Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Δευτέρα, 30 Ιουνίου 2014

Έκλεισε και Μουρ o Δικέφαλος και συνεχίζει...!

Σε ακόμη μία σημαντική μεταγραφική κίνηση προχώρησε το ΤΑΠ ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με πληροφορίες οι άνθρωποι του Δικεφάλου τα έχουν βρει σε όλα με τον 24χρονο Αμερικανό (2.04) κεντρικό Τζάρεντ Μουρ, που πέρσι έπαιξε με επιτυχία στον Παναθηναϊκό.

Η συμφωνία, όμως, θα ενεργοποιηθεί μόνο εφόσον επιτραπούν τέσσερις ξένοι στο πρωτάθλημα, κάτι που αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέσα στο επόμενο δεκαήμερο. Σε αντίθετη περίπτωση, ο ΠΑΟΚ θα αποκτήσει ξένο ακραίο και θα πορευτεί μόνο με Ελληνες κεντρικούς.
Ποιος είναι ο Μουρ
Αρχικά ο Μουρ αγωνίστηκε στην ομάδα του Πανεπιστήμιου του «California State University». Την σεζόν 2012-13 ήταν στο Northridge στην πρώτη κατηγορία του NCAA και ήταν αρχηγός της ομάδας. Μάλιστα, παρά το γεγονος οτι είναι κεντρικός ήταν πρώτος σκόρερ της ομάδας του με 220 πόντους, και τρίτος συνολικά, ενώ είχε και 104 μπλοκ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Download

Label 4

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΑΣ BLOG-SITE

Το BLOG-SITE μας ανανεώθηκε έγινε πιο πρακτικό και πιο καλαίσθητο... Οι απόψεις μας όμως παρέμειναν ίδιες...

Το VolleyPaok είναι μαζί σας με συνεχή ενημέρωση όλο το 24ώρο...
Άμεσα και όχι έμεσα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση...
Η μοναδική ενημέρωση στο διαδίκτυο αποκλειστικά και μόνο για το ανδρικό και γυναικείο βόλει του Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. Επιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς! πρoσπάθησαν κάποιοι αλλα ΔΕΝ το πέτυχαν! Και όμως, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ... VolleyPaok και είσαι μέσα... ενημέρωση, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με αξιοπρέπεια και σάτιρα... Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.

VolleyPaok "Και είσαι μέσα"...
Ενημέρωση με αξιοπρέπεια και σάτιρα...
Γιατί ετσι απλά Βόλει Π.Α.Ο.Κ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ TOY VolleyPaok
Έπειτα από αρκετές προσπ
άθ ειες δημιουργίας ενός BLOG-SITE με μόνο και ξεκάθαρο στόχο να προβάλουμε όλα τα νέα για το βόλει του ΠΑΟΚ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία της ιστοσελίδας www.volleypaok.gr Αλλα και το BLOG μας volleypaok.blogspot.com

Εδώ και 4 χρόνια ζωής το VolleyPaok δίνει την ευκαιρία στον οπαδό του ΠΑΟΚ και στον εκάστοτε επισκέπτη να ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες του τμήματος βόλει του ΠΑΟΚ μας αλλα και όχι μόνο.. Πλέον παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη – αναγνώστη να διαβάζει τις απόψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι του εκάστοτε δημοσιογράφου κτλ – παρατρεχάμενου - αυλοκόλακα της εκάστοτε διοίκησης (ΑΣ - ΤΑΠ κτλ) που θέλει ή του επιβάλουν να σχηματίσει άποψη στον κόσμο με σκοπό την παραπλάνηση.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ!!