Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2010

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΣΑΠ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΟΠΕ.

Με επιστολή που έστειλε σήμερα η ΕΣΑΠ προς το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΟΠΕ, τοποθετείται σχετικά με την πρόσφατη απόφαση του ΔΣ της ΕΟΠΕ για τον αριθμό των αλλοδαπών αθλητών της Α1 Ανδρών. Συγκεκριμένα, στην επιστολή αναφέρεται:

Προς το ΔΣ της ΕΟΠΕ

Κύριε Πρόεδρε,

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης μας, στην σημερινή του συνεδρίαση, συζήτησε το θέμα της πρόσφατης απόφασης του ΔΣ τής ΕΟΠΕ, για τον περιορισμό του αριθμού των αλλοδαπών αθλητών στο Πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών, το οποίο διοργανώνει η ΕΣΑΠ, όπως και άλλα θέματα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο, πέρα από τη διαφωνία για την νομική ορθότητα της απόφασης, εκφράζει την πλήρη αντίθεσή του στην διαδικασία που ακολουθήθηκε, αφού έτσι απαξιώνεται πλήρως από την πλευρά σας ο θεσμικός ρόλος της ΕΣΑΠ, όπως αυτός καθορίζεται σαφώς από τον Νόμο 3479/2006, με τον οποίο ιδρύθηκε καθώς και από εγκεκριμένο Καταστατικό της και τις Υπουργικές αποφάσεις. Η απόφαση, έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τις υποσχέσεις σας στα μέλη του ΔΣ της ΕΣΑΠ στις 14 Ιανουαρίου 2010, πολύ δε περισσότερο, αφού δεν καλέσατε εκπρόσωπο της ΕΣΑΠ στην συζήτηση του θέματος, ως οφείλατε και είχατε συμφωνήσει.

Η Ένωση μας, αποφάσισε να πάρει την πρωτοβουλία για άμεση έναρξη συζήτησης για τα παρακάτω θέματα:

· Αριθμός αλλοδαπών αθλητών ΤΑΑ Α1 Ανδρών

· Εθνική Ομάδα Ανδρών

· Διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδος

· Θέματα διαιτησίας της Α1 Ανδρών

· Προτάσεις για την ανάπτυξη του ελληνικού βόλεϊ (εφαρμογή «καρτολίνο» ή άλλων μέτρων)

· Διαμεσολαβητές Μετεγγραφών Αμειβόμενων Πετοσφαιριστών

· Προϋποθέσεις συμμετοχής και αριθμός ομάδων Πρωταθλήματος Α1 Ανδρών

Θεωρώντας σαν δεδομένο ότι, οι σοβαρές αποφάσεις απαιτούν και συναινετικές διαδικασίες, πρακτική που, στα περισσότερα θέματα μέχρι σήμερα δεν ακολουθήσατε, σας καλούμε σε άμεση κοινή συνάντηση των δυο Διοικητικών Συμβουλίων, για να βρεθούν οι ενδεδειγμένες λύσεις για όλα τα παραπάνω θέματα, την πραγματική ανάπτυξη του αθλήματος που όλοι αγαπάμε και υπηρετούμε.

Ευχαριστούμε για την προσοχή σας και παραμένουμε στην διάθεσή σας

Με αθλητικούς χαιρετισμούς

Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας

Νικόλαος Παπαδόπουλος Χαρίλαος Βασιλείου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Download

Label 4

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΑΣ BLOG-SITE

Το BLOG-SITE μας ανανεώθηκε έγινε πιο πρακτικό και πιο καλαίσθητο... Οι απόψεις μας όμως παρέμειναν ίδιες...

Το VolleyPaok είναι μαζί σας με συνεχή ενημέρωση όλο το 24ώρο...
Άμεσα και όχι έμεσα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση...
Η μοναδική ενημέρωση στο διαδίκτυο αποκλειστικά και μόνο για το ανδρικό και γυναικείο βόλει του Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. Επιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς! πρoσπάθησαν κάποιοι αλλα ΔΕΝ το πέτυχαν! Και όμως, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ... VolleyPaok και είσαι μέσα... ενημέρωση, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με αξιοπρέπεια και σάτιρα... Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.

VolleyPaok "Και είσαι μέσα"...
Ενημέρωση με αξιοπρέπεια και σάτιρα...
Γιατί ετσι απλά Βόλει Π.Α.Ο.Κ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ TOY VolleyPaok




Έπειτα από αρκετές προσπ
άθ ειες δημιουργίας ενός BLOG-SITE με μόνο και ξεκάθαρο στόχο να προβάλουμε όλα τα νέα για το βόλει του ΠΑΟΚ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία της ιστοσελίδας www.volleypaok.gr Αλλα και το BLOG μας volleypaok.blogspot.com

Εδώ και 4 χρόνια ζωής το VolleyPaok δίνει την ευκαιρία στον οπαδό του ΠΑΟΚ και στον εκάστοτε επισκέπτη να ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες του τμήματος βόλει του ΠΑΟΚ μας αλλα και όχι μόνο.. Πλέον παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη – αναγνώστη να διαβάζει τις απόψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι του εκάστοτε δημοσιογράφου κτλ – παρατρεχάμενου - αυλοκόλακα της εκάστοτε διοίκησης (ΑΣ - ΤΑΠ κτλ) που θέλει ή του επιβάλουν να σχηματίσει άποψη στον κόσμο με σκοπό την παραπλάνηση.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ!!