Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Τετάρτη, 18 Ιουνίου 2014

Παντακίδης: «Ό,τι καλύτερο να συνεχίσω να είμαι στην ομάδα της καρδιάς μου»

Η δηλώσεις του Γιάννη Παντακίδη μετά την ανανέωση συνεργασίας με το ΤΑΠ ΠΑΟΚ.

Για την πολυετή θητεία του στον Δικέφαλο και την ανανέωση της συνεργασίας του ο ταλαντούχος κεντρικός τόνισε: «Για μένα είναι ό,τι καλύτερο να συνεχίσω να είμαι στην ομάδα της καρδιάς μου και να την βοηθήσω να κάνει μια πιο καλή χρονιά από πέρυσι. Ο ΠΑΟΚ για μένα είναι το δεύτερο σπίτι μου.  Κάθε χρόνο βλέπω ότι στην ομάδα βόλει τα πράγματα πάνε ολοένα και  καλύτερα σε όλους τους τομείς. Και πάνω από όλα ο πρόεδρος κάνει τα πάντα για να φθάσει η ομάδα ψηλά».
Για τις κινήσεις που έχουν γίνει μέχρι στιγμής ο έμπειρος κεντρικός τόνισε: «Οι κινήσεις που έχουν γίνει μέχρι στιγμής είναι πάρα πολύ καλές και δείχνουν ότι η ομάδα θέλει να πετύχει το κάτι παραπάνω και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».
Όσο για τους προσωπικούς του στόχους είχε να πει: «Θέλω να προσφέρω στην ομάδα το κάτι παραπάνω από ότι πρόσφερα πέρυσι και την βοηθήσω να πετύχει τους στόχους που θα τεθούν από τη διοίκηση για τη νέα χρονιά»
Τέλος για τη συνεργασία του με τον Γιάννη Καλμαζίδη είχε να πει: «Είναι η πρώτη φορά που θα συνεργαστώ με τον κ.Καλμαζίδη αλλά πραγματικά είναι πάρα πολύ καλός προπονητής και αυτό φάνηκε και με το έργο που προσέφερε πέρυσι στον Παναθηναϊκό. Πήρε την ομάδα από την τελευταία θέση , την άλλαξε θεαματικά και την κράτησε στην κατηγορία. Ανυπομονώ να συνεργαστώ μαζί του».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Download

Label 4

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΑΣ BLOG-SITE

Το BLOG-SITE μας ανανεώθηκε έγινε πιο πρακτικό και πιο καλαίσθητο... Οι απόψεις μας όμως παρέμειναν ίδιες...

Το VolleyPaok είναι μαζί σας με συνεχή ενημέρωση όλο το 24ώρο...
Άμεσα και όχι έμεσα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση...
Η μοναδική ενημέρωση στο διαδίκτυο αποκλειστικά και μόνο για το ανδρικό και γυναικείο βόλει του Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. Επιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς! πρoσπάθησαν κάποιοι αλλα ΔΕΝ το πέτυχαν! Και όμως, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ... VolleyPaok και είσαι μέσα... ενημέρωση, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με αξιοπρέπεια και σάτιρα... Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.

VolleyPaok "Και είσαι μέσα"...
Ενημέρωση με αξιοπρέπεια και σάτιρα...
Γιατί ετσι απλά Βόλει Π.Α.Ο.Κ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ TOY VolleyPaok
Έπειτα από αρκετές προσπ
άθ ειες δημιουργίας ενός BLOG-SITE με μόνο και ξεκάθαρο στόχο να προβάλουμε όλα τα νέα για το βόλει του ΠΑΟΚ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία της ιστοσελίδας www.volleypaok.gr Αλλα και το BLOG μας volleypaok.blogspot.com

Εδώ και 4 χρόνια ζωής το VolleyPaok δίνει την ευκαιρία στον οπαδό του ΠΑΟΚ και στον εκάστοτε επισκέπτη να ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες του τμήματος βόλει του ΠΑΟΚ μας αλλα και όχι μόνο.. Πλέον παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη – αναγνώστη να διαβάζει τις απόψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι του εκάστοτε δημοσιογράφου κτλ – παρατρεχάμενου - αυλοκόλακα της εκάστοτε διοίκησης (ΑΣ - ΤΑΠ κτλ) που θέλει ή του επιβάλουν να σχηματίσει άποψη στον κόσμο με σκοπό την παραπλάνηση.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ!!