Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Σάββατο 5 Ιουνίου 2010

Π.Α.Ο.Κ.- Αμαζόνες Δράμας (18:45)






ΦΙΕΣΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ

ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ

Σήμερα στις 18:45 στο γήπεδο της Τούμπας, η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ, θα αντιμετωπίσει σε ένα αδιάφορο βαθμολογικό παιχνίδι-φιέστα, την ομάδα των Αμαζόνων Δράμας, αφού δύο αγωνιστικές πριν το τέλος κατέκτησε και τυπικά το 6ο πρωτάθλημα με τη μεγάλη νίκη που σημείωσε στο Βόλο. Θα είναι μια χαρούμενη στιγμή για την οικογένεια του ΠΑΟΚ, που θα έχει την ευκαιρία να γιορτάσει την μεγάλη αυτή επιτυχία και να αποθεώσει τις παίκτριες και την προπονήτρια της ομάδας μας Κατερίνα Τσιαπάνου. Αρκετές αλλαγές αναμένεται να υπάρχουν στην αρχική ενδεκάδα του ΠΑΟΚ, με σκοπό να ξεκουραστούν κάποιες παίκτριες που σήκωσαν το μεγαλύτερο βάρος κατά την διάρκεια της σεζόν.

Διαιτητής του αγώνα είναι ο Α. Φωτιάδης, με βοηθούς τους Ευθυμιάδη και Κυρβέη, από το σύνδεσμο Σερρών. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό, με προαιρετική αγορά εισιτηρίου που θα κοστίζει πέντε ευρώ.

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΡΟΥΣΑΛΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

Ο έφορος του τμήματος, Γιώργος Προύσαλης δήλωσε στο PAOK24 ότι: «είμαστε πολύ ευχαριστημένοι βλέποντας τις προσπάθειες όλων των τελευταίων χρόνων να αποφέρουν καρπούς, πράγμα που μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε αυτήν την εξαιρετική προσπάθεια που γίνεται στο τμήμα. Βέβαια περιμένουμε ακόμη περισσότερη στήριξη από τον κόσμο του ΠΑΟΚ καθώς μιλάμε για ένα άθλημα όπως το ποδόσφαιρο, όμως κατανοούμε την επιφυλακτικότητα τους λόγω του ότι πρόκειται για γυναικείο. Χρόνο με το χρόνο πάντως και με τις συνεχείς επιτυχίες των κοριτσιών, οι φίλαθλοι, γίνονται ολοένα και περισσότεροι. Υπάρχουν άνθρωποι που έρχονται για πρώτη φορά και βλέποντας το θέαμα που προσφέρει η ομάδα γίνονται οπαδοί της».

Σύμφωνα με τον κ. Προύσαλη, ένας επιπλέον λόγος για τη χαμηλή προσέλευση του κόσμου είναι ότι: «η ομάδα δεν έχει σταθερή έδρα. Είναι δύσκολο να περιπλανιέσαι από γήπεδο σε γήπεδο και να θες να κρατήσεις τον κόσμο κοντά σου. Φέτος αγωνιστήκαμε στα περισσότερα παιχνίδια στο γήπεδο της Τριανδρίας. Σε κάποιους αγώνες, ο κόσμος έδωσε το παρών, καθώς οι αγώνες μας διεξάγονταν πριν από εκείνους της ανδρικής ομάδας στην Τούμπα και αρκετοί φίλαθλοι τους συνδύαζαν. Καλούμε τους φίλους του συλλόγου στην Τούμπα για να χειροκροτήσουν αυτή την ομάδα. Είναι το πρώτο τμήμα του ΠΑΟΚ που κατακτά πέντε σερί τίτλους και δείχνει να έχει πολύ μέλλον".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Download

Label 4

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΑΣ BLOG-SITE

Το BLOG-SITE μας ανανεώθηκε έγινε πιο πρακτικό και πιο καλαίσθητο... Οι απόψεις μας όμως παρέμειναν ίδιες...

Το VolleyPaok είναι μαζί σας με συνεχή ενημέρωση όλο το 24ώρο...
Άμεσα και όχι έμεσα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση...
Η μοναδική ενημέρωση στο διαδίκτυο αποκλειστικά και μόνο για το ανδρικό και γυναικείο βόλει του Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. Επιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς! πρoσπάθησαν κάποιοι αλλα ΔΕΝ το πέτυχαν! Και όμως, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ... VolleyPaok και είσαι μέσα... ενημέρωση, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με αξιοπρέπεια και σάτιρα... Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.

VolleyPaok "Και είσαι μέσα"...
Ενημέρωση με αξιοπρέπεια και σάτιρα...
Γιατί ετσι απλά Βόλει Π.Α.Ο.Κ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ TOY VolleyPaok




Έπειτα από αρκετές προσπ
άθ ειες δημιουργίας ενός BLOG-SITE με μόνο και ξεκάθαρο στόχο να προβάλουμε όλα τα νέα για το βόλει του ΠΑΟΚ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία της ιστοσελίδας www.volleypaok.gr Αλλα και το BLOG μας volleypaok.blogspot.com

Εδώ και 4 χρόνια ζωής το VolleyPaok δίνει την ευκαιρία στον οπαδό του ΠΑΟΚ και στον εκάστοτε επισκέπτη να ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες του τμήματος βόλει του ΠΑΟΚ μας αλλα και όχι μόνο.. Πλέον παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη – αναγνώστη να διαβάζει τις απόψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι του εκάστοτε δημοσιογράφου κτλ – παρατρεχάμενου - αυλοκόλακα της εκάστοτε διοίκησης (ΑΣ - ΤΑΠ κτλ) που θέλει ή του επιβάλουν να σχηματίσει άποψη στον κόσμο με σκοπό την παραπλάνηση.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ!!