Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2010

ΣΤΟΥΣ -43 Η ΑΕΚ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗ ΤΗΝ ΡΙΧΝΕΙ ΑΠ'ΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΗΝ Α2!!! ΕΛΠΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΟΙΝΙΚΑ ΣΥΡΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΑ PLAY OUT!!!

Ανακοινώθηκε το αναλυτικό σκεπτικό της απόφασης του Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου ΕΟΠΕ/ΕΣΑΠ, που αφορά την υπόθεση του ΤΑΑ ΑΕΚ. Αναλυτικά το σκεπτικό:

Αριθμός απόφασης 23 /2010
ΤΟ ΜΟΝΟΜΕΛΕΣ ΔΙΚΑΙΟΔΟΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ Ε.Ο.ΠΕ./Ε.Σ.Α.Π.


Αποτελούμενο από τον Πρωτοδίκη Δημήτριο Αθανασίου Λευκό και τη Γραμματέα Μαρία Καρόγλα.
Συνεδρίασε δημόσια στις 25.2.2010, για να δικάσει την κατά το άρθρο 78 παρ. 2 του Ν. 2725/1999, όπως ισχύει, παράβαση του σωματείου/ ΤΑΠ ΑΕΚ, το οποίο παραστάθηκε διά των πληρεξουσίων Δικηγόρων Αλέξανδρου Αλεξίου και Κων/ου Κατσαδήμα.
ΜΕΛΕΤΗΣΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ
ΣΚΕΦΘΗΚΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ
Κατά τη διάταξη του άρθρου 78 καρ.2 του ν 2725/1999, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, «Οι Α.Α.Ε. και τα Τ.Α.Α υποχρεούνται πριν από την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου να έχουν εξοφλήσει όλες τις τυχόν ληξιπρόθεσμες και απαιτητές οφειλές τους προς τις οικείες ομοσπονδίες, τους υπερκείμενους συνδέσμους, τους αθλητές τους που απασχολούν ή έχουν απασχολήσει, τους προπονητές, το ιδρυτικό αθλητικό σωματείο και τα γυμναστήρια και οι οποίες έχουν επιδικαστεί με τελεσίδικη απόφαση δικαστηρίου ή επιτροπής του άρθρου 95,». Εξάλλου κατά την παρ. παρ. 4 του άρθρου 78 ν.2725/99, όπως ισχύει, «H παράβαση των υποχρεώσεων των προηγούμενων τταραγράφων συνεπάγεται την αφαίρεση των βαθμών μιάς νίκης για κάθε αγώνα πρωταθλήματος και για όσο χρόνο διαρκεί η παράβαση». Στην προκειμένη περίπτωση με τις αιτήσεις-καταγγελίες τους οι αθλητές Mendes Marcelo Sacchi και Ιωάννης Κυριακίδης γνωστοποίησαν στην ΕΕΑ ότι το ΤΑΠ ΑΕΚ οφείλει σε αυτούς τα ποσά των 10.000€ και 12,000€ αντιστοίχως που τους επιδικάστηκαν με τις υπ'αριθμ. 32/2008 και 34/2008 τελεσίδικες αποφάσεις της Α ΈΕΟΔ/ΕΣΑΠ. Από τα υπάρχοντα στοιχεία προέκυψε πως πράγματι υφίστανται οι οφειλές προς τους ως άνω αθλητές, όπως αυτές αποτυπώνονται στις ως άνω τελεσίδικες αποφάσεις. Εφόσον δε, η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού με την από 3.2.2010 έκθεσή της βεβαιώνει την τέλεση της παράβασης του αρ.78 αρ. 2 και 4 του ν.2725/99, όπως ισχύει, πρέπει να γίνει αφαίρεση των βαθμών μιάς ( 1) νίκης για κάθε αγώνα πρωταθλήματος και για όσο χρόνο διαρκεί η παράβαση από το ΤΑΠ ΑΕΚ, η οποία αρχίζει από την έναρξη του πρωταθλήματος 2009 - 2010, δεδομένου ότι χρόνος τέλεσης της παράβασης κατά το άρθρο 78 παρ. 2 του παραπάνω νόμου, τοποθετείται πρίν την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου και με την τελεσίδικη επιδίκαση των απαιτήσεων των προσώπων που αναφέρονται στο άρθρο 78 παρ. 2 Ν. 2725/1999.
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ
Διατάσσει την αφαίρεση των βαθμών μιάς ( 1) νίκης για κάθε αγώνα πρωταθλήματος και για όσο χρόνο διαρκεί η παράβαση από το ΤΑΠ ΑΕΚ, η οποία αρχίζει από την έναρξη του πρωταθλήματος 2009 - 2010.
Κρίθηκε, αποφασίστηκε και δημοσιεύθηκε στο γραφείο του στην Αθήνα στις 25.2.2010.
Ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΛΕΥΚΟΣ
Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΟΓΛΑ

Μετά την απόφαση αυτή, αφαιρούνται από το ΤΑΑ ΑΕΚ και απο τον βαθμολογικό πίνακα εξηντα τρείς (63) βαθμοί, που αντιστοιχούν στους 21 αγώνες που έχουν διεξαχθεί μέχρι στιγμής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Download

Label 4

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΑΣ BLOG-SITE

Το BLOG-SITE μας ανανεώθηκε έγινε πιο πρακτικό και πιο καλαίσθητο... Οι απόψεις μας όμως παρέμειναν ίδιες...

Το VolleyPaok είναι μαζί σας με συνεχή ενημέρωση όλο το 24ώρο...
Άμεσα και όχι έμεσα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση...
Η μοναδική ενημέρωση στο διαδίκτυο αποκλειστικά και μόνο για το ανδρικό και γυναικείο βόλει του Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. Επιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς! πρoσπάθησαν κάποιοι αλλα ΔΕΝ το πέτυχαν! Και όμως, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ... VolleyPaok και είσαι μέσα... ενημέρωση, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με αξιοπρέπεια και σάτιρα... Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.

VolleyPaok "Και είσαι μέσα"...
Ενημέρωση με αξιοπρέπεια και σάτιρα...
Γιατί ετσι απλά Βόλει Π.Α.Ο.Κ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ TOY VolleyPaok




Έπειτα από αρκετές προσπ
άθ ειες δημιουργίας ενός BLOG-SITE με μόνο και ξεκάθαρο στόχο να προβάλουμε όλα τα νέα για το βόλει του ΠΑΟΚ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία της ιστοσελίδας www.volleypaok.gr Αλλα και το BLOG μας volleypaok.blogspot.com

Εδώ και 4 χρόνια ζωής το VolleyPaok δίνει την ευκαιρία στον οπαδό του ΠΑΟΚ και στον εκάστοτε επισκέπτη να ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες του τμήματος βόλει του ΠΑΟΚ μας αλλα και όχι μόνο.. Πλέον παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη – αναγνώστη να διαβάζει τις απόψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι του εκάστοτε δημοσιογράφου κτλ – παρατρεχάμενου - αυλοκόλακα της εκάστοτε διοίκησης (ΑΣ - ΤΑΠ κτλ) που θέλει ή του επιβάλουν να σχηματίσει άποψη στον κόσμο με σκοπό την παραπλάνηση.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ!!