Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2010

ΠΑΟΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 3-2!!! ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΜΕ ΑΠΟΥΣΙΕΣ...

ΠΑΟΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

3-2 ΣΕΤ

Πάνω που ο Ολυμπιακός προσπαθούσε να πάρει και πάλι τα πάνω του, εξαπολύοντας την αντεπίθεση του για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στην κανονική περίοδο, ήρθε το Σάββατο (06/02) η «σφαλιάρα» από τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία, για να τον προσγειώσει στην σκληρή πραγματικότητα.
Παρουσιάζοντας αρκετά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση τους και χωρίς να έχουν τη βοήθεια του Τζούριτς, οι «ερυθρόλευκοι» αν και προηγήθηκαν με 2-1 σετ, τελικά υπέκυψαν με 3-2 σετ για την 18η αγωνιστική. Γνωρίζοντας την τρίτη ήττα τους στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια στο εγχώριο πρωτάθλημα, παρέμειναν στην 3η θέση της βαθμολογίας, βλέποντας τους προπορευόμενους Παναθηναϊκό και ΕΑ Πατρών να απομακρύνονται.

Για τον «δικέφαλο του Βορρά», από την άλλη πλευρά, το θετικό αυτό αποτέλεσμα ήταν βάλσαμο στην προσπάθεια που κάνει να πλασαριστεί στην οκτάδα.

Τα σετ: 25-17, 20-25, 21-25, 25-14, 15-10.

ΠΑΟΚ: Ντίνας 4 (3/6 επ., 1 μπλοκ), Πλίκας 3 (2 μπλοκ), Χιετάνεν 17 (14/25 επ., 3 μπλοκ, 62% υπ.- 43% άριστες), Μπρούνερ 8 (7/13 επ.), Ογιανσίβου 20 (17/39 επ., 1 μπλοκ), Λινς 14 (13/26 επ., 1 μπλόκ, 72% υπ.- 56% άριστες) / Δημητρακόπουλος -λ, 75%- άριστες - 50%, Χατζηηλιάδης, Αλμαλής.

Ολυμπιακός: Κούναρι 15 (12/25 επ., 3 μπλοκ, 70% υπ. - 45% άριστες), Τίσερ 2, Ανδρεάδης 10 (9/17 επ., 1 μπλοκ), Σουλτανόπουλος 3 (3/11 επ.), Μίλκοβιτς 21 (17/46 επ., 4 άσοι), Φελίπε 5 (5/18 επ., 60% υπ. - 47% άριστες) / Στεφάνου-λ 91% υπ. - 64% άριστες, Αγγελόπουλος, Ιωάννου, Κυριαζής 7 (4/9 επ., 2 μπλοκ, 69% υπ. - 44% άριστες).

Υ.Γ.1 ΔΕΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ Ο ΝΕΟΑΠΟΚΤΗΘΕΙΣ ΓΙΟΝΣΕΝ ΚΑΙ Ο ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ ΜΠΟΖΙΔΗΣ ΚΑΘΩΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ...

Υ.Γ.2 Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ...

Υ.Γ.3 ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΣΟ ΕΜΦΑΝΗ ΤΗΝ ΚΑΦΡΙΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟΣΟ greeklovers!!! ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΛΟΓΟ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΞΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΧΘΕΣ... ΑΠΛΩΣ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΝΤΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΜΟΛΙΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΩΡΑΙΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΣΤΙΣ ΕΞΕΔΡΕΣ ΝΑ ΧΑΣΚΟΓΕΛΑΝΕ ΚΑΘΕ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΚΑΜΑΚΙ!!! ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ... ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΝΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥΣ... ΜΗΝ ΜΕ ΑΝΑΓΚΑΣΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΞΑΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΓΙΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΩ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ!!!

*ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΣΑΣ ΑΛΛΑ Η ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑI KAΠΙOΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΦΥΣΙΚΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Η ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ...

*ΠΑΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΕΜΕΙΝΑΝ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΛΕΙΤΩΣΟΥΜΕ ΤΑ PLAY OUT...

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ:

(Πανούτσος - Σιμίδης Π.)




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Download

Label 4

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΑΣ BLOG-SITE

Το BLOG-SITE μας ανανεώθηκε έγινε πιο πρακτικό και πιο καλαίσθητο... Οι απόψεις μας όμως παρέμειναν ίδιες...

Το VolleyPaok είναι μαζί σας με συνεχή ενημέρωση όλο το 24ώρο...
Άμεσα και όχι έμεσα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση...
Η μοναδική ενημέρωση στο διαδίκτυο αποκλειστικά και μόνο για το ανδρικό και γυναικείο βόλει του Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. Επιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς! πρoσπάθησαν κάποιοι αλλα ΔΕΝ το πέτυχαν! Και όμως, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ... VolleyPaok και είσαι μέσα... ενημέρωση, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με αξιοπρέπεια και σάτιρα... Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.

VolleyPaok "Και είσαι μέσα"...
Ενημέρωση με αξιοπρέπεια και σάτιρα...
Γιατί ετσι απλά Βόλει Π.Α.Ο.Κ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ TOY VolleyPaok




Έπειτα από αρκετές προσπ
άθ ειες δημιουργίας ενός BLOG-SITE με μόνο και ξεκάθαρο στόχο να προβάλουμε όλα τα νέα για το βόλει του ΠΑΟΚ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία της ιστοσελίδας www.volleypaok.gr Αλλα και το BLOG μας volleypaok.blogspot.com

Εδώ και 4 χρόνια ζωής το VolleyPaok δίνει την ευκαιρία στον οπαδό του ΠΑΟΚ και στον εκάστοτε επισκέπτη να ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες του τμήματος βόλει του ΠΑΟΚ μας αλλα και όχι μόνο.. Πλέον παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη – αναγνώστη να διαβάζει τις απόψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι του εκάστοτε δημοσιογράφου κτλ – παρατρεχάμενου - αυλοκόλακα της εκάστοτε διοίκησης (ΑΣ - ΤΑΠ κτλ) που θέλει ή του επιβάλουν να σχηματίσει άποψη στον κόσμο με σκοπό την παραπλάνηση.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ!!