Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Πέμπτη, 24 Ιουλίου 2014

Έρευνα Κάπα Research: To 70% είναι απογοητευμένο από το πρωτάθλημα! 3o άθλημα το τένις και 4ο το βόλεϊ στις προτιμήσεις των Ελλήνων! Εκτός τριάδας ο ΠΑΟΚ!

Η Κάπα Research έκανε έρευνα για λογαριασμό της εφημερίδας «Το Βήμα της Κυριακής» για το Μουντιάλ της Βραζιλίας σε αυτήν οι Έλληνες παρουσιάζονται απογοητευμένοι από το ελληνικό πρωτάθλημα σε ποσοστό 70,5%, ενώ το 26,5% δηλώνουν ικανοποιημένοι ή μερικώς ικανοποιημένοι από αυτό.
Ιστορικότερη ομάδα ο Ολυμπιακός!!!
Ο Ολυμπιακός είναι σύμφωνα με την έρευνα η ιστορικότερη ομάδα της Ελλάδας, με ποσοστό 34.9%. Ακολουθεί ο Παναθηναϊκός με ποσοστό 31.3% και η ΑΕΚ με ποσοστό 15.8%. Ένα ποσοστό της τάξεως του 13.9% απάντησε άλλη ομάδα.
«Για τη βία ευθύνονται οι διοικήσεις»
Όσον αφορά στα φαινόμενα βίας στα ελληνικά γήπεδα, ευθύνονται σύμφωνα με την έρευνα οι διοικήσεις των ομάδων (45,5%) και οι οργανωμένοι οπαδοί (33,6%). Ακολουθεί με ποσοστό 9,8% ο οπαδικός Τύπος και η Αστυνομία με 6.6%.
Οι Έλληνες βλέπουν ποδόσφαιρο και μπάσκετ
Στην ερώτηση για το άθλημα που αρέσει περισσότερο στους Έλληνες να παρακολουθούν, το ποδόσφαιρο έρχεται πρώτο σε προτιμήσεις με ποσοστό 77,6% και το μπάσκετ ακολουθεί με 75,5%. Ακολουθεί το τένις με ποσοστό 28,7%, το βόλεϊ με ποσοστό 28,4%, το γουότερ πόλο με 7,8% και το ράγμπι (!) με 4,2%.
erevnataftotita_erevnas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Download

Label 4

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΑΣ BLOG-SITE

Το BLOG-SITE μας ανανεώθηκε έγινε πιο πρακτικό και πιο καλαίσθητο... Οι απόψεις μας όμως παρέμειναν ίδιες...

Το VolleyPaok είναι μαζί σας με συνεχή ενημέρωση όλο το 24ώρο...
Άμεσα και όχι έμεσα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση...
Η μοναδική ενημέρωση στο διαδίκτυο αποκλειστικά και μόνο για το ανδρικό και γυναικείο βόλει του Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. Επιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς! πρoσπάθησαν κάποιοι αλλα ΔΕΝ το πέτυχαν! Και όμως, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ... VolleyPaok και είσαι μέσα... ενημέρωση, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με αξιοπρέπεια και σάτιρα... Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.

VolleyPaok "Και είσαι μέσα"...
Ενημέρωση με αξιοπρέπεια και σάτιρα...
Γιατί ετσι απλά Βόλει Π.Α.Ο.Κ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ TOY VolleyPaok
Έπειτα από αρκετές προσπ
άθ ειες δημιουργίας ενός BLOG-SITE με μόνο και ξεκάθαρο στόχο να προβάλουμε όλα τα νέα για το βόλει του ΠΑΟΚ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία της ιστοσελίδας www.volleypaok.gr Αλλα και το BLOG μας volleypaok.blogspot.com

Εδώ και 4 χρόνια ζωής το VolleyPaok δίνει την ευκαιρία στον οπαδό του ΠΑΟΚ και στον εκάστοτε επισκέπτη να ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες του τμήματος βόλει του ΠΑΟΚ μας αλλα και όχι μόνο.. Πλέον παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη – αναγνώστη να διαβάζει τις απόψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι του εκάστοτε δημοσιογράφου κτλ – παρατρεχάμενου - αυλοκόλακα της εκάστοτε διοίκησης (ΑΣ - ΤΑΠ κτλ) που θέλει ή του επιβάλουν να σχηματίσει άποψη στον κόσμο με σκοπό την παραπλάνηση.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ!!