Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

ΜΠΑΣΚΕΤ: Πρόταση διοίκησης από Καρακούση




Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνάντηση της επιτροπής μπάσκετ του ΑΣ ΠΑΟΚ με το Δ.Σ. της ΚΑΕ ΠΑΟΚ με την πρόταση του Άρη Καρακούση να κατατίθεται τελικά και εγγράφως.

Περισσότερες από 3,5 ώρες είχε διάρκεια η συνάντηση της επιτροπής μπάσκετ του ΑΣ ΠΑΟΚ με το 5μελες συμβούλιο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ όπου έγινε ο απολογισμός της σεζόν. Το παρόν έδωσαν οι Κανώτας, Κατσιώρας, Σταμολάμπρος, Σαλτσίδης και Στογιάννης της ΚΑΕ και οι Δ. Παπαδόπουλος, Γαλατσόπουλος, Μπεκιάρης και Ησαϊάδης από τον ΑΣ. Εκεί ήταν και ο Κώστας Πανάκας και ο Νίκος Σταυρόπουλος.

Στο ξεκίνημα αυτής, στο χώρο των γραφείων του ΑΣ βρέθηκαν περίπου 10 συνδεσμίτες του Δικεφάλου οι οποίοι αγωνιώντας για την κατάσταση της ΚΑΕ θέλησαν να στείλουν το μήνυμα πως δε θα επιτρέψουν να γίνουν λάθη του παρελθόντος αλλά και να επανέλθουν άνθρωπου του παρελθόντος που έκαναν κακό στον ΠΑΟΚ. Στο στόχαστρο βρέθηκε και ο Μιλτιάδης Κανώτας, η συζήτηση (όλων μαζί) ήταν σε υψηλούς τόνους και κράτησε αρκετή ώρα. Κατόπιν οι φίλοι του ΠΑΟΚ αποχώρησαν και άρχισε κανονικά η απολογιστική συζήτηση. Η διοίκηση ανέλυσε τα δεδομένα και σύμφωνα με την ίδια τα χρέη των 3.5 εκατομμυρίων ευρώ παρελθόντων έπεσαν κατά τη φετινή χρήση στα 2.8 χωρίς πάντως να περιλαμβάνονται τα περίπου 700.000 ευρώ που δεν έχουν δοθεί φέτος σε παίκτες και προπονητές. Ουσιαστικά μιλάμε για το γνωστό «μία η άλλη»…

Προς το τέλος της συνάντησης, ο Πόλυς Κατσιώρας κατέθεσε και εγγράφως την αναμενόμενη πρόταση για διοίκηση με πρόεδρο τον Άρη Καρακούση και από εκεί και πέρα τον ίδιο, τον κ. Σταμολάμπρο και άλλους δυο επιχειρηματίες με τους οποίους βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις. Η δέσμευση είναι ότι μέχρι την Παρασκευή θα κατατεθεί η πλήρης πρόταση και μετά θα αξιολογήσει ο ερασιτέχνης τι συμφέρει την ομάδα.

Από την πλευρά του ο Μιλτιάδης Κανώτας (του έγινε πρόταση να μείνει ως μέλος αλλά προφανώς δε θα την κάνει δεκτή) δήλωσε μετά το τέλος πως δε μίλησε ποτέ με τον Μπάνε Πρέλεβιτς όπως γράφτηκε, πως θα κάνει ότι το πει ο ερασιτέχνης και πως θα κινηθεί «όπως πρέπει» σε όσους τον λοιδορούν τις τελευταίες μέρες.

Ο Πόλυς Κατσιώρας είπε στους εκπροσώπους του τύπου πως στο νέο σχήμα που δημιουργηθεί ενεργά παρών θα είναι ο Δημήτρης Πατρίδας (αλλά έξω από το συμβούλιο), θα το στηρίξει και ο Κώστας Αμοιρίδης ενώ ο Νίκος Σταυρόπουλος θα μείνει ως έχει στη θέση του.

Ο ΑΣ ΠΑΟΚ προς το παρόν διατηρεί στάση αναμονής μέχρι την Παρασκευή και κατόπιν θα πάρει τις αποφάσεις για το ποιο σχήμα θα είναι το κατάλληλο για την ΚΑΕ με τον Άλκη Hσαϊάδη να μην αποκλείει και 5 εντελώς νέα πρόσωπα για τη διοίκηση! Όσο για την ένταση τόσο με τους φίλους του ΠΑΟΚ που παραβρέθηκαν εκεί, όσο και μεταξύ τους κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο ίδιος τόνισε πως «χωρίς τριβή, αποτέλεσμα δεν βγαίνει»…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Download

Label 4

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΑΣ BLOG-SITE

Το BLOG-SITE μας ανανεώθηκε έγινε πιο πρακτικό και πιο καλαίσθητο... Οι απόψεις μας όμως παρέμειναν ίδιες...

Το VolleyPaok είναι μαζί σας με συνεχή ενημέρωση όλο το 24ώρο...
Άμεσα και όχι έμεσα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση...
Η μοναδική ενημέρωση στο διαδίκτυο αποκλειστικά και μόνο για το ανδρικό και γυναικείο βόλει του Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. Επιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς! πρoσπάθησαν κάποιοι αλλα ΔΕΝ το πέτυχαν! Και όμως, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ... VolleyPaok και είσαι μέσα... ενημέρωση, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με αξιοπρέπεια και σάτιρα... Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.

VolleyPaok "Και είσαι μέσα"...
Ενημέρωση με αξιοπρέπεια και σάτιρα...
Γιατί ετσι απλά Βόλει Π.Α.Ο.Κ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ TOY VolleyPaok




Έπειτα από αρκετές προσπ
άθ ειες δημιουργίας ενός BLOG-SITE με μόνο και ξεκάθαρο στόχο να προβάλουμε όλα τα νέα για το βόλει του ΠΑΟΚ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία της ιστοσελίδας www.volleypaok.gr Αλλα και το BLOG μας volleypaok.blogspot.com

Εδώ και 4 χρόνια ζωής το VolleyPaok δίνει την ευκαιρία στον οπαδό του ΠΑΟΚ και στον εκάστοτε επισκέπτη να ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες του τμήματος βόλει του ΠΑΟΚ μας αλλα και όχι μόνο.. Πλέον παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη – αναγνώστη να διαβάζει τις απόψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι του εκάστοτε δημοσιογράφου κτλ – παρατρεχάμενου - αυλοκόλακα της εκάστοτε διοίκησης (ΑΣ - ΤΑΠ κτλ) που θέλει ή του επιβάλουν να σχηματίσει άποψη στον κόσμο με σκοπό την παραπλάνηση.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ!!