Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

7η Αγωνιστική ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Α.Ο. - Π.Α.Ο.Κ. 3 - 1 ΣΕΤ ΤΕΛΙΚΟ! ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ! ΔΙΠΛΟ ΜΕΣ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ ΠΑΟΚ ΟΛΕ!

 

7η Αγωνιστική Πρωταθλήματος βόλει Ανδρών Α1
 ΚΥΡΙΑΚΗ 12/12/2010 ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 17:00 
  ΝOVASPORTS 3






ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:
(Βαρθαλίτης, Γεωργουλέας, παρατηρητής διαιτησίας: Βασιλειάδης) 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Α.Ο. - Π.Α.Ο.Κ. 
3 - 1 ΣΕΤ
ΤΕΛΙΚΟ


 25 - 20 πρώτο σέτ 
Χλυαρός ο ΠΑΟΚ στο πρώτο σετ πάμε δυνατά για το δεύτερο!


25 - 20 δεύτερο σέτ
Πολύ κακός και στο δεύτερο σετ ο ΠΑΟΚ! Απών ο στέινμπεργκ που δεν βοήθηάει σήμερα καθόλου.. Λάθος σε καθοριστικό σημείο των διαιτητών υπερ του παναθηναικού!


30 - 32 τρίτο σέτ
Θρίλερ σε ενα τρίτο σετ με καλύτερο τον ΠΑΟΚ πάμε γερά ρε ΠΑΟΚΑΡΑ!!!


25 - 20 τέταρτο σέτ
Κουρασμένος ο ΠΑΟΚ δυστυχώς την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα κόντρα στον παναθηναικό!

Τα σετ: 25-20, 25-20, 30-32, 25-20
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Καζάζης): Πετρέας 6 (4/14 επ., 1 μπλοκ), Μηνούδης 13 (9/14 επ., 3 μπλοκ, 82% υπ. - 55% άριστες), Γιορντάνοφ 27 (20/44 επ.), Ψάρρας 6 (2/4 επ., 2 μπλοκ, 2 άσοι), Πανταλέων 9 (8/14 επ.), Λάππας 19 (14/23 επ., 4 μπλοκ, 63% υπ. - 42% άριστες), Παπαδημητρίου -λ 62% υπ. - 31% άριστες)/ Κόβατς 1, Ντονάς 1.


ΠΑΟΚ (Μέλκας): Παντακίδης 7 (3/10 επ., 4 μπλοκ), Γουίντερ 3, Μπόγιτς 27 (26/40 επ., 1 μπλοκ, 52% υπ. - 39% άριστες), Καραγιάννης 6 (6/12 επ.), Στέινμπεργκ 12 (8/23 επ., 2 μπλοκ, 2 άσοι), Λινς 15 (14/31 επ. 71% υπ. - 46% άριστες), Δημητρακόπουλος -λ 81% υπ. - 50% άριστες / Πλίκας, Παπαδημητρίου, Ωρολογάς



"Μέσα μας υπήρχε πίεση"

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Γιάννης Μέλκας, μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό στάθηκε στο άγχος που είχαν οι παίκτες του λόγω της πρωτιάς, τόνισε ότι από εδώ και πέρα θέλει πολύ δουλειά και αναγνώρισε την ανωτερότητα των "πράσινων"
Ο Γιάννης Μέλκας δεν έκρυψε τα λόγια του αμέσως μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό και έδωσε το σύνθημα για σκληρή δουλειά, ώστε να επανέλθει ο ΠΑΟΚ στον δρόμο των επιτυχιών, ενώ επεσήμανε ότι οι "πράσινοι" ήταν ανώτεροι και παραδέχτηκε ότι δεν περίμενε ο Λάππας να πιάσει τέτοια απόδοση.
Συγκεκριμένα είπε στην τηλεόραση της NOVA:
"Κακά τα ψέματα δεν περιμέναμε ο Λάππας να παίξει τόσο καλά. Εγώ τον γνωρίζω και ήξερα ότι καμιά φορά παίζει καλύτερα όταν είναι απροπόνητος", είπε αρχικά και πρόσθεσε:
"Ο Παναθηναϊκός έπαιξε καλύτερα. Ήρθαμε στο παιχνίδι χωρίς να λέμε μεγάλα λόγια, δεν θέλαμε να αγχώσουμε τους παίκτες, αλλά μέσα μα υπήρχε πίεση, λόγω του ότι είμαστε ψηλά στο πρωτάθλημα. Παλέψαμε στο τρίτο σετ το οποίο και πήραμε. Στο τέταρτο σετ φάνηκαν κάποια σημάδια κούρασης στον Παναθηναϊκό αλλά δεν το εκμεταλλευτήκαμε". Στη συνέχεια παραδέχτηκε ότι: "Όταν μαθαίνεις να κερδίζεις ανοίγει η όρεξη, σίγουρα ήρθαμε στην Αθήνα για να κερδίσουμε".
Αναφερόμενος στην συνέχεια των υποχρεώσεων ο κόουτς του ΠΑΟΚ δήλωσε: "Πρέπει να ηρεμήσουμε αυτές τις ημέρες. Πρέπει να διαχειριστούμε σωστά αυτή την ήττα. Το έχω πει ήδη ότι ακόμη δεν μπορώ να μιλήσω για στόχους. Πρέπει να δουλέψουμε παραπάνω. Έχουμε καλούς παίκτες, έχουμε καλό σύνολο πρέπει, όμως, να προσπαθήσουμε παραπάνω", και κατέληξε μιλώντας για την κακή εμφάνιση του Στέινμπεργκ: "Είναι νεαρός, δεν μπορεί συνέχεια να είναι σταθερός".


ΜΙΚΡΑ ΜΙΚΡΑ
 Χωρίς τον Τζόρντι Γκενς θα παραταχθούν οι πράσινοι, αφού ο Καταλανός υπέστη κοίλη μεσοσπονδύλιου δίσκου και θα χάσει τους επόμενους τρεις αγώνες.
Μισή ώρα πριν από την έναρξη του αγώνα, ελάχιστοι είναι οι φίλαθλοι του Τριφυλλιού που βρίσκονται στο κλειστό της Γλυφάδας.

Το volleypaok θα σας ενημερώνει λεπτό προς λεπτό σε όλες τις εκτός έδρας αναμετρήσης της ομάδας μας... Και αμέσως μετά την λήξη των αγώνων συνεντεύξεις παρελειπόμενα και πολλά άλλα...


TΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ.
Στις προπονήσεις επιστρέφουν οι παίκτες του ΠΑΟΚ την Δευτέρα, μετά το ρεπό της Κυριακής που τους έδωσε ο Γιάννης Μέλκας. Με δεδομένο το γεγονός ότι κανείς δεν ξέρει πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα ο τεχνικός του Δικεφάλου αναζητά ομάδα για φιλικό προκειμένου να διατηρηθούν σε αγωνιστική φόρμα. Σε περίπτωση που υπάρξει επανεκκίνηση του πρωταθλήματος τότε το πρόγραμμα θα συνεχιστεί κανονικά ενόψει του επόμενου αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Το θετικό για τον ΠΑΟΚ είναι ότι ο Μάρκος Μπόγιτς ξεπέρασε τις ενοχλήσεις του και έτσι ο Γιάννης Μέλκας μπορεί να τον υπολογίζει για όποτε ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Τη δεδομένη χρονική στιγμή τεχνική ηγεσία και παίκτες απολαμβάνουν τη μοναξιά της κορυφής και ετοιμάζονται για τα δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν καθώς ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει εκτός τον Παναθηναϊκό εκτός τη Λαμία, και εντός τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Μία τριπλέτα παιχνιδιών που θα καθορίσει και τους στόχους του ΠΑΟΚ στο φετινό πρωτάθλημα. Πάντως ο έμπειρος προπονητής του ασπρόμαυρου συλλόγου Γιάννης Μέλκας προσπαθεί να ρίξει τους τόνους και να προσγειώσει παίκτες και οπαδούς αφού το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα. «Προσωπικά δεν μιλάω ούτε για τετράδα ακόμα . Είναι νωρίς για να ανεβάσουμε τον πήχη. Ξεκινήσαμε καλά , βρισκόμαστε στη κορυφή και θέλουμε να παραμείνουμε, αλλά έχουμε μπροστά μας μία σειρά πολύ σημαντικών παιχνιδιών που θα δείξουν μέχρι που μπορεί να φθάσει αυτή η ομάδα. Σίγουρα υπάρχει καλό κλίμα και χημεία αλλά βλέπουμε τοπ κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».Την ευκαιρία όμως να πάρει ανάσες είχε και ο Παναθηναϊκός καθώς στο πρόσφατο παιχνίδι με τη Λαμία αγωνίστηκε με σύνθεση ανάγκης εξαιτίας και του τραυματισμού του Λάππα ο οποίος θα είναι έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του όποτε ξεκινήσει το πρωτάθλημα. 

Με ένα χαλάρωμα το πρωί του Σαββάτου ο ΠΑΟΚ θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του και θα αναχωρήσει για την Αθήνα, όπου στις 5 το απόγευμα της Κυριακής στο κλειστό της Γλυφάδας θα αντιμετωπίσει στο μεγάλο παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής τον Παναθηναϊκό. Ο Γιάννης Μέλκας δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών και οι ενοχλήσεις που ένιωθαν οι Μπόγιτς και Στέινμπεργκ έχουν ξεπεραστεί. Ο κόουτς του «Δικεφάλου» θα μιλήσει το πρωί του Σαββάτου στους παίκτες του κάτι που θα κάνει και το πρωί της Κυριακής, στο ξενοδοχείο όπου θα καταλύσει η αποστολή. Το βάρος θα πέσει κυρίως στον ψυχολογικό τομέα, ενώ από τεχνικής πλευράς είναι βέβαιο πώς ο «Δικέφαλος» θα επιχειρήσει να πάει το παιχνίδι στην ταχύτητα, όπου υπερτερεί λόγω του πασαδόρου του αλλά και στο μπλόκ, όπου και πάλι εχει πλεονέκτημα. 

Ο πασαδόρος του Παναθηναϊκού, Τζόρντι Γκενς, τραυματίστηκε στον αγώνα της Τετάρτης (8/12) με την Κνακ Ροζελάρε για το Champions League και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου 15 ημέρες, κάτι που σημαίνει ότι τέθηκε νοκ άουτ για την αναμέτρηση της Κυριακής (12/12) με τον ΠΑΟΚ.
Κατά τη διάρκεια του πρώτου σετ στο ματς με την Κνακ Ροζελάρε ο Γκενς ένιωσε έντονους πόνους στη μέση και αμέσως αποσύρθηκε από το γήπεδο με φορείο. Ο Καταλανός πασαδόρος δεν γίνονταν να συνεχίσει το παιχνίδι και λίγο αργότερα η πρώτη ιατρική εκτίμηση έκανε λόγο για απουσία 15-20 ημερών από τους αγωνιστικούς χώρους.

Πανέτοιμος ο ΠΑΟΚ αυτη την ώρα βρίσκετε στην γλυφάδα πάνοπλος ο Γίαννης Μέλκας ολα του τα όπλα στην διάθεση του για την 7η συνεχόμενη μεγάλη νίκη παρά την διακοπή του πρωταθλήματος.

ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΒΟΛΛΕΙ 2007-08 ΠΑΝΩ ΑΠΟ 3000 ΤΡΕΛΑΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ!!
(Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουνε οι νέοι)!
Αντε και φέτος στον δεύτερο γύρο με τον βάζελο στο παλατάκι να είμαστε οι διπλάσιοι και να διεκδικούμε ακόμη το πρωτάθλημα.. Και στα πλέι οφ να πανηγυρίζουμε πάνω απο 8000 τρελαμένοι μέσα στο παλατάκι την κατάκτηση του τροπαίου..

!
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΘΑ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ AΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΕΛΕΙΠΟΜΕΝΑ... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Download

Label 4

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΑΣ BLOG-SITE

Το BLOG-SITE μας ανανεώθηκε έγινε πιο πρακτικό και πιο καλαίσθητο... Οι απόψεις μας όμως παρέμειναν ίδιες...

Το VolleyPaok είναι μαζί σας με συνεχή ενημέρωση όλο το 24ώρο...
Άμεσα και όχι έμεσα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση...
Η μοναδική ενημέρωση στο διαδίκτυο αποκλειστικά και μόνο για το ανδρικό και γυναικείο βόλει του Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. Επιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς! πρoσπάθησαν κάποιοι αλλα ΔΕΝ το πέτυχαν! Και όμως, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ... VolleyPaok και είσαι μέσα... ενημέρωση, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με αξιοπρέπεια και σάτιρα... Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.

VolleyPaok "Και είσαι μέσα"...
Ενημέρωση με αξιοπρέπεια και σάτιρα...
Γιατί ετσι απλά Βόλει Π.Α.Ο.Κ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ TOY VolleyPaok




Έπειτα από αρκετές προσπ
άθ ειες δημιουργίας ενός BLOG-SITE με μόνο και ξεκάθαρο στόχο να προβάλουμε όλα τα νέα για το βόλει του ΠΑΟΚ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία της ιστοσελίδας www.volleypaok.gr Αλλα και το BLOG μας volleypaok.blogspot.com

Εδώ και 4 χρόνια ζωής το VolleyPaok δίνει την ευκαιρία στον οπαδό του ΠΑΟΚ και στον εκάστοτε επισκέπτη να ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες του τμήματος βόλει του ΠΑΟΚ μας αλλα και όχι μόνο.. Πλέον παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη – αναγνώστη να διαβάζει τις απόψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι του εκάστοτε δημοσιογράφου κτλ – παρατρεχάμενου - αυλοκόλακα της εκάστοτε διοίκησης (ΑΣ - ΤΑΠ κτλ) που θέλει ή του επιβάλουν να σχηματίσει άποψη στον κόσμο με σκοπό την παραπλάνηση.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ!!