Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

Κλειστόν μέχρι νεωτέρας... OΡΙΣΤΙΚΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ! ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΙΣ 13.00 ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΛΙΓΚΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ!

Η ΕΣΑΠ αποφάσισε την αναστολή, μέχρι νεωτέρας, του πρωταθλήματος της Α1 ανδρών, αφού η 1η Δεκεμβρίου ήταν η καταληκτική ημερομηνία για την υλοποίηση των δεσμεύσεων της Πολιτείας απέναντι στα ΤΑΑ. Ποια είναι η θέση του ΠΑΟΚ


 

Το πρωτάθλημα βόλεϊ της Α1 είναι από σήμερα (1/12) στον αέρα... Η ηγεσία της ΕΣΑΠ έκανε πράξη αυτό που είχε συμφωνηθεί στην συζήτηση που είχε προ λίγων ημερών με τους υπευθύνους των ομάδων, για αναστολή του πρωταθλήματος από την 1η Δεκεμβρίου, αφού οι προσπάθειες της να υπάρξει συνάντηση με τον ΓΓΑ Πάνο Μπιτσαξή ή, με τον Υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού Παύλο Γερουλάνο, για λύση των οικονομικών, κυρίως, προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι σύλλογοι, δεν βρήκαν αντίκτυπο.
"Πάτησε το κουμπί για αναστολή κάθε αγωνιστικής δραστηριότητας μέχρι νεοτέρας...", είπε ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ, Παντελής Ταρνατόρος.
Πλέον, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η τοποθέτηση του προέδρου της Λίγκας στην Συνέντευξη Τύπου που έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη (2/12, 13.00).

"Ο ΠΑΟΚ κοιτάει το συνολικό καλό"
Ο αντιπρόεδρος του ΤΑΑ ΠΑΟΚ, Κώστας Παϊσιάδης, τοποθετήθηκε για την συγκεκριμένη απόφαση. "Το ότι ο ΠΑΟΚ είναι πρώτος και σε καλή αγωνιστική κατάσταση δεν έχει καμία σημασία, μπροστά στο συνολικό καλό. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα σωματεία είναι πάνω από οτιδήποτε άλλο την προκειμένη στιγμή", δήλωσε σχετικά.

Υπέρ της διακοπής οι αθλητές 

Οι αθλητές που αγωνίζονται στην Α1 βόλεϊ ανδρών στηρίζουν την αναστολή του πρωταθλήματος που αποφάσισε την Τετάρτη (1/12) η ηγεσία της ΕΣΑΠ, λόγω των χρημάτων που οφείλονται από την Πολιτεία στα σωματεία. 

Μέσω του διευθυντή του συνδέσμου τους (ΠΑ.Σ.Α.Π.), Παναγιώτη Περπερίδη, τόνισαν την στήριξή τους στην διοργανώτρια αρχή.

Η σημερινή (1/12) ανακοίνωσή τους αναφέρει:
"Οι αθλητές του βόλεϊ (οι οποίοι στο παρελθόν έχουν αποδείξει ότι διεκδικούν από τις ομάδες τα χρεωστούμενα , επιλέγοντας όχι την αποχή , αλλά να αγωνίζονται για το καλό του αθλήματος) στέκονται στο πλευρό της ΕΣΑΠ και θεωρούν μείζον θέμα την καταβολή των 100,000 ευρώ από την πολιτεία, σε μια εξαιρετικά δύσκολη οικονομική συγκυρία για την χώρα στο σύνολό της.
Στο πρόσφατο παρελθόν το προεδρείο του ΠΑ.Σ.Α.Π. είχε εισηγηθεί στην Ε.Σ.Α.Π. να ζητηθεί κοινή συνάντηση της διοργανώτριας αρχής, της ομοσπονδίας και των αθλητών με τον υφυπουργό Πολιτισμού κύριο Νικητιάδη. Θεωρούμε ότι μόνο μέσω της κοινής δράσης όλων των φορέων του αθλήματος μπορεί να επιτευχθεί ο κοινός στόχος και τελικώς η ίδια η επιβίωση του".
 

Συνέντευξη του προέδρου της ΕΣΑΠ στον ΣΚΑΪ 100.3

Ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος φιλοξενήθηκε στο αθλητικό μαγκαζίνο του ραδιοφωνικού σταθμού ΣΚΑΙ 100.3, όπου μίλησε στον δημοσιογράφο Πάνο Βόγλη για τα προβλήματα που υπάρχουν στο πρωτάθλημα της Volleyleague ΟΠΑΠ 2010-2011.
«Η απόφαση αναστολής του πρωταθλήματος δεν είναι σημερινή ή χθεσινή, αλλά έχει παρθεί εδώ και αρκετό καιρό από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ενωσης. Στο πλαίσιο των επαφών που θέλουμε να κάνουμε με την Πολιτεία, επιθυμία μας ήταν ορισμένες εξ αυτών να έχουν γίνει μέχρι την 1η Δεκεμβρίου για κάποια θέματα τα οποία είναι ιδιαιτέρως σημαντικά.
Με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού κ. Μπιτσαξή έχουμε συναντηθεί επανειλημμένως, αλλά ο κ. Γενικός έχει συγκεκριμένες αρμοδιότητες και αυτό που περιμένουμε είναι μια συνάντηση με τον Υφυπουργό Πολιτισμού & Τουρισμού κ. Νικητιάδη, ο οποίος προφανώς λόγω φόρτου εργασίας δεν μας έχει δεχθεί ακόμη»
Στην ερώτηση τι προσδοκά η ΕΣΑΠ από την συγκεκριμένη συνάντηση με τον κ. Νικητιάδη, ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ τόνισε: «Το θέμα δεν είναι τι περιμένουμε εμείς. Η Πολιτεία από τον περασμένο Μάιο έχει δεσμευθεί ότι θα συνεχιστεί η οικονομική ενίσχυση κι όλες οι ομάδες έκαναν τον προϋπολογισμό τους υπολογίζοντας και αυτά τα χρήματα. Οι συγκεκριμένες προφορικές δεσμεύσεις δεν έχουν πάρει νομική μορφή και έχοντας φτάσει στα μισά της σεζόν δεν ξέρουμε τι γίνεται. Για αρκετές από τις ομάδες, αυτό το ποσό αποτελεί το 30% ή το 40% του προϋπολογισμού τους. Αν ξέραμε ότι δεν θα δινόταν τα χρήματα θα είχαμε φτιάξει άλλες συνθήκες, διαφορετικά μπάτζετ. Είχαμε πάρει όμως δεσμεύσεις και ελπίζουμε ότι θα ισχύσουν αν και μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει κάτι...»
Στην ερώτηση για τη διάρκεια της αναστολής του πρωταθλήματος ο κ. Ταρνατόρος σημείωσε: «Εμείς δεν εκβιάζουμε και δεν απειλούμε, περιμένουμε μια συζήτηση, αλλά πλέον είναι θέμα επιβίωσης των ομάδων και πρέπει να βρούμε μια λύση. Η αναστολή δεν έχει ημερομηνία, αλλά αν υπάρχει άμεση ανταπόκριση, υπάρχει περίπτωση να επανεξεταστεί»
Τέλος στην ερώτηση για το τι θα κάνει η ΕΣΑΠ αν η Πολιτεία ανακοινώσει ότι δεν μπορεί να δώσει τα χρήματα της επιχορήγησης ο κ. Ταρνατόρος δήλωσε: «Αν προκύψει μια τέτοια εξέλιξη, τότε σίγουρα θα συνεδριάσει εκτάκτως το ΔΣ της ΕΣΑΠ και θα αποφασίσουν όλες οι ομάδες μαζί, όπως κάνουν μέχρι σήμερα τα μέλη του Συνεταιρισμού μας. Αντικειμενικά πάντως, θα δημιουργηθεί πολύ μεγάλο πρόβλημα»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Download

Label 4

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΑΣ BLOG-SITE

Το BLOG-SITE μας ανανεώθηκε έγινε πιο πρακτικό και πιο καλαίσθητο... Οι απόψεις μας όμως παρέμειναν ίδιες...

Το VolleyPaok είναι μαζί σας με συνεχή ενημέρωση όλο το 24ώρο...
Άμεσα και όχι έμεσα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση...
Η μοναδική ενημέρωση στο διαδίκτυο αποκλειστικά και μόνο για το ανδρικό και γυναικείο βόλει του Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. Επιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς! πρoσπάθησαν κάποιοι αλλα ΔΕΝ το πέτυχαν! Και όμως, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ... VolleyPaok και είσαι μέσα... ενημέρωση, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με αξιοπρέπεια και σάτιρα... Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.

VolleyPaok "Και είσαι μέσα"...
Ενημέρωση με αξιοπρέπεια και σάτιρα...
Γιατί ετσι απλά Βόλει Π.Α.Ο.Κ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ TOY VolleyPaok




Έπειτα από αρκετές προσπ
άθ ειες δημιουργίας ενός BLOG-SITE με μόνο και ξεκάθαρο στόχο να προβάλουμε όλα τα νέα για το βόλει του ΠΑΟΚ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία της ιστοσελίδας www.volleypaok.gr Αλλα και το BLOG μας volleypaok.blogspot.com

Εδώ και 4 χρόνια ζωής το VolleyPaok δίνει την ευκαιρία στον οπαδό του ΠΑΟΚ και στον εκάστοτε επισκέπτη να ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες του τμήματος βόλει του ΠΑΟΚ μας αλλα και όχι μόνο.. Πλέον παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη – αναγνώστη να διαβάζει τις απόψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι του εκάστοτε δημοσιογράφου κτλ – παρατρεχάμενου - αυλοκόλακα της εκάστοτε διοίκησης (ΑΣ - ΤΑΠ κτλ) που θέλει ή του επιβάλουν να σχηματίσει άποψη στον κόσμο με σκοπό την παραπλάνηση.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ!!