Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

Αντίο στον Ολυμπιακό από τον Κουρνέτα που όπως όλα δείχνουν κλείνει στον ΠΑΟΚ!

Το δεύτερο και οριστικό αντίο στην καριέρα του Βασίλη Κουρνέτα στον Ολυμπιακό ήρθε πριν από λίγη ώρα.

Ο «ΘΡΥΛΟΣ», όπως τον αποκαλεί η διοίκηση του Ολυμπιακού, δεν θα ξαναφορέσει την αγαπημένη του φανέλα με το όνομά του να περνάει στο πάνθεον της «ερυθρόλευκης» ιστορίας. «Η οικογένεια του Ολυμπιακού εύχεται στον Βασίλη Κουρνέτα καλή συνέχεια και κάθε επιτυχία σ’ ότι και εάν αποφασίσει για την ζωή του και τον ευχαριστεί για τις υπηρεσίες που πρόσφερε στο σύλλογό μας. Ο Βασίλης Κουρνέτας είναι από τους αθλητές ΘΡΥΛΟΥΣ του ελληνικού βόλεϊ και το όνομα του έχει γραφτεί με χρυσά γράμματα στην ιστορία του Ολυμπιακού» ήταν η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός για να αποχαριρετήσει τον διεθνή πασέρ ο οποίος με τη σειρά του ευχαρίστησε τον κόσμο και τη διοίκηση της ομάδας: «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο του Ολυμπιακού που στήριξε αυτή την ομάδα και μένα προσωπικά σε μια πολύ δύσκολη χρονιά και μας βοήθησε να πάρουμε Πρωτάθλημα και Κύπελλο. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο κ. Κουντούρη και τη διοίκηση που ήταν πάντα δίπλα μας. Πραγματικά η δεύτερη μου θητεία στον Ολυμπιακό ήταν πολύ σπουδαία. Όταν έφυγα όνειρο μου ήταν να φορέσω και πάλι την ερυθρόλευκη και να πάρω τίτλους. Τα κατάφερα. Θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός είναι το σπίτι μου και εύχομαι στην ομάδα να συνεχίσει να κατακτά τίτλους και να προσφέρει χαρά στον κόσμο. Είμαι σίγουρος για τις επιτυχίες και τα τρόπαια γιατί ο Ολυμπιακός έχει την τύχη τα τελευταία χρόνια να έχει μια σταθερή και αξιόλογη διοίκηση η οποία εγγυάται τις κατακτήσεις τίτλων». Υπενθυμίζουμε ότι ο Κουρνέτας ήρθε αμούστακο παιδί (φωτό) από την Ηλιούπολη στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 1996 όταν έπαιξε δίπλα στον Αμερικανό Τζεφ Στορκ. Ο Μοντάλι τον έριξε στα βαθιά και αυτός κολύμπησε. Στα 15 συνολικά χρόνια που έπαιξε στον Ολυμπιακό (1996 – 2009, 2013-2014) κατέκτησε 6 πρωταθλήματα και 6 Κύπελλα ενώ τη σεζόν 2003-2004 κατέκτησε και ευρωπαϊκό τίτλο (Top Teams Cup). Μετά την αποχώρηση Κουρνέτα τη θέση του δεύτερου πασαδόρου στον Ολυμπιακό θα πάρει ο Θάνος Μαρούλης.
Ο Κουρνέτας πάντως γυρίζει σελίδα στην καριέρα του και αυτό φαίνεται και από την αλλαγή φωτογραφίας στο προφίλ του στο Facebook (αντικατέστησε του Ολυμπιακού και έβαλε μια καλοκαιρινή). Βγάζει την «ερυθρόλευκη» φανέλα και ετοιμάζεται, υπό προϋποθέσεις να δοκιμάσει αυτή με το δικέφαλο στο στήθος. Ο 37χρονος πασέρ τις επόμενες ώρες αναμένεται να ξεκινήσει επίσημες συζητήσεις με τη διοίκηση του ΠΑΟΚ προκειμένου να ζυγίσει αν και εφόσον θα ανέβει για πρώτη φορά στην καριέρα του Θεσσαλονίκη. Για τον Καλαματιανό, ρόλο στην μετακόμισή του στην συμπρωτεύουσα εκτός από το οικονομικό θα παίξει και το στήσιμο της ομάδας του ΠΑΟΚ. Θετικό για τον Κουρνέτα είναι η παρουσία του Γιάννη Καλμαζίδη που αποτελεί εγγύηση για κάθε ομάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Download

Label 4

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΑΣ BLOG-SITE

Το BLOG-SITE μας ανανεώθηκε έγινε πιο πρακτικό και πιο καλαίσθητο... Οι απόψεις μας όμως παρέμειναν ίδιες...

Το VolleyPaok είναι μαζί σας με συνεχή ενημέρωση όλο το 24ώρο...
Άμεσα και όχι έμεσα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση...
Η μοναδική ενημέρωση στο διαδίκτυο αποκλειστικά και μόνο για το ανδρικό και γυναικείο βόλει του Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. Επιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς! πρoσπάθησαν κάποιοι αλλα ΔΕΝ το πέτυχαν! Και όμως, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ... VolleyPaok και είσαι μέσα... ενημέρωση, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με αξιοπρέπεια και σάτιρα... Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.

VolleyPaok "Και είσαι μέσα"...
Ενημέρωση με αξιοπρέπεια και σάτιρα...
Γιατί ετσι απλά Βόλει Π.Α.Ο.Κ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ TOY VolleyPaok




Έπειτα από αρκετές προσπ
άθ ειες δημιουργίας ενός BLOG-SITE με μόνο και ξεκάθαρο στόχο να προβάλουμε όλα τα νέα για το βόλει του ΠΑΟΚ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία της ιστοσελίδας www.volleypaok.gr Αλλα και το BLOG μας volleypaok.blogspot.com

Εδώ και 4 χρόνια ζωής το VolleyPaok δίνει την ευκαιρία στον οπαδό του ΠΑΟΚ και στον εκάστοτε επισκέπτη να ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες του τμήματος βόλει του ΠΑΟΚ μας αλλα και όχι μόνο.. Πλέον παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη – αναγνώστη να διαβάζει τις απόψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι του εκάστοτε δημοσιογράφου κτλ – παρατρεχάμενου - αυλοκόλακα της εκάστοτε διοίκησης (ΑΣ - ΤΑΠ κτλ) που θέλει ή του επιβάλουν να σχηματίσει άποψη στον κόσμο με σκοπό την παραπλάνηση.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ!!