Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

9η Αγωνιστική Π.Α.Ο.Κ. - Μ.Γ.Σ.ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ 3 - 0 ΣΕΤ ΤΕΛΙΚΟ ΚΑΙ Ο ΠΑΟΚ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ
















9η Αγωνιστική Πρωταθλήματος βόλει Ανδρών Α1
  ΤΡΙΤΗ 21/12/2010 
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 17:00 
  ΧΩΡΙΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:
(Μιχελινάκης, Καραμπαλάσης, παρατηρητής διαιτησίας: Λαδάς)

  Π.Α.Ο.Κ. - Μ.Γ.Σ.ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ
*στο κλειστό γυμναστήριο Πολίχνης.

3 - 0 ΣΕΤ ΤΕΛΙΚΟ

ΠΑΟΚ - Εθνικός Αλεξανδρούπολης

Επιστροφή στις καλές εμφανίσεις για τον Μάρκο Μπόγιτς, επιστροφή στις νίκες και για τον ΠΑΟΚ που κέρδισε δίκαια με 3-0 τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.
Η ομάδα της Θράκης αγωνίστηκε χωρίς τον Κροάτη διαγώνιο Ιβάν Ράιτς (είχε ενοχλήσεις στη μέση και προληπτικά έμεινε εκτός αγώνα, με τον Αλ Ναμπχάν στο πρώτο σετ να παίζει διαγώνιος και στα δύο επόμενα να αγωνίζεται εκεί ο Κώστας Κίτσιος) και μόνο στο τρίτο σετ μπόρεσε να σταθεί ικανοποιητικά στο γήπεδο.
Τα σετ: 25-15, 25-29, 25-23
ΠΑΟΚ (Μέλκας): Παντακίδης 8 (6/9 επ., 2 μπλοκ), Γουίντερ 2, Μπόγιτς 22 (15/22 επ., 5 μπλοκ, 67% υπ. - 42% άριστες), Καραγιάννης 7 (5/11 επ., 2 μπλοκ), Στέινμπεργκ 10 (8/16 επ.), Λινς 8 (7/10 επ. 78% υπ. - 78% άριστες), Δημητρακόπουλος -λ 52% υπ. - 36% άριστες.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Ανδρεάδης): Αλ Ναμπχάν 12 (9/23 επ., 3 άσοι), Κουμεντάκης 8 (5/18 επ., 2 μπλοκ, 59% υπ. - 38% άριστες), Σιδηρόπουλος 1, Γραμματικάκης 5 (3/8 επ., 2 μπλοκ), Τέσιτς 11 (8/10 επ.), Δαλακούρας Α. 1 (1/1 επ., 20% υπ. - 0% άριστες), Κωνσταντινίδης -λ 57% υπ. - 43% άριστες) / Δαλακούρας Κ., Γεωργιάδης, Κίτσιος Κ. 6 (6/13 επ.).


Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Γιάννης Μέλκας τόνισε: "Ήταν ένα παιχνίδι δύσκολο, καθώς έπρεπε να επιστρέψουμε στις επιτυχίες. Ο χρόνος για προετοιμασία δεν ήταν πολύς. Μας πείραξε η ήττα στην Λαμία, αυτή είναι η αλήθεια. Το είπε άλλωστε και ο τεχνικός της Λαμίας, πώς μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει εμείς 3-0. Τα ποσοστά ήταν καλύτερα σε σχέση με τα ποσοστά που είχαμε στην Λαμία. Με Παναθηναϊκό και Λαμία είχαμε πολύ χαμηλά ποσοστά στην επίθεση για αυτό και χάσαμε .Βλέπουμε την συνέχεια, είναι λίγο δύσκολες ημέρες επειδή έχουμε τις γιορτές μπροστά μας και ετοιμαζόμαστε για το μεγάλο παιχνίδι με τον Ηρακλή. Η νοοτροπία μου σαν προπονητής είναι να είμαστε ομάδα. Δεν περιμένω μόνο από ένα παίκτη. Σίγουρα περιμένω καλύτερη απόδοση από τον Στέινμπεργκ αλλά πρέπει να παρουσιάσουμε στοιχεία ομαδικότητας και σε αυτό θα εστιάσουμε τις επόμενες ημέρες". Αναφερόμενος στο ματς με τον Ηρακλή ο κόουτς του Δικεφάλου σημείωσε: «Ο Ηρακλής είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα αυτή την στιγμή στο πρωτάθλημα, έχει πολύ καλές μονάδες. Ο Ηρακλής στο γήπεδο του παίζει πολύ καλά. Βέβαια, δεν ξέρω τι θα κάνει με τον Παναθηναϊκό, αφού από αγώνα σε αγώνα και ανάλογα με το αποτέλεσμα αλλάζουν οι ισορροπίες και η ψυχολογία. Από εκεί και πέρα θα καταστρώσουμε τα πλάνα μας για να δούμε τι θα κάνουμε και εμείς".  



Το volleypaok θα σας ενημερώνει λεπτό προς λεπτό σε όλες τις εκτός έδρας αναμετρήσης της ομάδας μας... Και αμέσως μετά την λήξη των αγώνων συνεντεύξεις παρελειπόμενα και πολλά άλλα...
TΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ.

Λόγω διάθεσης του Κλειστού Γυμναστηρίου του ΠΑΟΚ για πραγματοποίηση καλλιτεχνικών εκδηλώσεων, ο αγώνας ΠΑΟΚ - Εθνικός Αλεξανδρούπολης στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Volleyleague ΟΠΑΠ 2010-2011 θα διεξαχθεί την Τρίτη 21/12 και ώρα 17.00 στο κλειστό γυμναστήριο Πολίχνης.
Υπενθυμίζεται ότι ο αγώνας διεξάγεται την Τρίτη 21/12, προκειμένου να αποδεσμευτούν οι διεθνείς με την Εθνική Παίδων αθλητές του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, Ραφαήλ Κουμεντάκης, Δημήτρης Κωνσταντινίδης και Ανέστης Δαλακούρας και να ενσωματωθούν με την αποστολή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, που προετοιμάζεται για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος


Με την αναμέτρηση ΠΑΟΚ - Εθνικός Αλεξανδρούπολης ανοίγει αύριο η αυλαία της 9ης αγωνιστικής της Volleyleague ΟΠΑΠ 2010-2011.
«Πρέπει να αντιδράσουμε μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες που γνωρίσαμε και να επιστρέψουμε άμεσα στις νίκες», τόνισε ο Γιάννης Μέλκας ο οποίος δεν ανησυχεί για την αναγκαστική αλλαγή έδρα της ομάδας του. «Παίξαμε σ' αυτό το γήπεδο πριν από τρεις εβδομάδες και δεν θα έχουμε πρόβλημα. Πρέπει όμως να βελτιωθούμε και κυρίως να είμαστε πολύ καλύτεροι στην επίθεση που είναι και το μεγάλο μας όπλο».
Χωρίς προβλήματα θα παραταχθεί και ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης που επίσης προέρχεται από δύο ήττες αν και όπως τόνισε ο Γιάννης Ανδρεάδης: «Αυτό που είπα στα παιδιά ήταν πως ούτε μετά τις μεγάλες νίκες που σημειώσαμε δεν γίναμε υπερομάδα, αλλά ούτε επειδή χάσαμε από τον Παναθηναϊκό γίναμε κακή ομάδα. Σίγουρα κάνουμε κάποια κοιλιά, αλλά αυτό είναι και φυσιολογικό, αφού μην ξεχνάτε ότι έχουμε πολλούς νεαρούς αθλητές. Στον παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ πάντως θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΘΑ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ AΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΕΛΕΙΠΟΜΕΝΑ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Download

Label 4

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΑΣ BLOG-SITE

Το BLOG-SITE μας ανανεώθηκε έγινε πιο πρακτικό και πιο καλαίσθητο... Οι απόψεις μας όμως παρέμειναν ίδιες...

Το VolleyPaok είναι μαζί σας με συνεχή ενημέρωση όλο το 24ώρο...
Άμεσα και όχι έμεσα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση...
Η μοναδική ενημέρωση στο διαδίκτυο αποκλειστικά και μόνο για το ανδρικό και γυναικείο βόλει του Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. Επιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς! πρoσπάθησαν κάποιοι αλλα ΔΕΝ το πέτυχαν! Και όμως, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ... VolleyPaok και είσαι μέσα... ενημέρωση, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με αξιοπρέπεια και σάτιρα... Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.

VolleyPaok "Και είσαι μέσα"...
Ενημέρωση με αξιοπρέπεια και σάτιρα...
Γιατί ετσι απλά Βόλει Π.Α.Ο.Κ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ TOY VolleyPaok




Έπειτα από αρκετές προσπ
άθ ειες δημιουργίας ενός BLOG-SITE με μόνο και ξεκάθαρο στόχο να προβάλουμε όλα τα νέα για το βόλει του ΠΑΟΚ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία της ιστοσελίδας www.volleypaok.gr Αλλα και το BLOG μας volleypaok.blogspot.com

Εδώ και 4 χρόνια ζωής το VolleyPaok δίνει την ευκαιρία στον οπαδό του ΠΑΟΚ και στον εκάστοτε επισκέπτη να ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες του τμήματος βόλει του ΠΑΟΚ μας αλλα και όχι μόνο.. Πλέον παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη – αναγνώστη να διαβάζει τις απόψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι του εκάστοτε δημοσιογράφου κτλ – παρατρεχάμενου - αυλοκόλακα της εκάστοτε διοίκησης (ΑΣ - ΤΑΠ κτλ) που θέλει ή του επιβάλουν να σχηματίσει άποψη στον κόσμο με σκοπό την παραπλάνηση.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ!!