Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2010

ΡΩΤΗΣΑΜΕ ΕΝΑΝ ΓΝΩΣΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΠΑΟΚΤΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΟΧΟ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΣΥΛΟΓΟΥ... ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ...

volleypaok:
ΚΥΡΙΕ Α. Τ. ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ;

Α.Τ.
ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΔΟΘΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ...ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΠΑΟΚ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΕ ΒΟΛΕΙ, ΜΠΑΣΚΕΤ Η ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΤΛ.
ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ...

volleypaok:
Κ. Α. Τ. ΠΩΣ ΕΙΔΑΤΕ ΝΑ ΕΞΕΛΙΣΕΤΕ Η ΑΜ.Κ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΑΝ ΜΕΙΝΑΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ; ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ Η ΑΜΚ ΕΚΛΕΙΣΕ ΣΤΟΥΣ 5850 ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 639.000.

Α.Τ.
Η Α.Μ.Κ. ΠΗΓΕ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ... ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΠΕΡΝΑΜΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ... Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ ΑΠΟ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΤΟΥ ΟΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΠΟΡΟΥΣΕ... ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΟΠΩΣ Π.Χ. ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΣΠΟΤ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤV. EΠΙΣΗΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ!!!

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ... Ο Κ. Α.Τ. ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Download

Label 4

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΑΣ BLOG-SITE

Το BLOG-SITE μας ανανεώθηκε έγινε πιο πρακτικό και πιο καλαίσθητο... Οι απόψεις μας όμως παρέμειναν ίδιες...

Το VolleyPaok είναι μαζί σας με συνεχή ενημέρωση όλο το 24ώρο...
Άμεσα και όχι έμεσα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση...
Η μοναδική ενημέρωση στο διαδίκτυο αποκλειστικά και μόνο για το ανδρικό και γυναικείο βόλει του Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. Επιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς! πρoσπάθησαν κάποιοι αλλα ΔΕΝ το πέτυχαν! Και όμως, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ... VolleyPaok και είσαι μέσα... ενημέρωση, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με αξιοπρέπεια και σάτιρα... Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.

VolleyPaok "Και είσαι μέσα"...
Ενημέρωση με αξιοπρέπεια και σάτιρα...
Γιατί ετσι απλά Βόλει Π.Α.Ο.Κ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ TOY VolleyPaok




Έπειτα από αρκετές προσπ
άθ ειες δημιουργίας ενός BLOG-SITE με μόνο και ξεκάθαρο στόχο να προβάλουμε όλα τα νέα για το βόλει του ΠΑΟΚ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία της ιστοσελίδας www.volleypaok.gr Αλλα και το BLOG μας volleypaok.blogspot.com

Εδώ και 4 χρόνια ζωής το VolleyPaok δίνει την ευκαιρία στον οπαδό του ΠΑΟΚ και στον εκάστοτε επισκέπτη να ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες του τμήματος βόλει του ΠΑΟΚ μας αλλα και όχι μόνο.. Πλέον παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη – αναγνώστη να διαβάζει τις απόψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι του εκάστοτε δημοσιογράφου κτλ – παρατρεχάμενου - αυλοκόλακα της εκάστοτε διοίκησης (ΑΣ - ΤΑΠ κτλ) που θέλει ή του επιβάλουν να σχηματίσει άποψη στον κόσμο με σκοπό την παραπλάνηση.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ!!