Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Σάββατο 6 Μαρτίου 2010

ΠΑΟΚ - αρης 22η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 19.00 PAOK SPORTS ARENA ΤΕΛΙΚΟ 1-3 ΣΕΤ...

ΠΑΟΚ - αρης 22η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 19.00 PAOK SPORTS ARENA

ΠΑΟΚ - αρης

1 - 3 ΣΕΤ ΤΕΛΙΚΟ

Στο τοπικό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, όπου κυριάρχησε το πάθος και η (μεγάλη) ένταση, ο ΑΡΗΣ Μαρμούρης ΑΕ, πέρασε νικηφόρα από την Πυλαία, κατακτώντας μ' αυτό τον τρόπο την 5η θέση στην κανονική περίοδο κι αφήνοντας τον ΠΑΟΚ στην 8η.
Οι κίτρινοι στηρίχτηκαν στο εκπληκτικό τους μπλοκ, που τους απέφερε συνολικά 21 πόντους (8 είχε μόνο ο Κιόσης).

Τα σετ: 22-25, 21-25, 25-19, 18-25

ΠΑΟΚ (Μέλκας): Ντίνας, Χιετάνεν 19 (15/20 επ., 4 μπλοκ, 41% υπ. - 35% άριστες), Πλίκας 3, Μπρούνερ 12 (10/16 επ., 2 μπλοκ), Ογιανσίβου 18 (14/43 επ., 3 μπλοκ), Λινς 10 (9/23 επ., 76% υπ. - 64% άριστες) / Δημητρακόπουλος -λ 75% υπ. - 69% άριστες, Παντακίδης 1, Χατζηηλιάδης, Αλμαλής, Ωρολογάς.

ΑΡΗΣ Μαρμούρης ΑΕ (Οικονομίδης): Κοβάσεβιτς 17 (12/24 επ., 4 μπλοκ 59% υπ. - 33% άριστες), Τερζής 4 (3/3 επ.), Πετρέας 9 (3/7 επ., 6 μπλοκ), Κιόσης 16 (8/10 επ., 8 μπλοκ), Μιλιβόγιεβιτς 10 (8/17 επ., 65% υπ. - 48% άριστες), Ρουμελιώτης 18 (14/41 επ., 3 άσοι)/ Σάμαρτζιτς-λ 50% υπ. - 25% άριστες, Παπαδημητρίου Σαρικεΐσολου 1, Τακουρίδης.


TO ΦΥΛΟ ΑΓΩΝΑ ΛΕΕΙ...

Οι διαιτητές του αγώνα κ.κ. Δεληκωστίδης και Καραμπελάσης, συμπλήρωσαν το φύλλο αγώνα, με αρκετή καθυστέρηση. Σε αυτό αναγραφήκαν και οι δυο διακοπές, η πτώση αντικειμένων όπως και η πτώση κροτίδων εκτός του αγωνιστικού χώρου. Έκθεση συμπλήρωσε και η αστυνομία, όπως και η ΔΕΑΒ, η οποία αναφέρει και τις δυο διακοπές και την πτώση των κροτίδων. Ο ΠΑΟΚ αναμένεται να κληθεί από τον αθλητικό δικαστή και απειλείται ακόμη και με αποκλεισμό έδρας. Όσο για τον τραυματισμό του Ρουμελιώτη προήλθε από πτώση αντικείμενου και αφού ο Σέρβος Μιλιβόγιεβιτς, προσπάθησε να το πετάξει έξω, χτύπησε με το χέρι τον συναθλητή του.


ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΠΟΥ ΦΑΓΑΤΕ ΣΤΑ ΒΑΣΙΛΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΤΡΟΠΟ ΜΑΛΙΣΤΑ!!!

ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΙΣΙΑΔΗΣ ΕΙΠΕ...

Μετά το τέλος του αγώνα ο αντιπρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ Κώστας Παισιάδης, προέβη στην ακόλουθη δήλωση : «Σε σχέση με αυτά που γίνονται στα Βασιλικά δεν νομίζω ότι έγινε κάτι ακραίο. Στα Βασιλικά το ματς διεκόπη τρεις φορές και με παρακίνηση του πάγκου του ΠΑΟΚ συνεχίστηκε το παιχνίδι. Εδώ συνέβη ένα περιστατικό το όποιο οφείλεται στο ότι ένας ραδιοφωνικός παραγωγός χωρίς να ενημερώσει την διοίκηση, έκανε εκπομπή μέσα από τον αγωνιστικό χώρο και πάνω στα μηχανήματα είχε διακριτικά του Άρη,. Πράγμα που διέκριναν κάποιοι φίλαθλοι και έγιναν όλα αυτά τα περιστατικά. Κάνεις δεν ήθελε να συμβεί αυτό και κάνεις δεν τα επικροτεί. Όλοι οι δημοσιογράφοι για τους οποίους γνωρίζαμε δεν είχαν κανένα πρόβλημα καθώς βρισκόταν στα δημοσιογραφικά θεωρεία. Εκφράζοντας και την θέση του επισήμου ΠΑΟΚ θεωρούμε ότι το περιστατικό αφορά, μεμονωμένη περίπτωση και νομίζω ότι όπως επέδειξε σύνεση την κατάλληλη στιγμή τόσο η διοίκηση όσο και ο κόσμος όλα μπορούν να ξεπεραστούν και για αυτό συνεχίστηκε κανονικά το παιχνίδι. Όσον αφορά τα αντικείμενα που έπεσαν μετά το τέλος του παιχνιδιού σίγουρα δεν τιμούν ομάδες και παιχνίδια τέτοιου επιπέδου, αλλά και αυτό ξεπεράστηκε με την παρέμβαση της διοίκησης , της αστυνομίας και της καλής πρόθεσης της ομάδας του Άρη, μετά την λήξη του παιχνιδιού.»

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΕΛΚΑΣ ΕΙΠΕ...

Με φανερή τη απογοήτευση στο πρόσωπο του ο Γιάννης Μέλκας, τεχνικός του ΠΑΟΚ δήλωσε μετά το ματς: «Πρώτα από όλα συγχαρητήρια στην ομάδα του Άρη. Εμείς δεν είχαμε την ενέργεια που έπρεπε να έχουμε σε ένα τέτοιο ματς. Θέλω μα συγχαρώ τους Χιετάνε και Λίνς που έπαιξαν χωρίς να έχουν κάνει προπόνηση, και με πολλά προβλήματα από τους πόνους που ένιωθαν όλες αυτές τις ημέρες. Τα επεισόδια είναι κατακριτέα, από την ώρα που στο γήπεδο υπήρχαν και μικρά παιδιά. Θα μπορούσαμε να είχαμε πάει και καλύτερα. Ξέρουμε τον αντίπαλο μας στα πλέι οφφ και θα ετοιμαστούμε για τα ματς αυτά. Όποια ομάδα και αν είναι θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Πάντως με δεδομένα τα προβλήματα που είχαμε όλη την χρονιά, η είσοδος μας στα πλέι οφφ, ήταν ένας στόχος. Κοιτάμε μπροστά, στενοχωρήσαμε πρώτα τους εαυτούς μας, αλλά κοιτάμε τα πλέι οφφ»

ΣΕ ΛΙΓΟ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝΑΝ ΣΤΟ ΠΑΛΑΤΑΚΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ...
ΘΑ ΓΡΑΦΤΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΗΘΙΕΣ

ΤΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΝΕΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ
Στο κλειστό της Πυλαίας στρέφονται αύριο όλα τα βλέμματα των φίλων του βόλεϊ. Στην αυλαία της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, ο Π.Α.Ο.Κ. υποδέχεται τον άρη, με το αποτέλεσμα του ντέρμπι να καθορίζει και την 5η θέση.

Για τον Δικέφαλο, ο Ράφαελ Λινς θα αγωνιστεί κανονικά ενώ αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Μάτι Χιετάνεν. Ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Μέλκας εμφανίζεται αισιόδοξος: «Είναι ένα πραγματικό ντέρμπι κι αυτό που θέλω είναι να παιχτεί ένα καλό ματς και να το ευχαριστηθούμε πρώτα απ' όλα εμείς, αλλά και ο κόσμος μας. Έχουμε πολλούς λόγους για να πάρουμε τη νίκη και πιστεύω θα τα καταφέρουμε».

Οικονομίδης: Μόνο νίκη

Χωρίς προβλήματα θα παραταχθεί ο άρης Μουρμούρης, με τον Γιώργο Οικονομίδη να τονίζει: «Μας ενδιαφέρει μόνο η νίκη... Θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να διατηρηθούμε στην 5η θέση, την οποία έχουμε θέσει ως στόχο από την αρχή της χρονιάς».

*Αξίζει να αναφέρουμε πως στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι, ο Π.Α.Ο.Κ. απέδρασε νικητής από τα Βασιλικά με 3-2 σετ.

*Το αποτέλεσμα του ντέρμπι της Θεσσαλονίκης περιμένει και η Λαμία (είναι στην 6η θέση), η οποία υποδέχεται τον Πανελλήνιο.


ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Download

Label 4

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΑΣ BLOG-SITE

Το BLOG-SITE μας ανανεώθηκε έγινε πιο πρακτικό και πιο καλαίσθητο... Οι απόψεις μας όμως παρέμειναν ίδιες...

Το VolleyPaok είναι μαζί σας με συνεχή ενημέρωση όλο το 24ώρο...
Άμεσα και όχι έμεσα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση...
Η μοναδική ενημέρωση στο διαδίκτυο αποκλειστικά και μόνο για το ανδρικό και γυναικείο βόλει του Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. Επιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς! πρoσπάθησαν κάποιοι αλλα ΔΕΝ το πέτυχαν! Και όμως, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ... VolleyPaok και είσαι μέσα... ενημέρωση, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με αξιοπρέπεια και σάτιρα... Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.

VolleyPaok "Και είσαι μέσα"...
Ενημέρωση με αξιοπρέπεια και σάτιρα...
Γιατί ετσι απλά Βόλει Π.Α.Ο.Κ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ TOY VolleyPaok




Έπειτα από αρκετές προσπ
άθ ειες δημιουργίας ενός BLOG-SITE με μόνο και ξεκάθαρο στόχο να προβάλουμε όλα τα νέα για το βόλει του ΠΑΟΚ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία της ιστοσελίδας www.volleypaok.gr Αλλα και το BLOG μας volleypaok.blogspot.com

Εδώ και 4 χρόνια ζωής το VolleyPaok δίνει την ευκαιρία στον οπαδό του ΠΑΟΚ και στον εκάστοτε επισκέπτη να ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες του τμήματος βόλει του ΠΑΟΚ μας αλλα και όχι μόνο.. Πλέον παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη – αναγνώστη να διαβάζει τις απόψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι του εκάστοτε δημοσιογράφου κτλ – παρατρεχάμενου - αυλοκόλακα της εκάστοτε διοίκησης (ΑΣ - ΤΑΠ κτλ) που θέλει ή του επιβάλουν να σχηματίσει άποψη στον κόσμο με σκοπό την παραπλάνηση.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ!!