Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

20η Αγωνιστική Μ.Γ.Σ.ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ vs Π.Α.Ο.Κ. 0 - 3 ΣΕΤ ΤΕΛΙΚΟ! Ο ΠΑΟΚ ΜΟΝΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟΣ!!! ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ!

 
















20η Αγωνιστική Πρωταθλήματος βόλει Ανδρών Α1
  ΤΕΤΑΡΤΗ 23/3/2011 
Αλεξανδρούπολης



ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 19:00  



THΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ:
-

Μ.Γ.Σ.ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ vs Π.Α.Ο.Κ. 

0 - 3 ΣΕT ΤΕΛΙΚΟ
18-25 τέλος πρώτου σετ.. 
15-25 τέλος δεύτερου σετ.. 
17-25 τέλος τρίτου σετ..
ΤΕΛΟΣ ΑΓΩΝΑ


ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Ανδρεάδης): Δαλακούρας Α. 9 (6/14 επ., 2 άσοι, 43% υπ. - 29% άριστες), Κουμεντάκης 2 (2/12 επ., 67% υπ. - 50% άριστες), Γεωργιάδης 1, Γραμματικάκης 3 (1/3 επ., 1 μπλοκ), Τέσιτς 4 (2/4 επ., 2 μπλοκ), Αλ Ναμπχάν 10 (9/22 επ., 50% υπ. - 42% άριστες), Δαλακούρας Κ. -λ 65% υπ. - 59% άριστες) / Κωνσταντινίδης -λ 55% υπ. - 36% άριστες, Κίτσιος 3 (3/8 επ.), Κυριακίδης 1.
ΠΑΟΚ (Μέλκας): Παντακίδης 10 (5/7 επ., 2 άσοι, 3 μπλοκ), Γουίντερ 4 (2/2 επ., 2 μπλοκ), Μπόγιτς 6 (5/12 επ., 1 μπλοκ, 76% υπ. - 59% άριστες), Καραγιάννης 5 (5/7 επ.), Στέινμπεργκ 8 (6/16 επ., 2 μπλοκ), Λινς 12 (10/14 επ., 1 μπλοκ, 56% υπ. - 44% άριστες), Δημητρακόπουλος -λ 90% υπ. - 80% άριστες / Χρηστάρας, Ωρολογάς 1.



ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ Ο ΠΑΟΚ ΕΠΙΑΣΕ ΜΟΝΟΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΣΤΟ ΠΑΛΑΤΑΚΙ ΣΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΘΑΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ!




ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΠΑΟΚ ΕΠΙΛΕΧΘΗΚΕ ΒΑΣΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΩΝ O Rafael DE SOUSA LINS (BRA) KAΛΥΤΕΡΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΗΣ 20ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ volleypaok!

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: 
Βαρθαλίτης, Μπαντιανίδης
)


Το volleypaok θα σας ενημερώνει λεπτό προς λεπτό σε όλες τις εκτός έδρας αναμετρήσης της ομάδας μας... Και αμέσως μετά την λήξη των αγώνων συνεντεύξεις παρελειπόμενα και πολλά άλλα...



 TΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ.

Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε την αποστολή του ΠΑΟΚ κατά την άφιξη της χθες στο ξενοδοχείο της Αλεξανδρούπολης για την σημερινή αναμέτρηση με τον Εθνικό (19:00) και αυτή έχει να κάνει με τους φιλάθλους που ζήτησαν τριπλάσια εισιτήρια από τα 50 που αρχικώς είχαν προμηθευτεί.

Ο Δικέφαλος παίζει μόνο για το τρίποντο, που αν έρθει μπορεί όχι μόνο να εδραιώσει την ομάδα του Γιάννη Μέλκα στην τετράδα που είναι και το ζητούμενο, αλλά να του δώσει ώθηση να ελπίζει και σε κάτι περισσότερο εάν νωρίτερα στις 18:00 ο Ηρακλής επιβληθεί του Παναθηναϊκού μέσα στην Μίκρα. Έτσι ανοίγει ο δρόμος να φτάσει ο Δικέφαλος ακόμα και στην δεύτερη θέση.
Αντιπροσωπεία του Συνδέσμου Φίλων ΠΑΟΚ πίεσαν την ασπρόμαυρη διοίκηση να ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με την αντίστοιχη του Εθνικού και να επιτρέψει να εισέλθουν στις κερκίδες άλλοι 150 φίλοι του Δικέφαλου, αναφέροντας σχετικά: «Εμείς ξέρουμε ότι η ομάδα δίνει μεγάλη μάχη για να βρεθεί στα πλει-οφ και θέλουμε να έρθουμε στο γήπεδο για να την στηρίξουμε κι όχι για να προκαλέσουμε προβλήματα».
Η χρυσή τομή βρέθηκε ανάμεσα στα δύο σωματεία και έτσι θα παρακολουθήσουν τον αγώνα όλοι οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ.

Ο τρίτος της βαθμολογίας ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στην έδρα του αδιάφορου βαθμολογικά Εθνικού Αλεξανδρούπολης, ο οποίος όμως έχει ηττηθεί στη Θράκη μόνο από Παναθηναϊκό και Ηρακλή.
«Γενικά στην έδρα μας έχουμε κάνει καλά παιχνίδια κι αυτό το σερί θέλουμε να το συνεχίσουμε τόσο με τον ΠΑΟΚ όσο και με την Λαμία το Σάββατο. Ξέρουμε ότι ο ΠΑΟΚ έχει βαθμολογικά κίνητρα, αλλά κι εμείς θα παίξουμε για τον κόσμο μας», δήλωσε ο Γιάννης Ανδρεάδης που θα ξεκινήσει με τον Ανέστη Δαλακούρση ως διαγώνιο.
Χωρίς προβλήματα αναχώρησε ο ΠΑΟΚ για την Αλεξανδρούπολη με τον Γιάννη Μέλκα να επισημαίνει: «Εχουμε τρία παιχνίδια μπροστά μας όπου θα κριθούν οι κόποι μιας χρονιάς και πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Ο Εθνικός έχει μια νεανική ομάδα που μπορεί να γίνει πολύ επικίνδυνη, αφού πλέον παίζει χωρίς κανέναν άγχος».
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΘΑ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ AΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΕΛΕΙΠΟΜΕΝΑ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Download

Label 4

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΑΣ BLOG-SITE

Το BLOG-SITE μας ανανεώθηκε έγινε πιο πρακτικό και πιο καλαίσθητο... Οι απόψεις μας όμως παρέμειναν ίδιες...

Το VolleyPaok είναι μαζί σας με συνεχή ενημέρωση όλο το 24ώρο...
Άμεσα και όχι έμεσα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση...
Η μοναδική ενημέρωση στο διαδίκτυο αποκλειστικά και μόνο για το ανδρικό και γυναικείο βόλει του Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. Επιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς! πρoσπάθησαν κάποιοι αλλα ΔΕΝ το πέτυχαν! Και όμως, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ... VolleyPaok και είσαι μέσα... ενημέρωση, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με αξιοπρέπεια και σάτιρα... Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.

VolleyPaok "Και είσαι μέσα"...
Ενημέρωση με αξιοπρέπεια και σάτιρα...
Γιατί ετσι απλά Βόλει Π.Α.Ο.Κ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ TOY VolleyPaok




Έπειτα από αρκετές προσπ
άθ ειες δημιουργίας ενός BLOG-SITE με μόνο και ξεκάθαρο στόχο να προβάλουμε όλα τα νέα για το βόλει του ΠΑΟΚ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία της ιστοσελίδας www.volleypaok.gr Αλλα και το BLOG μας volleypaok.blogspot.com

Εδώ και 4 χρόνια ζωής το VolleyPaok δίνει την ευκαιρία στον οπαδό του ΠΑΟΚ και στον εκάστοτε επισκέπτη να ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες του τμήματος βόλει του ΠΑΟΚ μας αλλα και όχι μόνο.. Πλέον παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη – αναγνώστη να διαβάζει τις απόψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι του εκάστοτε δημοσιογράφου κτλ – παρατρεχάμενου - αυλοκόλακα της εκάστοτε διοίκησης (ΑΣ - ΤΑΠ κτλ) που θέλει ή του επιβάλουν να σχηματίσει άποψη στον κόσμο με σκοπό την παραπλάνηση.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ!!