Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Κυριακή 29 Απριλίου 2012

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ!! ΑΝΑΒΑΛΕΤΕ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΙΝΙΚΑ ΣΥΡΟΥ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΩΣΤΕ Ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΞΕΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΥ ΠΑΙΚΤΗ!!(ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΙΝΑΙ 2-2) ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΓΗΡΑΙΟΥ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ(ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ) ΤΟΥ ΦΟΙΝΙΚΑ ΣΥΡΟΥ!!

 
Απίστευο κι όμως... ελληνικό. Σύμφωνα με απόφαση του ΓΓΑ Πάνου Μπιτσαξή και μετά αρνητική εισήγηση της Ελληνικής Αστυνομίας ο 5ος τελικός θα γίνει μετά τις εκλογές στις 6 Μαϊου. Η απόφαση προκαλεί σοκ και φυσικά ο Φοίνικας θα κληθεί να αγωνιστεί σίγουρα χωρίς τον καλύτερο της παίκτη, τον Τόμισλαβ Ντόκιτς. Δυστυχώς ο κύριος Μπιτσαξής λίγο πριν κλείσει την καριέρα του στη ΓΓΑ πήρε άλλη μια τραγική απόφαση για το ελληνικό βόλεϊ αφού προηγουμένως οι ίδιοι παράγοντες του του έχουν καταδικάσει σε θάνατο.

H ανακοίνωση της ΕΣΑΠ:

«Μετά από την παρέμβαση του ΓΓΑ κ. Πάνου Μπιτσαξή και σε συνεννόηση με την ΕΣΑΠ κατόπιν και σχετικής ενημέρωσης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης για αδυναμία κάλυψης αθλητικών γεγονότων λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων το διάστημα πριν από τις εκλογές, αποφασίστηκε η οριστική αναβολή του προγραμματισμένου για σήμερα 5ου τελικού και η μετάθεση του για μετά τις βουλευτικές εκλογές».
 
 Ο πρόεδρος του Φοίνικα Σύρου, Δημήτρης Παλιόπορτας, μίλησε στο gazzetta.gr μετά την επίθεση που δέχτηκε από αγνώστους στο κλειστό της Μίκρας...«Ναι δέχτηκα πέντε κροτίδες με αποτέλεσμα να θολώσει το αριστερό μου μάτι και να ζητήσω από τον γιατρό της ομάδας κολλύριο για να βάλω. Ήρθε ένας άνθρωπος της ΕΣΑΠ και με βοήθησε. Δεν τρόμαξα ποτέ μου δεν τρομάζω, απλά ήθελα να ανοίξει κανονικά το μάτι μου.

Ως άνθρωπος με ειδικές ανάγκες δεν περίμενα πως θα έβρισκαν οι άνδρες, τα ζώα που λέω εγώ να κάνουν επίθεση σε εμένα. Εκεί βρήκαν να κάνουν το ανδριλίκι τους. Αυτοί που το έκαναν αυτό δεν είναι άνθρωποι του βόλεϊ αλλά χούλιγκαν του ποδοσφαίρου. Αυτοί πρέπει να ζουν σε στάβλους, σε σπίτια ζουν οι άνθρωποι. Ένα κορυφαίο όνομα, μια κορυφαία ομάδα όπως ο Ηρακλής, την κάνουνε ρόμπα κάποιοι επιτήδειοι. Αν αυτό είναι αθλητισμός κάνουν λάθος.

Εγώ ως πρόεδρος της ομάδας προσπαθώ και φωνάζω γονείς για να ασχοληθούν με τον αθλητισμό. Αυτοί εδώ μπορούν να το κάνουν; Γιατί για να τους σκοτώσουν. Σε καμία περίπτωση εγώ δεν θα έφερνα σε αυτό το γήπεδο τα παιδιά μου».

Για το τι σκοπεύει να κάνει από εδώ και πέρα και αν σκέφτεται να καταθέσει μήνυση:
«Υπάρχουν αρμόδιοι για να πράξουν τα δέοντα. Η απόλυτα υπεύθυνη για το τι θα γίνει είναι η Λίγκα και μετά οι άνθρωποι του Ηρακλή. Για του ανθρώπου του Ηρακλή έχω να πω πως θα πρέπει να τους μαζέψουν γιατί θα τους καταστρέψουν. Δεν θα κάνω μήνυση κατ' αγνώστων δεν έχει νόημα. Αν τους έβλεπα, μπορεί να μην μπορώ να περπατήσω, αλλά αν τους έπιανα στα χέρια μου θα τους έδειχνα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Download

Label 4

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΑΣ BLOG-SITE

Το BLOG-SITE μας ανανεώθηκε έγινε πιο πρακτικό και πιο καλαίσθητο... Οι απόψεις μας όμως παρέμειναν ίδιες...

Το VolleyPaok είναι μαζί σας με συνεχή ενημέρωση όλο το 24ώρο...
Άμεσα και όχι έμεσα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση...
Η μοναδική ενημέρωση στο διαδίκτυο αποκλειστικά και μόνο για το ανδρικό και γυναικείο βόλει του Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. Επιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς! πρoσπάθησαν κάποιοι αλλα ΔΕΝ το πέτυχαν! Και όμως, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ... VolleyPaok και είσαι μέσα... ενημέρωση, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με αξιοπρέπεια και σάτιρα... Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.

VolleyPaok "Και είσαι μέσα"...
Ενημέρωση με αξιοπρέπεια και σάτιρα...
Γιατί ετσι απλά Βόλει Π.Α.Ο.Κ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ TOY VolleyPaok




Έπειτα από αρκετές προσπ
άθ ειες δημιουργίας ενός BLOG-SITE με μόνο και ξεκάθαρο στόχο να προβάλουμε όλα τα νέα για το βόλει του ΠΑΟΚ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία της ιστοσελίδας www.volleypaok.gr Αλλα και το BLOG μας volleypaok.blogspot.com

Εδώ και 4 χρόνια ζωής το VolleyPaok δίνει την ευκαιρία στον οπαδό του ΠΑΟΚ και στον εκάστοτε επισκέπτη να ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες του τμήματος βόλει του ΠΑΟΚ μας αλλα και όχι μόνο.. Πλέον παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη – αναγνώστη να διαβάζει τις απόψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι του εκάστοτε δημοσιογράφου κτλ – παρατρεχάμενου - αυλοκόλακα της εκάστοτε διοίκησης (ΑΣ - ΤΑΠ κτλ) που θέλει ή του επιβάλουν να σχηματίσει άποψη στον κόσμο με σκοπό την παραπλάνηση.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ!!