Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

ΓΙΑ ΤΑ PLAY OFF ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 19.30 Μονομαχια Άρη - ΠΑΟΚ στο Αλεξάνδρειο, ΔΕΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ!!


Την σκυτάλη από τα play offs για τις θέσεις 1-4, παίρνει σήμερα (Αλεξάνδρειο, 19.30, Δεληκωστίδης, Καραμπαλάσης, Κομισάριος: Κάλλης) το γκρουπ 5-8, αφού στη Θεσσαλονίκη διεξάγεται ο (νοκ άουτ) αγώνας με αντιπάλους τον Άρη και τον ΠΑΟΚ.
Κίτρινοι και ασπρόμαυροι θα διεκδικήσουν το εισιτήριο για τον ‘τελικό' του συγκεκριμένου γκρουπ (ο άλλος φιναλίστ θα προκύψει από αγώνα ΓΣ Λαμία - Εθνικός Αλεξανδρούπολης που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 18 Απριλίου) με τους γηπεδούχους να μην έχουν στη διάθεση τους τον Σέρβο πασαδόρο Ιβάν Μποΐκοβιτς και τους φιλοξενούμενους τους δύο ξένους ακραίους τους Ιβάν Μπορόβνιακ, Γιασέρ Ρομέρο.
«Είναι ένα μεγάλο τοπικό ντέρμπι και σίγουρα είναι θετικό για μας το ότι παίζουμε εντός έδρας και θα έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας», παραδέχθηκε αρχικά ο αρχηγός του Άρη Δημήτρης Ριζόπουλος και συνέχισε: «Είναι εντελώς διαφορετικό ματς από το πρόσφατο της κανονικής περιόδου, αφού εδώ είναι ένα νοκ άουτ ματς όπου χρειάζεσαι και λίγο την τύχη. Από κει και πέρα κι οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν με απουσίες, αλλά νομίζω ότι του ΠΑΟΚ είναι πιο σημαντικές, αφού σε εμάς ο Χαριτωνίδης είναι πολύ έμπειρος και είμαι σίγουρος ότι θα ανταποκριθεί στις ανάγκες του αγώνα».
Ο Τόλης Αρμενάκης από την πλευρά του ΠΑΟΚ ναι μεν έδωσε το προβάδισμα στον Άρη, ωστόσο προειδοποίησε ότι η ομάδα του παρά τα προβλήματα της θα παλέψει για τη νίκη - πρόκριση.
«Ο Άρης παίζει στην έδρα του κι έχει τον πρώτο λόγο, αφού εμείς έχουμε δύο πολύ σημαντικές απώλειες με την απουσία των ξένων μας, αλλά παρόλα αυτά είμαστε υποχρεωμένοι να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για τη νίκη κι αυτό θα κάνουμε», τόνισε ο διεθνής διαγώνιος του Δικεφάλου και κατέληξε: «Είναι ένα περίεργο ματς, αφού οι δύο ομάδες δεν θα είναι ίδιες συγκριτικά με το πρόσφατο παιχνίδι του πρωταθλήματος, αλλά όπως είπα και πιο πριν οι δικές μας απουσίες είναι πολύ πιο σημαντικές από αυτή του Άρη».
 
Τι έγινε φέτος

Μοιράστηκαν τις νίκες στην κανονική περίοδο οι δύο ομάδες, με τον ΠΑΟΚ να κερδίζει στο τάι μπρέικ στο PAOK Sports Arena και τον Άρη να επικρατεί με 3-1 σε ένα επεισοδιακό, στο φινάλε του, ματς (που οδήγησε στην αποβολή του Ιβάν Μπορόβνιακ) από τους διαιτητές.

Α' Γύρος - 9η αγωνιστική
ΠΑΟΚ - Άρης 3-2
Παρόλο που βρέθηκε να χάνει με 2-1 ο ΠΑΟΚ μπόρεσε τελικά να πάρει τη νίκη με 3-2 επί του Άρη στο μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης.
Το παιχνίδι χωρίς να είναι καλό ποιοτικά, ήταν ιδιαίτερα συναρπαστικό με εξαίρεση το φινάλε του 5ου σετ όπου ο ΠΑΟΚ πήρε μια σημαντική διαφορά.
Ο Δικέφαλος μετά το πρώτο σετ, είχε προβλήματα στην υποδοχή από το πολύ καλό σερβίς των παικτών του Άρη, ενώ αντιθέτως το δικό του σερβίς είχε άσχημα ποσοστά (20 συνολικά χαμένα) με αποτέλεσμα οι κίτρινοι να καταφέρουν να προηγηθούν με 2-1 σετ, ενώ στο δ' παρόλο που ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με 19-15 ο Άρης ισοφάρισε 19-19 με νέο σερί λαθών από τους παίκτες του Μέλκα. Με άσο του Ρομέρο ο ΠΑΟΚ ξέφυγε πάλι με 21-19, ενώ στο 23-21 η άουτ επίθεση του Κιόση (24-21) ουσιαστικά έστειλε το ματς στο τάι μπρέικ.
Εκεί ο Άρης προηγήθηκε με 2-3, ο ΠΑΟΚ απάντησε με σερί 3-0 (5-3) και δεν κοίταξε ξανά πίσω, καθώς το 10-8 έγινε 13-8 με μπλοκ του Μπορόβνιακ και κόντρα επίθεση του Αρμενάκη.
«Ήταν μια νίκη απέναντι στον βασικό μας αντίπαλο που είναι ο Άρης, μια νίκη μεγάλης σημασίας όπως είχαμε πει με τα παιδιά... Σήμερα μίλησε η καρδιά γιατί σε τέτοια ματς μετράει η μαγκιά και η θέληση κι όχι η τακτική. Μετά το πρώτο σετ μας χάλασαν την υποδοχή με αποτέλεσμα να κάνουμε πολλά λάθη, αλλά ευτυχώς μπορέσαμε να το γυρίσουμε και πάλι», είπε ο Γιάννης Μέλκας συμπληρώνοντας ότι «ακόμη δεν έχει τελειώσει τίποτα. Κλείσαμε με καλό τρόπο τη χρονιά, αλλά χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια και στη συνέχεια».
Ο Ιβάν Μπορόβνιακ σημείωσε από την πλευρά του: «Αν και δεν είμαι έτοιμος ήθελα πολύ να παίξω γιατί ξέρω τι σημαίνει ένα τέτοιο παιχνίδι. Ηθελα να νιώσω αυτή την εμπειρία κι είμαι χαρούμενος που κερδίσαμε. Εχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας, αλλά θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε σήμερα στο γήπεδο. Σήμερα νιώσαμε ότι παίζουμε επίσημο ματς αφού στα άλλα παιχνίδια ήταν σα να παίζαμε φιλικά»
Στο στρατόπεδο του Άρη ο Γιώργος Γιάτσης τόνισε ότι: «Πληρώσαμε σε ένα ακόμη παιχνίδι τα λάθη μας. Έπρεπε να έχουμε ‘καθαρίσει' τον αγώνα στο δ' σετ, αλλά δεν το κάναμε»,
Στο ίδιο μήκος κύματος και οι Μιχάλης Σαρικεΐσογλου, Θάνος Τερζής.
«Ο βαθμός που πήραμε δεν αρκεί, αφού δεν παίξαμε καλά και κάναμε πολλά λάθη», είπε ο πρώτος με τον δεύτερο να συμπληρώνει: «Χάσαμε ένα ακόμη τάι μπρέικ και πρέπει να μας προβληματίσει αυτό το γεγονός. Εχουμε χάσει πολλούς βαθμούς που δεν έπρεπε και κάπου πρέπει να σταματήσουν οι απώλειες»


Τα σετ: 25-23, 23-25, 21-25, 25-21, 15-10


ΠΑΟΚ (Μέλκας): Γκιρτζίκης 11 (9/15 επ., 2 μπλοκ), Ντίνας, Πλίκας 3, Ρομέρο 18 (13/26 επ., 3 άσοι, 2 μπλοκ, 50% υπ. - 32% άριστες), Μπορόβνιακ 16 (15/34 επ., 83% υπ. - 54% άριστες), Αρμενάκης 27 (23/36 επ., 4 μπλοκ), Παπαδημητρίου -λ 65% - 58% άριστες) / Γεωργιάδης, Παπαϊακώβου 6 (5/7 επ., 1 μπλοκ), Αγγελής.


Άρης (Γιάτσης): Τερζής 4, Μπαρούτοφ 15 (14/39 επ., 1 μπλοκ), Τακουρίδης 13 (5/9 επ., 6 μπλοκ, 2 άσοι), Κιόσης 8 (5/10 επ., 3 μπλοκ), Σαρικεΐσογλου 21 (19/29 επ., 2 μπλοκ, 63% υπ. - 29% άριστες), Κυριακίδης 11 (9/21 επ., 1 μπλοκ, 63% υπ. - 30% άριστες), Ριζόπουλος -λ 59% υπ.- 36% άριστες) / Καψαμπέλης-λ, Κυπριανός, Παλέντζας,


Β' Γύρος - 20η αγωνιστική
Άρης - ΠΑΟΚ 3-1
Μετά από τρεις συνεχόμενες χρονιές, όπου γνώριζε την ήττα από τον ΠΑΟΚ στην έδρα του, ο Άρης κατάφερε να επικρατήσει στο τοπικό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης επικρατώντας με 3-1 του ΠΑΟΚ σε ένα άκρως τρελό κι ανατρεπτικό παιχνίδι (με εξαίρεση το πρώτο σετ).
Ένα παιχνίδι που είχε πάθος, ένταση, φοβερές διακυμάνσεις στο σκορ με το δε τελευταίο σετ να εξελίσσεται σε ένα καταπληκτικό θρίλερ με ακόμη πιο απίστευτο φινάλε.
Κι αυτή τη φορά ήταν η σειρά του Άρη να πανηγυρίσει μια νίκη επί του ΠΑΟΚ έχοντας καταφέρει να πετύχει μια εκπληκτική ανατροπή στο δ' σετ.
Στο πρώτο σετ, ο Άρης από το 6-4 και μετά πήρε μια σημαντική διαφορά, αφού με το σερβίς του προκάλεσε πολλά προβλήματα στην υποδοχή του ΠΑΟΚ, που βρέθηκε να χάνει με 11-6.
Ο Δικέφαλος μείωσε σε 11-8 με δύο επιθέσεις του Αρμενάκη, αλλά αυτή ήταν κι η ελάχιστη τιμή της διαφοράς, καθώς το 14-10 μετατράπηκε σε 16-10 και λίγο αργότερα σε 20-12. Ο ΠΑΟΚ το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει σε 21-16 χάρις σε κάποια λάθη των γηπεδούχων που καθάρισαν το σετ με ευκολία.
Στο β' σετ ο ΠΑΟΚ πήρε το προβάδισμα για πρώτη φορά στο 2-3 και εκ τότε δεν το έχασε ξανά, παρόλο που ο Άρης πάλεψε το σετ έως το τέλος.
Οι παίκτες του Μέλκα, έχοντας βελτιώσει την υποδοχή και πιέζοντας πλέον κι αυτοί στο σερβίς, ήταν σταθερά μπροστά, με τον Αρμενάκη να καθαρίζει όλες τις δύσκολες φάσεις. Το ίδιο γινόταν όμως και στην αντίπερα όχθη με τον Τζελάτη, ωστόσο ο διαγώνιος του ΠΑΟΚ νίκησε το τριπλό μπλοκ του Άρη και διαμόρφωσε το τελικό 23-25.
Στο επόμενο σετ μέχρι το 10-9 το ματς έμοιαζε απολύτως ισορροπημένο, αλλά ακολούθησαν δύο απίθανα σερί. Το πρώτο από τον Άρη, που με τα σερβίς του Κιόση βραχυκύκλωσε την υποδοχή του ΠΑΟΚ κι έφτασε στο 16-9, αφού ο Τζελάτης τελείωσε όλες τις κόντρες.
Μάλιστα ο Άρης έφτασε και στο 17-9, αλλά οι διαιτητές άλλαξαν τελικά απόφαση δίνοντας μπλοκ άουτ στην επίθεση του ΠΑΟΚ κι εκεί άρχισε το σερί του Δικεφάλου. Με τον Αρμενάκη στο σερβίς μείωσε σε 16-12 κι έφτασε στο 16-15 με τρία συνεχόμενα μπλοκ του Μπορόβνιακ στον Τζελάτη!
Η σκυτάλη των σερί όμως πέρασε και πάλι στον Άρη, που απάντησε με ένα δικό του 4-0 (με όπλο το εξαιρετικό του μπλοκ) φτάνοντας στο 20-15 χωρίς αυτή τη φορά να απειληθεί εκ νέου από τον Δικέφαλο.
Το σκηνικό άλλαξε εκ νέου στο δ' σετ, αφού όπως και στο β' ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που πήρε από την αρχή το προβάδισμα (1-5). Ο Άρης μείωσε τη διαφορά μέχρι τον πόντο (5-7, 10-11), αλλά το 11-13 έγινε 12-17 και 13-19, καθώς οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να τελειώσουν τις επιθέσεις τους, ωστόσο το χαμένο σερβίς του Γκιρτζίκη ήταν η αρχή της κίτρινης αντεπίθεσης.
Ο Μποϊκοβιτς έβαλε στο σημάδι τον Μπορόβνιακ με τον τελευταίο να δίνει δύο άσους και να δέχεται ένα μπλοκ, για να ακολουθήσει κόντρα επίθεση του Κυριακίδη για το 18-19... Ο Μέλκας πήρε τάιμ άουτ, αλλά με την επιστροφή των ομάδων ο κ. Βαρθαλίτης έδειξε κίτρινη κάρτα στον Πλίκα για διαμαρτυρία (19-19) και αμέσως μετά ο Κυριακίδης με νέα κόντρα έδωσε προβάδισμα στον Άρη με 20-19... Το μπλακ άουτ του ΠΑΟΚ συνεχίστηκε με την άουτ επίθεση του Μπορόβνιακ, την επίθεση του Ωρολογά στο φιλέ, το άουτ του Παπαϊακώβου για το 23-19... Το σερί του Άρη έφτασε στο 10-0 και σταμάτησε με το χαμένο σερβίς του Μποΐκοβιτς, αλλά με πλασέ του Κυριακίδη οι γηπεδούχοι έφτασαν στο ματς μπολ. Το 24-20 όμως έγινε 24-21 με επίθεση του Ωρολογά για να ακολουθήσουν τρία μπλοκ του Μπορόβνιακ στον Τζελάτη για το 24-24!!! Κι όμως το θρίλερ δεν είχε τελειώσει, όπως αρχικά πίστεψαν όλοι όταν στο 26-25 οι γηπεδούχοι πανηγύρισαν το τέλος του αγώνα με τον άσο του Τζελάτη. Οι δίκαιες διαμαρτυρίες των παικτών του ΠΑΟΚ έπιασαν τόπο καθώς ο κ. Βαρθαλίτης συμβουλευόμενος και τον β' διαιτητή κ. Καραμπαλάση έδωσε επανάληψη, αφού όπως φάνηκε κι από την τηλεόραση ο Παπαδημητρίου είχε βγάλει την υποδοχή και η μπάλα δεν είχε σκάσει στο τάραφλεξ.
Οι γηπεδούχοι αναγκάστηκαν να διακόψουν τους πανηγυρισμούς, όμως με την επιστροφή των δύο ομάδων στο παρκέ ο κ. Βαρθαλίτης απέβαλε από το ματς τον Ιβάν Μπορόβνιακ (διαμαρτυρήθηκε έντονα) κι όταν το παιχνίδι ξανάρχισε η άστοχη επίθεση του Τόλη Αρμενάκη έδωσε οριστικό τέλος στον αγώνα.
«Παίξαμε μετά από αρκετό καιρό πλήρεις και τα καταφέραμε. Η παραμονή μας είναι τελειωμένη υπόθεση πλέον, πήραμε μια μεγάλη νίκη κι αυτή η επιτυχία ανήκει στους παίκτες που έχουν δουλέψει πάρα πολύ τους 2.5 τελευταίους μήνες. Πήραμε ένα μεγάλο ρίσκο, αλλά μαζέψαμε 14 βαθμούς στο β' γύρο και δικαιωθήκαμε. Κάθε νίκη του Άρη επί του ΠΑΟΚ ανήκει στον κόσμο του Άρη», δήλωσε ο Γιώργος Γιάτσης ενώ ο Γιάννης Μέλκας τόνισε: «Εμείς το κάναμε συγκλονιστικό το παιχνίδι, αφού ελέγχαμε το δ' σετ, αλλά έγινε αυτό που έλεγα όλη την εβδομάδα ότι πρέπει να είμαστε ήρεμοι και συγκεντρωμένοι. Δεν θέλω να σχολιάσω το τι έγινε στο τέλος, δεν θέλω να πω για τη διαιτησία, αφού εμείς φταίμε πρώτα απ' όλους που χάσαμε το τέταρτο σετ.
Δεν περίμενα ότι θα έπαιζαν οι Κυριακίδης, Ζέλιτς κι η αλήθεια είναι ότι ο πρώτος έκανε σπουδαίο παιχνίδι, αλλά εμείς δεν τους πιέσαμε στο σερβίς και του αφήσαμε να κάνουν το παιχνίδι τους. Πάντως για το δ' σετ δε δικαιολογείται σε τέτοια παιχνίδια αυτό που έγινε. Πρέπει να είσαι σε εγρήγορση από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο πόντο, όμως εμείς νομίζαμε ότι τελείωσε το σετ και το πληρώσαμε...».

Τα σετ: 25-18, 23-25, 25-20, 27-25
Άρης (Γιάτσης): Κυριακίδης 19 (16/29 επ., 2 μπλοκ, 52% υπ. - 42% άριστες), Ζέλιτς 11 (7/10 επ., 4 μπλοκ), Μποϊκοβιτς 6 (3/4 επ., 2 μπλοκ), Κιόσης 9 (6/11, 2 μπλοκ), Τζελάτης 19 (18/48 επ., 1 μπλοκ), Ριζόπουλος 10 (6/13 επ., 3 μπλοκ, 71% υπ. - 64% άριστες), Μπαμπαλιούτας -λ (66% υπ. - 45% άριστες) / Χαριτωνίδης, Κυπριανός

ΠΑΟΚ (Μέλκας): Ντίνας 1, Παπαϊακώβου 8 (7/13 επ., 1 μπλοκ), Πλίκας 4 (2/2 επ., 2 μπλοκ), Μπορόβνιακ 18 (11/33 επ., 7 μπλοκ, 79% υπ. - 66% άριστες), Ρομέρο 5 (4/10 επ., 67% υπ. - 39% άριστες), Αρμενάκης 20 (18/40 επ., 1 άσο, 1 μπλοκ), Παπαδημητρίου -λ 62% - 57% άριστες) / Γεωργιάδης, Καρασαρλίδης, Γκιρτζίκης 7 (6/15 επ., 1 μπλοκ), Ωρολογάς 1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Download

Label 4

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΑΣ BLOG-SITE

Το BLOG-SITE μας ανανεώθηκε έγινε πιο πρακτικό και πιο καλαίσθητο... Οι απόψεις μας όμως παρέμειναν ίδιες...

Το VolleyPaok είναι μαζί σας με συνεχή ενημέρωση όλο το 24ώρο...
Άμεσα και όχι έμεσα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση...
Η μοναδική ενημέρωση στο διαδίκτυο αποκλειστικά και μόνο για το ανδρικό και γυναικείο βόλει του Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. Επιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς! πρoσπάθησαν κάποιοι αλλα ΔΕΝ το πέτυχαν! Και όμως, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ... VolleyPaok και είσαι μέσα... ενημέρωση, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με αξιοπρέπεια και σάτιρα... Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.

VolleyPaok "Και είσαι μέσα"...
Ενημέρωση με αξιοπρέπεια και σάτιρα...
Γιατί ετσι απλά Βόλει Π.Α.Ο.Κ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ TOY VolleyPaok




Έπειτα από αρκετές προσπ
άθ ειες δημιουργίας ενός BLOG-SITE με μόνο και ξεκάθαρο στόχο να προβάλουμε όλα τα νέα για το βόλει του ΠΑΟΚ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία της ιστοσελίδας www.volleypaok.gr Αλλα και το BLOG μας volleypaok.blogspot.com

Εδώ και 4 χρόνια ζωής το VolleyPaok δίνει την ευκαιρία στον οπαδό του ΠΑΟΚ και στον εκάστοτε επισκέπτη να ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες του τμήματος βόλει του ΠΑΟΚ μας αλλα και όχι μόνο.. Πλέον παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη – αναγνώστη να διαβάζει τις απόψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι του εκάστοτε δημοσιογράφου κτλ – παρατρεχάμενου - αυλοκόλακα της εκάστοτε διοίκησης (ΑΣ - ΤΑΠ κτλ) που θέλει ή του επιβάλουν να σχηματίσει άποψη στον κόσμο με σκοπό την παραπλάνηση.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ!!