Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: "Πυρετός" προετοιμασιών στην Τούμπα


Συνεχίστηκαν και την Δευτέρα (7/6) οι προεργασίες στο γήπεδο της Τούμπας με σκοπό να ξεκινήσουν ακόμη πιο εντατική δουλειά τα συνεργεία (videos)


Σε εγρήγορση βρίσκονται άπαντες στο γήπεδο της Τούμπας εν όψει των βελτιωτικών έργων στις θύρες 7 και 8, αλλά και άλλων εργασιών που θα γίνουν στον τρίτο και τέταρτο όροφο. Την Δευτέρα (7/6) συνεχίστηκε η μεταφορά της μπουτίκ κάτω από τη Θύρα 3, καθώς όπως είναι γνωστό το σημείο στο οποίο βρισκόταν καταλαμβάνει ζωτικό χώρο της Θύρας 8, όπου θα γίνουν τα έργα και για λόγους ασφαλείας έπρεπε να γίνει η μεταφορά.

Επίσης, τα δημοσιογραφικά θεωρεία, όπως έγινε γνωστό, θα μεταφερθούν από τον τέταρτο στον τρίτο όροφο του κεντρικού κτιρίου της Τούμπας. Στον τέταρτο όροφο θα φιλοξενηθούν αποκλειστικά έξι σουίτες, οι οποίες έχουν ήδη πωληθεί, σύμφωνα με πληροφορίες της ΠΑΕ. Εξάλλου, την Δευτέρα (7/6), στους χώρους του γηπέδου υπήρξε προετοιμασία και σε ότι έχει να κάνει με ηλεκτρολογικά θέματα, καθώς πάνω απ' όλα προέχει η ασφάλεια των εργαζομένων.

Σε συσκέψεις, που έγιναν με επικεφαλείς τους κ. Φαρλαλή και Μιχαηλίδη, οι οποίοι έχουν αναλάβει την εποπτεία των έργων, συζητήθηκαν οι τελευταίες λεπτομέρειες με στόχο τα συνεργεία να ξεκινήσουν να δουλεύουν ακόμη πιο εντατικά μέσα στις επόμενες ώρες.

Δείτε βίντεο από τις εργασίες


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Download

Label 4

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΑΣ BLOG-SITE

Το BLOG-SITE μας ανανεώθηκε έγινε πιο πρακτικό και πιο καλαίσθητο... Οι απόψεις μας όμως παρέμειναν ίδιες...

Το VolleyPaok είναι μαζί σας με συνεχή ενημέρωση όλο το 24ώρο...
Άμεσα και όχι έμεσα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση...
Η μοναδική ενημέρωση στο διαδίκτυο αποκλειστικά και μόνο για το ανδρικό και γυναικείο βόλει του Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. Επιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς! πρoσπάθησαν κάποιοι αλλα ΔΕΝ το πέτυχαν! Και όμως, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ... VolleyPaok και είσαι μέσα... ενημέρωση, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με αξιοπρέπεια και σάτιρα... Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.

VolleyPaok "Και είσαι μέσα"...
Ενημέρωση με αξιοπρέπεια και σάτιρα...
Γιατί ετσι απλά Βόλει Π.Α.Ο.Κ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ TOY VolleyPaok




Έπειτα από αρκετές προσπ
άθ ειες δημιουργίας ενός BLOG-SITE με μόνο και ξεκάθαρο στόχο να προβάλουμε όλα τα νέα για το βόλει του ΠΑΟΚ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία της ιστοσελίδας www.volleypaok.gr Αλλα και το BLOG μας volleypaok.blogspot.com

Εδώ και 4 χρόνια ζωής το VolleyPaok δίνει την ευκαιρία στον οπαδό του ΠΑΟΚ και στον εκάστοτε επισκέπτη να ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες του τμήματος βόλει του ΠΑΟΚ μας αλλα και όχι μόνο.. Πλέον παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη – αναγνώστη να διαβάζει τις απόψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι του εκάστοτε δημοσιογράφου κτλ – παρατρεχάμενου - αυλοκόλακα της εκάστοτε διοίκησης (ΑΣ - ΤΑΠ κτλ) που θέλει ή του επιβάλουν να σχηματίσει άποψη στον κόσμο με σκοπό την παραπλάνηση.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ!!