Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

Η Συνέντευξη Τύπου του Fernando Santos... ΑΝ ΜΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ!!!


Ο Fernando Santos παραχώρησε σήμερα συνέντευξη Τύπου στους εκπροσώπους των ΜΜΕ αναφερόμενος στον αγώνα της Κυριακής με αντίπαλο την ΑΕΚ και την πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα της Superleague 2009/2010. Αναλυτικά είπε:

Για τον αγώνα της Κυριακής εναντίον της ΑΕΚ:

«Μόνο με νίκες μπορούμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Η ΑΕΚ δεν κυνηγάει κάποιον στόχο, αλλά αυτό τους δίνει το πλεονέκτημα να αγωνιστούν χωρίς άγχος και πίεση. Πιστεύω, ελπίζω και περιμένω ότι έχουμε όλες τις προϋποθέσεις να φτάσουμε στη νίκη. Είναι υποχρέωση μας να αντιμετωπίσουμε κι αυτό το παιχνίδι με όλα τα χαρακτηριστικά που είχαμε και στα προηγούμενα ματς. Όσο δεν έχει κριθεί το πρωτάθλημα θα κάνουμε τη δική μας προσπάθεια».

Για το αν έχει κριθεί το πρωτάθλημα τέσσερις αγωνιστικές πριν από το τέλος:

«Το πρωτάθλημα κατά τη γνώμη μου δεν έχει κριθεί. Αυτό είπα και στους ποδοσφαιριστές. Δεν μπορούμε να στρέφουμε από τώρα την προσοχή μας στα πλέι οφ. Όταν αυτό γίνει και αν γίνει τότε θα συγκεντρωθούμε εκεί. Για μας μαθηματικά όλα είναι ανοικτά. Δεν έχει κριθεί τίποτα. Ο ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή είναι 2ος και μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Τώρα, μετά από μια ήττα λέμε ξαφνικά ότι δεν μπορεί; Αυτό το κλίμα έχει περάσει στην ομάδα, αλλά δεν πιστεύω ότι ισχύει κάτι τέτοιο. Αν πιστέψουμε στις δυνατότητες μας θα κερδίσουμε το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Πρέπει να το κάνουμε γιατί μαθηματικά ο ΠΑΟΚ έχει πιθανότητες να πάρει τον τίτλο. Να χάσουμε το σκεπτικό μας μετά από μια ήττα; Όχι. Πάμε όλοι μαζί μέχρι το τέλος γιατί αυτή η ομάδα το αξίζει για όσα έχει κάνει μέχρι τώρα».

Για τις συνθήκες που επικράτησαν την περασμένη Κυριακή στο ντέρμπι με τον Άρη:

«Το ποδόσφαιρο είναι γιορτή. Οι ποδοσφαιριστές και όσοι είναι στις ομάδες κάνουν ότι μπορούν για να κερδίσουν. Όσα συμβαίνουν εξωτερικά είναι αρνητικό για το ίδιο το άθλημα. Δεν υπάρχει λογική να μπαίνουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο και να συμμετέχουμε σε ταινία τρόμου. Δεν είναι δυνατόν να μπαίνουμε στο γήπεδο καλυμμένοι με μπουφάν για να μην χτυπήσουμε από τα αντικείμενα. Δεν μπορεί να υπάρχουν Να υπάρχουν στα γήπεδα περισσότεροι σεκιούριτι από τους ποδοσφαιριστές. Να υπάρχουν άνθρωποι με μικρόφωνα και να λένε διάφορα για τους ποδοσφαιριστές μας. Έχω παίξει πολλά ντέρμπι και κάτι τέτοιο δεν το έχω ξαναδεί. Να ξανασκεφτούν όλοι αυτοί τι κάνουν. Για το καλό τους αθλήματος. Κάποιος θα κερδίσει, κάποιος θα χάσει. Η στήριξη του κόσμου είναι μέρος του ποδοσφαίρου. Οτιδήποτε άλλο δεν είναι μέρος του αθλήματος και θα πρέπει να το εξαϋλώσουμε...».

Για τη διαιτησία του κ. Σπάθα στον αγώνα της περασμένης αγωνιστικής;

«Δεν μου αρέσει να μιλάω για τη διαιτησία. Ξέρω ότι και οι διαιτητές είναι άνθρωποι και έχουν δικαίωμα στο λάθος. Αυτό δεν σημαίνει ότι και εγώ που είμαι τόσα χρόνια στα γήπεδα δεν μπορώ να καταλάβω ποια λάθη είναι ανθρώπινα και ποια όχι. Όποιος δει τα πρώτα 15 λεπτά του αγώνα με τον Άρη, θα καταλάβει ότι δεν υπήρχαν απλά λάθη. Υπήρχαν αποφάσεις που πάρθηκαν συνειδητά υπέρ μιας ομάδας. Προς μία πλευρά. Όποιος δει το παιχνίδι θα το καταλάβει πολύ εύκολα. Στο πρώτο λεπτό του παιχνιδιού γίνεται ένα σκληρό μαρκάρισμα σε ποδοσφαιριστή μας χωρίς να δείξει κάρτα και μετά από 30 δευτερόλεπτα δίνεται κάρτα στον ποδοσφαιριστή μας γιατί πήρε την μπάλα με τα χέρια. Μια κάρτα που δόθηκε σ' έναν σημαντικό ποδοσφαιριστή για μας, ο οποίος όλοι μας ξέρουμε ότι στο παρελθόν είχε δυσάρεστες αντιδράσεις. Μετά υπήρχε νέο φάουλ σε ποδοσφαιριστή μας στο οποίο δεν δόθηκε καν φάουλ. Δεν έχω τίποτα το μεμπτό για τους παίκτες του Άρη. Εκμεταλλεύτηκαν την κατάσταση σε αντίθεση με τους δικούς μας που παρασύρθηκαν. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν ο εαυτός μας. Όμως, τέτοιους είδους διαιτησίες να τις εξοστρακίσουμε από το ποδόσφαιρο».

Για την αντιμετώπιση του ΠΑΟΚ από τη διαιτησία στη συνέχεια του πρωταθλήματος:

«Περιμένω οι διαιτητές να κάνουν τη δουλειά τους. Όποια λάθη γίνονται να γίνονται χωρίς σκοπιμότητα. Θα το καταλάβουμε και δεν θα ασχοληθούμε μ' αυτά. Κάτι τέτοιο περιμένω να γίνει στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Σ' όλα τα παιχνίδια και όχι μόνο τα δικά μας».

Για το κατά πόσο προετοιμάστηκε η ομάδα ψυχολογικά για το ντέρμπι με τον Άρη:

«Προσπαθήσαμε να ετοιμαστούμε ψυχολογικά. Μιλήσαμε με τους ποδοσφαιριστές. Ζητήσαμε να δείξουν προσωπικότητα. Αυτό λέω εδώ και τρία τέσσερα παιχνίδια. Είναι αλήθεια ότι έχουμε παίξει με παίκτη λιγότερο. Χάνουμε 2-0 και αποβάλλει τον Βιεϊρίνια χωρίς κανείς να το καταλάβει. Αυτό δεν ακυρώνει τη νίκη ή την προσπάθεια του Άρη. Δεν αφαιρούμε την αξία της νίκης. Ούτε θέλουμε να τα ρίξουμε όλα στη διαιτησία. Έπρεπε να ξεπεράσουμε τη διαιτησία. Δεν ήταν στα πρώτα 30 λεπτά ο ΠΑΟΚ που ξέραμε. Αν θέλεις να λέγεσαι μεγάλη ομάδα θα πρέπει να αντιδράς σ' αυτά τα πράγματα που συμβαίνουν με έναν τρόπο που δείχνει ότι είσαι μεγάλη ομάδα».

Για τους αντικαταστάτες των τιμωρημένων Vieirinha και Sznaucner:

«Ξέρω ποιοι θα αγωνιστούν αν δεν γίνει κάτι της τελευταίας στιγμής. Είναι ποδοσφαιριστές με διαφορετικά χαρακτηριστικά, αλλά πιστεύω πάρα πολύ σ' αυτούς τους ποδοσφαιριστές που θα αντικαταστήσουν τους τιμωρημένους Vieirinha και Sznaucner».

Για το αν πιστεύει ότι η διαιτησία έπαιξε και παίζει τόσο σημαντικό ρόλο στην περσινή και φετινή πορεία του ΠΑΟΚ:

«Δεν θέλω να πιστεύω ότι κάτι τέτοιο γίνεται... Θα χρησιμοποιήσω μια ια έκφραση που χρησιμοποιείται στην Ισπανία και λέει «δεν πιστεύω σε κάποια πράγματα, αλλά αυτά γίνονται...».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Download

Label 4

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΑΣ BLOG-SITE

Το BLOG-SITE μας ανανεώθηκε έγινε πιο πρακτικό και πιο καλαίσθητο... Οι απόψεις μας όμως παρέμειναν ίδιες...

Το VolleyPaok είναι μαζί σας με συνεχή ενημέρωση όλο το 24ώρο...
Άμεσα και όχι έμεσα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση...
Η μοναδική ενημέρωση στο διαδίκτυο αποκλειστικά και μόνο για το ανδρικό και γυναικείο βόλει του Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. Επιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς! πρoσπάθησαν κάποιοι αλλα ΔΕΝ το πέτυχαν! Και όμως, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ... VolleyPaok και είσαι μέσα... ενημέρωση, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με αξιοπρέπεια και σάτιρα... Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.

VolleyPaok "Και είσαι μέσα"...
Ενημέρωση με αξιοπρέπεια και σάτιρα...
Γιατί ετσι απλά Βόλει Π.Α.Ο.Κ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ TOY VolleyPaok




Έπειτα από αρκετές προσπ
άθ ειες δημιουργίας ενός BLOG-SITE με μόνο και ξεκάθαρο στόχο να προβάλουμε όλα τα νέα για το βόλει του ΠΑΟΚ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία της ιστοσελίδας www.volleypaok.gr Αλλα και το BLOG μας volleypaok.blogspot.com

Εδώ και 4 χρόνια ζωής το VolleyPaok δίνει την ευκαιρία στον οπαδό του ΠΑΟΚ και στον εκάστοτε επισκέπτη να ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες του τμήματος βόλει του ΠΑΟΚ μας αλλα και όχι μόνο.. Πλέον παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη – αναγνώστη να διαβάζει τις απόψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι του εκάστοτε δημοσιογράφου κτλ – παρατρεχάμενου - αυλοκόλακα της εκάστοτε διοίκησης (ΑΣ - ΤΑΠ κτλ) που θέλει ή του επιβάλουν να σχηματίσει άποψη στον κόσμο με σκοπό την παραπλάνηση.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ!!