Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

All Star Ελληνες-Ξένοι 4-2 (ΡΕΠΟΡΤΑΖ)

All Star
Ελληνες-Ξένοι 4-2

Οι Ελληνες νίκησαν για πέμπτη φορά τους Ξένους στην ιστορία των All Star Game με τη βοήθεια ενός... βετεράνου. Ο Κώστας Φραντζέσκος πέρασε την επανάληψη και βοήθησε την ελληνική ομάδα να φτάσει στη νίκη με 4-2. MVP o Κώστας Κατσουράνης.

Χαλαρή διάθεση, άφθονα πειράγματα, "παράνομες" μεταγραφές, Τζιμπρίλ Σισέ εναντίον Αντώνη Μανίκα και ακόμα μια ελληνική επικράτηση. Το 7ο All Star Game άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στους περίπου 1000 θεατές που βρέθηκαν στις κερκίδες του Ελληνικού.

…Αναγνωριστικό 15λεπτο

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να αποκρυπτογραφήσουν η μία την άλλη. Για την ακρίβεια ήθελαν να δουν πόσο διάθεση είχε ο αντίπαλος να… τρέξει στο συγκεκριμένο παιχνίδι! Με εξαίρεση την εκδίκηση που πήρε ο Χαλκιάς από τον Σισέ για το γκολ στο πρωτάθλημα σταματώντας τον Γάλλο στο 2’, οι περίπου 1000 φίλαθλοι παρακολούθησαν στο πρώτο τέταρτο έναν αγώνα… βάδην.

Το πανέμορφο γκολ όμως του Καραγκούνη στο 15’ ξύπνησε τον εγωισμό του Τζιμπρίλ Σισέ που έδωσε το σύνθημα για αντεπίθεση. Οι ξένοι άρχισαν να πιέζουν την εστία των Ελλήνων αλλά Σισέ, Νέτο, Κάμπορα και Σίλβα έστειλαν την μπάλα άουτ με τον Σκόκο να βρίσκει το δοκάρι στο 22’. Τέσσερα λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Τζόρβα να εκδικηθεί για γκολ που δέχτηκε στο πρωτάθλημα σταματώντας το Νάτσο Σκόκο σε τετ-α-τετ.

Από τη μεριά τους οι Έλληνες έχασαν μοναδική ευκαιρία για ένα δεύτερο γκολ αλλά ο Φερνάντεζ που έπιανε τα άπιαστα στο Καυτατζόγλειο κόντρα στον Ολυμπιακό έπιασε και το πέναλτι του Αβραάμ Παπαδόπουλου!

Σισέ εναντίον …Παναθηναϊκού

Οι Έλληνες δεν σκόραραν από τα 11 βήματα και πήγαν στα αποδυτήρια βρισκόμενοι πίσω στο σκορ καθώς ο Σισέ πήρε το όπλο του δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του με δύο τέρματα σε ένα τρίλεπτο. Στο 36’ ο Γάλλος «κρέμασε» τον Τζόρβα αλλά ο Κατσουράνης με το χέρι απέκρουσε εντυπωσιακά!

Προς έκπληξη των φιλάθλων ο Τριτσώνης δεν… αναγνώρισε το ταλέντο του διεθνή μέσου και σφύριξε πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος ο Γάλλος που νικήθηκε προσωρινά από τον πορτιέρο των Ελλήνων αλλά πήρε το ριμπάουντ και ισοφάρισε. Και τρία λεπτά αργότερα ο πρώτος σκόρερ της Σούπερ Λιγκ σκόραρε ξανά εις βάρος του συμπαίχτη του στον Παναθηναϊκό γράφοντας το 2-1 για τους ξένους.

«Παράνομη» μεταγραφή και ανατροπή

Η επανάληψη ξεκίνησε με τους Ελληνες αποφασισμένους να πάρουν το παιχνίδι με κάθε μέσο, νόμιμο ή μη! Χαρακτηριστικό είναι πως δεν δίστασαν να κάνουν μεταγραφή στο ημίχρονο έναν πρώην ποδοσφαιριστή. Δυστυχώς οι ξένοι δεν κατάλαβαν ότι ο Κώστας Φραντζέσκος που πέρασε στον αγώνα δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής καθώς μόνο με παλαίμαχο δεν έμοιαζε. Από δικό του κόρνερ μάλιστα ο Παπάζογλου ισοφάρισε με κεφαλιά στο 16΄ του δευτέρου μέρους.

Λίγο αργότερα ο βετεράνος μέσος δοκίμασε ένα καταπληκτικό σουτ μακρινό σουτ που πέρασε μόλις άουτ για να έρθει στο 20’ της επανάληψης η ανατροπή με κοντινό πλασέ του Ηλία Αναστασάκου. Εκείνη ακριβώς τη στιγμή μας ζητήθηκε από τους διοργανωτές να ψηφίσουμε τον MVP της αναμέτρησης και χωρίς δισταγμό σβήσαμε το όνομα του Σισέ που είχαμε γράψει στο ημίχρονο για χάρη του Κώστα Φρατζέσκου!

Ακολούθησε ένα ακόμα γκολ για τους Ελληνες με τον Γιώργου Μπάρκογλου που έγραψε το τελικό 4-2 για να ακουστεί στη συνέχεια το όνομα του MVP: Κώωωωωωωωωωωωστας... Κατσουράνης προς απογοήτευση των απεσταλμένων του Sport24.gr οι οποίοι στήριξαν τον Κώστα Φραντζέσκο, έστω και αν συμμετείχε... "παράνομα"!

Μπλάνκο – Μπλάζιτς νικητές στα πέναλτι

Μία ώρα πριν τον αγώνα διεξήχθη ο διαγωνισμός των πέναλτι. Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Ισμαέλ Μπλάνκο ήταν ο νικητής από τη μεριά των εκτελεστών με το βραβείο των πορτιέρο να πηγαίνει στον Σρντζαν Μπλάζιτς. Την παράσταση όμως έκλεψε ο βετεράνος Αντώνης Μανίκας που έδειξε ότι η τέχνη δεν ξεχνιέται όσα χρόνια και να περάσουν.

Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας σταμάτησε στην α’ φάση του διαγωνισμού δύο φορές τον Κώστα Φραντζέσκο παίρνοντας το εισιτήριο για τον τελικό. Στο άλλο ζευγάρι όπου υπήρχε συμμετοχή βετεράνου, ο Ντανιέλ Μπατίστα σκόραρε δύο φορές εις βάρος του Ιτάνζ αλλά το δοκάρι που είχε στη δεύτερη εκτέλεση τον απέκλεισε από τη συνέχεια.

Στα ζευγάρια των ενεργεία ποδοσφαιριστών ο Μπλάνκο πέτυχε το απόλυτο 3/3 απέναντι στον Κώστα Ανδριόλα ενώ ο Τζιμπρίλ Σισέ σκόραρε δις στην κόντρα του με τον Μπλάζιτς με τον τερματόφυλακα του Λεβαδειακού να αποκρούει ένα πέναλτι.

Μετά την ολοκλήρωση της α’ φάσης τα ζευγάρια που σχηματίστηκαν στον τελικό ήταν Μπλάνκο-Μπλάζιτς και Σισέ-Μανίκας. Στο πρώτο ζευγάρι ο Μπλάζιτς σταμάτησε των επιθετικό της ΑΕΚ δύο φορές με τον Ισμαελ Μπλάνκο να σκοράρει στο τρίτο πέναλτι.

Από τη μεριά του ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος δυσκολεύτηκε αφάνταστα απέναντι στον Αντώνη Μανίκα. Ο βετεράνος πορτιέρο έπεσε σωστά στα δύο πρώτα πέναλτι και μάλιστα στο δεύτερο ακούμπησε την μπάλα ωστόσο δεν μπόρεσε να αποφύγει το μοιραίο. Μοιραία όμως εκτέλεση ήταν και για τον Σισέ η τρίτη καθώς «έσκαψε» την μπάλα και την έστειλε άουτ.

Σύμφωνα με τους κανόνες του διαγωνισμού το τρίτο πέναλτι μετρούσε «διπλό» στη βαθμολογία. Έτσι ο Ισμαέλ Μπλάνκο παρόλο που βρήκε στόχο μία φορά κέρδιζε το βραβείο και φέτος καθώς ευστόχησε στο κρίσιμο πέναλτι σε αντίθεση με το Σισέ που το έστειλε άουτ.

Όσον αφορά τους τερματοφύλακες ο Σρντζαν Μπλάζιτς ήταν ο νικητής χάρη στις δύο του αποκρούσεις στον τελικό με τον Αντώνη Μανίκα να κερδίζει όμως δικαιολογημένα το θερμό χειροκρότημα των φιλάθλων που βρέθηκαν στις κερκίδες του Ελληνικού.



Το Live του αγώνα

20:37 Τελευταίο σφύριγμα από τον Τριτσώνη με τους Ελληνες να κερδιζουν με 4-2 τους ξένους.

20:35 Ανακοινώθηκε από τα μεγάφωνα το όνομα του MVP που είναι ο Κώστας Κατσουράνης.

20:29 4-2 για τους Έλληνες με τον Κώστα Μπάρκογλου. Ο μέσος του Λεβαδειακού με ωραίο δεξί σουτ από πλάγια θέση διευρύνει τη δαφορά για την ομάδα του.

20:27 Το Sport24.gr ψήφισε για MVP τον Κώστα Φρατζέσκο, που με το ζήλο και την απόδοσή του αποδεικνύει πως τα χρόνια έρχονται σε δεύτερη μοίρα όταν υπάρχει θέληση και αγάπη γι΄αυτό που κάνεις.

20:26 Μακρινό σουτ από τον Παναγιώτη Κονέ το οποίο περνάει άουτ.

20:25 Οι Έλληνες All Stars περνούν μπροστά στο σκορ με 3-2, με το πλασέ του Ηλία Αναστασάκου.

20:23 Ο Φρατζέσκος οραξάτος επιχειρεί ένα από τα παλιά μακρινά σουτ του, που πέρασε άουτ.

20:21 Ο Θανάσης Παπάζογλου σκοράρει ε το κεφάλι, ύστερα από τη σέντρα του Κώστα Φρατζέσκου, που δείχνει σαν μην αποχώρησε ποτέ από τα γήπεδα.

20:20 Ο Μουσλίμοβιτς προσπάθησε να πλασάρει με σκαφτό σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

20:18 Αντί του Τζόρβα ο Ανδριόλας και στη θέση του Ιτάνζ ο Γκσπούρινγκ.

20:17 Σε υποτονικούς ρυθμούς κινούνται οι 20 ποδοσφαιριστές. Πέρα από το δοκάρι του Παπάζογλου δεν έχουμε δει κάτι άλλο το αξιόλογο στο δεύτερο μέρος.

20:08 Το σουτ του Θανάση Παπάζογλου από πλάγια δεξιά θέση... ανακόπηκε από το ορίζοντιο δοκάρι.

20:06 Στην ενδεκάδα των Ελλήνων βρίσκεται και ο Κωστας Φραντζέσκος που ανέλαβε να βοηθήσει την ομάδα, στην προσπάθεια που κάνει να ισοφαρίσει.

20:05 Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τους προπονητές αλλάζουν τις συνθέσεις τους, βάζοντας όλους τους αναπληρωματικούς στον αγωνιστκό χώρο. Οι μοναδικού που παραμένουν στους πάγκους είναι ο Σηφάκης για την ελληνική ομάδα και οι Γκσπούρνινγκ - από τους ξένους.

20:00 Μπλάζιτς και Μπλάνκο πήραν τα βραβεία τους, για την νίκη τους στο διαγωνισμό των πέναλτι.

19:56 Το πρώτο σαραντάλεπτο τελείωσε. Γύρω στα 20 άτομα (φίλοι του Εθνικού) φωνάζουν συνθήματα για την ομάδα τους (δείχνοντας την επιθυμία τους να δουν το ιστορικό σωματείο στη Super League).

19:54 Ο Σισέ πρωταγωνιστεί και στο All Star, καθώς με δεύτερο προσωπικό του τέρμα βάζει την ομάδα του μπροστά στο σκορ με 2-1. Ο Γάλλος πλάσαρε ωραία, ύστερα από πάσα του Σκόκο, κάνοντας τον Τζόρβα να μαζέψει την πάλα από τα δίχτυα του για 2η φορά.

19:49 Πέναλτι για τους ξένους, ύστερα από απόκρουση του Κατσουράνη με το χέρι, σε σουτ του Σισέ. Ο Γάλλος δεν ευστόχησε, αλλά στην επαναφαρά ο στράικερ του Παναθηναϊκού έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.



19:41 Το πλασέ του Σκόκο, από πλάγια θέση, μέσα από την περιοχή αποκρούει ο Τζόρβας.

19:39 Ο Τζόρβας στη θέση του Χαλκιά και ο Ιτάνζ αντί του Φερνάντεζ.

19:36 Ο Νάτσο Σκόκο για ακόμα μια φορά δείχνει την τεχνική του κατάρτιση. Βάζοντας εσωτερικά φάλτσα στην μπάλα, την έστειλε στο δεξί δοκάρι του Χαλκιά.

19:34 Ο Κουτσιανικούλης κερδίζει το πέναλτι από τον Νέτο. Ο Α. Παππαδόπουλος ανέλαβε να το εκτελέσει αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει, καθώς ο Φερνάντεζ του είπε "όχι" πέφτοντας στη δεξιά του γωνία.



19:30 Ο Σκόκο με κάθετη μπαλιά βρίσκει το Σισέ, αλλά ο Γάλλος δεν πρόλαβε με αποτέλεσμα να χαθεί η άμεση απάντηση των ξένων.

19:29 Με καταπληκτικο κρεμαστό πλασέ, έξω από την περιοχή, ο Καραγκούνης κάνει το 1-0 για την ελληνική ομάδα.

19:28 Ωραίο δυνατό σουτ από τον Ντάρσι Νέτο, το οποίο περνάει πάνω από τα δοκάρια του Χαλκιά.

19:25 Ο Γενναίος έχει προκαλέσει τις αντιδράσεις του κόσμου, υποδεικνύοντας την ελληνική ομάδα δύο φορές - σωστά - οφ σάιντ.

19:20 Μέτριο θέαμα από τις δύο ομάδες με τους Έλληνες, πάντως, να έχουν την κατοχή της μπάλας.

19:15 Το πρώτο καλό σουτ του αγώνα το έκανε ο Σισέ από το ύψος της περιοχής με τον Χαλκιά να αποκρούει σε κόρνερ.

19:14
Το ματς ξεκίνησε με τους ξένους στη σέντρα.

19:04 Ήρθε και η σειρά των Ελλήνων ποδοσφαιριστών να κάνουν την είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Νικόλας Πατέρας καμαρώνει την παρουσίαση του Κώστα Κατσουράνη:



19:00 Κατά την εκφώνησή τους οι ποδοσφαιριστές γνωρίζουν το χειροκρότημα ανεξάρτητα σε ποια ομάδα ανήκουν.

18:57 Ξεκίνησε η παρουσίαση των ομάδων με τους ξένουν να βγαίνουν πρώτοι στον αγωνιστικό χώρο. Κομφετί, καπνοί και φωτιές υποδέχονται τους παίκτες κατά την την είσοδό τους.



18:51 Πριν το ματς οι προπονητές της ξένης ομάδας προχώρησαν σε δηλώσεις, στις οποίες σχολίασαν τη σημερινή (31/3) γιορτή του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Έκτορ Ραούλ Κούπερ: "Είναι μια πρώτη τάξεως ευκαιρία να ερχόμαστε κοντά και σε επικοινωνία με παίκτες άλλων ομάδων. Ελπίζω να το χαρούμε γιατί το ποδόσφαιρο είναι μια γιορτή μας που μας ενώνει και δεν μας χωρίζει. Ευχαριστούμε όσους μας εκλέξανε και ελπίζω να περάσουμε καλά".

Όσο για την κουβέντα που είχε με τον πρώην παίκτη του στην Ίντερ, Γιώργο Καραγκούνη: "Έχω μεγάλη εκτίμηση και αδυναμία στον Γιώργο Καραγκούνη. Όταν τον είχα στην Ίντερ ήταν νεαρός, υπέροχος επαγγελματιας και μας ενώνουν πολλά πράγματα. Όποτε βρισκόμαστε έχουμε θερμό διάλογο, όχι μόνο για την Ίντερ αλλά και γενικά για το ποδόσφαιρο".

Για την πρόκριση της ομάδας του στον τελικό του Κυπέλλου: "Οι τελικοί δεν είναι παιχνίδια να τα παίζεις, αλλά να τα κερδίζεις. Έχω χάσει πολλούς τελικούς στην καριέρα μου, όμως ελπίζω αυτό να τον κερδίσω να κατακτήσουμε το Κύπελλο και να έρθουν και πολλά άλλα τρόπαια".

Σάντος: "Είναι κάτι πολύ ευχάριστο και είναι κρίμα που δεν υπάρχει περισσότερος κόσμος. Είναι μια γιορτή κυρίως για τους φιλάθλους και αυτοί βοηθάνε το ματς να γίνεται ακόμη καλύτερο. Είναι μια ευκαιρία για τους ποδοσφαιριστές να χαλαρώσουν, να διασκεδάσουν και να κάνουν πράγματα που δεν δοκιμάζουν στις ομάδες τους λόγω πίεσης. Οι ποδοσφαιριστές έχουν έρθει να ικανοποιήσουν τον κόσμο κι αυτό θα κάνουν. Τα τελευταία χρόνια υπάρχει κάτι παρόμοιο στην Πορτογαλία, όπου παίζουν οι Πορτογάλοι εναντίον των ξένων παικτών".

Κώστας Κατσουράνης: "Πρέπει να σταμτήσει αυτή η γιορτή. Κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας και μόνο στην Ελλάδα γίνεται. Ας είναι η τελευταία χρονιά. Φτάνει δηλαδή!"

18:48 Όσο πλησιάζει η ώρα έναρξης του ματς- γιορτή, ο κόσμος αυξάνεται στις κερκίδες.

18:40 Οι συνθέσεις των ομάδων είναι:

Έλληνες (Νιόπλιας, Καραγεωργίου):
Χαλκιάς, Βύντρα, Τζαβέλλας, Α. Παππαδόπουλος, Κατσουράνης, Καφές, Καραγκούνης, Νίνης, Κουτσιανικούλης, Σαλπιγγίδης, Μήτρογλου.

Ξένοι (Σάντος, Κούπερ): Φερνάντεζ, Κοντρέρας, Λίνο, Νέτο, Μαϊστόροβιτς, Βιερίνια, Σκόκο, Γκαρσία, Ζ. Σίλβα, Σισέ, Κάμπορα

Διαιτητής: Σ. Τριτσώνης

Βοηθοί: Χ. Γενναίος, Χ. Ακριβός

4ος διαιτητής: Μ. Τσινιάρης

18:15 Νικητές του διαγωνισμού των πέναλτι οι Μπλάνκο (είχε κερδίσει και πέρυσι) και Μπλάζιτς.

18:14 Ο Σισέ νίκησε δύσκολα στις δύο πρώτες εκτελέσεις τον Μανίκα, στέλνοντας όμως το κρίσιμο τρίτο πέναλτι (που μετράει διπλό στον τελικό) άουτ.

18:13 Ο Μπλάζιτς απέκρουσε τα δύο πρώτα πέναλτι με τον Μπλάνκο να σκοράρει στο τρίτο.

18:11 Τα ζευγάρια που περνάνε στον ημιτελικό είναι Μπλάνκο - Μπλάζιτς και Μανίκας -Σισέ.

18:10 Ο Μπατίστα είχε δύο γκολ και ένα δοκάρι κόντρα στον Ανδριόλα.

18:08 Ο Μανίκας πέφτει στη δεξιά του γωνία πιάνε το πρώτο σουτ, στο δεύτερο ευστοχεί Φρατζέσκος, αλλά ο πρώην προπονητής του Εθνίκού Αστέρα, κερδίζει τον αντίπαλό του πιάνοντας το τρίτο πέναλτι.

18:07 Ο Μπλάνκο έβαλε και τα τρία πέναλτι, παίρνοντας 9 βαθμούς.

18:05 Ο Σισέ ευστοχεί στο πρώτο πέναλτι, αλλά το δεύτερο το αποκρούει ο Μπλάζιτς. Στο τρίτο ευστοχεί ο Γάλλος, κερδίζοντας τον τερματοφύλακα του Λεβαδειακού.

17:58 Φρατζέσκος και Μπατίστα ανταλλάσουν πάσες, γυρνώντας τη μνήμη μας μερικά χρόνια πίσω, όπου "μάγευαν" με το ταλέντο τους στους αγωνιστικούς χώρους.

17:55 Ο Μουσλίμοβιτς υπογράφει αυτόγραφα στους μικρούς του φίλους, που έχουν μαζευτεί σε μια γωνία της κερκίδας.

17:52 Τα ζευγάρια που θα διαγωνιστούν στα πέναλτι είναι τα εξής: Σισέ - Μπλάζιτς, Μπλάνκο - Ανδριόλας, Φρατζέσκος - Μανίκας και Μπατίστα - Ιτάνζ.

17:49 Ο διαγωνισμός των πέναλτι σε λίγο ξεκινάει, αλλά ο κόσμος δεν έχει τιμήσει με την παρουσία του την εκδήλωση, καθώς δεν βρίσκονται παρπάνω από 150 άτομα στις εξέδρες του Ελληνικού.

17:45 Τζόρβας, Βύντρα και ο Σαλπιγγίδης - με το... κατακόκκινο T-shirt του - τα λένε με τον τεχνικό τους Νίκο Νιόπλια.

17:40 Νέτο και Χαλκιάς συζητάνε σε πολύ φιλικούς τόνους, υπό τους ρυθμούς των τραγουδιών που ακούγονται από τα μεγάφωνα.

17:37 Τα "πηγαδάκια" στον αγωνιστικό χώρο έχουν ήδη στηθεί. Κούπερ και Καραγκούνης γελάνε ματαξύ τους, ενώ οι Σκόκο και Μπλάνκο είναι στην ίδια παρέα με την τριάδα του Ολυμπιακού Λούα Λούα, Τοροσίδης και Μήτρογλου.

17:36 Οι περισσότεροι παίκτες παίρνουν την πρώτη "γεύση" από τον αγωνιστικό χώρο. Ο Βλάνταν Ίβιτς έδωσε αυτόγραφό του σε έναν μικρό θαυμαστή του. height="60" scrolling="NO">

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Download

Label 4

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΑΣ BLOG-SITE

Το BLOG-SITE μας ανανεώθηκε έγινε πιο πρακτικό και πιο καλαίσθητο... Οι απόψεις μας όμως παρέμειναν ίδιες...

Το VolleyPaok είναι μαζί σας με συνεχή ενημέρωση όλο το 24ώρο...
Άμεσα και όχι έμεσα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση...
Η μοναδική ενημέρωση στο διαδίκτυο αποκλειστικά και μόνο για το ανδρικό και γυναικείο βόλει του Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. Επιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς! πρoσπάθησαν κάποιοι αλλα ΔΕΝ το πέτυχαν! Και όμως, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ... VolleyPaok και είσαι μέσα... ενημέρωση, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με αξιοπρέπεια και σάτιρα... Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.

VolleyPaok "Και είσαι μέσα"...
Ενημέρωση με αξιοπρέπεια και σάτιρα...
Γιατί ετσι απλά Βόλει Π.Α.Ο.Κ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ TOY VolleyPaok




Έπειτα από αρκετές προσπ
άθ ειες δημιουργίας ενός BLOG-SITE με μόνο και ξεκάθαρο στόχο να προβάλουμε όλα τα νέα για το βόλει του ΠΑΟΚ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία της ιστοσελίδας www.volleypaok.gr Αλλα και το BLOG μας volleypaok.blogspot.com

Εδώ και 4 χρόνια ζωής το VolleyPaok δίνει την ευκαιρία στον οπαδό του ΠΑΟΚ και στον εκάστοτε επισκέπτη να ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες του τμήματος βόλει του ΠΑΟΚ μας αλλα και όχι μόνο.. Πλέον παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη – αναγνώστη να διαβάζει τις απόψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι του εκάστοτε δημοσιογράφου κτλ – παρατρεχάμενου - αυλοκόλακα της εκάστοτε διοίκησης (ΑΣ - ΤΑΠ κτλ) που θέλει ή του επιβάλουν να σχηματίσει άποψη στον κόσμο με σκοπό την παραπλάνηση.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ!!