Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Δευτέρα, 7 Ιουλίου 2014

Καλμαζίδης: «Όλοι θα παίξουν με όλους»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Γιάννης Καλμαζίδης σχολιάζοντας την κλήρωση του πρωταθλήματος της VOLLEYLEAGUE ΟΠΑΠ 2014-2015 που φέρνει την ομάδα του αντιμέτωπη με τον Φοίνικα Σύρου στην πρεμιέρα τόνισε:

«Συνήθως δεν επικεντρώνομαι στην κλήρωση γιατί όλες οι ομάδες θα παίξουν με όλους. Το αν καλή ή κακή μια κλήρωση φαίνεται από τα αποτελέσματα.  Όλες οι ομάδες που θεωρητικά αλλάζουν μεγάλο κομμάτι από το ρόστερ τους  θέλουν να μην έχουν κάποιο ντέρμπι στην αρχή αλλά όλα  είναι θεωρητικά γιατί ακόμα δεν έχουμε πλήρη εικόνα από τα ρόστερ των ομάδων. Το πρωτάθλημα θα είναι και φέτος ανταγωνιστικό και σίγουρα πλεονέκτημα στην αρχή θα έχουν οι ομάδες που δεν έχουν πολλές αλλαγές στο ρόστερ τους. Εμείς είμαστε μια ομάδα που θα έχει πολλές αλλαγές στο ρόστερ της και σίγουρα θα χρειαστούμε περισσότερο χρόνο για να δέσουμε σαν ομάδα. Είναι θετικό που ξεκινάμε από την έδρα μας αλλά και αυτό θα αποδειχτεί από το αποτέλεσμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Download

Label 4

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΑΣ BLOG-SITE

Το BLOG-SITE μας ανανεώθηκε έγινε πιο πρακτικό και πιο καλαίσθητο... Οι απόψεις μας όμως παρέμειναν ίδιες...

Το VolleyPaok είναι μαζί σας με συνεχή ενημέρωση όλο το 24ώρο...
Άμεσα και όχι έμεσα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση...
Η μοναδική ενημέρωση στο διαδίκτυο αποκλειστικά και μόνο για το ανδρικό και γυναικείο βόλει του Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. Επιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς! πρoσπάθησαν κάποιοι αλλα ΔΕΝ το πέτυχαν! Και όμως, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ... VolleyPaok και είσαι μέσα... ενημέρωση, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με αξιοπρέπεια και σάτιρα... Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.

VolleyPaok "Και είσαι μέσα"...
Ενημέρωση με αξιοπρέπεια και σάτιρα...
Γιατί ετσι απλά Βόλει Π.Α.Ο.Κ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ TOY VolleyPaok
Έπειτα από αρκετές προσπ
άθ ειες δημιουργίας ενός BLOG-SITE με μόνο και ξεκάθαρο στόχο να προβάλουμε όλα τα νέα για το βόλει του ΠΑΟΚ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία της ιστοσελίδας www.volleypaok.gr Αλλα και το BLOG μας volleypaok.blogspot.com

Εδώ και 4 χρόνια ζωής το VolleyPaok δίνει την ευκαιρία στον οπαδό του ΠΑΟΚ και στον εκάστοτε επισκέπτη να ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες του τμήματος βόλει του ΠΑΟΚ μας αλλα και όχι μόνο.. Πλέον παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη – αναγνώστη να διαβάζει τις απόψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι του εκάστοτε δημοσιογράφου κτλ – παρατρεχάμενου - αυλοκόλακα της εκάστοτε διοίκησης (ΑΣ - ΤΑΠ κτλ) που θέλει ή του επιβάλουν να σχηματίσει άποψη στον κόσμο με σκοπό την παραπλάνηση.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ!!