Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Σάββατο 5 Ιουνίου 2010

ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΑΤΟ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ!!!

Σάββατο, 05 Ιουνίου 2010

Καλημερίζω την στοιχηματική παρέα μας.
Μετά απο κάποιες μέρες επανερχόμαστε με κάποια παιχνίδια που αξίζουν το ποντάρισμα μας.





Ξεκινάμε σήμερα με Ισπανία β κατηγορία:

ΚΑΣΤΕΓΙΟΝ - ΣΑΛΑΜΑΝΚΑ.
Η Καστεγιόν είναι πλέον αδιάφορη καθώς έχει παραδώση τα όπλα και
ταξιδευει για την Γ κατηγορία.Η Σαλαμάνκα το παλευει ακόμα και το σημερινό παιχνίδι
είναι μια ευκαιρία για να πάρει το τρίποντο καθώς ακολουθεί παιχνίδι με την Μπέτις που δεν νομίζω να έχει ελπίδες για να πάρει θετικό αποτέλεσμα.Βέβαια η απόδοση του διπλού είναι για γέλια (1.55).
Δεν νομίζω να την συμπεριλάβω σε κάποιο δελτίο μου όσο και να καίγεται για το τρίποντο.


ΑΛΜΠΑΘΕΤΕ - ΟΥΕΛΒΑ.
Άλλο ένα παιχνίδι με μονόπλευρο ενδοιαφέρον.Μοναδική ενδοιαφερόμενη η Αλμπαθέτε που θέλει να αποφύγει τον υποβιβασμό και νομίζω απέναντι στην αδιάφορη Ουέλβα μπορεί να πάρει την νίκη αλλά σε μικρή απόδοση 1.50 πληρώνει ο άσσος.


ΚΑΝΤΙΘ - ΣΟΣΙΕΔΑΔ.
Πολύ σκληρή για να πεθάνει αποδυκνύεται η Κάντιθ και σήμερα δεν χάνει απο την Σοσιεδάδ που είναι ασταθέστατη.Πρώτο σημείο η ισσοπαλία και μετά ο άσσος.(3.00-2.90).


ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ - ΧΙΡΟΝΑ.
Άλλο ένα παιχνίδι που θα είναι δύσκολο.Βάση φόρμας αλλά και της εκτός έδρας ανυπαρξίας της Χιρόνας ευννοείται ο άσσος αλλά καλό θα ήταν να συμπεριλάβουμε και την κάλυψη στην ισσοπαλία.
Άσσος λοιπόν το πρώτο σημείο με απόδοση 1.80 και μετά μια μικρή κάλυψη στην ισσοπαλία του 3.40.


Νορβηγία:
ΣΤΡΟΜΣΓΚΟΝΤΣΕΤ - ΤΡΟΜΣΟ.
Και εκεί που η Στρομσγκόντσετ ήταν αήτητη στην έδρα φρούριο με 5 νίκες και καμία απώλεια ξαφνικά άρπαξε δύο σφαλιάρες συνεχόμενες εντός και δύο εκτός.
Απο την άλλη η Τρόμσο συνεχίζει το αήτητο σερί της που κρατάει απο 21 Μαρτίου.Φυσικά και επιλογή μου θα είναι το διπλό αλλά και η κάλυψη στο over.Aν και φαβορί δίνεται η γηπεδούχος εγώ θα πάω με την φόρμα αλλά και την προιστορία.2.80 πληρώνει το διπλό έξω και 1.95 το over 2.5 goals.Οι τιμές είναι απο την bet365.com.

Αμερική:
ΤΟΡΟΝΤΟ - ΚΑΝΣΑΣ.
Το Τορόντο είναι η μόνη αήτητη ομάδα με 4 νίκες και καμία ισσοπαλία και ήττα εντός.Το Κάνσας είναι το ακριβ΄ως αντίθετο 4 ήτες σε 4 εκτός έδρας αναμετρήσεις.Λογικό φαβορί αλλά όχι του 1.55 που βλέπω στον Οπαπ αλλά στο 1.83 στην Βet 365.com.


ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ - ΣΙΒΑΣ ΗΠΑ.
Σύμφωνα με τις τελυταίες εμφανίσεις των ομάδων προβάδισμα δίνω στον άσσο της Νέας Υόρκης στο 1.90 αλλά πρωσοπικά θα επιλέξω το over 2.5 goals σε απόδοση 2.00 καθώς και οι δύο ομάδες σκοράρουν αρκετά.

ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ - ΣΟΛΤ ΛΕΪΚ.
Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν προ ημερών για το κύπελλο και ήρθαν ισσόπαλες 1-1.Σήμερα θα επιλέξω το over 2.5 goals 1.80 και με ρίσκο το διπλό στο 2.75 καθώς η Σολτ Λεικ είναι αήτητη εδώ και 6 αγωνιστικές με 5 νίκες και 1 ισσοπαλία.


ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ - ΧΙΟΥΣΤΟΝ.
Μία απο τα ίδια εδώ όπως και παραπάνω.Η Λος Άντζελες συνεχίζει 11 αγωνιστικές αήτητη με 9 νίκες και 2 ισσοπαλίες.Ο άσσος στο 1.83 και θα τον τιμίσω ενώ και το over 2.5 goals σε πολύ καλή απόδοση με 2.00.


ΝΤΑΛΑΣ - ΣΑΝ ΧΟΣΕ.
Άν και δεν είναι του τύπου μου να πρωτείνω παιχνίδια στο under το συγκεκριμένο παιχνίδι έχει όλα τα φόντα και σε απόδοση 1.80.


ΣΙΚΑΓΟ - ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΓΙΟΥΝ..
Παιχνίδι για κόντρα καθώς η Σικάγο είναι για τον πο...ο.Όχι ότι η Φιλαδέλφεια είναι καλύτερη!Αλλά!!!
Επιλογή μόνο το over 2.5 goals που το έχει η Φιλαδέλφεια για πρωινό.1.95 πληρώνει.


ΚΟΛΟΡΑΝΤΟ - ΚΟΛΟΜΠΟΥΣ.
Επιλογή το διπλό καθώς η Κολόμπους είναι σε σαφώς καλύτερη κατάσταση.Διπλό στο 3.40!!!!


Βραζιλία:
ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΪΡΟ - ΣΕΑΡΑ.
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόσο φαβοριτισμός για την Μινέιρο που προέρχεται απο απανωτές ήττες ενώ η Σεάρα είναι σκληρό καρύδι μέχρι στιγμής με 4 νίκες εντός και δύο ισσοπαλίες εκτός.Θα ρισκάρω εδώ με το Χ2 που πληρώνει (3.60-4.75).


ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ - ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ.
Η Κορίνθιανς συνεχίζει ακάθεκτη και νομίζω φέτος δεν θα αντιμετωπίσει προβλήματα για την κατάκτηση του πρωτθλήματος.Σήμερα βέβαια έχει δύσκολο έργο απέναντι στην Μποταφόγκο που είναι σκληρό καρύδι.Πρώτο σημείο βλέπω το over 2.5 goals (1.70) μετά την ισσοπαλία του 3.30.
Τα δύο αυτά παιχνίδια βέβαια είναι αύριο αλλά θεώρησα καλό να τα βάλω απο σήμερα.


ΒΙΤΟΡΙΑ ΜΠΑΪΑ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ.
Ένα σημείο επιλέγω απο το συγκεκριμένο παιχνίδι και αυτό είναι το over 2.5 goals σε απόδοση 1.85.




Αυτά λοιπόν για σήμερα.αρκετά τα παιχνίδια και με πολύ καλές αποδόσεις αν εξαιρέσουμε τα παιχνίδια της Ισπανίας.
Θα επανέλθω μετά το μεσημέρι με τις τελικές προτάσεις που θα επιλέξω να ποντάρω σήμερα.
Καλή σας μέρα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Download

Label 4

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΑΣ BLOG-SITE

Το BLOG-SITE μας ανανεώθηκε έγινε πιο πρακτικό και πιο καλαίσθητο... Οι απόψεις μας όμως παρέμειναν ίδιες...

Το VolleyPaok είναι μαζί σας με συνεχή ενημέρωση όλο το 24ώρο...
Άμεσα και όχι έμεσα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση...
Η μοναδική ενημέρωση στο διαδίκτυο αποκλειστικά και μόνο για το ανδρικό και γυναικείο βόλει του Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. Επιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς! πρoσπάθησαν κάποιοι αλλα ΔΕΝ το πέτυχαν! Και όμως, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ... VolleyPaok και είσαι μέσα... ενημέρωση, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με αξιοπρέπεια και σάτιρα... Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.

VolleyPaok "Και είσαι μέσα"...
Ενημέρωση με αξιοπρέπεια και σάτιρα...
Γιατί ετσι απλά Βόλει Π.Α.Ο.Κ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ TOY VolleyPaok




Έπειτα από αρκετές προσπ
άθ ειες δημιουργίας ενός BLOG-SITE με μόνο και ξεκάθαρο στόχο να προβάλουμε όλα τα νέα για το βόλει του ΠΑΟΚ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία της ιστοσελίδας www.volleypaok.gr Αλλα και το BLOG μας volleypaok.blogspot.com

Εδώ και 4 χρόνια ζωής το VolleyPaok δίνει την ευκαιρία στον οπαδό του ΠΑΟΚ και στον εκάστοτε επισκέπτη να ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες του τμήματος βόλει του ΠΑΟΚ μας αλλα και όχι μόνο.. Πλέον παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη – αναγνώστη να διαβάζει τις απόψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι του εκάστοτε δημοσιογράφου κτλ – παρατρεχάμενου - αυλοκόλακα της εκάστοτε διοίκησης (ΑΣ - ΤΑΠ κτλ) που θέλει ή του επιβάλουν να σχηματίσει άποψη στον κόσμο με σκοπό την παραπλάνηση.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ!!