Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΙΣΩ Ο ΟΠΑΠ!!!






ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΕΣ ΟΧΙ ΤΟΥ ΟΠΑΠ

«Πόρτα» του ΟΠΑΠ στον ΠΑΟΚ, λόγω... Λαμίας!

...έτσι γίνεται η αναφορά στα ΜΜΕ για την επιλεκτική ευαισθησία του ΟΠΑΠ

ε όχι λοιπόν.... ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΟΝ ΟΠΑΠ!!


ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΣΤΟΝ ΟΠΑΠ
Αγαπάς τον ΠΑΟΚ;;; Ούτε ένα ευρώ στον ΟΠΑΠ

Με μια προκλητική απόφαση πριν από λίγο, ο ΟΠΑΠ αρνήθηκε να τηρήσει προηγούμενη απόφαση που ο ίδιος έλαβε για τη χορήγηση του γηπέδου της Τούμπας με ένα ποσό που προοριζόταν για την αποκατάσταση των ζημιών του γηπέδου ενόψει των αγώνων για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και τη ασφάλεια των χιλιάδων ανθρώπων που παρευρίσκονται σε κάθε παιχνίδι του ΠΑΟΚ. Ο "ικανότατος" αυτός Υπουργός που ακούει στο όνομα Χρυσοχοϊδης και ο "ικανότατος" επίσης υφυπουργός που ακούσει στο όνομα Βούγιας, μετά τις παραδειγματικές τιμωρίες της τάξης των 50 χιλιάδων ευρώ στην ομάδα του τριφυλλιού και του ολυμπιακού για τα θλιβερά επεισόδια και το νεκρό Φιλόπουλο στον αγώνα γυναικείου βόλει, στους οπαδούς του ολυμπιακού για τα θλιβερά επεισόδια στην Καβάλα, στους οπαδούς του άρεως για τα επεισόδια στα Γιάννινα, στην Καβάλα, στο Χαριλάου με τον ΠΑΟΚ και στον τελικό του Κυπέλλου, αποφάσισαν ότι για τα επεισόδια που συνέβησαν στη Λαμία πριν από έναν αγώνα χάντμπολ, θα πρέπει να μην χορηγήσει αυτά τα χρήματα που αφορούν τα έργα που θα γίνουν σε ένα γήπεδο ποδοσφαίρου.

Είναι ένα πισώπλατο χτύπημα ενός οργανισμού, που όλοι σαν τα κορόιδα στηρίζουμε δίνοντας τα λεφτά μας στα παιχνίδια του. Έχει ξεφύγει πλέον αυτό το θέμα, αφού ξεκάθαρα μας αντιμετωπίζουνε σαν Βούλγαρους. ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΟΠΑΠ. ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΟΒΕΤΕ ΤΗ ΧΟΡΗΓΙΑ, ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ!! Ακολουθεί η ανακοίνωση του πρώην ΟΠΑΠ που μετονομάστηκε σε ΟΠΑΧ: Οργανισμός Προγνωστικών Αγώνων Χάντμπολ!!

"Το ΔΣ της ΟΠΑΠ Α.Ε., στο πλαίσιο της απόφασής του να συνεισφέρει στην πάταξη της βίας στον αθλητισμό, είτε αυτή εκδηλώνεται εντός, είτε εκτός των γηπέδων και μάλιστα από οργανωμένες ομάδες οπαδών και αδιαμφισβήτητα με οργανωμένο τρόπο, βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει ότι αδυνατεί να προχωρήσει στη χορηγία προς τον Ε.Σ. ΠΑΟΚ, την οποία αιτήθηκε η διοίκησή του πριν λίγες ημέρες, προκειμένου να αποκαταστήσει την ασφάλεια του γηπέδου της Τούμπας.

Τα βίαια γεγονότα του Σαββάτου στη Λαμία, στο περιθώριο του αγώνα χάντμπολ ΠΑΟΚ – ΑΕΚ, υποδηλώνουν την αδυναμία των συλλόγων, αλλά και την άρνηση μέρους των οπαδών, να αποτρέψουν και να αποφύγουν καταστάσεις οι οποίες ουδεμία σχέση έχουν με τον αθλητισμό."


Φαίνεται ξεκάθαρα ότι ένας οργανισμός που αποτελεί μονοπώλιο στη χώρα μας, με έναν ανεξήγητο και τσαμπουκαλίστικο τρόπο. ανάλογο με αυτόν που μας φέρεται η εκάστοτε κυβέρνηση με την εκάστοτε αντιλαϊκή οικονομική πολιτική, έχει σαν στόχο την πιο υγιή ΠΑΕ στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Αντιλαμβανόμενοι όλοι αυτοί οι "κηφήνες" τα σημάδια αντιπαράθεσης και έλλειψης ενότητας που παρουσιάστηκαν στις τάξεις του κόσμου για ένα "αστείο" θέμα που είναι η μεταγραφή ενός παίκτη, βρήκαν την ευκαιρία και εκμεταλλεύτηκαν στην ουσία τους ίδιους τους οπαδούς μας, αφού τα επεισόδια στη Λαμία, εκτός από την "φιλική" διάθεση των οπαδών των δύο ομάδων, έγιναν κάτω από την εξωφρενική ανοχή της Ελληνικής Αστυνομίας. Σε άλλη χώρα θα έπρεπε οι Χρυσοχοίδης και Βούγιας να είχαν καταθέσει τις παραιτήσεις τους. Δεν είναι δυνατόν πριν από έναν αγώνα χάντμπολ και ενώ βουίζει όλη η Ελλάδα ότι κάποιοι πηγαίνουν στη Λαμία με εχθρική διάθεση, να μην μπορεί να σταματήσει 1000 άτομα. Αντί λοιπόν όλο το βάρος να πέσει στην ανικανότητα των αρμοδίων και της Ελληνικής Αστυνομίας, στην ουσία η ομάδα μας τιμωρήθηκε με 1εκατομμύριο 300 χιλιάδες ευρώ πρόστιμο για τα επεισόδια στη Λαμία.


Προς όλους τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, συνδεσμίτες και ανένταχτους, όπως συνηθίζεται να λέγεται τις τελευταίες μέρες:

ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΝΙΡΒΑΝΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΣΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΤΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΕΝΟΣ ΠΑΙΚΤΗ. ΤΩΡΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΑΟΚ!! ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ, ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ "ΕΛΛΗΝΕΣ" ΤΟΥ ΟΠΑΠ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΕΔΡΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕΤΑΝΙΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΘΗΚΑΝ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ...

Επιλεκτική η καταπάτηση των όρων λειτουργίας του ΟΠΑΠ και προκλητικότατα απέναντι στον ΠΑΟΚ μας;;;

Εμείς το 1 εκατομμύριο θα το βρούμε εσείς που θα κρυφτείτε;;;;

ΚΟΨΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ , Ολυμπιακούς , Αρειανούς κλπ. και όσους κάνουν επεισόδια
και όχι επιλεκτικά

ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ....

ΘΟΔΩΡΕ ΒΓΑΛΕ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Download

Label 4

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΑΣ BLOG-SITE

Το BLOG-SITE μας ανανεώθηκε έγινε πιο πρακτικό και πιο καλαίσθητο... Οι απόψεις μας όμως παρέμειναν ίδιες...

Το VolleyPaok είναι μαζί σας με συνεχή ενημέρωση όλο το 24ώρο...
Άμεσα και όχι έμεσα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση...
Η μοναδική ενημέρωση στο διαδίκτυο αποκλειστικά και μόνο για το ανδρικό και γυναικείο βόλει του Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. Επιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς! πρoσπάθησαν κάποιοι αλλα ΔΕΝ το πέτυχαν! Και όμως, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ... VolleyPaok και είσαι μέσα... ενημέρωση, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με αξιοπρέπεια και σάτιρα... Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.

VolleyPaok "Και είσαι μέσα"...
Ενημέρωση με αξιοπρέπεια και σάτιρα...
Γιατί ετσι απλά Βόλει Π.Α.Ο.Κ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ TOY VolleyPaok




Έπειτα από αρκετές προσπ
άθ ειες δημιουργίας ενός BLOG-SITE με μόνο και ξεκάθαρο στόχο να προβάλουμε όλα τα νέα για το βόλει του ΠΑΟΚ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία της ιστοσελίδας www.volleypaok.gr Αλλα και το BLOG μας volleypaok.blogspot.com

Εδώ και 4 χρόνια ζωής το VolleyPaok δίνει την ευκαιρία στον οπαδό του ΠΑΟΚ και στον εκάστοτε επισκέπτη να ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες του τμήματος βόλει του ΠΑΟΚ μας αλλα και όχι μόνο.. Πλέον παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη – αναγνώστη να διαβάζει τις απόψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι του εκάστοτε δημοσιογράφου κτλ – παρατρεχάμενου - αυλοκόλακα της εκάστοτε διοίκησης (ΑΣ - ΤΑΠ κτλ) που θέλει ή του επιβάλουν να σχηματίσει άποψη στον κόσμο με σκοπό την παραπλάνηση.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ!!