Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

10η Αγωνιστική Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ - Π.Α.Ο.Κ. 3 - 0 ΣΕΤ ΤΕΛΙΚΟ "Δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι για μεγάλα πράγματα" ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΓΥΡΟ ΟΛΑ ΤΑ ΝΤΕΡΜΠΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ!















10η Αγωνιστική Πρωταθλήματος βόλει Ανδρών Α1  
ΤΕΤΑΡΤΗ 29/12/2010 
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 19:00    
 THΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ: 
NOVASPORTS 7

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: 

(Θεμελής, Γεωργιάδης, παρατηρητής διαιτησίας: Κάλλης)


Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ - Π.Α.Ο.Κ. 



3 - 0 ΣΕΤ ΤΕΛΙΚΟ
Τα σετ: 25-21, 25-21, 25-21
ΗΡΑΚΛΗΣ (Μπρουκς): Όουενς 11 (10/16 επ., 1 μπλοκ, 33% υπ. - 17% άριστες) , Κράβαρικ 16 (12/18 επ., 1 μπλοκ, 3 άσοι), Προύσαλης 1, Κιρόγκα 9 (9/15 επ., 85% υπ. - 75% άριστες), Μπίλινγκς 6 (5/13 επ., 1 μπλοκ), Κανέλλος 7 (7/8 επ.), Μπαμπαλιούτας -λ 50% υπ. - 37% άριστες) / Χαραλαμπίδης 1Στάνκου, Εφραιμίδης Δ. 3 (3/3 επ.).
ΠΑΟΚ (Μέλκας): Παντακίδης 7 (4/9 επ., 3 άσοι), Γουίντερ 4 (2 μπλοκ), Μπόγιτς 7 (5/14 επ., 67% υπ. - 52% άριστες), Καραγιάννης 6 (4/7 επ., 2 μπλοκ), Στέινμπεργκ 10 (6/16 επ., 3 μπλοκ), Λινς 10 (8/18 επ., 2 μπλοκ, 71% υπ. - 64% άριστες), Δημητρακόπουλος -λ 50% υπ. - 42% άριστες / Παπαδημητρίου, Ωρολογάς
Ο Ηρακλής ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του για το 2010, επικρατώντας με 3-0 του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης και παραμένοντας στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.
Το παιχνίδι παρά το τελικό σκορ ήταν ντέρμπι ιδιαίτερα στα δύο πρώτα σετ... Στο πρώτο το σκορ ήταν 20-20, με τον ΠΑΟΚ να κάνει τρία σερί λάθη, ενώ στο δεύτερο ο Γηραιός από το 7-9 έπαιξε με διαγώνιο τον Δημήτρη Εφραιμίδη (ο Μπίλινγκς υπέστη λουμπάγκο) και βρέθηκε να χάνει με 18-20, αλλά με τα σερβίς του Κράβαρικ προσπέρασε με 23-20.
«Είναι πολύ σημαντική νίκη για τον κόσμο, που μας βοηθάει σε κάθε ματς, αλλά και για την ψυχολογία της ομάδας... Δεν ήταν εύκολη η νίκη παρά το τελικό σκορ», τόνισε ο Φρέντι Μπρουκς ενώ ο Γιάννης Μέλκας πρόσθεσε: «Όταν έλεγα ότι δεν είμαστε έτοιμοι για μεγάλα πράγματα αυτό εννοούσα... Αν είχαμε τη στόφα της μεγάλης ομάδας θα παίρναμε το ματς, αφού ο Ηρακλής με εξαίρεση το πρώτο σετ δεν ήταν καλός. Εμείς όμως δεν εκμεταλλευτήκαμε προβλήματα του και δεν είχαμε υπομονή»
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Παντακίδη:
"Δεν παίξαμε έξυπνα, ειδικά στο δεύτερο σετ. Δεν μπορέσαμε να εκμεταλλευτούμε τον τραυματισμό του διαγωνίου του Ηρακλή. Αν παίρναμε εκείνο το σετ, ίσως τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά. Δυστυχώς, δεν το πήραμε. Στο δεύτερο σετ ο Ηρακλής μπήκε με τον Κράβαρικ διαγώνιο και πήρε και εκείνο το σετ. Είχαμε το πάνω χέρι σε πολλά διαστήματα. Δεν αντέξαμε. Ήταν στιγμές που δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι σε κρίσιμα σημεία. Εκεί χάθηκε ο αγώνας. Λίγη ξεκούραση τώρα μία εβδομάδα, και μετά επιστρέφουμε δυνατά. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με την Κηφισιά και ακόμη έναν γύρο να παίξουμε."

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ:
"Μπορώ να πω πολλά πράγματα για το σημερινό παιχνίδι, αλλά επειδή είμαι σε αυτή τη θέση δεν μπορώ. Σέβομαι την προσπάθεια της ομάδας μου. Όταν είχα πει πως δεν είμαστε ακόμη έτοιμοι για μεγάλα πράγματα αυτό εννοούσα. Το σημερινό παιχνίδι, ήταν ένα παιχνίδι που αν η ομάδα είχε τη στόφα, ή αυτό το λίγο παραπάνω θα το έπαιρνε. Δεν αντέξανε οι παίκτες. Ο Ηρακλής δεν ήταν καλός σήμερα εμείς τον βάλαμε στο παιχνίδι εκτός από το πρώτο σετ. Στα άλλα σετ μπορούσαμε να κάνουμε κάτι, αλλά δεν τα καταφέραμε. Δεν είχαμε υπομονή. Βασικό στοιχείο για μία έμπειρη ομάδα.
Δεν είχαμε υπομονή. Βιαζόμασταν. Είχαμε πει να πάμε ήρεμα, αλλά τα πράγματα δεν ήρθαν όπως τα θέλαμε. Δεν είμαστε για μεγάλα πράγματα. Δυστυχώς δεν κλείσαμε την χρονιά όπως θα θέλαμε."
Το volleypaok θα σας ενημερώνει λεπτό προς λεπτό σε όλες τις εκτός έδρας αναμετρήσης της ομάδας μας... Και αμέσως μετά την λήξη των αγώνων συνεντεύξεις παρελειπόμενα και πολλά άλλα...

TΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ.




Στο κλειστό της Μίκρας διεξάγεται το μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με αντιπάλους τον πρωτοπόρο Ηρακλή και τον τρίτο στη βαθμολογία ΠΑΟΚ.
Στους κυανόλευκους ο Φρέντι Μπρουκς δεν έχει ιδιαίτερα προβλήματα και δεν αποκλείεται στο αυριανό ματς να δώσει χρόνο συμμετοχής αναλόγως με την εξέλιξη του αγώνα και στον Σέρτζιου Στάνκου.
«Για μας είναι ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι, που έχει και τις ιδιαιτερότητες ενός τοπικού ντέρμπι και πόσο μάλλον φέτος που ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλός», δήλωσε ο προπονητής του Γηραιού και συμπλήρωσε: «Το ότι είμαστε πρώτοι δεν λέει τίποτα τη δεδομένη χρονική στιγμή, αν και είναι κάτι καλό για την ψυχολογία της ομάδας. Γενικά πάντως ο ΠΑΟΚ θέλει προσοχή γιατί παίζει καλό βόλεϊ και δεν είναι τυχαία εκεί που βρίσκεται».
Προβλήματα δεν έχει και ο Δικέφαλος με τον Γιάννη Μέλκα να τονίζει από την πλευρά του: «Οι δυσκολίες είναι δεδομένες αφού ο Ηρακλής όπως έδειξε και κόντρα στον Παναθηναϊκό είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος. Εμείς δεν έχουμε προβλήματα και σαν τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς θέλουμε να δείξουμε μια καλή εικόνα, αρκεί βέβαια να έχουμε μεγάλη συγκέντρωση στο παιχνίδι μας».


Ο Βραζιλιάνος ακραίος του ΠΑΟΚ, Ράφαελ Λινς, με δηλώσεις του στο  αναφέρθηκε στο ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με τον Ηρακλή, τονίζοντας τα σημεία που κατά την γνώμη του θα κριθεί το ματς. Ακόμη, επεσήμανε ότι μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες από Παναθηναϊκό και Λαμία δεν ήρθε η καταστροφή και ότι μέσα από τα παιχνίδια που έρχονται ο "Δικέφαλος" μπορεί να ξαναπατήσει κορυφή.
Συγκεκριμένα είπε:
"Είναι ένα ντέρμπι. Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι στο οποίο πρέπει να παρουσιαστούμε πολύ καλοί για να το κερδίσουμε. Ο Ηρακλής είναι καλή ομάδα και πρέπει η προσοχή μας να είναι καθ' όλη την διάρκεια του αγώνα στο γήπεδο, τα λάθη σε τέτοια παιχνίδια δεν συγχωρούνται.
Είμαστε δεύτεροι στην βαθμολογία και θέλουμε να παραμείνουμε ψηλά. Μπορεί μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες να πέσαμε από την κορυφή της βαθμολογίας, αλλά υπάρχει ο χρόνος και τα παιχνίδια για να επανορθώσουμε. Θα προσπαθούμε σε κάθε παιχνίδι να δείχνουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Αυτό είναι που θα μας κρατήσει ψηλά".


 ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΕΛΚΑΣ ΕΙΠΕ:

«Το παιχνίδι με τον Ηρακλή είναι πέρα από ένα ντέρμπι κορυφής και ένα ντέρμπι για την πόλη της Θεσσαλονίκης. Θεωρώ πως ο Ηρακλής είναι το φαβορί της αναμέτρησης ενώ όπως έχω δηλώσει είναι και η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Ελλάδα. Έχουν μεγάλη εμπειρία και πολύ καλούς παίκτες ενώ στο γήπεδο αναμένεται να έρθει πολύς κόσμος, αλλά όλα αυτά δε μας φοβίζουν. Σίγουρα έχουμε ένα πολύ δύσκολο έργο αλλά προετοιμαζόμαστε κατάλληλα για αυτόν τον αγώνα. Έχουμε δει αρκετά παιχνίδια από τον αντίπαλό μας όπως και αυτός θα έχει δει από εμάς. Ευτυχώς δεν αντιμετωπίζουμε προβλήματα και θα παραταχθούμε πλήρεις στο παιχνίδι.»

Σχετικά με την κλήση του ΤΑΠ ΠΑΟΚ σε απολογία ο προπονητής του Δικέφαλου είπε: «Θεωρώ πως δεν υπήρχε λόγος για να γίνει κάτι τέτοιο από τη στιγμή που δε συνέβη κάτι τόσο σημαντικό. Αν με την παραμικρή μεμονωμένη βρισιά από τον κόσμο διακοπτόταν κάθε αγώνας τότε θα είχαμε κάθε αγωνιστική απολογίες για πολλές ομάδες».

Η ομάδα πραγματοποίησε διπλή προπόνηση χθες ενώ σήμερα θα γίνει άλλη μια.
Αύριο το πρωί οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα κάνουν μια χαλαρή προπόνηση στο κλειστό της Μίκρας προκειμένου να βρουν τα πατήματά τους ενόψει του απογευματινού (19:00) αγώνα.


ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΘΑ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ AΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΕΛΕΙΠΟΜΕΝΑ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Download

Label 4

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΑΣ BLOG-SITE

Το BLOG-SITE μας ανανεώθηκε έγινε πιο πρακτικό και πιο καλαίσθητο... Οι απόψεις μας όμως παρέμειναν ίδιες...

Το VolleyPaok είναι μαζί σας με συνεχή ενημέρωση όλο το 24ώρο...
Άμεσα και όχι έμεσα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση...
Η μοναδική ενημέρωση στο διαδίκτυο αποκλειστικά και μόνο για το ανδρικό και γυναικείο βόλει του Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. Επιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς! πρoσπάθησαν κάποιοι αλλα ΔΕΝ το πέτυχαν! Και όμως, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ... VolleyPaok και είσαι μέσα... ενημέρωση, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με αξιοπρέπεια και σάτιρα... Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.

VolleyPaok "Και είσαι μέσα"...
Ενημέρωση με αξιοπρέπεια και σάτιρα...
Γιατί ετσι απλά Βόλει Π.Α.Ο.Κ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ TOY VolleyPaok




Έπειτα από αρκετές προσπ
άθ ειες δημιουργίας ενός BLOG-SITE με μόνο και ξεκάθαρο στόχο να προβάλουμε όλα τα νέα για το βόλει του ΠΑΟΚ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία της ιστοσελίδας www.volleypaok.gr Αλλα και το BLOG μας volleypaok.blogspot.com

Εδώ και 4 χρόνια ζωής το VolleyPaok δίνει την ευκαιρία στον οπαδό του ΠΑΟΚ και στον εκάστοτε επισκέπτη να ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες του τμήματος βόλει του ΠΑΟΚ μας αλλα και όχι μόνο.. Πλέον παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη – αναγνώστη να διαβάζει τις απόψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι του εκάστοτε δημοσιογράφου κτλ – παρατρεχάμενου - αυλοκόλακα της εκάστοτε διοίκησης (ΑΣ - ΤΑΠ κτλ) που θέλει ή του επιβάλουν να σχηματίσει άποψη στον κόσμο με σκοπό την παραπλάνηση.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ!!