Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Αποφάσεις του ΔΣ της ΕΣΑΠ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Θεσσαλονίκη και στο Δημαρχιακό Μέγαρο Καλαμαριάς, η 61η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΣΑΠ, όπου πάρθηκαν οι ακόλουθες αποφάσεις:
Σχετικά με το πρόγραμμα των play offs, η ΕΣΑΠ αποφάσισε να ζητήσει από την ΕΟΠΕ την διευκόλυνση του διεθνή με την Εθνική Παίδων αθλητή του Ολυμπιακού Μενέλαου Κοκκινάκη, προκειμένου να συμμετέχει στην προετοιμασία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, αλλά και στους αγώνες του Ολυμπιακού μέχρι την ημέρα αναχώρησης της Εθνικής για την Τουρκία και το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.
Εφόσον γίνει αποδεκτό το αίτημα της ΕΣΑΠ από την ΕΟΠΕ, τότε το πρόγραμμα της Α' φάσης των play offs (υπενθυμίζουμε ότι η πρόκριση κρίνεται στις 2 νίκες) έχει εξής:
1ος αγώνας
Τετάρτη 6 Απριλίου
2ος αγώνας
Σάββατο 9 Απριλίου
3ος αγώνας (αν χρειαστεί)

Τετάρτη 13 Απριλίου
Οσον αφορά το πρόγραμμα της σειράς των τελικών της Volleyleague ΟΠΑΠ 2010-2011 (o τίτλος κρίνεται στις 3 νίκες), αυτό θα εξαρτηθεί από τη σύνθεση του ζευγαριού που θα διεκδικήσει τον φετινό τίτλο.
Σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός είναι φιναλίστ, λόγω της συμμετοχής του Μενέλαου Κοκκινάκη με την Εθνική ομάδα Παίδων στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στην Τουρκία, το πρόγραμμα της σειράς των αγώνων των Τελικών έχει ως εξής:
1ος αγώνας
Τετάρτη 27 Απριλίου
2ος αγώνας
Παρασκευή 29 Απριλίου
3ος αγώνας
Δευτέρα 2 Μαΐου
4ος αγώνας (αν χρειαστεί)
Τετάρτη 4 Μαΐου
5ος αγώνας (αν χρειαστεί)
Σάββατο 7 Μαΐου
Στην περίπτωση που ο Ολυμπιακός δεν είναι στο ζευγάρι των διεκδικητών του τίτλου, τότε αντιστοίχως το πρόγραμμα της σειράς των Τελικών διαμορφώνεται ως εξής:
1ος αγώνας
Δευτέρα 18 Απριλίου
2ος αγώνας
Τετάρτη 20 Απριλίου
3ος αγώνας
Τετάρτη 27 Απριλίου
4ος αγώνας (αν χρειαστεί)
Παρασκευή 29 Απριλίου
5ος αγώνας (αν χρειαστεί)
Δευτέρα 2 Μαΐου
*Οι ακριβείς ημερομηνίες και ώρες θα οριστικοποιηθούν μετά από συνεννόηση με το τηλεοπτικό δίκτυο Novasports που έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Volleyleague ΟΠΑΠ 2010-2011
**Υπενθυμίζουμε ότι στη σειρά των τελικών οι δύο πρώτοι αγώνες θα διεξαχθούν στην έδρα της ομάδας η οποία τερμάτισε ψηλότερα στη βαθμολογία, οι δύο επόμενοι αγώνες στην έδρα της αντιπάλου, ενώ αν χρειαστεί και 5ο παιχνίδι τότε οι δύο φιναλίστ θα επιστρέψουν στην έδρα της πρώτης.
***Όπως αποφασίστηκε στο σημερινό ΔΣ, εφόσον στη σειρά των τελικών υπάρχει μετακίνηση ομάδας από άλλη πόλη (από Αθήνα σε Θεσσαλονίκη και το αντίθετο), τότε η γηπεδούχος ομάδα είναι υποχρεωμένη να παραχωρήσει την ημέρα που μεσολαβεί από τους δύο αγώνες, στην φιλοξενούμενη προπονητική ώρα (το διάστημα από 17.00 έως 21.30).
Σε περίπτωση που αυτό δεν συμβεί, το γηπεδούχο ΤΑΑ θα τιμωρείται με χρηματικό πρόστιμο 10.000 ευρώ.
-Οσον αφορά το θέμα της τακτικής επιχορήγησης η οποία ισχύει για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, η ΕΣΑΠ θα ζητήσει επισήμως από το Υφυπουργείο Αθλητισμού τη διατήρηση αυτής και για την περίοδο 2011-2012.
Παράλληλα η Ενωση θα ζητήσει άμεση συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Γιώργο Νικητιάδη προκειμένου να συζητήσουν όλα τα θέματα που αφορούν την Volleyleague ΟΠΑΠ 2010-2011.
-Εγκρίθηκαν οι προτάσεις της ΕΣΑΠ που αφορούν το Πειθαρχικό Δίκαιο και τον Κανονισμό Διαιτησίας, οι οποίες μαζί με τις αντίστοιχες προτάσεις για την Wild Card και το ‘Cartolino' θα παρουσιαστούν στην επικείμενη ΓΣ της ΕΟΠΕ που θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 8,9 Απριλίου.
-Εγινε εκτενή συζήτηση και ανταλλάχθηκαν απόψεις για το πλάνο που θα καταθέσει το προεδρείο προς το τα μέλη της ΕΣΑΠ σχετικά με τις προϋποθέσεις συμμετοχής των ΤΑΑ στο πρωτάθλημα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.
Στην συνεδρίαση παραβρέθηκε και ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ κ. Αχιλλέας Μαυρομάτης, ο οποίος αφού ευχαρίστησε την Ενωση για την πρόσκληση που του απηύθυνε κατέθεσε τις απόψεις του για θέματα που αφορούν το επαγγελματικό βόλεϊ.
*Πριν την συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, η ΕΣΑΠ παρέθεσε γεύμα στους δημοσιογράφους της Θεσσαλονίκης, όπου τα μέλη της Ένωσης και οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν χρήσιμες απόψεις.

*Φωτογραφίες από την συνεδρίαση μπορείτε να βρείτε στην ενότητα photogallery της ιστοσελίδας σε λίγα λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Download

Label 4

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΑΣ BLOG-SITE

Το BLOG-SITE μας ανανεώθηκε έγινε πιο πρακτικό και πιο καλαίσθητο... Οι απόψεις μας όμως παρέμειναν ίδιες...

Το VolleyPaok είναι μαζί σας με συνεχή ενημέρωση όλο το 24ώρο...
Άμεσα και όχι έμεσα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση...
Η μοναδική ενημέρωση στο διαδίκτυο αποκλειστικά και μόνο για το ανδρικό και γυναικείο βόλει του Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. Επιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς! πρoσπάθησαν κάποιοι αλλα ΔΕΝ το πέτυχαν! Και όμως, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ... VolleyPaok και είσαι μέσα... ενημέρωση, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με αξιοπρέπεια και σάτιρα... Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.

VolleyPaok "Και είσαι μέσα"...
Ενημέρωση με αξιοπρέπεια και σάτιρα...
Γιατί ετσι απλά Βόλει Π.Α.Ο.Κ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ TOY VolleyPaok




Έπειτα από αρκετές προσπ
άθ ειες δημιουργίας ενός BLOG-SITE με μόνο και ξεκάθαρο στόχο να προβάλουμε όλα τα νέα για το βόλει του ΠΑΟΚ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία της ιστοσελίδας www.volleypaok.gr Αλλα και το BLOG μας volleypaok.blogspot.com

Εδώ και 4 χρόνια ζωής το VolleyPaok δίνει την ευκαιρία στον οπαδό του ΠΑΟΚ και στον εκάστοτε επισκέπτη να ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες του τμήματος βόλει του ΠΑΟΚ μας αλλα και όχι μόνο.. Πλέον παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη – αναγνώστη να διαβάζει τις απόψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι του εκάστοτε δημοσιογράφου κτλ – παρατρεχάμενου - αυλοκόλακα της εκάστοτε διοίκησης (ΑΣ - ΤΑΠ κτλ) που θέλει ή του επιβάλουν να σχηματίσει άποψη στον κόσμο με σκοπό την παραπλάνηση.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ!!