Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

O AΣΧΕΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΗΝ ΣΤΗΛΗ ΤΟΥ!!! ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΝ...ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΠΗΣ ΣΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟΥ!!!

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ: 23-03-2010

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ...

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΤΟΙΧΗΣΑΝ. ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΠΑΜΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΕΓΙΝΑΝ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. ΗΡΘΑΝ 2 ΑΠΑΝΩΤΕΣ ΗΤΤΕΣ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕ. ΔΥΟ ΗΤΤΕΣ ΠΟΥ ΣΤΟΙΧΗΣΑΝ ΤΟ ΤΙΤΛΟ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΦΑΒΟΡΙ Ο ΠΑΟΚ ΕΙΧΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ. ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΜΕΝΟΥΝ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΟΡΤΣΑΡΟΥΜΕ ΓΙΑ PLAY OFF.
ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ Ο ΠΑΟΚ ΕΙΧΕ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΧΘΡΙΚΕΣ ΔΙΑΤΗΣΙΕΣ. ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΑΣ ΕΛΕΙΝΟΣ ΔΙΑΤΗΤΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΔΕΙΧΝΕ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΝΕΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΑΣΑΝ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥ Ο ΠΑΟΚ ΚΑΝΕΙ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ. ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΣΠΑΘΑΣ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΒΙΚΕΛΙΔΗΣ. Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΦΛΥΑΡΗ ΥΠΕΡΟΧΗ ΚΑΙ ΜΕ ΛΙΓΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ.
ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ44. ΕΝΑΣ ΚΑΚΟΣ ΠΑΟΚ ΕΧΑΣΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΙ ΚΩΛΟΦΑΡΔΗ ΑΕΚ. Η ΑΕΚ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΚΟΛ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΧΑΛΚΙΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΑΜΥΝΕΤΑΙ. ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΟΥΤΕ ΥΠΟΨΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ. Ο ΠΑΟΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΚΑΝΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΗΝ ΙΣΟΠΑΛΙΑ. ΟΜΩΣ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΛΕΙΔΙΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΚΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΝΤΩΣ ΤΟΥ ΒΙΕΡΙΝΙΑ ΗΡΘΕ Η ΗΤΤΑ. ΜΙΑ ΗΤΤΑ ΠΟΥ ΚΟΣΤΙΣΕ ΠΟΛΥ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΠΑΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΚΥΝΗΓΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.
ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΥΟ ΗΤΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ ΑΓΩΝΕΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΟΡΤΣΑΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ PLAY OFF KAI NA ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΜΑΣ ΕΜΠΟΔΙΣΑΝ. Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΕΡΥΣΙ. ΜΕ ΧΑΜΗΛΑ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΑ ΡΘΟΥΝ ΤΑ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.
<παναξια>> ΠΕΡΝΕΙ... ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ... ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΟΚΑΡΑΣ ΜΑΣ!!!
CU!!!...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Download

Label 4

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΑΣ BLOG-SITE

Το BLOG-SITE μας ανανεώθηκε έγινε πιο πρακτικό και πιο καλαίσθητο... Οι απόψεις μας όμως παρέμειναν ίδιες...

Το VolleyPaok είναι μαζί σας με συνεχή ενημέρωση όλο το 24ώρο...
Άμεσα και όχι έμεσα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση...
Η μοναδική ενημέρωση στο διαδίκτυο αποκλειστικά και μόνο για το ανδρικό και γυναικείο βόλει του Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. Επιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς! πρoσπάθησαν κάποιοι αλλα ΔΕΝ το πέτυχαν! Και όμως, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ... VolleyPaok και είσαι μέσα... ενημέρωση, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με αξιοπρέπεια και σάτιρα... Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.

VolleyPaok "Και είσαι μέσα"...
Ενημέρωση με αξιοπρέπεια και σάτιρα...
Γιατί ετσι απλά Βόλει Π.Α.Ο.Κ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ TOY VolleyPaok




Έπειτα από αρκετές προσπ
άθ ειες δημιουργίας ενός BLOG-SITE με μόνο και ξεκάθαρο στόχο να προβάλουμε όλα τα νέα για το βόλει του ΠΑΟΚ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία της ιστοσελίδας www.volleypaok.gr Αλλα και το BLOG μας volleypaok.blogspot.com

Εδώ και 4 χρόνια ζωής το VolleyPaok δίνει την ευκαιρία στον οπαδό του ΠΑΟΚ και στον εκάστοτε επισκέπτη να ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες του τμήματος βόλει του ΠΑΟΚ μας αλλα και όχι μόνο.. Πλέον παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη – αναγνώστη να διαβάζει τις απόψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι του εκάστοτε δημοσιογράφου κτλ – παρατρεχάμενου - αυλοκόλακα της εκάστοτε διοίκησης (ΑΣ - ΤΑΠ κτλ) που θέλει ή του επιβάλουν να σχηματίσει άποψη στον κόσμο με σκοπό την παραπλάνηση.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ!!