Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2010

Όλα τα σενάρια για τον τίτλο! (ΣΤΗΝ ΜΠΑΛΑ)


Ο Π.Α.Ο.Κ. δεν ευνοείται σε καμία περίπτωση ισοβαθμίας. Γι' αυτό και θα πρέπει να δώσει μπαράζ για να πάρει το πρωτάθλημα. Υπάρχει όμως και το πιο τρελό σενάριο για την ανάδειξη του πρωταθλητή: Αγώνες διαβάθμισης μεταξύ και των τριών ομάδων!

Σ' αυτήν την περίπτώση θα παίξουν Π.Α.Ο.Κ. - Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός - Π.Α.Ο.Κ. και Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός.

Με τη διαφορά Παναθηναϊκού με Π.Α.Ο.Κ. και Ολυμπιακού στους -2 βαθμούς τα πράγματα περιπλέκονται σε περίπτωση ακόμη και τριπλής ισοβαθμίας. Αν μάλιστα οι «πράσινοι» κερδίσουν το ντέρμπι του ΟΑΚΑ επί του Ολυμπιακού, τότε δεν αποκλείεται να υπάρξει μπαράζ μεταξύ και των τριών ομάδων!

Κι αυτό γιατί στα μεταξύ τους παιχνίδια οι τρεις ομάδες θα έχουν από δύο νίκες.

Ο Π.Α.Ο.Κ. θα έχει κερδίσει Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ο Ολυμπιακός τον Π.Α.Ο.Κ. και τον Παναθηναϊκό και το «τριφύλλι» Π.Α.Ο.Κ. και Ολυμπιακό.

Το ερώτημα προς την Αργοναυτών είναι το εξής: Οι ομάδες που θα χάσουν το μπαράζ του τίτλου, θα παίξουν και στα πλέι οφ;

ΠΛΕΪ ΟΦ

Στην ειδική βαθμολογία των πλέι οφ και με όσα ισχύουν μέχρι και την 23η αγωνιστική, ο Π.Α.Ο.Κ. και ο Ολυμπιακός θα ξεκινούσαν με 3 βαθμούς στο ενεργητικό τους, η ΑΕΚ με 1 βαθμό και ο άρης χωρίς βαθμό.

ΙΣΟΒΑΘΜΙΑ

Στην περίπτωση που ο Π.Α.Ο.Κ. ισοβαθμήσει στην πρώτη θέση με τον Παναθηναϊκό και με τον Ολυμπιακό θα έχουμε τη διεξαγωγή μπαράζ. Κι αυτό γιατί στα μεταξύ τους παιχνίδια υπάρχει η απόλυτη ισοβαθμία.

ΣΤΟ ΟΑΚΑ

Ο Ολυμπιακός θα κυνηγήσει ακόμη και την ισοπαλία στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ σε περίπτωση που υπάρξει κι άλλο στραβοπάτημα του Παναθηναϊκού. Γιατί, μ' αυτόν τον τρόπο θα αποφύγει το μπαράζ ακόμη και σε τριπλή ισοβαθμία.

Η ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΜΠΑΡΑΖ

Το μόνο πράγμα που δεν είχαν σκεφτεί στη Superleague είναι σε ποιο γήπεδο θα φιλοξενηθεί το πιθανό μπαράζ του τίτλου. Σενάριο που δεν είναι μακριά και σύντομα στην Αργοναυτών θα κληθούν να αποφασίσουν.

21 ΜΑΡΤΙΟΥ

Για πολλούς το πρωτάθλημα θα κριθεί στις 21 Μαρτίου. Στην πρώτη από τις τρεις αγωνιστικές όπου όλα τα ματς θα αρχίσουν στις 7 μ.μ. θα παίξουν Π.Α.Ο.Κ. - ΑΕΚ στην Τούμπα και Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ.

4Χ3 ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ

Το πρόγραμμα του Π.Α.Ο.Κ. με Πανθρακικό, ΑΕΚ, Καβάλα και Εργοτέλη στην Τούμπα, είναι ευνοϊκό. Στόχος του «Δικέφαλου» το απόλυτο: 4Χ3= 12 βαθμοί.

ΜΑΤΣ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ

Με τρία ματς μακριά από την έδρα του ο Π.Α.Ο.Κ. καλείται σε Πηγάδια (Ξάνθη), χαριλάου (άρης) και Αλκαζάρ (Λάρισα) να μείνει αήττητος αν θέλει να μείνει ζωντανός στη μάχη του τίτλου.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ο Σάντος απάντησε εκ νέου στους επικριτές του. Κέρδισε το δεύτερο στη σειρά ντέρμπι και για πρώτη φορά τον Παναθηναϊκό (σε επτά ματς μετρούσε 6 ήττες, 1 ισοπαλία) ως προπονητής τού Π.Α.Ο.Κ.

Πορεία τίτλου στον β' γύρο από τον Π.Α.Ο.Κ.

Η πορεία του «Δικέφαλου» στον β' γύρο είναι απίστευτη και πολύ καλύτερη απ' αυτήν των Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού, που έχουν συγκεντρώσει 8 λιγότερους βαθμούς. Ο Π.Α.Ο.Κ. έχει μαζέψει 22 βαθμούς, με μοναδική απώλεια την ισοπαλία στο Καυτανζόγλειο, που είναι και η καλύτερη ανάμεσα στις 16 ομάδες της Superleague. Την ώρα που όλες οι ομάδες -εξαίρεση η ΑΕΚ και ο Πανθρακικός- χάνουν έδαφος, ο «Δικέφαλος» έχει συγκεντρώσει στους 8 αγώνες του β' γύρου έξι λιγότερους βαθμούς (22) απ' ό,τι σ' ολόκληρο τον α' γύρο όταν είχε μαζέψει 28 βαθμούς. Η ομάδα του Σάντος στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος έχει δεχθεί μόλις 2 γκολ και αυτό του Τζιμπρίλ Σισέ ήταν το πρώτο σε εντός έδρας ματς μετά από την 11η αγωνιστική και το γκολ του Νέτο στο 4-1 επί του άρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Download

Label 4

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΑΣ BLOG-SITE

Το BLOG-SITE μας ανανεώθηκε έγινε πιο πρακτικό και πιο καλαίσθητο... Οι απόψεις μας όμως παρέμειναν ίδιες...

Το VolleyPaok είναι μαζί σας με συνεχή ενημέρωση όλο το 24ώρο...
Άμεσα και όχι έμεσα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση...
Η μοναδική ενημέρωση στο διαδίκτυο αποκλειστικά και μόνο για το ανδρικό και γυναικείο βόλει του Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. Επιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς! πρoσπάθησαν κάποιοι αλλα ΔΕΝ το πέτυχαν! Και όμως, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ... VolleyPaok και είσαι μέσα... ενημέρωση, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με αξιοπρέπεια και σάτιρα... Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.

VolleyPaok "Και είσαι μέσα"...
Ενημέρωση με αξιοπρέπεια και σάτιρα...
Γιατί ετσι απλά Βόλει Π.Α.Ο.Κ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ TOY VolleyPaok




Έπειτα από αρκετές προσπ
άθ ειες δημιουργίας ενός BLOG-SITE με μόνο και ξεκάθαρο στόχο να προβάλουμε όλα τα νέα για το βόλει του ΠΑΟΚ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία της ιστοσελίδας www.volleypaok.gr Αλλα και το BLOG μας volleypaok.blogspot.com

Εδώ και 4 χρόνια ζωής το VolleyPaok δίνει την ευκαιρία στον οπαδό του ΠΑΟΚ και στον εκάστοτε επισκέπτη να ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες του τμήματος βόλει του ΠΑΟΚ μας αλλα και όχι μόνο.. Πλέον παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη – αναγνώστη να διαβάζει τις απόψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι του εκάστοτε δημοσιογράφου κτλ – παρατρεχάμενου - αυλοκόλακα της εκάστοτε διοίκησης (ΑΣ - ΤΑΠ κτλ) που θέλει ή του επιβάλουν να σχηματίσει άποψη στον κόσμο με σκοπό την παραπλάνηση.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ!!