Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

21η Αγωνιστική Π.Α.Ο.Κ. vs Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ 3 - 2 ΣET ΤΕΛΙΚΟ! ΜΕ ΝΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ! ΚΑΙ Η ΠΑΟΚΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ!

 

















21η Αγωνιστική Πρωταθλήματος βόλει Ανδρών Α1
  ΣΑΒΒΑΤΟ 26/3/2011 
PAOK SPORTS ARENA
(ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ)


ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 19:00  



THΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ:
ΝΟVASPORTS


 Π.Α.Ο.Κ. vs Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ

3 - 2 ΣET ΤΕΛΙΚΟ
Τα σετ: 25-17, 20-25, 19-25, 25-22, 15-13

Ο "Δικέφαλος" έσπασε την αρνητική παράδοση κερδίζοντας μετά από 7 χρόνια τον Ηρακλή με 3-2 κάνοντας την ανατροπή μέσα στο άδειο "Παλατάκι". Ισοβαθμεί στη 2η θέση με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και δείχνει ικανός για το όνειρο. Λινς, Μπόγιτς οι κορυφαίοι, έδωσαν λύσεις στα κρίσιμα σημεία οι Παντακίδης και Πλίκας

ΠΑΟΚ (Μέλκας): Παντακίδης 11 (9/21 επ., 2 μπλοκ), Γουίντερ, Μπόγιτς 21 (14/34 επ., 5 μπλοκ, 75% υπ. - 58% άριστες), Καραγιάννης 7 (6/9 επ., 1 μπλοκ), Στέινμπεργκ 14 (11/26 επ., 3 μπλοκ), Λινς 24 (22/41 επ., 2 άσοι, 59% υπ. - 44% άριστες), Δημητρακόπουλος -λ 74% υπ. - 68% άριστες / Παπαδημητρίου, Ωρολογάς 1, Χρηστάρας, Πλίκας 2 (2 άσοι)

ΗΡΑΚΛΗΣ (Μπρουκς): Όουενς 11 (8/29 επ., 3 μπλοκ, 47% υπ. - 21% άριστες), Σμαραγδής 9 (7/13 επ., 2 μπλοκ), Προύσαλης 3 (3 μπλοκ), Κιρόγκα 10 (9/27 επ., 46% υπ. - 39% άριστες), Μπίλινγκς 25 (20/38 επ., 5 μπλοκ), Κανέλλος 7 (6/8 επ.), Μπαμπαλιούτας -λ 78% υπ. - 59% άριστες) / Κράβαρικ, Χαραλαμπίδης, Πιπέργιας, , Εφραιμίδης Δ. 1,


ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: 
Βαρθαλίτης, Δεληκωστίδης
)

ΜVP ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟ volleypaok Ο Βασίλης ΠΛΙΚΑΣ

Το volleypaok θα σας ενημερώνει λεπτό προς λεπτό σε όλες τις εκτός έδρας αναμετρήσης της ομάδας μας... Και αμέσως μετά την λήξη των αγώνων συνεντεύξεις παρελειπόμενα και πολλά άλλα...

 TΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ.

Μετά από δύο ήττες (πρώτο γύρο και ημιτελικό Κυπέλλου), ο ΠΑΟΚ κατάφερε τελικά να κερδίσει τον Ηρακλή ανατρέποντας μάλιστα και το σκορ, αφού βρέθηκε να χάνει με 2-1 σετ.
Ο Βασίλης Πλίκας για μια ακόμη φορά ερχόμενος από τον πάγκο βοήθησε την ομάδα του να αλλάξει τη ροή ενός αγώνα, ενώ ο Ηρακλής μετά την κακή του εκκίνηση, έπαιξε πολύ καλά στα δύο επόμενα σετ (είχε πάρα πολλά μπλοκ) ωστόσο από τα μισά του δ' σετ παρουσίασε και πάλι αρκετά προβλήματα.
Ο Ηρακλής παρά την ήττα του παρέμεινε στην πρώτη θέση και θέλει ένα βαθμό για να είναι 100% πρώτος στην κανονική περίοδο (υστερεί μόνο σε ισοβαθμία με τον Ολυμπιακό), ενώ ο ΠΑΟΚ είναι σίγουρα στην τετράδα και αναλόγως των αποτελεσμάτων της τελευταίας αγωνιστικής θα ξέρει ποια θέση θα καταλάβει.
«Είχαμε χάσει δύο φορές φέτος θέλαμε τη νίκη κι είμαστε χαρούμενοι, αλλά η αλήθεια είναι ότι εκμεταλλευτήκαμε και την κούραση των αντιπάλων μας από τα δύσκολα παιχνίδια που είχαν δώσει» παραδέχθηκε ο Ράφαελ Λινς ενώ ο Μπρουκ Μπίλλινγκς δήλωσε: «Δεν ξεκινήσαμε καλά, ωστόσο γυρίσαμε το παιχνίδι και πίστευα ότι θα κερδίζαμε. Τώρα το μυαλό μας είναι στο τελευταίο ματς για να εξασφαλίσουμε οριστικά την πρώτη θέση».
Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε την Παρασκευή (25/3) η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι κορυφής με τον Ηρακλή το Σάββατο (26/3, 19.00) στο κεκλεισμένων των θυρών "Παλατάκι". Ο Γιάννης Μέλκας είδε όλους τους παίκτες του να ολοκληρώνουν το πρόγραμμα υγιείς και έτσι θα έχει στο ματς της 21ης αγωνιστικής με τον "Γηραιό" όλα τα "όπλα" στην διάθεσή του.
"Ενα κλικ πιο πάνω..."
Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Γιάννης Μέλκας, σε ομιλία του προς τους παίκτες του τους τόνισε ότι για να φύγει η ομάδα νικήτρια από το συγκεκριμένο παιχνίδι πρέπει όλοι να δώσουν το κάτι παραπάνω: "Όλοι μας πρέπει να είμαστε ένα κλικ πιο πάνω σε σχέση με το παιχνίδι Κυπέλλου που δώσαμε με τον Ηρακλή, αν θέλουμε να πάρουμε τη νίκη σε αυτό το ματς", φέρεται να είπε ο κόουτς του "Δικεφάλου" στους βολεϊμπολίστες του.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΘΑ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ AΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΕΛΕΙΠΟΜΕΝΑ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Download

Label 4

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΑΣ BLOG-SITE

Το BLOG-SITE μας ανανεώθηκε έγινε πιο πρακτικό και πιο καλαίσθητο... Οι απόψεις μας όμως παρέμειναν ίδιες...

Το VolleyPaok είναι μαζί σας με συνεχή ενημέρωση όλο το 24ώρο...
Άμεσα και όχι έμεσα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση...
Η μοναδική ενημέρωση στο διαδίκτυο αποκλειστικά και μόνο για το ανδρικό και γυναικείο βόλει του Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. Επιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς! πρoσπάθησαν κάποιοι αλλα ΔΕΝ το πέτυχαν! Και όμως, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ... VolleyPaok και είσαι μέσα... ενημέρωση, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με αξιοπρέπεια και σάτιρα... Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.

VolleyPaok "Και είσαι μέσα"...
Ενημέρωση με αξιοπρέπεια και σάτιρα...
Γιατί ετσι απλά Βόλει Π.Α.Ο.Κ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ TOY VolleyPaok




Έπειτα από αρκετές προσπ
άθ ειες δημιουργίας ενός BLOG-SITE με μόνο και ξεκάθαρο στόχο να προβάλουμε όλα τα νέα για το βόλει του ΠΑΟΚ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία της ιστοσελίδας www.volleypaok.gr Αλλα και το BLOG μας volleypaok.blogspot.com

Εδώ και 4 χρόνια ζωής το VolleyPaok δίνει την ευκαιρία στον οπαδό του ΠΑΟΚ και στον εκάστοτε επισκέπτη να ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες του τμήματος βόλει του ΠΑΟΚ μας αλλα και όχι μόνο.. Πλέον παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη – αναγνώστη να διαβάζει τις απόψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι του εκάστοτε δημοσιογράφου κτλ – παρατρεχάμενου - αυλοκόλακα της εκάστοτε διοίκησης (ΑΣ - ΤΑΠ κτλ) που θέλει ή του επιβάλουν να σχηματίσει άποψη στον κόσμο με σκοπό την παραπλάνηση.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ!!