Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Κυριακή 7 Μαρτίου 2010

Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ arisfm.gr ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ PAOK SPORTS ARENA ΚΡΑΤΙΚΟ!!!!!!

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΑΠΟΙΑΣ!!! "ΚΥΡΙΑΣ" ΚΑΡΑ ΠΟΥΤΑΝΑΡΑΣ "ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΩΤΗΡΙΟΥ" ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΕΓΩ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ!!! ΓΙΑΤΙ ΤΟ arisfm.gr ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ "ΚΥΡΙΟΙ" ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ??? ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΟ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ...

ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ ΟΥΤΕ ΚΡΑΤΙΚΟ ΟΥΤΕ ΠΥΛΑΙΑ!!!

"PAOK SPORTS ARENA" ΛΕΓΕΤΕ ΚΑΡΑΒΛΑΧΟΙ... ΖΩΑ!!! ΚΟΜΛΠΕΞΙΚΟΙ...

ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣΙΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΤΩ:

Περήφανο διπλό μέσα στο Κρατικό

Στο κρατικό της Πυλαίας και μέσα σε «πολεμικό» κλίμα διεξήχθη η αναμέτρηση της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος όπου ο ΑΡΗΣ ανάγκασε τον δικέφαλο να υποκλιθεί στην αγωνιστική του υπεροχή κατακτώντας την νίκη με 1-3 σετ.

Η κατάσταση στον αγωνιστικό χώρο εκρήγνυνται στο ξεκίνημα περίπου του τετάρτου σετ, όταν από πλευράς των οπαδών των γηπεδούχων «έπεσαν» δύο κροτίδες στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα να υπάρξει διακοπή στο παιχνίδι, προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

H κατάσταση παρέμεινε τεταμένη και μετά την επανέναρξη του αγώνα όταν ακούγονταν έντονα υβριστικά συνθήματα.

Μερίδα οπαδών του ΠΑΟΚ, μάλιστα, επιτέθηκαν στον δημοσιογράφο του ΑΡΗΣ FM 92,8, Θανάση Καλογερόπουλο, ενώ εκλάπη κι η κάμερα, που είχαν οι «κίτρινοι» για την καταγραφή του αγώνα. Τα επεισόδια δεν είχαν σταματημό ούτε μετά το τέλος του αγώνα παρά το γεγονός ότι ο ΑΡΗΣ δεν πανηγύρισε τη νίκη του, καθώς έγιναν ρίψεις αντικειμένων προς την αποστολή των «κιτρίνων», με τον Νίκο Ρουμελιώτη μάλιστα να δέχεται μπουκάλι στο μάγουλό του, με αποτέλεσμα να πέσει στο παρκέ.

Όλα αυτά είχαν σαν αποτέλεσμα η αποστολή της ομάδας να φυγαδευτεί στα αποδυτήρια, ενώ κατά την αποχώρηση των τελευταίων οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ έριξαν κι έναν σιδερολοστό, ο οποίος είχε αποδέκτη έναν αστυνομικό.

Ο ΑΡΗΣ Μαρμούρης, πάντως, πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης, που τον έφεραν στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα, πράγμα που σημαίνει ότι θα βρει στον δρόμο του τον Ηρακλή, στην πρώτη φάση των πλέι-οφ, με μειονέκτημα έδρας.


Όσον αφορά στον αγωνιστικό τομέα, οι παίκτες του Γιώργου Οικονομίδη είχαν ως «όπλο» τους το μπλοκ, το οποίο τους απέφερε συνολικά 21 πόντους, εκ των οποίων οι 8 χρεώνονται στον Κιόση, αλλά και το σέρβις, με το οποίο κατάφεραν να χαλάσουν την υποδοχή των αντιπάλων τους.


Στο πρώτο σετ, ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που προηγήθηκε αρχικά με 6-4, ωστόσο, ο ΑΡΗΣ Μαρμούρης έκανε ένα σερί 0-4 και πήρε τα ηνία με 6-8, αλλά και 10-13, εκμεταλλευόμενος τα λάθη των αντιπάλων του. Οι γηπεδούχοι τον ισοφάρισαν σε 16-16, για να περάσουν οι «ασπρόμαυροι» μπροστά με 19-18, ωστόσο, οι «κίτρινοι» δεν το έβαλαν κάτω κι ανέκτησαν το προβάδισμα, προσπερνώντας τον αντίπαλό τους με 21-23, για να κάνουν τελικά το 0-1, χάρη στο υπέρ τους 21-25.


Στο δεύτερο μέρος, οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που είχαν εξ αρχής το πάνω χέρι στο σκοράρισμα, προηγούμενοι ακόμα και 10-13, αλλά και 11-15, όμως, οι παίκτες του Γιάννη Μέλκα επανέκαμψαν, φέρνοντας δύο φορές το παιχνίδι στα ίσια (19-19 και 20-20). Όμως, οι παίκτες του Γιώργου Οικονομίδη, παίζοντας καλύτερα πάνω στον φιλέ, πήραν τα ηνία με 20-22 και 21-23, για να κλείσουν τελικά το σετ με 21-25.


Στο τρίτο σετ, ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με 4-3 και 7-5, όμως, η αντίδραση από πλευράς του ΑΡΗ Μαρμούρη υπήρξε άμεσα, με αποτέλεσμα να ισοφαρίσει σε 13-13. Στη συνέχεια, οι γηπεδούχοι πήραν και πάλι προβάδισμα με 16-14 και 20-16, για να κατακτήσουν αυτοί το σετ με 25-19 και να μειώσουν σε 1-2 στο παιχνίδι.


Στο τέταρτο μέρος, οι παίκτες του Γιάννη Μέλκα ήταν αυτοί που πήραν προβάδισμα με 8-7, όμως, η διακοπή που ακολούθησε λειτούργησε, όπως φάνηκε, υπέρ των «κιτρίνων», αφού παρά το αρχικό 17-16 των γηπεδούχων, οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν σε 17-17, χάρη στον Τερζή. Από εκεί και μετά, οι φιλοξενούμενοι έδειξαν τις διαθέσεις τους, κυριαρχώντας απόλυτα μέσα στον αγωνιστικό χώρο, μέχρι το τελικό 18-25, που τους έδωσε και τη νίκη με 1-3 σετ.


Τα σετ: 22-25, 21-25, 25-19, 18-25.


ΠΑΟΚ (Μέλκας): Ντίνας, Χιετάνεν 19 (15/20 επ., 4 μπλοκ, 41% υπ. - 35% άριστες), Πλίκας 3, Μπρούνερ 12 (10/16 επ., 2 μπλοκ), Ογιανσίβου 18 (14/43 επ., 3 μπλοκ), Λινς 10 (9/23 επ., 76% υπ. - 64% άριστες) / Δημητρακόπουλος -λ 75% υπ. - 69% άριστες, Παντακίδης 1, Χατζηηλιάδης, Αλμαλής, Ωρολογάς.


ΑΡΗΣ Μαρμούρης (Οικονομίδης): Κοβάσεβιτς 17 (12/24 επ., 4 μπλοκ 59% υπ. - 33% άριστες), Τερζής 4 (3/3 επ.), Πετρέας 9 (3/7 επ., 6 μπλοκ), Κιόσης 16 (8/10 επ., 8 μπλοκ), Μιλιβόγιεβιτς 10 (8/17 επ., 65% υπ. - 48% άριστες), Ρουμελιώτης 18 (14/41 επ., 3 άσοι)/ Σάμαρτζιτς-λ 50% υπ. - 25% άριστες, Παπαδημητρίου Σαρικεΐσολου 1, Τακουρίδης.


Κατερίνα Σωτηρίου

O ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΑΤΩ ΣΑΣ ΠΑΕΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΥ.

http://arisfm.gr/article.php?node_id=2560

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Download

Label 4

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΑΣ BLOG-SITE

Το BLOG-SITE μας ανανεώθηκε έγινε πιο πρακτικό και πιο καλαίσθητο... Οι απόψεις μας όμως παρέμειναν ίδιες...

Το VolleyPaok είναι μαζί σας με συνεχή ενημέρωση όλο το 24ώρο...
Άμεσα και όχι έμεσα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση...
Η μοναδική ενημέρωση στο διαδίκτυο αποκλειστικά και μόνο για το ανδρικό και γυναικείο βόλει του Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. Επιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς! πρoσπάθησαν κάποιοι αλλα ΔΕΝ το πέτυχαν! Και όμως, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ... VolleyPaok και είσαι μέσα... ενημέρωση, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με αξιοπρέπεια και σάτιρα... Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.

VolleyPaok "Και είσαι μέσα"...
Ενημέρωση με αξιοπρέπεια και σάτιρα...
Γιατί ετσι απλά Βόλει Π.Α.Ο.Κ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ TOY VolleyPaok




Έπειτα από αρκετές προσπ
άθ ειες δημιουργίας ενός BLOG-SITE με μόνο και ξεκάθαρο στόχο να προβάλουμε όλα τα νέα για το βόλει του ΠΑΟΚ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία της ιστοσελίδας www.volleypaok.gr Αλλα και το BLOG μας volleypaok.blogspot.com

Εδώ και 4 χρόνια ζωής το VolleyPaok δίνει την ευκαιρία στον οπαδό του ΠΑΟΚ και στον εκάστοτε επισκέπτη να ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες του τμήματος βόλει του ΠΑΟΚ μας αλλα και όχι μόνο.. Πλέον παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη – αναγνώστη να διαβάζει τις απόψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι του εκάστοτε δημοσιογράφου κτλ – παρατρεχάμενου - αυλοκόλακα της εκάστοτε διοίκησης (ΑΣ - ΤΑΠ κτλ) που θέλει ή του επιβάλουν να σχηματίσει άποψη στον κόσμο με σκοπό την παραπλάνηση.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ!!