Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

τυρι - ΠΑΟΚ 2 - 1!!! ΑΤΥΧΟΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΣ Ο ΠΑΟΚ !!! ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ fcpaok.gr

ΠΟΡΝΗ ΜΠΑΛΑ

ΤΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟ: 3η συνεχομενη ήττα

ΤΟ ΘΕΤΙΚΟ: Καλύτερα τώρα το ντεφορμάρισμα παρά στα play-offs


ΤΥΡΟΓΑΥΡΟΙ - Π.Α.Ο.Κ.

2 - 1

Κουζέν 16'

Κοντρέρας 83'

Πουρι 93'

Σε ένα ακόμα παιχνίδι, οι παίκτες του ΠΑΟΚ αδίκησαν τους εαυτούς τους και γνώρισαν την ήττα από μια κατώτερη αγωνιστικά ομάδα, στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων. Με τους επιθετικούς του σε πολύ κακή μέρα και με 2 τραγικά λάθη στην άμυνα, εκεί που στα περισσότερα παιχνίδια έχει παραδώσει σεμινάρια σωστής λειτουργίας και οργάνωσης, ο Δικέφαλος πέταξε τους 3 βαθμούς, βαθμούς που πήρε η "ντροπή της Β.Ελλάδας" , η ομάδα της Λάρισας και σώθηκε. Παρά την μέτρια εμφάνιση των περισσοτέρων παικτών, ο ΠΑΟΚ είχε την κατοχή της μπάλας στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και στάθηκε πολύ άτυχος αφού σε σουτ των Βιεϊρίνια και Ίβιτς, η μπάλα βρήκε το δοκάρι της εστίας του Βιέρα. Δεν είναι ώρα για αφορισμούς και δάκρυα αφού δεν έχει χαθεί απολύτως τίποτα. Οι παίκτες και ο προπονητής μας πρέπει να σηκώσουν ψηλά το κεφάλι και να ανασυνταχθούμε άμεσα στα δύο εντός έδρας παιχνίδια που ακολουθούν, παίρνοντας 2 νίκες που θα μας βοηθήσουν να διατηρήσουμε το προβάδισμα εν όψη των play off που ακολουθούν. Είναι κρίμα να γκρεμίσουμε ότι έχουμε χτίσει όλη τη χρονιά. Η ομάδα έδειξε ότι έχει μεγάλες δυνατότητες και πρέπει να βρει γρήγορα το καλό αγωνιστικό της πρόσωπο, αυτό που έδειξε μέχρι τώρα. Σε αυτό θα λειτουργήσει ευεργετικά η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω Πάσχα. Ο ΠΑΟΚ έχει πολύ καλή ομάδα και το γεγονός αυτό δεν γίνεται να το αναιρέσουν αυτά τα 3 συνεχόμενα άσχημα αποτελέσματα!


ΑΕΛ ΝΤΡΟΠΗ(Παπακώστας): Βιέρα, Βενετίδης, Νταμπίζας, Κυριακίδης, Κουζέν, Μετίν, Ρομέου (84' Ρομέου), Βελάσκο (40' Φλάβιο), Μελίσσης, Κατσιαρός, Μπλάζεκ (68' Πούρι).

Π.Α.Ο.Κ. (Σάντος): Χαλκιάς, Σνάουτσνερ (60' Μουν), Τσιρίλο, Κοντρέρας, Λίνο, Βιτόλο, Φωτάκης, Σορλέν (60' Μουσλίμοβιτς, Ίβιτς, Εντίνιο (75' Κουτσιανικούλης), Βιεϊρίνια

Ο Φερνάντο Σάντος κατέβασε την ομάδα με το γνωστό 4-5-1, το σύστημα που παίζει η ομάδα όλη τη χρονιά, το σύστημα που έφερε μεγάλες νίκες και είναι αυτό που μπορεί να παίξει καλύτερα η ομάδα μας με βάση το ρόστερ που διαθέτει. Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ είχε καινούρια πρόσωπα σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια όπου ο Τσιρίλο πήρε τη θέση του Μαλεζά, ο Φωτάκης την θέση του τιμωρημένου Γκαρσία και ο Εντίνιο την θέση του ανέτοιμου λόγω τραυματισμού Μουσλίμοβιτς. Η ομάδα μας ήταν καλύτερη και στα 90 λεπτά και το αποτέλεσμα είναι μαγική εικόνα αφού είχε καλή κυκλοφορία της μπάλας, αλλά στην τελική προσπάθεια παρουσίασε αρκετές αδυναμίες. Δεχτήκαμε 2 γκολ από επιπολαιότητα και απροσεξία, γκολ που δεν οφείλονται στην υπεροχή του αντιπάλου αλλά καθαρά σε δικά μας λάθη.

Στο πρώτο ημίχρονο οι παίκτες του ΠΑΟΚ υπέπεσαν σε πολλά λάθη και εκτός από ένα καλό χτύπημα φάουλ του Λίνο που απέκρουσε σωτήρια ο Βιέρα και την κλασική ευκαιρία με το δοκάρι του Βιεϊρίνια στο τέλος του ημιχρόνου, δεν απείλησε την αντίπαλη άμυνα.


Στο δεύτερο όμως ημίχρονο, είδαμε μια πολύ καλύτερη εικόνα, με τον ΠΑΟΚ να κλείνει την ΑΕΛ ΝΤΡΟΠΗ στο μισό γήπεδο, να πιέζει ασφυκτικά και να χάνει ακόμα μια μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει με το σουτ του Ίβιτς να καταλήγει στο δοκάρι του Βιέρα. Παρόλα αυτά η ομάδα συνέχιζε να πιέζει, με καλή κυκλοφορία της μπάλας και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 83' με εξαιρετική κεφαλιά του Κοντρέρας που συνηθίζει να προωθείται. Ο ΠΑΟΚ συνέχιζε να πιέζει στα λεπτά που απομένουν, με ανορθόδοξο όμως τρόπο και όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι θα τελειώσει ισόπαλο, αφού οι αντίπαλοι ξεκίνησαν τις καθυστερήσεις για να πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας. Το παιχνίδι έφτανε στο τέλος του και η ΑΕΛ έμεινε με δέκα παίκτες μετά από την αποβολή του Κατσιαρού για καθυστερήσεις.

Κι όμως. Ο νόμος του ποδοσφαίρου "τιμώρησε" για μια ακόμα φορά την ομάδα του ΠΑΟΚ σε σημείο που να γίνεται δύσκολο να το χωνέψει ο οπαδός του. Η μπάλα είναι πόρνη αλλά για μια ακόμα φορά είδαμε τον ΠΑΟΚ να πληρώνει τα τερτίπια της και δέχτηκε ένα γκολ από το πουθενά. Η πίκρα όμως από το κακό αποτέλεσμα, δεν πρέπει με τίποτα να απαξιώνει την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας μας. Ένας ΠΑΟΚ που διέγραψε μια εξαιρετική πορεία στον Β΄γύρο και πέρασε σαν τραίνο από πολύ δύσκολες έδρες, έκανε 3 συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα, τα οποία έγιναν απέναντι σε ομάδες που δεν έπαιξαν καλύτερα από αυτόν. Η ομάδα πρέπει να ΞΥΠΝΗΣΕΙ και να ξεπεράσει γρήγορα αυτή την "κοιλιά". Οι αντίπαλες ομάδες που θα αντιμετωπίσει στα play off είναι κατωτέρου επιπέδου και μπορεί να τις κερδίσει και να κατακτήσει την 1η θέση αν παρουσιαστεί σοβαρός και "ψυχωμένος". Είναι στα πόδια των παικτών μας να πιστέψουν στις δυνατότητές τους και να βγάλουν τον γνωστό τους καλό εαυτό.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΑΝΤΟΣ

"Πριν από δύο χρόνια συνέβαιναν αυτά και με αυτόν τον τρόπο κινδυνεύουμε να χάσουμε την πολύ σκληρή δουλειά που κάναμε αυτά χρόνια. Να είμαστε μια ομάδα υπεύθυνη που να ξέρει πως μπορεί να κερδίσει. Αυτό που δείχναμε πριν δύο χρόνια.

Ένα όμορφο παιχνίδι αλλά χωρίς ευθύνη δεν είναι στη δική μου φιλοσοφία. Δεν θέλω αυτό από τους παίκτες μου. Και ενώ χτυπούσαμε το καμπανάκι τον τελευταίο καιρό δεν έδειξε η ομάδα τα στοιχεία που έπρεπε να δείξει. Όπως θυμάστε πολύ καλά εδώ πέρα κερδίζαμε 3-0 και στο τέλος χάσαμε 4-3. Τι να το κάνεις που είσαι καλύτερος; Αυτή είναι η παλιά θεωρία, τότε που η ομάδα ήταν ικανοποιημένη να παίζει όμορφο ποδόσφαιρο. Αλλά που πήγε η ομάδα τόσα χρόνια; Το σημαντικότερο είναι το αποτέλεσμα.

Θα πρέπει να σκεφτούμε πάρα πολύ καλά τι έγινε και να μην ψάξουμε για δικαιολογίες. Συγχαρητήρια στην Λάρισα που πήρε την νίκη που τόσο πολύ ήθελε και εκμεταλλεύτηκε όσα εμείς δεν κάναμε. Ξεκάθαρα χάσαμε το αίσθημα της ευθύνης που μας διακατείχε αυτόν τον καιρό.

Δημιουργήσαμε αυτά τα δύο χρόνια μία ομάδα με πολύ ρεαλισμό, που είχε συνείδηση των δυνατών και τρωτών σημείων της. Σε κάθε παιχνίδι έμπαινε με σκοπό την νίκη και όταν ήξερε ότι αυτό δεν είναι δυνατόν να το κάνει, τουλάχιστον πρόσεχε να μην το χάσει.

Είναι δυνατόν να δεχόμαστε γκολ στις καθυστερήσεις; Αυτά γινόντουσαν πριν δύο χρόνια όχι με μένα. Για να κερδίζεις πρέπει να κάνεις κάτι παραπάνω. Σε τρία παιχνίδια δεχτήκαμε τα μισά γκολ που δεχτήκαμε σε όλη την χρονιά. Όποιος θέλει να στεφθεί πρωταθλητής δεν κάνει τέτοια πράγματα. Η ομάδα πρέπει να δείξει αυτά τα στοιχεία που μας είχανε φέρει τόσο κοντά στον πρωτοπόρο".

Αυτό είναι το πανό της ντροπής, ο λόγος για τον οποίο ξεκίνησε το παιχνίδι με αρκετά λεπτά καθυστέρηση. Η ντροπή της Β.Ελλάδας έδειξε για μια ακόμα φορά ότι η θέση της είναι στην Β Εθνική...Οι συμπεριφορά των οπαδών της ήταν εμετική και δυστυχώς δεν τους τιμωρήσαμε όπως τους αξίζει... Στη ζωή όμως είναι όλα δανεικά και θα έρθει η ώρα που τους "γλύφτες" των ομάδων του ΠΟΚ θα τους δώσουμε αυτό που τους αξίζει.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Download

Label 4

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΑΣ BLOG-SITE

Το BLOG-SITE μας ανανεώθηκε έγινε πιο πρακτικό και πιο καλαίσθητο... Οι απόψεις μας όμως παρέμειναν ίδιες...

Το VolleyPaok είναι μαζί σας με συνεχή ενημέρωση όλο το 24ώρο...
Άμεσα και όχι έμεσα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση...
Η μοναδική ενημέρωση στο διαδίκτυο αποκλειστικά και μόνο για το ανδρικό και γυναικείο βόλει του Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. Επιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς! πρoσπάθησαν κάποιοι αλλα ΔΕΝ το πέτυχαν! Και όμως, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ... VolleyPaok και είσαι μέσα... ενημέρωση, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με αξιοπρέπεια και σάτιρα... Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.

VolleyPaok "Και είσαι μέσα"...
Ενημέρωση με αξιοπρέπεια και σάτιρα...
Γιατί ετσι απλά Βόλει Π.Α.Ο.Κ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ TOY VolleyPaok




Έπειτα από αρκετές προσπ
άθ ειες δημιουργίας ενός BLOG-SITE με μόνο και ξεκάθαρο στόχο να προβάλουμε όλα τα νέα για το βόλει του ΠΑΟΚ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία της ιστοσελίδας www.volleypaok.gr Αλλα και το BLOG μας volleypaok.blogspot.com

Εδώ και 4 χρόνια ζωής το VolleyPaok δίνει την ευκαιρία στον οπαδό του ΠΑΟΚ και στον εκάστοτε επισκέπτη να ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες του τμήματος βόλει του ΠΑΟΚ μας αλλα και όχι μόνο.. Πλέον παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη – αναγνώστη να διαβάζει τις απόψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι του εκάστοτε δημοσιογράφου κτλ – παρατρεχάμενου - αυλοκόλακα της εκάστοτε διοίκησης (ΑΣ - ΤΑΠ κτλ) που θέλει ή του επιβάλουν να σχηματίσει άποψη στον κόσμο με σκοπό την παραπλάνηση.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ!!