Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Πέμπτη, 5 Ιουνίου 2014

Στην Ορεστιάδα η κλήρωση

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της 106ης συνεδρίασης του Δ.Σ. της ΕΣΑΠ που είχε εκλογοαπολογιστικό χαρακτήρα και ομόφωνα επανεξελέγη πρόεδρος του Δ.Σ. ο Παντελής Ταρνατόρος. Επίσης αποφασίστηκε η κλήρωση του πρωταθλήματος Volleyleague ΟΠΑΠ 2014-15 να γίνει στην Ορεστιάδα στο διάστημα μεταξύ 27 Ιουνίου και 6 Ιουλίου.
Αναλυτικά:
Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της 106ης συνεδρίασης του Δ.Σ. της ΕΣΑΠ που είχε εκλογοαπολογιστικό χαρακτήρα:
Mε ψήφους 11 υπέρ και ένα λευκό επανεξελέγη πρόεδρος του Δ.Σ. ο Παντελής Ταρνατόρος, ενώ ψήφο εμπιστοσύνης πήρε όλη η σύνθεση του προεδρείου. Πρόεδρος: Παντελής Ταρνατόρος. Α΄αντιπρόεδρος: Χρήστος Γρόλιος. Β΄αντιπρόεδρος: Κώστας Παϊσιάδης. Γενικός Γραμματέας: Γιάννης Τζίμας. Ταμίας: Κώστας Ρωμανός.
Η νέα διοίκηση θα έχει διετή θητεία και θα είναι η 5η από τη σύσταση της Ε.Σ.Α.Π. το 2006. Ο Παντελής Ταρνατόρος επανεξελέγη για τρίτη φορά καθώς είναι πρόεδρος από το 2010. Για πρώτη φορά συμμετείχαν ως ισότιμα μέλη με δικαίωμα ψήφου και οι εκπρόσωποι του Α.Ο.Ορεστιάδας και της Μ.Ε.Ν.Τ. που πήραν την άνοδο για την αγωνιστική περίοδο 2014-15. Επίσης στη Volleyleague ΟΠΑΠ συμμετέχουν Ολυμπιακός, Εθνικός Αλεξανδρούπολης, Α.Ο.Κηφισιάς, Α.Ο.Φοίνικας Σύρου, Π.Α.Ο.Κ., Α.Ε.Κ., Γ.Σ.Λαμία, Α.Σ.Άρης και Παναθηναϊκός Α.Ο.
Συστάθηκαν και οι Επιτροπές Πρωταθλήματος και Μεταγραφών της Ε.Σ.Α.Π.
Επιτροπή Πρωταθλήματος: Πρόεδρος: Γιώργος Λεονταρίτης, Μέλη: Χρήστος Γρόλιος, Χρήστος Καρβούνης, Θεόδωρος Δεληγιαννάκης, Βασίλης Γκιζάνης.
Επιτροπή Μεταγραφών: Πρόεδρος: Παντελής Ταρνατόρος. Μέλη: Αλέξης Αλεξίου, Κώστας Ρωμανός.
Επίσης αποφασίστηκε:
* Η κλήρωση του πρωταθλήματος Volleyleague ΟΠΑΠ 2014-15 να γίνει στην Ορεστιάδα στο διάστημα μεταξύ 27 Ιουνίου 2014 και 6 Ιουλίου 2014.
* Να γίνει άμεσα συνάντηση με την Ε.Ο.Π.Ε. για συζήτηση θεμάτων εφ΄όλης της ύλης.
Ο πρόεδρος της Ε.Σ.Α.Π. Παντελής Ταρνατόρος μετά την επανεκλογή του στον προεδρικό θώκο της Ε.Σ.Α.Π. δήλωσε:
Μετά τη σημερινή συνεδρίαση στη Γ.Σ. αποδείχτηκε περίτρανα και για άλλη μία φορά ότι η Ε.Σ.Α.Π. πρωτοπορεί στον αθλητικό κόσμο με το ήθος των ανθρώπων που εκπροσωπούν τα σωματεία μέλη της Ένωσης.
Η διαδικασία των εκλογών απασχόλησε το Σώμα μόλις ελάχιστα λεπτά δίνοντας ψήφο εμπιστοσύνης στο προεδρείο.
Η εμπιστοσύνη των μελών του Δ.Σ. είναι ιδιαίτερη τιμή. Μας οπλίζει με δύναμη και κουράγιο, μας τονώνει ψυχολογικά και ηθικά για να πετύχουμε τους υψηλούς στόχους που έχουμε θέσει για το επαγγελματικό βόλεϊ.
Είμαστε βέβαιοι πως η Volleyleague θα προχωρήσει μπροστά κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.
Η Ε.Σ.Α.Π. έχει να δώσει πολλά στο ελληνικό βόλεϊ και αυτό έχει αποδειχτεί και θα συνεχίζει να αποδεικνύεται εμπράκτως στο άμεσο μέλλον.
Ευχαριστώ όλα τα μέλη του Δ.Σ. για την άριστη συνεργασία που έχουμε και καλωσορίζω στην οικογένεια της Ε.Σ.Α.Π. και τα δύο νέα μέλη, τους εκπροσώπους της Μ.Ε.Ν.Τ. και του Α.Ο.Ορεστιάδας.
Στόχος μας είναι να διασφαλίσουμε τα οικονομικά δεδομένα που θα επιτρέψουν στα Τ.Α.Α. Να οργανωθούν και να ανταπεξέλθουν αγωνιστικά έτσι ώστε να έχουμε και τη νέα αγωνιστική περίοδο ένα άκρως ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, ενώ παράλληλα να συνεχίσουμε το πρόγραμμα εξυγίανσης.
Στην προσπάθεια μας αυτή θέλουμε να είναι κοντά μας όλοι οι φορείς και η ιδιαίτερα η Ε.Ο.Π.Ε. και ο Π.Α.Σ.Α.Π. Μέσα από συνεργασίες θα βρούμε τις λύσεις οι οποίες θα οδηγήσουν την διοργάνωση του πρωταθλήματος Volleyleague ΟΠΑΠ σε υψηλότερα επίπεδα. Είμαστε αποφασισμένοι να τολμήσουμε και να ταράξουμε τα νερά σε κάθε επίπεδο του ελληνικού ανδρικού βόλεϊ.
Θέλουμε να είμαστε συνεργάτες με την Ε.Ο.Π.Ε. και να την βοηθήσουμε όπου μπορεί να ανταπεξέλθει στο δύσκολο έργο που έχει. Να ευχηθούμε να βρούμε το δρόμο τους και οι Εθνικές ομάδες οι επιτυχίες των οποίων μαζί με τις επιτυχίες των συλλόγων θα ανεβάσουν το επίπεδο του αγαπημένου μας αθλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Download

Label 4

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΑΣ BLOG-SITE

Το BLOG-SITE μας ανανεώθηκε έγινε πιο πρακτικό και πιο καλαίσθητο... Οι απόψεις μας όμως παρέμειναν ίδιες...

Το VolleyPaok είναι μαζί σας με συνεχή ενημέρωση όλο το 24ώρο...
Άμεσα και όχι έμεσα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση...
Η μοναδική ενημέρωση στο διαδίκτυο αποκλειστικά και μόνο για το ανδρικό και γυναικείο βόλει του Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. Επιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς! πρoσπάθησαν κάποιοι αλλα ΔΕΝ το πέτυχαν! Και όμως, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ... VolleyPaok και είσαι μέσα... ενημέρωση, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με αξιοπρέπεια και σάτιρα... Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.

VolleyPaok "Και είσαι μέσα"...
Ενημέρωση με αξιοπρέπεια και σάτιρα...
Γιατί ετσι απλά Βόλει Π.Α.Ο.Κ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ TOY VolleyPaok
Έπειτα από αρκετές προσπ
άθ ειες δημιουργίας ενός BLOG-SITE με μόνο και ξεκάθαρο στόχο να προβάλουμε όλα τα νέα για το βόλει του ΠΑΟΚ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία της ιστοσελίδας www.volleypaok.gr Αλλα και το BLOG μας volleypaok.blogspot.com

Εδώ και 4 χρόνια ζωής το VolleyPaok δίνει την ευκαιρία στον οπαδό του ΠΑΟΚ και στον εκάστοτε επισκέπτη να ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες του τμήματος βόλει του ΠΑΟΚ μας αλλα και όχι μόνο.. Πλέον παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη – αναγνώστη να διαβάζει τις απόψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι του εκάστοτε δημοσιογράφου κτλ – παρατρεχάμενου - αυλοκόλακα της εκάστοτε διοίκησης (ΑΣ - ΤΑΠ κτλ) που θέλει ή του επιβάλουν να σχηματίσει άποψη στον κόσμο με σκοπό την παραπλάνηση.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ!!