Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Τρίτη, 24 Ιουνίου 2014

Ντίνας: «Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος που ξαναγυρίζω στον ΠΑΟΚ»

Τι δήλωσε ο Θανάσης Ντίνας μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με τον Δικέφαλο.

Για την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ ο Θανάσης Ντίνας είπε: «Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος που ξαναγυρίζω στην ομάδα με την οποία ξεκίνησα την καριέρα μου και εδραιώθηκα στην μεγάλη κατηγορία. Είμαι πολύ ευχαριστημένος για την επιστροφή  μου γιατί βλέπω ότι ο ΠΑΟΚ εκτός από το κομμάτι της οργάνωσης  έχει βάλει τον πήχη πολύ ψηλά για φέτος. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και ειδικότερα το προπονητικό τιμ που με επέλεξαν για τη νέα ομάδα που θα εκπροσωπήσει τον ΠΑΟΚ τη νέα χρονιά».
Όσο για το ποιοι μπορεί να είναι οι στόχοι για τη νέα χρονιά ο έμπειρος αθλητής των ασπρόμαυρων τόνισε: «Με τις κινήσεις που έχουν γίνει αυτόματα φαίνεται ότι οι στόχοι για τη νέα χρονιά θα είναι υψηλοί. Ωστόσο είναι καλύτερο να μιλήσουμε μέσα στο γήπεδο».
Ο Θανάσης Ντίνας θα βρεθεί σε γνώριμα λημέρια αφού με αρκετούς από τους παίκτες του Δικεφάλου υπήρξαν συμπαίκτες στο παρελθόν: «Με τους περισσότερους από τους παίκτες που θα είναι φέτος στην ομάδα έχω συνεργαστεί και στο παρελθόν όπου και είχαμε άριστη σχέση. Πιστεύω ότι και με τα υπόλοιπα παιδιά θα συνεργαστώ εξίσου καλά ώστε όλοι μαζί να πάμε τον ΠΑΟΚ ψηλά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Download

Label 4

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΑΣ BLOG-SITE

Το BLOG-SITE μας ανανεώθηκε έγινε πιο πρακτικό και πιο καλαίσθητο... Οι απόψεις μας όμως παρέμειναν ίδιες...

Το VolleyPaok είναι μαζί σας με συνεχή ενημέρωση όλο το 24ώρο...
Άμεσα και όχι έμεσα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση...
Η μοναδική ενημέρωση στο διαδίκτυο αποκλειστικά και μόνο για το ανδρικό και γυναικείο βόλει του Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. Επιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς! πρoσπάθησαν κάποιοι αλλα ΔΕΝ το πέτυχαν! Και όμως, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ... VolleyPaok και είσαι μέσα... ενημέρωση, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με αξιοπρέπεια και σάτιρα... Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.

VolleyPaok "Και είσαι μέσα"...
Ενημέρωση με αξιοπρέπεια και σάτιρα...
Γιατί ετσι απλά Βόλει Π.Α.Ο.Κ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ TOY VolleyPaok
Έπειτα από αρκετές προσπ
άθ ειες δημιουργίας ενός BLOG-SITE με μόνο και ξεκάθαρο στόχο να προβάλουμε όλα τα νέα για το βόλει του ΠΑΟΚ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία της ιστοσελίδας www.volleypaok.gr Αλλα και το BLOG μας volleypaok.blogspot.com

Εδώ και 4 χρόνια ζωής το VolleyPaok δίνει την ευκαιρία στον οπαδό του ΠΑΟΚ και στον εκάστοτε επισκέπτη να ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες του τμήματος βόλει του ΠΑΟΚ μας αλλα και όχι μόνο.. Πλέον παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη – αναγνώστη να διαβάζει τις απόψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι του εκάστοτε δημοσιογράφου κτλ – παρατρεχάμενου - αυλοκόλακα της εκάστοτε διοίκησης (ΑΣ - ΤΑΠ κτλ) που θέλει ή του επιβάλουν να σχηματίσει άποψη στον κόσμο με σκοπό την παραπλάνηση.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ!!