Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

"ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ" Π. Α. Ο. Κ. vs Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ ΤΕΛΙΚΟ 0-3 ΣΕΤ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΣΤΟ ΤΕΛΙΚΟ! ΜΕ 1000 ΑΤΟΜΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕ! ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ Η ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ! ΑΝ ΕΠΕΡΝΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΕΤ ΟΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ!

















Αγώνας κυπέλλου Ανδρών
Ημιτελική φάση
Aγώνας νοκ άουτ.
  ΠΕΜΠΤΗ 3/3/2011 
PAOK SPORTS ARENA


ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 18.00 


 THΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ:
ΕΤ 1


ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 10 ΕΥΡΩ 
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!
 

Π. Α. Ο. Κ. vs Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ

0 - 3 ΣΕT ΤΕΛΙΚΟ

ΠΑΟΚ (Μέλκας): Λινς 12 (9/20 επ., 3 μπλοκ, 76% υπ.), Παντακίδης 8 (7/12 επ., 1 μπλοκ), Στέινμπεργκ 10 (8/21 επ., 2 μπλοκ), Μπόγιτς 10 (9/24 επ., 1 μπλοκ, 81% υπ.), Καραγιάννης 3 (2/8 επ., 1 μπλοκ), Γουίντερ 2 (1 άσος, 1/4 επ.), Δημητρακόπουλος (λ., 56% υπ.), Πλίκας, Παπαδημήτριου.
ΗΡΑΚΛΗΣ (Μπρουκς): Κανέλλος 5 (3/5 επ., 2 μπλοκ), Μπίλινγκς 18 (17/33 επ., 1 μπλοκ), Όουενς 13 (13/19 επ., 45% υπ.), Σμαραγδής 8 (6/8 επ., 2 μπλοκ), Προύσαλης 3 (2 άσοι, 1 μπλοκ), Κιρόγκα 12 (11/24 επ., 1 μπλοκ, 72% υπ.), Μπαμπαλιούτας (λ., 65% υπ.), Πιπέργιας, Γκόρτσανιουκ.


 ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: 
(Γεροθόδωρος - Δεληκωστίδης, Παρ. Κάλλης)
Το volleypaok θα σας ενημερώνει λεπτό προς λεπτό σε όλες τις εντός αλλα και εκτός έδρας αναμετρήσης της ομάδας μας... Και αμέσως μετά την λήξη των αγώνων συνεντεύξεις παρελειπόμενα και πολλά άλλα...


.TΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ


Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας μετά από 28 χρόνια, καθώς ηττήθηκε την Πέμπτη (3/3) με 3-0 σετ από τον Ηρακλή στο κλειστό της Πυλαίας, έχοντας σε κακή ημέρα τους Μπόγιτς και Γουίντερ.
Στο "Παλατάκι" έγινε μεγάλη μάχη μόνο στο πρώτο σετ. Ο ΠΑΟΚ εκμεταλλεύτηκε τα πολλά λάθη στο σερβίς του "Γηραιού" και προηγήθηκε με 19-17 και 21-18, όμως, οι καλές άμυνες των φιλοξενούμενων στο τέλος, τους χάρισαν το προβάδισμα. Ο "Δικέφαλος" έχασε το πρώτο σετ μπολ στο 24-23 και τελικά ο Μπόγιτς κάρφωσε πάνω στο διπλό αντίπαλο μπλοκ για να γίνει το 25-27.
Ο ΠΑΟΚ μπήκε με πολύ κακή ψυχολογία στο 2ο σετ, ο Προύσαλης μοίραζε σωστά το παιχνίδι των φιλοξενούμενων και ο Μπίλινγκς τελείωνε επιτυχημένα τις επιθέσεις με αποτέλεσμα ο Ηρακλής να γίνει γρήγορα κυρίαρχος. Στο 11-13 ο Γουίντερ έκανε φιλέ και αντί να μειώσει στον πόντο, έδωσε την ευκαιρία στους "κυανόλευκους" να ξεφύγουν με τρεις. Κάπου εκεί ο ΠΑΟΚ... έπαψε να λειτουργεί με αποτέλεσμα ο "Γηραιός" να χτίσει διαφορά εκμεταλλευόμενος τα παιδαριώδη λάθη στην υποδοχή των παικτών του Γιάννη Μέλκα και να φτάσει πολύ εύκολα στο 16-25 και στο 0-2 στο παιχνίδι.
Ο ΠΑΟΚ μπήκε καλά στο τρίτο σετ στο 14-13, όμως, ο διαιτητής Γεροθόδωρος διέκοψε το παιχνίδι για περίπου πέντε λεπτά για υβριστικά συνθήματα κατά του Προύσαλη ζητώντας να γίνουν συστάσεις από τα μεγάφωνα. Η διακοπή ευνόησε τους παίκτες του Φρέντι Μπρουκς που κατάφεραν να επιστρέψουν δυναμικά και να προηγηθούν 17-20. Ο Κανέλλος σταμάτησε τον Στέινμπεργκ γράφοντας το 22-24 και χαρίζοντας παράλληλα το πρώτο ματς μπολ στον Ηρακλή με το 0-3 να έρχεται φυσιολογικά.
Καθυστερημένη έναρξη
Με καθυστέρηση ξεκίνησε το παιχνίδι, καθώς ο διαιτητής του αγώνα κ. Γεροθόδωρος διέκοψε αμέσως μετά το πρώτο του σφύριγμα, αφού έπεσαν χαρτάκια στον αγωνιστικό χώρο, ενώ έσκασε και μια κροτίδα. Αμέσως ζήτησε την παρέμβαση του Αστυνομικού διευθυντή και τόνισε ότι την επόμενη φορά που θα πέσει κάτι στον αγωνιστικό χώρο από την εξέδρα, θα ζητήσει την εκκένωση του γηπέδου.

 Ο Ρολάντο Ντεσπέιν "εκτέλεσε" τον Παναθηναϊκό από τη θέση του σέρβις και χάρισε στον Ολυμπιακό την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, μετά από συγκλονιστικό αγώνα στο κλειστό του Ρέντη, που έληξε με 3-2 υπέρ των "ερυθρολεύκων"
Αντίπαλος ένας εκ των ΠΑΟΚ-Ηρακλή
Ο ΠΑΟΚ την Πέμπτη (3/3) θα έχει την ευκαιρία κόντρα στον Ηρακλή να σπάσει την δυσμενή παράδοση που τον θέλει να έχει να δώσει το παρών σε τελικό κυπέλλου από τον 1983. Τελευταία φορά, λοιπόν, που ο "Δικέφαλος" αγωνίστηκε σε τελικό της δεύτερης τη τάξει διοργάνωσης ήταν στις 13 Ιουνίου εκείνου του έτους, όταν έχασε σε ματς που έγινε στο Αλεξάνδρειο από τον Ολυμπιακό με 3-1 σετ (16-14, 15-11, 4-15, 15-8). Διαιτητές της συνάντησης ήταν οι κ.κ. Φαναριώτης, Παναγιωτίδης.
Οι συνθέσεις με τις οποίες έπαιξαν οι δύο ομάδες στον τελικό ήταν οι εξής: ΠΑΟΚ (Ιεροκλής): Βενετικίδης, Φλώρος, Καραβιδόπουλος, Χρησταράς, Κωνσταντινίδης, Νικηφορίδης / Γιαννόπουλος, Βασιλικούδης, Κασαπόπουλος, Καλατζίδης, Μπάλας.
Ολυμπιακός (Ζαχάριεφ): Λάιος, Πολύζος, Γαλάκος, Τριανταφυλλίδης, Δωριάδης, Κουμπλής / Μητρόπουλος, Αγγελίδης. Δεν έπαιξαν: Αλεξούδης, Κουρκουμέλης.
Αξιοσημείωτο είναι ότι παίκτης εκείνης της ομάδας ήταν ο νυν γενικός αρχηγός του "Δικεφάλου", Χρήστος Χρηστάρας, ο οποίος θα έχει την ευκαιρία, εφόσον ο ΠΑΟΚ προκριθεί σε βάρος του Ηρακλή την Πέμπτη (3/3), να δει τον υιό του, Παύλο Χρηστάρα, αγωνιζόμενο σε τελικό.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΘΑ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ AΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΕΛΕΙΠΟΜΕΝΑ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Download

Label 4

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΑΣ BLOG-SITE

Το BLOG-SITE μας ανανεώθηκε έγινε πιο πρακτικό και πιο καλαίσθητο... Οι απόψεις μας όμως παρέμειναν ίδιες...

Το VolleyPaok είναι μαζί σας με συνεχή ενημέρωση όλο το 24ώρο...
Άμεσα και όχι έμεσα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση...
Η μοναδική ενημέρωση στο διαδίκτυο αποκλειστικά και μόνο για το ανδρικό και γυναικείο βόλει του Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. Επιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς! πρoσπάθησαν κάποιοι αλλα ΔΕΝ το πέτυχαν! Και όμως, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ... VolleyPaok και είσαι μέσα... ενημέρωση, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με αξιοπρέπεια και σάτιρα... Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.

VolleyPaok "Και είσαι μέσα"...
Ενημέρωση με αξιοπρέπεια και σάτιρα...
Γιατί ετσι απλά Βόλει Π.Α.Ο.Κ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ TOY VolleyPaok




Έπειτα από αρκετές προσπ
άθ ειες δημιουργίας ενός BLOG-SITE με μόνο και ξεκάθαρο στόχο να προβάλουμε όλα τα νέα για το βόλει του ΠΑΟΚ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία της ιστοσελίδας www.volleypaok.gr Αλλα και το BLOG μας volleypaok.blogspot.com

Εδώ και 4 χρόνια ζωής το VolleyPaok δίνει την ευκαιρία στον οπαδό του ΠΑΟΚ και στον εκάστοτε επισκέπτη να ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες του τμήματος βόλει του ΠΑΟΚ μας αλλα και όχι μόνο.. Πλέον παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη – αναγνώστη να διαβάζει τις απόψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι του εκάστοτε δημοσιογράφου κτλ – παρατρεχάμενου - αυλοκόλακα της εκάστοτε διοίκησης (ΑΣ - ΤΑΠ κτλ) που θέλει ή του επιβάλουν να σχηματίσει άποψη στον κόσμο με σκοπό την παραπλάνηση.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ!!