Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Σάββατο 5 Ιουνίου 2010

Γενική Συνέλευση Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ






Γενική Συνέλευση ΑΣ ΠΑΟΚ


- Γιατί πρέπει να είμαστε όλοι μέλη ΑΣ ;

- Το παράδειγμα του προπονητικού μας στη Ν. Μεσήμβρια και τι αυτό σημαίνει για το σύλλογο μας.

- Η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στο Grand Hotel (Μοναστηρίου 305), την Τετάρτη 9 Ιουνίου στις 8.

Η ανακοίνωση του ΑΣ έχει ως εξής :


ΤΑΚΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου ΠΑΟΚ- σύμφωνα με τις διατάξεις του εγκεκριμένου και νομίμως δημοσιευμένου Καταστατικού (άρθρο 13)-καλεί τα μέλη του Ομίλου σε Τακτική Επαναληπτική Γενική Συνέλευση, λόγω μη απαρτίας της Πρώτης Γενικής Συνελεύσεως (02/06/2010), την Τετάρτη 09/06/2010 και ώρα 20.00, σε αίθουσα του ξενοδοχείου GRAND HOTEL PALACE (Μοναστηρίου 305-307), με θέματα ημερήσιας διάταξης

1.Οικονομικός Απολογισμός (χρήση 01/01/2009-31/12/2009)

2.Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής

3.Διοικητικός Απολογισμός

4.Απαλλαγή Μελών Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής από κάθε ευθύνη

5.Λοιπά θέματα

Η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί ανεξαρτήτως αριθμού παρισταμένων μελών όπως ορίζει το καταστατικό


Θεσσαλονίκη , 02/06/2010


ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ



Είναι υποχρέωση όλων μας να γίνουμε μέλη στον ΑΣ. Ο ερασιτέχνης ΠΑΟΚ θα είναι πάντα η μάνα, πάντα το ποτήρι αν εμείς είμαστε το νερό. Οι Ποδοσφαιρικές Ανώνυμες Εταιρείες που ιδρύθηκαν το 1979, καθώς και οι Καλαθοσφαιρικές Ανώνυμες Εταιρείες δεν έχουν δικαίωμα να κατέχουν γήπεδα, να έχουν ιδιοκτησία σε αυτά. Προφανώς, η σκέψη του νομοθέτη ήταν να αποτρέψει καταστάσεις "κλοπών" των σταδίων από "πονηρούς' μεγαλοπροέδρους των ΠΑΕ, ΚΑΕ κτλ Επίσης, μια ΑΕ μπορεί να είναι ζημιογόνα, και έτσι πιθανόν να αναγκαζόταν, αν είχε γήπεδα υπό την ιδιοκτησία της, να τα πουλήσει για να ξεχρεώσει. Αυτό όμως θα έφερνε μεγάλο μαρασμό στο σύλλογο (βλέπε π.χ. ΠΑΕ αεκ).

Επιπρόσθετα, τα ερασιτεχνικά σωματεία έχουν ως έσοδο την επιχορήγηση της Πολιτείας, η οποία οφείλει να προσφέρει το κοινωνικό αγαθό που ονομάζεται "αθλητισμός' στην ελληνική νεολαία, αλλά και τις συνδρομές των μελών. Η ετήσια συνδρομή στον ΠΑΟΚ είναι 84 ευρώ (αν δεν απατώμαι) και την βρίσκω υψηλή. Όσο μεγαλύτερος είναι ο αριθμός των μελών, τόσο ευκολότερα μπορεί η ετήσια συνδρομή να είναι φθηνότερη. Τελικός κερδισμένος θα είναι ο ΠΑΟΚ, οι χιλιάδες αθλητές των τμημάτων του, αλλά και όλη η χώρα, καθώς ο ΠΑΟΚ πρεσβεύει κάποια πολύ συγκεκριμένα ιδανικά.

Το όνειρο του Θ. Ζαγοράκη (και των άλλων) για την κατασκευή του προπονητικού μας είναι μια καταπληκτική ενέργεια με αρκετές προεκτάσεις. Το προπονητικό της Ν. Μεσήμβριας θα ανήκει στον ΠΑΟΚ, θα ανήκει δηλαδή ΣΕ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ. Αποτελεί περιουσία του συλλόγου.

Το γεγονός αυτό είναι εξόχως σημαντικό για το μέλλον και την ανάπτυξη του ΠΑΟΚ. Ας πάρουμε το παράδειγμα του παναθηναϊκού και της Παιανίας. Πριν 3 χρόνια περίπου ζήσαμε την ΓΕΛΟΙΟΤΕΡΗ στιγμή του ελληνικού ποδοσφαίρου με το συλλαλητήριο για να φύγει ο ....Βαρδινογιάννης από τον παναθηναϊκό. Σηκώθηκαν δηλαδή τα πόδια, να χτυπήσουν το κεφάλι.

Με έναυσμα αυτό ιδρύθηκε η Παναθηναϊκή Ενωτική Κίνηση (ΠΕΚ) και βγήκε να κάνει συνέντευξη Τύπου, όπου και ζήτησε ανοικτά να γίνει και αυτή μέτοχος στην ΠΑΕ παναθηναϊκός. Η οικογένεια τρεις μέρες ΣΙΩΠΗΣΕ. Μετά από 3 μέρες, βγήκε Τζίγγερ και ανακοίνωσε : Ναι εντάξει, έχετε δίκιο, ελάτε να μεγαλώσουμε. Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου 80 εκατομμύρια ευρώ για το μεγαλείο του παο. Μόνο που, επειδή η οικογένεια έχει την εμπειρία, την αγάπη κτλ κτλ θα μείνει θεματοφύλακας του μεγάλου μας παο..."

Είναι βέβαιο ότι, εκείνη τη στιγμή ΟΥΔΕΙΣ κατάλαβε (ή υπέθεσε) την τεράστια, την καταπληκτική ρελάνς που έκαναν στην κίνηση της ΠΕΚ. Δεν είχα την ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ αμφιβολία ότι ουσιαστικά τους είπε: ελάτε σκάστε μας 40 χαρτιά, εμείς τα έχουμε ήδη βάλει! Και πώς τα έχουν ήδη βάλει; Ω ναι, η Παιανία...

Δηλαδή, το προπονητικό του παο χρησιμοποιήθηκε με τρόπο που η "λαϊκή" αντίδραση είχε ΑΞΙΑ ΜΗΔΕΝ... Το ίδιο ακριβώς θα συμβεί με το προπονητικό της αεκ και την νέα προδοσία που εκεί ετοιμάζεται. Το προπονητικό του Νοτιά θα έχει 2 ή 3 γήπεδα και κτιριακές εγκαταστάσεις. Θα το νοικιάζει (ο πρόεδρος της αεκ !) στην αεκ, με ετήσιο μίσθωμα περί τις 700.000 ευρώ, για περίπου 15 χρόνια και μετά η ΠΑΕ αεκ θα έχει δικαίωμα να το αγοράσει με τίμημα που ΘΑ καθοριστεί. Το προπονητικό του ΠΑΟΚ θα έχει 7 γήπεδα και κτιριακές εγκαταστάσεις. Τα 5 έχουν γίνει, καθώς και αποδυτήρια μικρών. Μένουν το μεγάλο κτίριο και 2 γήπεδα, οικονομικά το 50% του έργου. Και θα ανήκει σε μένα και σε σένα και στου φίλους σου. Αυτό σημαίνει ανεξάρτητος ΠΑΟΚ, αυτό σημαίνει δύναμη για τον ΠΑΟΚ

Και αυτή τη διοίκηση, που με ανιδιοτέλεια προσφέρει στον ΠΑΟΚ, σε ΟΛΑ τα επίπεδα το κράτος αρνείται κάθε βοήθεια, ΓΙΑΤΙ ; Μήπως επειδή χαλάμε την "πιάτσα' ; ΓΙΑΤΙ ; Μήπως δεν θέλουν ο ελληνικός λαός να καταλάβει ότι ένας εντελώς άλλος και νέος δρόμος είναι εφικτός ;;;;

Για να γραφεί κάποιος μέλος στον ΑΣ, πρέπει να κατεβάσει την αίτηση νέου μέλος (πατήστε εδώ) και να συμπληρώσει τα στοιχεία του. Μετά πρέπει να βρει 2 παλιά μέλη για να υπογράψουν την αίτηση (το fcpaok.gr μπορεί να βοηθήσει όποιον θέλει) και να πληρώσει συνδρομή 2 εξαμήνων (νομίζω) 84 ευρώ και ένα δικαίωμα εγγραφής που πληρώνεται μια και μοναδική φορά και είναι 30 ευρώ. Ο ΑΣ σύντομα θα ψηφίσει για την κατασκευή του νέου ποδοσφαιρικού μας γηπέδου. Ο ΠΑΟΚ ανήκει στο ΛΑΟ του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Download

Label 4

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΑΣ BLOG-SITE

Το BLOG-SITE μας ανανεώθηκε έγινε πιο πρακτικό και πιο καλαίσθητο... Οι απόψεις μας όμως παρέμειναν ίδιες...

Το VolleyPaok είναι μαζί σας με συνεχή ενημέρωση όλο το 24ώρο...
Άμεσα και όχι έμεσα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση...
Η μοναδική ενημέρωση στο διαδίκτυο αποκλειστικά και μόνο για το ανδρικό και γυναικείο βόλει του Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. Επιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς! πρoσπάθησαν κάποιοι αλλα ΔΕΝ το πέτυχαν! Και όμως, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ... VolleyPaok και είσαι μέσα... ενημέρωση, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με αξιοπρέπεια και σάτιρα... Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.

VolleyPaok "Και είσαι μέσα"...
Ενημέρωση με αξιοπρέπεια και σάτιρα...
Γιατί ετσι απλά Βόλει Π.Α.Ο.Κ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ TOY VolleyPaok




Έπειτα από αρκετές προσπ
άθ ειες δημιουργίας ενός BLOG-SITE με μόνο και ξεκάθαρο στόχο να προβάλουμε όλα τα νέα για το βόλει του ΠΑΟΚ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία της ιστοσελίδας www.volleypaok.gr Αλλα και το BLOG μας volleypaok.blogspot.com

Εδώ και 4 χρόνια ζωής το VolleyPaok δίνει την ευκαιρία στον οπαδό του ΠΑΟΚ και στον εκάστοτε επισκέπτη να ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες του τμήματος βόλει του ΠΑΟΚ μας αλλα και όχι μόνο.. Πλέον παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη – αναγνώστη να διαβάζει τις απόψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι του εκάστοτε δημοσιογράφου κτλ – παρατρεχάμενου - αυλοκόλακα της εκάστοτε διοίκησης (ΑΣ - ΤΑΠ κτλ) που θέλει ή του επιβάλουν να σχηματίσει άποψη στον κόσμο με σκοπό την παραπλάνηση.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ!!