Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

Οι πρώτοι οπαδοί!! ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ!!!

Αυτοί που δίδαξαν τον οπαδισμό στην χώρα μας είναι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ.Επειδή η αλήθεια πρέπει να λέγεται και να γράφεται θα σας παρουσιάσουμε ένα αφιέρωμα για τους πρώτους οπαδούς .


















Ο Σύνδεσμος Φίλων ΠΑΟΚ Νεάπολης ιδρύθηκε το 1963.Είναι ο ιστορικότερος σύνδεσμος φιλάθλων στην Ελλάδα. Η ιδέα ξεκίνησε από το κουρείο του Θ. Δημητρίου, από αγνούς φιλάθλους, που είχαν ενθουσιασμό και πάθος που ξεπερνούσε τα όρια. Σκοπός του συνδέσμου ήταν να προστατεύονται τα συμφέροντα του ΠΑΟΚ και να βοηθιέται το έργο της διοίκησης. Την πρώτη κιόλας χρονιά, είχαν γραφτεί 2000 μέλη. Με τα χρήματα που εισέπρατταν αγόραζαν σημαίες, λάβαρα, κροτίδες,κτλ.. Οι Νεαπολίτες έγιναν γνωστοί σε όλη την Ελλάδα. Κουβαλούσαν σε όλα τα γήπεδα τέτοιο ενθουσιασμό, ώστε ο ΠΑΟΚ έμοιαζε να παίζει διαρκώς στην Τούμπα.Ο σύνδεσμος μετά τον χαμό του Γιώργου Μπεληγιάννη(11/8/1998),γνωστός και ως Μπέλλος, πήρε το όνομα του.

Έπειτα ιδρύθηκαν και άλλοι σύνδεσμοι φίλων ΠΑΟΚ και το οπαδικό κίνημα ήταν τόσο δυνατό που βρισκόταν σε όλα τα γήπεδα για να στηρίξει την αγαπημένη μας ομάδα. Αυτό που χαρακτηρίζει τον οπαδό του ΠΑΟΚ είναι οι εκδρομές.

Όταν ο οπαδός του ΠΑΟΚ θα μπορούσε να βγει στην σύνταξη,οι οπαδοί των άλλων ομάδων ήταν ακόμα σε νηπιακή μορφή.

Δυο περιστατικά θα αναφέρουμε που δεν μπορεί να τα αμφισβητήσει κανένας.

Το 1989 στο γήπεδο Καραϊσκάκης οι οπαδοί του ΠΑΟΚ μπήκαν στο γήπεδο χωρίς εισιτήρια και έκαναν κερκίδα.
Το 1981 είχαμε την λεγόμενη κατάληψη της θύρας 3 στο γήπεδο Χαριλάου από οπαδούς του ΠΑΟΚ υπό τις οδηγίες του μεγαλύτερου αρχιστράτηγου που έχουν αναδείξει ποτέ τα ελληνικά γήπεδα, του Μάκη .

Ο ΠΑΟΚ είναι η μοναδική ομάδα που δημιουργεί οπαδούς από τους οπαδούς του. Δεν είναι τυχαίο το πανό (ΒΑΡΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΟΠΑΔΩΝ).


















Στην πιο καυτή έδρα της Ελλάδας και σε μια απο τις πιο καυτές έδρες του κόσμου,την Τουμπα.Ο ΠΑΟΚ είναι πιο γνωστός για τον κόσμο και την έδρα του παρά για τους τίτλους που έχει κατακτήσει.

















Όταν οι άλλοι χρειάζονται κόρνες,καραμούζες,μπάντες,τηλεβόες,μικρόφωνα και σφυρίχτρες....εμείς έχουμε τα λαρύγγια μας.

Όσο για συνθήματα και ατάκες είμαστε και εδώ πρωτοπόροι. Υπάρχουν άπειρα. Λίγες ατάκες θα αναφέρουμε.

ΠΑΟΚ σημαίνει ΝΤΟΥ...ΠΑΟΚ και τα μυαλά στα κάγκελα...ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΣΟΥ... ΠΑΟΚ ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΙ ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ...ΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΒΑΛΤΕ ΜΑΣ ΟΛΟΥΣ ΦΥΛΑΚΗ..

ΑΠΟ
lipton4.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Download

Label 4

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΑΣ BLOG-SITE

Το BLOG-SITE μας ανανεώθηκε έγινε πιο πρακτικό και πιο καλαίσθητο... Οι απόψεις μας όμως παρέμειναν ίδιες...

Το VolleyPaok είναι μαζί σας με συνεχή ενημέρωση όλο το 24ώρο...
Άμεσα και όχι έμεσα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση...
Η μοναδική ενημέρωση στο διαδίκτυο αποκλειστικά και μόνο για το ανδρικό και γυναικείο βόλει του Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. Επιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς! πρoσπάθησαν κάποιοι αλλα ΔΕΝ το πέτυχαν! Και όμως, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ... VolleyPaok και είσαι μέσα... ενημέρωση, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με αξιοπρέπεια και σάτιρα... Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.

VolleyPaok "Και είσαι μέσα"...
Ενημέρωση με αξιοπρέπεια και σάτιρα...
Γιατί ετσι απλά Βόλει Π.Α.Ο.Κ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ TOY VolleyPaok




Έπειτα από αρκετές προσπ
άθ ειες δημιουργίας ενός BLOG-SITE με μόνο και ξεκάθαρο στόχο να προβάλουμε όλα τα νέα για το βόλει του ΠΑΟΚ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία της ιστοσελίδας www.volleypaok.gr Αλλα και το BLOG μας volleypaok.blogspot.com

Εδώ και 4 χρόνια ζωής το VolleyPaok δίνει την ευκαιρία στον οπαδό του ΠΑΟΚ και στον εκάστοτε επισκέπτη να ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες του τμήματος βόλει του ΠΑΟΚ μας αλλα και όχι μόνο.. Πλέον παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη – αναγνώστη να διαβάζει τις απόψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι του εκάστοτε δημοσιογράφου κτλ – παρατρεχάμενου - αυλοκόλακα της εκάστοτε διοίκησης (ΑΣ - ΤΑΠ κτλ) που θέλει ή του επιβάλουν να σχηματίσει άποψη στον κόσμο με σκοπό την παραπλάνηση.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ!!