Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010

Μπρούνερ: «Σημαντικό παιχνίδι για την συνέχεια» Ο τεχνικός της ομάδας Γιάννης Μέλκας, μιλώντας για το επερχόμενο ματς σημείωσε

Με μία πρωινή προπόνηση ο ΠΑΟΚ ολοκληρώνει την προετοιμασία του και αναχωρεί για την Αθήνα, όπου το απόγευμα του Σαββάτου στις 7, θα αντιμετωπίσει στο κλειστό της Κυψέλης τον Πανελλήνιο. Μάτς σημαντικό καθώς ο ΠΑΟΚ θέλει να συνεχίσει με νίκη και να βελτιώσει ακόμη περισσότερο την βαθμολογική του θέση στον πίνακα. Σήμερα το πρωί η προπόνηση θα είναι χαλαρή, και στη 1 οδικώς ο «Δικέφαλος» θα φύγει για τη πρωτεύουσα. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν και η αλήθεια είναι πώς ο Γιάννης Μέλκας, βλέπει τους παίκτες του να είναι ανεβασμένοι από κάθε πλευρά, κάτι που ικανοποιεί τον ίδιο, μετά μάλιστα και την αποθεραπεία των Χιετανεν και Ονγιανσιβου, οι όποιοι είναι σαφώς καλυτέρα. Το πρωί του Σαββάτου ο ΠΑΟΚ θα κάνει μια προπόνηση στο γήπεδο που θα γίνει ο αγώνας, ενώ δεν αναμένεται να υπάρξουν αλλαγές στο βασικό σχήμα. Μιλώντας για το ματς αυτό ο Θεοντόρ Μπρούνερ είπε: «Θέλουμε να κερδίσουμε και πάλι και να ανεβούμε ακόμη πιο ψηλά. Ο Πανελλήνιος μας νίκησε στον πρώτο αγώνα και θέλουμε να πάρουμε την ρεβάνς. Νομίζω ότι παίζουμε καλά, χάσαμε από λόγους τύχης κάποια ματς, αλλά η ομάδα παίζει όλο και πιο καλά. Θέλουμε να μπούμε στα πλέι οφφ και να δείξουμε ότι μας αδικεί η βαθμολογική μας θέση».
Ο τεχνικός της ομάδας Γιάννης Μέλκας, μιλώντας για το επερχόμενο ματς σημείωσε: «Είναι ένα σημαντικό μάτς για εμάς, καθώς χάσαμε από τον Πανελλήνιο στον Α’ γύρο και θέλουμε να πάρουμε μια άτυπη ρεβάνς. Είναι πολύ καλή ομάδα ο Πανελλήνιος και θέλει προσοχή. Πρέπει να ήμαστε συγκεντρωμένοι, να παίξουμε για το καλύτερο αποτέλεσμα και να δούμε την συνέχεια με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Η ομάδα μου έχει αποδείξει ότι έχει δυνατότητες. Κάθε παιχνίδι όμως κρύβει παγίδες και θέλει προσοχή. Θα πάμε προσγειωμένοι στην Αθήνα για το ματς αυτό» . Στο μεταξύ ο Κώστας Παισιαδης, αντιπρόεδρος του ΤΑΠ μίλησε στους παίκτες λίγο πριν την χθεσινή προπόνηση, συγχαίροντας τους για την μεγάλη τους εμφάνιση και νίκη στο ματς με τον Ολυμπιακό, ζητώντας τους παράλληλα να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Download

Label 4

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΑΣ BLOG-SITE

Το BLOG-SITE μας ανανεώθηκε έγινε πιο πρακτικό και πιο καλαίσθητο... Οι απόψεις μας όμως παρέμειναν ίδιες...

Το VolleyPaok είναι μαζί σας με συνεχή ενημέρωση όλο το 24ώρο...
Άμεσα και όχι έμεσα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση...
Η μοναδική ενημέρωση στο διαδίκτυο αποκλειστικά και μόνο για το ανδρικό και γυναικείο βόλει του Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. Επιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς! πρoσπάθησαν κάποιοι αλλα ΔΕΝ το πέτυχαν! Και όμως, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ... VolleyPaok και είσαι μέσα... ενημέρωση, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με αξιοπρέπεια και σάτιρα... Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.

VolleyPaok "Και είσαι μέσα"...
Ενημέρωση με αξιοπρέπεια και σάτιρα...
Γιατί ετσι απλά Βόλει Π.Α.Ο.Κ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ TOY VolleyPaok




Έπειτα από αρκετές προσπ
άθ ειες δημιουργίας ενός BLOG-SITE με μόνο και ξεκάθαρο στόχο να προβάλουμε όλα τα νέα για το βόλει του ΠΑΟΚ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία της ιστοσελίδας www.volleypaok.gr Αλλα και το BLOG μας volleypaok.blogspot.com

Εδώ και 4 χρόνια ζωής το VolleyPaok δίνει την ευκαιρία στον οπαδό του ΠΑΟΚ και στον εκάστοτε επισκέπτη να ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες του τμήματος βόλει του ΠΑΟΚ μας αλλα και όχι μόνο.. Πλέον παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη – αναγνώστη να διαβάζει τις απόψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι του εκάστοτε δημοσιογράφου κτλ – παρατρεχάμενου - αυλοκόλακα της εκάστοτε διοίκησης (ΑΣ - ΤΑΠ κτλ) που θέλει ή του επιβάλουν να σχηματίσει άποψη στον κόσμο με σκοπό την παραπλάνηση.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ!!