Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Σάββατο, 14 Ιουνίου 2014

Κυριακίδης: «Όσο πιο ψηλά γίνεται»

Για  την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ ο Γιάννης Κυριακίδης δήλωσε:

«Μετά από πολλά χρόνια επιστρέφω σε γνώριμα λημέρια. Βλέπω ότι γίνεται μια αξιόλογη προσπάθεια σε όλους τους τομείς από τον σύλλογο και χαίρομαι που θα είμαι μέλος αυτής της ομάδας».
Για τους λόγους που επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στον Δικέφαλο ο έμπειρος ακραίος τόνισε: «Οι υγιείς συνθήκες εργασίες και η στάση της διοίκησης που σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς στέκεται αξιοπρεπέστατα. Ελπίζω ότι θα βγει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα».
Αναφορικά με τους στόχους της ομάδας για τη νέα περίοδο ο έμπειρος αθλητής επισήμανε: «Αν και δεν έχει ολοκληρωθεί η ομάδα από τις κινήσεις που βλέπω μέχρι στιγμής να γίνονται από τη διοίκηση  πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ θα είναι μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα τη νέα χρονιά. Αυτό που εύχομαι εγώ είναι να είμαστε όλοι γεροί για να πάμε την ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται. Αν είμαστε όλοι υγιείς μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας όποιοι και να είναι αυτοί.
Σε ερώτηση για αν έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον νέο τεχνικό του ΠΑΟΚ Γιάννη Καλμαζίδη ο έμπειρος παίκτης είχε να πει: «Είναι η πρώτη φορά που θα συνεργαστώ με τον Καλμαζίδη αλλά έχω ακούσει από συναθλητές μου τα καλύτερα λόγια. Από τις συζητήσεις που είχα μαζί το είδα ότι είναι ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων σε εισαγωγικά αυτό,  που προσπαθεί να πετύχει τους στόχους του στο έπακρο. Είναι ένας έμπειρος προπονητής που έχει κερδίσει πρωταθλήματα και δεν πρέπει να το ξεχνάμε αυτό. Ανυπομονώ να συνεργαστώ μαζί του».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Download

Label 4

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΑΣ BLOG-SITE

Το BLOG-SITE μας ανανεώθηκε έγινε πιο πρακτικό και πιο καλαίσθητο... Οι απόψεις μας όμως παρέμειναν ίδιες...

Το VolleyPaok είναι μαζί σας με συνεχή ενημέρωση όλο το 24ώρο...
Άμεσα και όχι έμεσα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση...
Η μοναδική ενημέρωση στο διαδίκτυο αποκλειστικά και μόνο για το ανδρικό και γυναικείο βόλει του Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. Επιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς! πρoσπάθησαν κάποιοι αλλα ΔΕΝ το πέτυχαν! Και όμως, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ... VolleyPaok και είσαι μέσα... ενημέρωση, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με αξιοπρέπεια και σάτιρα... Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.

VolleyPaok "Και είσαι μέσα"...
Ενημέρωση με αξιοπρέπεια και σάτιρα...
Γιατί ετσι απλά Βόλει Π.Α.Ο.Κ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ TOY VolleyPaok
Έπειτα από αρκετές προσπ
άθ ειες δημιουργίας ενός BLOG-SITE με μόνο και ξεκάθαρο στόχο να προβάλουμε όλα τα νέα για το βόλει του ΠΑΟΚ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία της ιστοσελίδας www.volleypaok.gr Αλλα και το BLOG μας volleypaok.blogspot.com

Εδώ και 4 χρόνια ζωής το VolleyPaok δίνει την ευκαιρία στον οπαδό του ΠΑΟΚ και στον εκάστοτε επισκέπτη να ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες του τμήματος βόλει του ΠΑΟΚ μας αλλα και όχι μόνο.. Πλέον παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη – αναγνώστη να διαβάζει τις απόψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι του εκάστοτε δημοσιογράφου κτλ – παρατρεχάμενου - αυλοκόλακα της εκάστοτε διοίκησης (ΑΣ - ΤΑΠ κτλ) που θέλει ή του επιβάλουν να σχηματίσει άποψη στον κόσμο με σκοπό την παραπλάνηση.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ!!