Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

ΜΕΛΚΑΣ: "Ευχαριστώ τον κόσμο που ήρθε, ήθελε να μας βοηθήσεις, αλλά κάποιες αντιδράσεις ορισμένων οπαδών σε κάποια σημεία μας κάνουν κακό"!!!

Ο Γιάννης Μέλκας μίλησε μετά ήττα από τον Ηρακλή και τον αποκλεισμό από τον τελικό του Κυπέλλου. Ο τεχνικός του Δικέφαλου, δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για την εικόνα της ομάδας.

"Είχαμε φιλοδοξία για κάτι καλό, πιστεύαμε ότι θα μας βοηθήσει η κερκίδα, αλλά με ποσοστό μόλις 40% στην επίθεση δεν κερδίζεις παιχνίδια. Δεν περιμέναμε ότι θα ήμασταν τόσο κακοί, έφταιξε η λειτουργία της ομάδας. Στο πρώτο σετ ήμασταν πολύ καλοί, αλλά σε ένα συγκεκριμένο σημείο κολλήσαμε και εκεί έσβησαν οι ελπίδες μας για πρόκριση", τόνισε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ.

Ο Γιάννης Μέλκας αναφέρθηκε και στους οπαδούς του ΠΑΟΚ που βρέθηκαν στο γήπεδο: "Ευχαριστώ τον κόσμο που ήρθε, ήθελε να μας βοηθήσεις, αλλά κάποιες αντιδράσεις ορισμένων οπαδών σε κάποια σημεία μας κάνουν κακό".

Υ.Γ1 volleypaok: ΓΙΑΝΝΗ ΜΕΛΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΣΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΧΘΕΣ ΕΙΧΕΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΟΥ 1000 ΟΠΑΔΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ, ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΚΑΚΟ ΚΑΝΑΝ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΛΕΣ? ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΣΥ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ? ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.. ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΟΥ ΑΝ ΠΕΡΝΑΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΕΤ ΤΟΤΕ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΕΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!! ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΗΓΕΝΑΜΕ ΤΕΛΙΚΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΧΕΔΟΝ 30 ΧΡΟΝΙΑ!! ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΧΑΡΙΣΑΤΕ ΜΕ ΤΟΣΗ ΕΥΚΟΛΙΑ ΣΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ! ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ ΜΙΚΡΟΣ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ(ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ, ΗΡΑΚΛΗ) ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΝΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ.. ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΩ ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΗΤΤΑ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΑΝ volleypaok ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ!!

Υ.Γ2 ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ ΞΥΠΝΑ!!! Ο ΚΑΤΣΑΡΗΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ! 
Υ.Γ3 AKOMH ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΣΟΥ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΘΕΣΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΟΥΝ ΣΤΟ volleypaok ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ!!! ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Download

Label 4

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΑΣ BLOG-SITE

Το BLOG-SITE μας ανανεώθηκε έγινε πιο πρακτικό και πιο καλαίσθητο... Οι απόψεις μας όμως παρέμειναν ίδιες...

Το VolleyPaok είναι μαζί σας με συνεχή ενημέρωση όλο το 24ώρο...
Άμεσα και όχι έμεσα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση...
Η μοναδική ενημέρωση στο διαδίκτυο αποκλειστικά και μόνο για το ανδρικό και γυναικείο βόλει του Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. Επιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς! πρoσπάθησαν κάποιοι αλλα ΔΕΝ το πέτυχαν! Και όμως, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ... VolleyPaok και είσαι μέσα... ενημέρωση, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με αξιοπρέπεια και σάτιρα... Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.

VolleyPaok "Και είσαι μέσα"...
Ενημέρωση με αξιοπρέπεια και σάτιρα...
Γιατί ετσι απλά Βόλει Π.Α.Ο.Κ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ TOY VolleyPaok




Έπειτα από αρκετές προσπ
άθ ειες δημιουργίας ενός BLOG-SITE με μόνο και ξεκάθαρο στόχο να προβάλουμε όλα τα νέα για το βόλει του ΠΑΟΚ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία της ιστοσελίδας www.volleypaok.gr Αλλα και το BLOG μας volleypaok.blogspot.com

Εδώ και 4 χρόνια ζωής το VolleyPaok δίνει την ευκαιρία στον οπαδό του ΠΑΟΚ και στον εκάστοτε επισκέπτη να ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες του τμήματος βόλει του ΠΑΟΚ μας αλλα και όχι μόνο.. Πλέον παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη – αναγνώστη να διαβάζει τις απόψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι του εκάστοτε δημοσιογράφου κτλ – παρατρεχάμενου - αυλοκόλακα της εκάστοτε διοίκησης (ΑΣ - ΤΑΠ κτλ) που θέλει ή του επιβάλουν να σχηματίσει άποψη στον κόσμο με σκοπό την παραπλάνηση.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ!!