Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Σάββατο 5 Ιουνίου 2010

ΘΑ ΠΟΥΝΕ "ΟΧΙ" ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΟ ΟΑΚΑ;






ΨΑΧΝΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ...
ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΟΑΚΑ;


Υπάρχουν πληροφορίες από Αθήνα μεριά (που κάποιοι θα τις ονόμαζαν στην λαϊκή ως... "βρόμες") που λένε ότι το ΔΣ του ΟΑΚΑ "πιέζεται από αξιωματούχους της κυβέρνησης" ώστε να βρει μια καλή δικαιολογία για να πει το "ΟΧΙ" στον ΠΑΟΚ και στην αίτησή του για χρήση του ΟΑΚΑ ως δεύτερη έδρα για τα προκριματικά του Champions League! Κι αυτό, παρά το γεγονός ότι η διοίκηση του ΟΑΚΑ καλείται να τρέξει τις διαδικασίες για χρηματικά οφειλόμενα μεγάλου ύψους, καθώς και να τακτοποιήσει χρέη προς τρίτους! Μέσα σε όλη αυτή την ανάγκη για χρήμα που έχει η διοίκηση του "Σπύρος Λούης", (η οποία είναι και νεοδιορισμένη από το Υπουργείο!), ακούγεται ότι η ίδια η πολιτεία πιέζει να πει "όχι" στον ΠΑΟΚ για αίτημά του χρήσης του ΟΑΚΑ! Ας τα πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Πριν λίγους μήνες, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, ο Π. Μπιτσαξής, ζήτησε την παραίτηση των μελών του ΔΣ του ΟΑΚΑ, τα οποία είχαν ορισθεί από το ίδιο το Υπ.Πολιτισμού.


Ακολούθως, διόρισε νέα προσωρινή διοίκηση του ΟΑΚΑ, υπό την προεδρία της προϊσταμένης του τμήματος Λοιπών Αθλημάτων της Διεύθυνσης Αγωνιστικού Αθλητισμού της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, Αντωνίας Ζαφειροπούλου. Αργότερα, η ίδια διοίκηση διορίστηκε και επίσημα ως τακτική, όπως δημοσιεύτηκε και στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης στις 12 Ιανουαρίου.

Επομένως, έχουμε το γεγονός 1: Η διοίκηση του ΟΑΚΑ είναι νεοδιορισμένη από τον ίδιο άνθρωπο που διέταξε την "απόσυρση ενδιαφέροντος" του ΟΠΑΠ από την συμφωνία διαφήμισης για τα έργα της Τούμπας.

Πάμε παρακάτω...

Μετά τον διορισμό της νέας διοίκησης του ΟΑΚΑ, ο Μπιτσαξής διέταξε την άμεση τακτοποίηση των θεμάτων των χρηματικών οφειλών προς το ΟΑΚΑ (και συνεπώς προς την ΓΓΑ). Η Ζαφειροπούλου έκανε αναλυτικές δηλώσεις πριν λίγο καιρό που ανέφερε απίστευτα ποσά που χρωστάνε ομάδες που χρησιμοποιούν το ΟΑΚΑ! Συγκεκριμένα, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός οφείλει 487.530 ευρώ, τα όποια ήδη έχουν διακανονιστεί για αποπληρωμή. Για την ΑΕΚ τα πράγματα είναι χειρότερα, γιατί ακόμα οφείλει 1.187.250 ευρώ που δεν έχουν καν διακανονιστεί ακόμη! Επίσης, για το κλειστό του ΟΑΚΑ, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός οφείλει 397.000 ευρώ, και όπως δηλώθηκε από την Ζαφειροπούλου, οι "Γιανακοπουλέοι" χρησιμοποιούν τις εγκαταστάσεις χωρίς καν να έχει υπογραφεί κάποια σχετική σύμβαση! Ανάμεσα στους οφειλέτες του ΟΑΚΑ είναι και οι ΕΥΔΕ-ΑΟΕΕ της ίδιας της Γ.Γ.Α., ο ΣΕΓΑΣ , η ΕΟΕ, η ΕΡΤ , η Ένωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β και Γ΄Εθνικής, η ΕΟΚ, η ΕΠΟ, η Ε.Ο, η Ποδηλασία, και διάφορες ομοσπονδίες και σωματεία κ.λ.π! Καταλάβατε τι γίνεται δηλαδή! Το πάρτι της χρονιάς! Όποιος είναι εξ Αθηνών και θέλει να χρησιμοποιήσει το ΟΑΚΑ τζάμπα, το κάνει! Την ώρα που μας πουλάνε παπά λέγοντας ότι λόγω οικονομικής κρίσης κόβονται οι χορηγίες της ΓΓΑ προς τις ΠΑΕ, την ίδια ώρα ανοίγει τα...πόδια, σε όποιον πάει να....μπει στο ΟΑΚΑ...

Επομένως, έχουμε το γεγονός 2: Η διοίκηση του ΟΑΚΑ έχει να παίρνει λεφτά μέχρι και από τις γάτες που περιφέρονται έξω από το γήπεδο. Οι πάντες τις οφείλουν χρήματα, κανείς δεν πληρώνει, τα χρέη και τα έξοδα τρέχουν και μέχρι αυτά να πληρωθούν, τα πληρώνει ο απλός κοσμάκης. Θυμίζουμε ότι ακόμα και η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα στο Κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων επειδή της οφείλονται 2 εκατομμύρια ευρώ από τη διοίκηση του ΟΑΚΑ!

Και πάμε στο.. ψητό τώρα. Είναι γεγονός ότι υπάρχει ένα λεπτομερές πλάνο χτυπήματος του ΠΑΟΚ από την ίδια την πολιτεία. Όσοι σπεύδουν να...κράξουν τον ΟΠΑΠ για την αλλαγή ρότας στην συμφωνία με τον ΠΑΟΚ για τα έργα της Τούμπας, κοιτάζουν το δέντρο και χάνουν το δάσος! Ο ίδιος ο Μπιτσαξής, ο ΓΓΑ θυμίζω, δήλωσε πριν καν βγει η ανακοίνωση του ΟΠΑΠ απόσυρσης ενδιαφέροντος για την χορηγία, ότι "μετά τα γεγονότα της Λαμίας φυσικά και δεν θα προχωρήσει καμία συμφωνία". Ο ίδιος ο ΓΓΑ δηλαδή, παρεμβαίνει στην....αυτοδιοίκηση του κώλου του ΟΠΑΠ, για να σπεύσει να κόψει από τον ΠΑΟΚ αυτό που ήταν ήδη προσχεδιασμένο να κόψει. Και γιατί ήταν προσχεδιασμένο; Γιατί ήδη είχε αρχίσει να...σφυράει το τρένο για τον ΠΑΟΚ, όταν με απόφαση της κρατικής ΔΕΠΑ, αποφασίστηκε να μην συνεχίσει την παρουσία της στην φανέλα του ΠΑΟΚ για την νέα περίοδο!

Έχουμε δηλαδή τα πράγματα ήδη σε μια λογική σειρά: Ξεκίνησε ο πόλεμος του Χρυσοχοϊδη εναντίων των μετακινήσεων των οπαδών του ΠΑΟΚ (επιλεκτικά, με αποδείξεις). Συνεχίστηκε ο πόλεμος των...."οργάνων" της ΓΓΑ με τα υπέρογκα ποσά ποινών κατά την διάρκεια της χρονιάς προς την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Θυμίζουμε, μέχρι και για υβριστικά συνθήματα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ πλήρωνε φέτος μετά από κάθε ντέρμπι, όσα δεν πλήρωναν και οι τρεις ΠΑΕ του ΠΟΚ από όλα τα υβριστικά τους μαζί! Στην συνέχεια έχουμε την μη-ανανέωση της διαφήμισης της φανέλας από την ΔΕΠΑ, όπου είναι εντελώς αδικαιολόγητη καθώς ο ΠΑΟΚ πλέον παίζει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λίγκ! Ο πόλεμος συνεχίζεται με το "όχι" της ΓΓΑ στην συμφωνία του ΟΠΑΠ για το γήπεδο του ΠΑΟΚ, παρόλο που πρόκειται για την ασφάλεια των πολιτών! Όσο και αν η διοίκηση του ΟΠΑΠ αξιολόγησε ότι μπορεί να υπάρξει χορηγία του προς τον ΠΑΟΚ με αντάλλαγμα διαφημιστικά στην Τούμπα, στο τέλος φάνηκε ότι είναι απλά..."πιόνια" στις ορέξεις του Μπιτσαξή και των ανωτέρων του στην Κυβέρνηση.


Πλέον, ο πόλεμος που ξεκίνησε κατά του ΠΑΟΚ, συνεχίζεται ακάθεκτα. Την ώρα που οι συμφωνίες και οι χορηγίες της πολιτείας δίνουν και παίρνουν προς διάφορα σωματεία και ΠΑΕ (πάνω και κάτω από το τραπέζι), την ώρα που το κράτος κάνει τα στραβά μάτια σε χρέη συγκεκριμένων ΠΑΕ που οργιάζουν (δες το αεκάκι και τα απίστευτα χρήματα που χρωστάει σε κάθε πικραμένο), την ώρα που η ΓΓΑ παίζει τον στρουθοκάμηλο στους φακέλους αδειοδότησης του πρωταθλήματος για ΠΑΕ του κέντρου που έχουν απίστευτες ελλείψεις (ενώ του ΠΑΟΚ είναι ο πληρέστερος απ' όλους εδώ και χρόνια), την ώρα που κόβονται δάκτυλα υπαλλήλων από κροτίδες και πυρσούς και δέχονται ξυλοκόπημα υπάλληλοι σωματείων σε εκτός έδρα παιχνίδια χωρίς να υπάρχει ούτε η υποτυπώδες ποινή (ενώ ο ΠΑΟΚ πληρώνει... "γαμησιάτικα" για κάθε υβριστικό σύνθημα που ακούγεται στην Τούμπα), την ίδια ώρα που γίνονται αυτά έχουμε και ΟΛΙΚΟ ΠΑΝΙΚΟ στην Κυβέρνηση, μπας και ο ΠΑΟΚ σηκώσει κεφάλι!

Αυτό που βγαίνει προς τα έξω μετά από πληροφορίες εξ Αθηνών, είναι ότι η ΓΓΑ δεν θέλει με τίποτα ο ΠΑΟΚ να έχει σαν δηλωμένη δεύτερη έδρα του το ΟΑΚΑ. Και αυτό γιατί πιστεύουν ότι λόγω της χρονικής πίεσης του ΠΑΟΚ, θα καθυστερήσει επίτηδες την διεκπεραίωση των έργων, ώστε να παίξει στο ΟΑΚΑ τον πρώτο του αγώνα στο Ch.League. Και αυτό γιατί αν τα βάλει κάτω κάποιος τα...νούμερα, αν ο ΠΑΟΚ κατεβάσει 60.000 κόσμο στο ΟΑΚΑ για πλάκα, θα έχει απίστευτα έσοδα! Θα είναι σαν να γεμίζει 2 Τούμπες με την μία! Από την άλλη, θα έχει και έξοδα φυσικά λόγω της χρήσης του ΟΑΚΑ. Έξοδα που δεν αντισταθμίζονται βέβαια από τα τεράστια έσοδά του. Βεβαίως, αυτά τα λεφτά θα τα πάρει η διοίκηση του ΟΑΚΑ, που έχει απίστευτη ανάγκη από χρήματα αυτή την περίοδο. Και ασχέτως αν κάποιοι δεν πληρώνουν, όλοι ξέρουν ότι ο ΠΑΟΚ είναι ο καλύτερος πληρωτής. Και όσο και να συμφέρει αυτό την διοίκηση του ΟΑΚΑ, υπάρχουν πιέσεις ώστε να μην γίνει δεκτή η αίτηση του ΠΑΟΚ, καθότι αυτό θα δυναμώσει και θα συσπειρώσει πολύ την ομάδα του Δικεφάλου!

Και φυσικά υπάρχει και το έτερο "εφιαλτικό" σενάριο για τον ΠΑΟΚ. Να πει το "όχι" η ΓΓΑ μέσω της διοίκησης του ΟΑΚΑ για να δηλωθεί ως δεύτερη έδρα, και ταυτόχρονα να μην τελειώσουν τα έργα στην Τούμπα εν καιρώ, και ο ΠΑΟΚ να αναγκαστεί να ψάξει αλλού χωρίς να έχει καλύψει ούτε την πρώτη ούτε την δεύτερη δηλωμένη έδρα του!! Κάτι τέτοιο είναι πολύ απίθανο να γίνει, καθώς στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα κινήσουν γη και ουρανό για να γίνουν τα έργα τελικώς. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα πρέπει να πιέσει προς εντατικά έργα, από την ώρα που σωστά έπραξε να πάρει την κατάσταση στα χέρια της και να τελειώσει τα έργα μόνη της. Εν ανάγκη, να δουλεύουν τα συνεργεία και τα βράδια με διπλές βάρδιες για να τελειώσουν στην ώρα τους!! Ας πληρώσουμε και λίγο κάτι τις παραπάνω αν είναι, αρκεί να γίνουν και να έχουμε το κεφάλι μας σίγουρο!

Όσο για την ΓΓΑ και τον κ.Μπιτσαξή, να ξέρει αυτό: Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ. Το καλό που του θέλουμε είναι να μην προκαλέσει αυτή την "πολική αρκούδα" να ξυπνήσει. Γιατί αν πανικοβάλλεστε κύριε ΓΓΑ από κάποιες "εκδρομούλες" που ονομάζουν οι οπαδοί της γριάς ως κινητοποιήσεις, φανταστείτε τι θα γίνει στην πόλη και στην χώρα αν τα πάρουν στο κρανίο οι οπαδοί του ΠΑΟΚ! Σας βλέπω να χέζεστε πάνω σας και να τρέχετε πανικόβλητοι! Μην προκαλείτε τον Λαό του ΠΑΟΚ γιατί η υπομονή του έχει φτάσει στο όριο! Ενημερώνουμε, και προειδοποιούμε, δεν εκβιάζουμε: ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΠΟΔΙ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΝ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ. Σας θυμίζουμε ότι σαν βρεγμένες γάτες κάνετε λίγες εβδομάδες πριν αυτό το ξεφτιλισμένο πανηγύρι που λέγεται "Έκθεση Θεσ/νίκης". Μην μας αναγκάζετε να φτάσουμε σε ακρότητες.

Τα υπόλοιπα σε λίγες μέρες. Μακάρι να μην επιβεβαιωθούν τα παραπάνω και να υπάρξουν οι ανάλογες ζυμώσεις στην Κυβέρνηση, να ζυγίσουν το πολιτικό κόστος, και να αποδεχτεί η διοίκηση του ΟΑΚΑ την αίτηση του ΠΑΟΚ. .

ΥΣ 1: Ξεφτιλισμένε "Ζορρό" της Νομαρχίας και ξεφτιλισμένε "ΠΑΠΑ...πούλε" του Δήμου. Είστε ξεγραμμένοι από τον Λαό του ΠΑΟΚ. Μην τολμήσετε ούτε κιχ να βγάλετε στην καρπαζιά...

ΥΣ 2: Τι περιμένεις όταν ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης βγαίνει ανοιχτά ως οπαδός του ΟΣΦΠ, να κράξει τους βάζελους για το ότι ο ΟΣΦΠ θα ξυπνήσει και θα πάρει το επόμενο πρωτάθλημα! Άκουσον άκουσον... Και μετά κάποιοι επιμένουν ότι ο ΠΑΟΚ παλεύει μόνο...αγωνιστικά για το πρωτάθλημα..

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ:

ΚΡΑΤΟΣ-ΕΠΟ-ΣΠΑΘΑΣ

ΚΛΟΠΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 2009-2010
ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Download

Label 4

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΑΣ BLOG-SITE

Το BLOG-SITE μας ανανεώθηκε έγινε πιο πρακτικό και πιο καλαίσθητο... Οι απόψεις μας όμως παρέμειναν ίδιες...

Το VolleyPaok είναι μαζί σας με συνεχή ενημέρωση όλο το 24ώρο...
Άμεσα και όχι έμεσα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση...
Η μοναδική ενημέρωση στο διαδίκτυο αποκλειστικά και μόνο για το ανδρικό και γυναικείο βόλει του Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. Επιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς! πρoσπάθησαν κάποιοι αλλα ΔΕΝ το πέτυχαν! Και όμως, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ... VolleyPaok και είσαι μέσα... ενημέρωση, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με αξιοπρέπεια και σάτιρα... Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.

VolleyPaok "Και είσαι μέσα"...
Ενημέρωση με αξιοπρέπεια και σάτιρα...
Γιατί ετσι απλά Βόλει Π.Α.Ο.Κ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ TOY VolleyPaok




Έπειτα από αρκετές προσπ
άθ ειες δημιουργίας ενός BLOG-SITE με μόνο και ξεκάθαρο στόχο να προβάλουμε όλα τα νέα για το βόλει του ΠΑΟΚ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία της ιστοσελίδας www.volleypaok.gr Αλλα και το BLOG μας volleypaok.blogspot.com

Εδώ και 4 χρόνια ζωής το VolleyPaok δίνει την ευκαιρία στον οπαδό του ΠΑΟΚ και στον εκάστοτε επισκέπτη να ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες του τμήματος βόλει του ΠΑΟΚ μας αλλα και όχι μόνο.. Πλέον παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη – αναγνώστη να διαβάζει τις απόψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι του εκάστοτε δημοσιογράφου κτλ – παρατρεχάμενου - αυλοκόλακα της εκάστοτε διοίκησης (ΑΣ - ΤΑΠ κτλ) που θέλει ή του επιβάλουν να σχηματίσει άποψη στον κόσμο με σκοπό την παραπλάνηση.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ!!