθούμε περισσότερα. Η ΝΟVA μας έχει στηρίξει στο έπακρο και τους υποσχόμαστε να τους δώσουμε περισσότερα».

Βασίλης Γκιζάνης: «Η Volleyleague είναι το σπίτι μας»
Ο πρόεδρος της Ορεστιάδας Βασίλης Γκιζάνης είπε: «Σας καλοσωρίζω όλους στην μητρόπολη του βόλεϊ. Είμαστε συγκινημένοι που είμαστε εδώ και ζούμε αυτές τις στιγμές. Ως νέοι παράγοντες είμαστε περήφανοι που καταφέραμε να γυρίσουμε την Ορεστιάδα στην Volleyleague. Ευχαριστώ την ΕΣΑΠ που μας αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή. Αλλάζουμε υπόσταση, πάμε ένα βήμα πιο ψηλά. Η Volleyleague είναι το σπίτι μας. Θέλουμε να αντιληφθείτε πως είμαστε πολύ μακρυά από την Αθήνα. Βαρέθηκα να βλέπω τον Ολυμπιακό να μας παίρνει το πρωτάθλημα μέσα στον Έβρο, ελπίζω κάποια στιγμή μία ομάδα του Έβρου να πάρει τον τίτλο».

Αθηνόδωρος Χατζηπαναγιώτου: «Μαζί θα πάμε το άθλημα πιο ψηλά»
Το μέλος του Δ.Σ. της ΕΟΠΕ και πρώην πρόεδρος του Α.Ο.Ορεστιάδας Αθηνόδωρος Χατζηπαναγιώτου είπε: «Σας μεταφέρω τους χαιρετισμούς του προέδρου της ΕΟΠΕ. Εύχομαι υγεία στους αθλητές και σε όλο τον κόσμο του βόλεϊ. Χαίρομαι που άκουσα από τον πρόεδρο της ΕΣΑΠ την ανανέωση των συμβάσεων με OΠΑΠ και NOVA και ελπίζω να βρεθεί και τρίτος μεγάλος χορηγός. Όλοι μαζί πρέπει να δουλέψουμε για να γεμίσουμε τα γήπεδα όπως έκανε πάντα η Ορεστιάδα, αλλά και να ανεβάσουμε ψηλά τις Εθνικές ομάδες αξιοποιώντας τα νέα ταλέντα του αθλήματος. Η ΕΟΠΕ έχει κάνει πολύ δουλειά μέσα από δύσκολες καταστάσεις και πρέπει να είμαστε μαζί για να πάμε το άθλημα πιο ψηλά».

Κώστας Χαριτωνίδης: «Σεβασμός στους Έλληνες προπονητές»
Ο πρόεδρος του ΣΕΠΠΕ Κώστας Χαριτωνίδης είπε: «Εύχομαι το νέο πρωτάθλημα να είναι ακόμα καλύτερο. Ζητάω από τους παράγοντες να σεβαστούν τους Έλληνες προπονητές. Προσπαθούν και αγαπούν το βόλεϊ. Θέλουν συμπαράσταση και στήριξη. Το περσινό πρωτάθλημα ήταν εξαιρετικό και πολύ ανταγωνιστικό. Ασχολήθηκε με το πρωτάθλημα και ένα μεγάλο κομμάτι του φίλαθλου κόσμου που βρίσκεται και εκτός βόλεϊ. Ζητάω επίσης από τους προπονητές να μην ασχολούνται με την διαιτησία. Όποια λάθη γίνονται δεν είναι σκόπιμα. Συγχαίρω την ΕΣΑΠ για τις προσπάθειες που έχει κάνει και για τη συνεργασία που έχουμε ως ΣΕΠΠΕ».

Οι βραβεύσεις…
Τιμήθηκε από τον πρόεδρο της ΕΣΑΠ Παντελή Ταρνατόρο, ο πρόεδρος του Α.Ο.Ορεστιάδας Βασίλης Γκιζάνης.
Τιμήθηκε ο αθλητής του Α.Ο. Ορεστιάδας Στέλιος Κεμανετζής που αποχωρεί από την ενεργό δράση. «Έζησα τα μαγικά και τα δύσκολα χρόνια με την Ορεστιάδα. Εύχομαι να ζήσουμε και στο μέλλον τις μεγάλες στιγμές του παρελθόντος. Είμαστε σε επαφή με την διοίκηση σχετικά με το ρόλο που θα έχω στην ομάδα την επόμενη σεζόν».
Τιμήθηκε ο πασαδόρος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Γρηγόρης Σιδηρόπουλος που σταμάτησε την ενεργό δράση. Το βραβείο του παρέλαβε ο προπονητής του Εθνικού Σάκης Μουστακίδης ο οποίος είπε: «Το νέο πρωτάθλημα θα είναι πιο φτωχό από το προηγούμενο μετά την αποχώρηση του Σιδηρόπουλου. Μακάρι να τον έχουμε κοντά μας από άλλο πόστο αλλά αυτό είναι θέμα προέδρου».
Βραβεύτηκε ο Χρήστος Μπατιανίδης για την προσφορά του στην διαιτησία. Την βράβευση έκανε ο πρόεδρος του ΤΑΑ Εθνικός Γιάννης Τζήμας. «Πήρα πολλά από το βόλεϊ μετά από 40 χρόνια και θα είμαι πάντα κοντά στο άθλημα», είπε ο Μπατιανίδης.
Βραβεύτηκε ο προπονητής Γιώργος Τεκτονίδης. Την βράβευση έκανε ο πρόεδρος του ΣΕΠΠΕ Κώστας Χαριτωνίδης. Ο Τεκτονίδης αφιέρωσε τον τίτλο στη μνήμη του Σωτήρη Τσερκέζη και του Νίκου Σαμαρά.
Βραβεύτηκε ο παλιό αθλητής της Ορεστιάδας και προπονητής Γιώργος Πασαλίδης. Την βράβευση έκανε ο γ.γ.του ΣΕΠΠΕ Γιώργος Πασαλίδης.

1η αγωνιστική
Ολυμπιακός – Γ.Α.Σ.Παμβοχαϊκός
Α.Ο.Ορεστιάδας – Α.Ο.Κηφισιάς
ΠΑΟΚ – Α.Ο.Φοίνικας Σύρου
Μ.Γ.Σ.Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Γ.Σ.Λαμία
Μ.Ε.Ν.Τ. – Παναθηναϊκός Α.Ο.
Α.Σ.Άρης – ΑΕΚ
2η Αγωνιστική -  13η Αγωνιστική
ΑΡΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΠΑΜΒΟΧΑΙΚΟΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ
ΛΑΜΙΑ – ΠΑΟΚ
Φ. ΣΥΡΟΥ – ΜΕΝΤ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ
ΑΕΚ – ΚΗΦΙΣΙΑ

3η Αγωνιστική – 14η Αγωνιστική
ΕΘΝΙΚΟΣ – ΑΡΗΣ
ΠΑΟΚ – ΠΑΜΒΟΧΑΙΚΟΣ
ΜΕΝΤ – ΛΑΜΙΑ
ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ – Φ. ΣΥΡΟΥ
ΚΗΦΙΣΙΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΕΚ

4η Αγωνιστική – 15η Αγωνιστική
ΑΡΗΣ – ΠΑΟΚ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ
ΠΑΜΒΟΧΑΙΚΟΣ – ΜΕΝΤ
ΛΑΜΙΑ – ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ
Φ. ΣΥΡΟΥ – ΚΗΦΙΣΙΑ
ΑΕΚ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

5η Αγωνιστική – 16η Αγωνιστική
ΜΕΝΤ – ΑΡΗΣ
ΠΑΟΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ – ΠΑΜΒΟΧΑΙΚΟΣ
ΚΗΦΙΣΙΑ – ΛΑΜΙΑ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – Φ. ΣΥΡΟΥ
ΕΘΝΙΚΟΣ – ΑΕΚ

6η Αγωνιστική – 17η Αγωνιστική
ΑΡΗΣ – ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΜΕΝΤ
ΕΘΝΙΚΟΣ – ΠΑΟΚ
ΠΑΜΒΟΧΑΙΚΟΣ – ΚΗΦΙΣΙΑ
ΛΑΜΙΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
ΑΕΚ – Φ. ΣΥΡΟΥ

7η Αγωνιστική – 18η Αγωνιστική
ΚΗΦΙΣΙΑ – ΑΡΗΣ
ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΜΕΝΤ – ΕΘΝΙΚΟΣ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΠΑΜΒΟΧΑΙΚΟΣ
Φ. ΣΥΡΟΥ – ΛΑΜΙΑ
ΠΑΟΚ – ΑΕΚ

8η Αγωνιστική  -  19η Αγωνιστική
ΑΡΗΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΚΗΦΙΣΙΑ
ΕΘΝΙΚΟΣ – ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ
ΠΑΟΚ – ΜΕΝΤ
ΠΑΜΒΟΧΑΙΚΟΣ – Φ. ΣΥΡΟΥ
ΑΕΚ – ΛΑΜΙΑ

9η Αγωνιστική  – 20η Αγωνιστική
Φ. ΣΥΡΟΥ – ΑΡΗΣ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΚΗΦΙΣΙΑ – ΕΘΝΙΚΟΣ
ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ – ΠΑΟΚ
ΛΑΜΙΑ – ΠΑΜΒΟΧΑΙΚΟΣ
ΜΕΝΤ – ΑΕΚ

10η Αγωνιστική  – 21η Αγωνιστική
ΑΡΗΣ – ΛΑΜΙΑ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – Φ. ΣΥΡΟΥ
ΕΘΝΙΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
ΠΑΟΚ – ΚΗΦΙΣΙΑ
ΜΕΝΤ – ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ
ΑΕΚ – ΠΑΜΒΟΧΑΙΚΟΣ

11η Αγωνιστική – 22η Αγωνιστική
ΠΑΜΒΟΧΑΙΚΟΣ – ΑΡΗΣ
ΛΑΜΙΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Φ. ΣΥΡΟΥ – ΕΘΝΙΚΟΣ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΠΑΟΚ
ΚΗΦΙΣΙΑ – ΜΕΝΤ
ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ – ΑΕΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Download

Label 4

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΑΣ BLOG-SITE

Το BLOG-SITE μας ανανεώθηκε έγινε πιο πρακτικό και πιο καλαίσθητο... Οι απόψεις μας όμως παρέμειναν ίδιες...

Το VolleyPaok είναι μαζί σας με συνεχή ενημέρωση όλο το 24ώρο...
Άμεσα και όχι έμεσα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση...
Η μοναδική ενημέρωση στο διαδίκτυο αποκλειστικά και μόνο για το ανδρικό και γυναικείο βόλει του Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. Επιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς! πρoσπάθησαν κάποιοι αλλα ΔΕΝ το πέτυχαν! Και όμως, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ... VolleyPaok και είσαι μέσα... ενημέρωση, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με αξιοπρέπεια και σάτιρα... Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.

VolleyPaok "Και είσαι μέσα"...
Ενημέρωση με αξιοπρέπεια και σάτιρα...
Γιατί ετσι απλά Βόλει Π.Α.Ο.Κ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ TOY VolleyPaok




Έπειτα από αρκετές προσπ
άθ ειες δημιουργίας ενός BLOG-SITE με μόνο και ξεκάθαρο στόχο να προβάλουμε όλα τα νέα για το βόλει του ΠΑΟΚ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία της ιστοσελίδας www.volleypaok.gr Αλλα και το BLOG μας volleypaok.blogspot.com

Εδώ και 4 χρόνια ζωής το VolleyPaok δίνει την ευκαιρία στον οπαδό του ΠΑΟΚ και στον εκάστοτε επισκέπτη να ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες του τμήματος βόλει του ΠΑΟΚ μας αλλα και όχι μόνο.. Πλέον παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη – αναγνώστη να διαβάζει τις απόψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι του εκάστοτε δημοσιογράφου κτλ – παρατρεχάμενου - αυλοκόλακα της εκάστοτε διοίκησης (ΑΣ - ΤΑΠ κτλ) που θέλει ή του επιβάλουν να σχηματίσει άποψη στον κόσμο με σκοπό την παραπλάνηση.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ!!